Nu ger jag upp

Är riktigt föbannad nu i alla fall, har pratat med en viss person som berättade hur saker och ting egentligen är, tack för det! För nu vet jag vad jag ska och inte ska göra mer!!

Sitter och pratar med Sandra i fonen, ska väl gå och lägga mig snart, har inge vettigare för mig. I morgon ska jag en sväng på stan, sen så kanske jag och Sandra ska ut men jag har tamigfan ingen lust egentligen, eller så kan jag gå ut bara för att sparka folk i ansiktet, de kanske blir kul!?

Godnatt
Fuck you!

Hahahahhaa jag dör!

Jag har nog gjort bort mig totalt, hahahha. Nej men de är inte som du tror, jag är inte en stalker, de är jag verkligen inte, hahahhaa. Nej men nu vågar jag aldrig mer prata med någon igen, ALDRIG! Så är det i alla fall, och den jag helst vill prata med nu nu nu, ringer inte mig, varför?! RING MIG JAG BEHÖVER HJÄLP!!!




Nu ringde du, tack och lov!!!

Barnrumpor!

Nu är jag extremt irriterad på alla barnrumpor som inte kan växa upp, vafan är de för jävla lek ni leker!? Fast egentligen är det inget speciellt jag går miste om, vafan ska jag med ett extremt långt ***** till? Eller en person som har ***ögon? Hahaha dom måste ju skoja!? Finns många män som har vanliga ***** och vanliga ****! Jag måste hitta en äldre man som vet vad den håller på med, och har slutat på dagis!

Tack för mig.
Fuck you!

Skor skor skor


Någon av dom här hade jag tänkt att köpa i morgon, men jag vet inte vilken.






Eller kanske den här för den va snygg om man vek upp flärpen.




Och så måste jag köpa mig ett par ful/sköna vinter stövlar.


Ändrade plander

Skulle egentligen ha gått ut och tatt en öl eller 2 med Mikaela på lördag med lönen räckte inte till, så kom igen nu flickor, nu ska vi (tamigfan) ut alla och ta en öl och snacka skit. Tycker jag är på tiden!

Jag har vart så duktig och duschat idag :o nej men jag tog faktiskt en dusch och sen så satte jag på en tvätt, måste tvätta en till bara för att jag har så mycke kläder. I morgon ska jag till stan tror jag och gå på stan med sandra, jag måste köpa skor, viner skor och några boots eller så.

Men jag kanske har en liten plan på fredag, de kanske skulle bli, eller de ska bli fest men jag har ingen aning om jag och sandra får komma, men de borde vi, du har ju tjatat ;). Så då blir i allafall min fredag räddad :) yeeii

CV vadå?

Sitter och funderar på om jag skulle skriva mig ett CV, men har ingen ork och jga har absolut ingen idé hur det ska skrivas.. Fan va allt ska va svårt, varför kan jag inte bara säga; de här har jag gjort, och de här kan jag? Blir ju ändå aldrig som man tänkt sig och man vill ju inte att de ska se ut som alla andras, får väl klistra dit några fina blommor så jag sticker ut ;) hahah nej då, men rosa papper då!?

Ringde exakt i sista minuten till citypraktiken i morse, så jag fick en tid till tisdagen, trodde jag skulle få vänta i evigheter men tisdag är ändå rätt nära :D yeii. Och jag har ett litet problem, hade tänkt att åka till arbetsförmedlingen i morgon och gå på någon sak där men nu när jag tittade efter så hade dom de inte då, och jag som ändå måste in till stan och köpa ett par skor, men de känns onödigt att bara åka in för de när jag ändå ska in på lördag, men då ska jag va där tills 4 då mikaela slutar jobbet, och jag har ingen lust att stå på stan i 70år och vänta om jag går på stan innan. Dilemma.. Eller om Sandra vill gå på stan med mig på lördag :@ och sen kan jag åka hem till henne medans jag väntar :@ En bra idé! Bra då säger vi så!

Jag har i allafall äntligen fått mina pengar men de va inte lika mycket som dom sa att de skulle va, jävla idioter! Mamma vill att jag ska betala tillbaka skulld till henne från bilen, men de har jag ingen lust med, för de kommer ändå sluta med att jag tigger pengar av henne i slutet av månaden ändå om hon skulle ta mina pengar nu. Så dom kan hon få sen.

Vaknade förresten helt kallsvettig inatt med, jag som trodde att jag blivi frisk eller nått. Har inte så ont i halsen, men snorar som bara den och är "torr" i halsen, lite jobbigt. Så är det.

Nej nu ska jag göra annat.
PUS

Millencolin - Ray

Hey what the hell do you want me to do?
Hey does it look like I'm static to you?
Well you might look twice
'Cause I'm moving
OK you see that I can walk which is good,
But still you're trying to make me talk like you would
Your intention's nice, you're improving

For all you know
You're doing fine,
But I guess it shows
That even jewelry that's fake do shine

So shut your mouth now big boy
I'm just myself not your toy
It's in my nature to be changing
Now is it so hard to see?
You can not make me to be
Someone who never will be changing

So what the hell do you want me to say?
Another halting rhyme, another cliche
Well you might be right this one time
You take for granted I'm your servant subdued
It doesn't make sense to me, but to you
So here's one last bright make shift rhyme

For all you know I'm just a fool
But I guess that shows
That you can not judge the dog just by it's drool

So shut your mouth now big boy
I'm just myself not your toy
It's in my nature to be changing
Now is it so hard to see?
You can not make me to be
Someone who never will be changing

I'm losing you for a big smile on my face
You're nothing new and not hard to replace
I'm losing you but I'm not losing ground
So Peekaboo!
And you won't be around
You won't be around...
You won't be around...

So shut your mouth now big boy
I'm just myself not your toy
It's in my nature to be changing
Now is it so hard to see?
You can not make me to be
someone who never will be changing

'Cause I change with time and that's not a crime
Someone like you can not derange me
Yeah I change with time and that's not a crime
It's in my nature to be changing, changing!


När jag va liten då va jag söt!


Pratar med Sandra i fonen

Halloj, jag är i sura igen. Skulle ha bokat tid på citypraktiken idag men de gick inte så jag ska ringa dit i morgon :@ och jag har en känsla av att jag koller glömma bort de.. Får se, får ringa så fort jag vaknar.

Sandra och jag sitter och snackar skit som vanligt, om idioter som föröker leka svårflirtade. Sånt gick hem på 1800-talet och inte nu! Jaja vissa människor är väl såna.

Har absolut ingenting att göra och jag känner mig extremt rastlös! Vill hitta på något, vill bara att någon ska höra av sig och säga att den vill leka med mig :@ Och i morgon har jag också absolut ingenting att göra, fan va jobbigt de är!

Ring mig någon!
Va med mig någon!
Hör av dig någon!

Min underbara frukost

Halloj, sitter och kollar på dom nya avsnitten av gossip girl, Kim kommer hem om ca en kvart. Har käkat lite lassange som Kim har lagat och jag blev glatt överraskad av att de va ätbart :o med tanke på att Kim inte kan laga mat, hehe. Nej men jag ska inte vara elak.

Knaprade i mig en alvedon mot febern så jag hoppas jag blir frisk snart, + halstablett.


Hos Kim

Halloj, nu har jag vaknat till liv. Kim stack till jobbet i mordse halv 6 så jag fick stanna kvar här helt ensam :O Fats vi inte är tillsammans :O haha. Han slutar 2 så jag funderar om jag ska stanna här tills dess eller om jag ska lägga nyckeln i brevlådan, men de känns ju bara taskigt..

Igår så va Sandra och tränade och jag tittade på eftersom jag är sjuk, men de va så jävla tråkigt så Sandra gick därifrån. Sen så va vi så jävla hungriga så vi gjorde en jävla dålig sak, vi åt på mc'donalds :O Men jag va så jävla hungrig och febrig. Så vi gick och solade och jag råkade hälla ut hela flaskan med sprut på golvet, hehe. Nej men fyfan vad febrig jag va, hade ont i hela kroppen och mådde illa och kände mig helt yr, tänk nu vilken snäll vän jag är som följer med bajsSandra och tränar :@

Sen så gick jag hem till Kim oh så berättade jag en rolig sak för honom som jag och Sandra tycker är skit roligt och han skrattade :O haha äntligen något han tycker va kul.
Tänk dig att du har sex och din partner säger;
Åh åhhh ta mig i bajan!
hhahahaha eller
Åh  åhhåhh oh ta mig i korv hålet!

Okej de lät inte så kul om man bara läser de, man måste ju ha med massa ljudeffekter och sånt.. Men de är i allafall väldigt skojigt!!!

Godmorgon

Har sovit jättecepe inatt, vaknade flera gånger av att jag svettades 34liter och va helt blöt, så jag gick upp och torkade av mig svetten som rann på min kropp och sen gick jag och la mig men vaknade lika svettig igen och igen.. Kan ju bero på febern, mår ungefär lika som jag gjorde igår har vaken blivit bättre eller sämmre.. Konstigt, vill bara att jag ska bli frisk så jag kan träffa människor ;)

Idag ska jag åka en med 3 tåget och följa med Sandra när hon ska träna, själv ska jag bara sitta och glo in i väggen medans. Sen ska vi iväg och sola en sväng och jag måste gå på stan oh köpa hårspray för den börjar ta slut. Sen är det nog inget mer jag behöver panik mycket, eller jo egentligen så måste jag köpa mig ett busskort men de är så jävla dyrt.. Får bli en annan gång.

Ska hitta något att käka nu, och Kim va aldrig kär i mig under 3års tid, kul att veta... :@



Rubrik

Måste uppdatera er, Sandra vart inte dissad ;) Så nu är hon glad igen.

Nej men jag har kommit på vad jag har för sjukdom :O Jag har så att första dagen är man svullen i halsen, feber ch ont i kroppen och sen andra dagen får man världens mördar hosta och så gör de så jävla ont i halsen att man knappt vågar andas för att de gör så ont. Sånt är de, bara så ni vet.

Har pratat med Kim jätteläng idag, vi pratade om vårat vackra förhållande vi hade och hur det känns nu åså, och vi båda kom överrens om att de är otroligt skönt att vi fick ett slut på eländet. Men vi bestämde att jag skulle komma hem till honom i morgon så han kan ta hand om mig för att jag är sjuk, och så kommer jag att få duscha hur mycke jag vill :D Hihi Sen vill jag äta något gott. Och så måste han massera mig :)

Jag är varm och kall och de är irri! Jag vill inte va sjuk för de har jag inte tid med.. :@


Jordgubb och vanilj glass med inbyggt strössel :)

Sitter här igen ch tycker synd om mig själv och så hittade jag glass i frysen, så de har jag snaskat på ett tag, men nu är det slut :@

Och just for the record så va det bara Sandra som hade blivit dissad, HAHAHA!

Funderar på om jag ska hoppa in i bastun en stund, men sist jag bastade när jag hade feber så höll jag på att svimma, satt där inne eller låg på bänken gjorde jag nog mer, men jag låg där och hade ingen kraft att ta mig ut eller stänga av bastun, då höll jag på att dö.

Åh jag har så ont i axlarna, känner mig så satans stel och kall, jag kasnnke inte har feber fryser som fan och är inte varm.. Knasigt.

Usch vad sjuk jag vart nu då :@

Vaknade med en otrolig värk i halsen och mina halsmandlar har svullnat upp extremt mycke så jag kan knappt andas. Fattar inte vad jag fick de här ifrån, för igår mådde jag jättebra.. Jag kanske har fått aids eller nått :O

Skulle ha åkt och tränat i morgon men jag tror nog inte att det blir så :@ men jag ska in till stan och sola i allafall, kanske blir friskare av de, man vet ju aldrig. Så idag ska jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig. Åh jag vill bara ta ett bad, men vi har inget badkar :@ får åka hem till någon som har ett och ligga där och bada tills jag blir frisk.

Hahah på tal om ingenting, jag och Sandra har blivit hårt dissade, hahah, vad har du sagt Sandra :@

Beyonce - Ring the alarm

Ring the alarm
I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm
Won't you ring the alarm
I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm

She gon' be rockin' chinchilla coats
If I let you go
Get in the house off the coast
If I let you go
She gon' take everything I own
If I let you go

I can't let you go, damn if I let you go

She gon' rock them VVS stones
If I let you go
Get in the 'Bach or the Rolls
If I let you go
She gon' profit everything I taught
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go

Tell me how should I feel
When I know what I know
And my female intuition tellin me you a dog
People told me 'bout the flames
I couldn't see through the smoke
When I need answers, accusations
What you mean you gon choke
Oh

You can't stay, you gotta go
Ain't no other chick spendin' your dough
This is taking a toll, the way the story unfolds
Not the picture perfect movie everyone would've saw...

She gon' be rockin' chinchilla coats
If I let you go
Get in the house off the coast
If I let you go
She gon' take everything I own
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go

She gon' rock them VVS stones
If I let you go
Get in the 'Bach or the Rolls
If I let you go
She gon' profit everything I taught
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go

Ring the alarm
I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm
Won't you ring the alarm
I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm

Tell me how should I feel
When you made me belong
And the thought of you just touchin' her
Is what I hate most
I don't want you, but I want it
And I can't let it go
To know you give it to her like you gave it to me, come on

Oh

He's so arrogant and bold
But she gon' love that shit, I know
I done put in a call, time to ring the alarm
'Cause you ain't never seen a fire like the one I'ma cause...

She gon' be rockin' chinchilla coats
If I let you go
Get in the house off the coast
If I let you go
She gon' take everything I own
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go

She gon' rock them VVS stones
If I let you go
Get in the 'Bach or the Rolls
If I let you go
She gon' profit everything I taught
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go

How can you look at me
And not see all the things
That I kept only just for you
 
Why would you risk it babe
Is that the price that I pay

But this is my show, and I won't let you go
All it's been paid for, and it's mine
How could you look at me
And not see all the things


She gon' be rockin' chinchilla coats
If I let you go
Get in the house off the coast
If I let you go
She gon' take everything I own
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go

She gon' rock them VVS stones
If I let you go
Get in the 'Bach or the Rolls
If I let you go
She gon' profit everything I taught
If I let you go
I can't let you go, damn if I let you go


En onykter Sandra, en extremt vanlig syn ;)

Haha nej nu ska jag inte vara elak.
Åkte till Sandras mammas killes 50års kalas igår, vi skulle diska och plocka undan saker. Och så fick vi dricka gratis öl, men jag va bakis från i fredags så jag drack inte så mycket i början men de gjorde Sandra..

Trodde kvällen skulle bli lång och tråkig för att jag inte hade någon lust att ha kul och för att jag knappt hade sovit något dagen innan, men så fel jag hade. Städade och diskade och hade oss ett tag sen tog i en paus för de va jobbigt, så vi satte oss och hällde i oss öl, eller sandra gjorde de, jag drack mest kaffe, va ju så satans trött.

Ja kul hade jag, alla va skit packade och hurtade omkring och dansade haha, men de va skoj att titta på. Sandra blev ju så jävla pruttfull så hon kommer inte ihåg alls vad hon gjorde, hahah. Stackarn, fick berätta allt hon gjorde igår till henne hahaha. Själv så höll jag mig på banan som en duktig flicka ;) haha

Nej men jag vaknade med världens mördar ångest, brukar få de när jag slösar pengar men eftersom vi drack gratis så vet jag inte riktigt varför jag fick de. Eller jo, de va nog för de som jag gjorde som jag höll på att skämmas ihjäl av, fyfan. Inge allvarligt men ändå.. Sov som en kotte och vaknade jättetidigt idag så jag är extremt trött. Men de är inget jag ångrar, faktiskt, hade otroligt kul!

Men fyfan, mår fortfarande illa från ångesten, jävlar också.

En onykter Sara, en ovanlig syn

Halloj, har kommit hem till Sandra efter att ha vart i sura. Och för en gångs skull så gjorde jag och Sandra något annat än att sitta och drick hos mig och snacka skit. Va på någon fest med sura människor, va faktiskt kul :O Haha, nej men jag hade skoj, blev lite väl onykter kanske, jag som aldrig blir det men det va nog bara för att jag drack massa jäger, inte bra. Jag som hade sagt till mig själv att jag alrdig mer skulle dricka jäger och tequila för då blir jag dödsfull, och de är ju inte ens kul. Men jag gjorde de i allafall, mådde illa ett tag men sen mådde jag skit bra, haha skrattade en massa. Och sen va de någon som va jätteglad, hihi.

Nej men sen så åkte vi till en annan snubbe och satt där och drack m.m. Skrattade åt det mesta, mest åt en lång sak och plast öl flaskor :O Finns de ens såna?! A men de va nå nytt.. Ska springa nu.

PUS

:D

Nu är jag lite gladare :)

Give me one reason, and I’ll turn right back around!

Behöver jag säga hur irriterad jag är!?

Nej men jag drar mitt streck här, jag orkar inte mer! De är slut! Och nu säger jag de inte bara till mig själv, utan alla där ute, fan nu är de allvar! Idiot horor som jag vill döda, jag tror inten förstår hur jävla arg och less jag är på äckel!?
Äckel som kväver mig, bokstavligt talat!, äckel som.. åh jag vet inte men jag är arg!!

Fuck you! You know who you are, a-hole!

Äntligen hemma fast det va ett tag sen

Ja jag är ju i sura om inta alla redan förstod det.
Kom hem för några timmar sen har bara suttit här vid datorn och häckat med mig själv, försökt drygat med folk men om ingen skriver tillbaka så går det inte så bra :@ haha problem!

Är inte så trött som jag trodde jag skulle va idag med tanke på att jag sov så lite idag, men men de kommer väl så fort jag slappnar av. Måste gå ner till köket och hitta något att äta är ganska hungrig, men om jag går ner måste jag ta med mig datorn och de vill jag inte :@ problem nummer 2.

Sen gick inte min dag som jag hade planerat och hoppats på, jävla könsorgan! 24/7 går inte :@

Nej men jag måste äta nått håller på och dör.

PUS

Erik Hassle - Hurtful

I used to laugh it of

I used to look the other way

I used to save them troubles for another day


I kept my fingers crossed

I used to never take the blame

I'd pull a sunshine story in the pouring rain

The more I have to change I just stay the same

The same, the same, I stayed the same


You don't know what you got 'til you're missing it a lot

I had to go throw it away

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize

What I did to you was hurtful

What I’m going through is hurtful


I used to bide my time

I used to be around the bush

I'd rather give my ego another push


I used to be a fool

It was a foolish game I played

And it's a fool's faith coming mistakes I made

Once I had it right it was all too late

Too late, too late, too little too late


You don't know what you got 'til you're missing it a lot

I had to go throw it away

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize

What I did to you was hurtful

What I’m going through is hurtful

What I’m going through is hurtful

It is hurtful, it's hurtful


Oh what I did to you

What I did to you

What I did to you was hurtful

What I'm going through is hurtful

Oh-ohh


I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize

What I did to you was hurtful

What I'm going through is hurtful


Jag har en otroligt bra dag idag :)

hihi, nej men vadå ;)

Har intehänt så mycke mer idag, Sandras mamma kom hem nyss och Sandra fick ett sånt dära halsband med sitt namn som jag också vill ha :@ IRRI! De är nog de ända negativa med den här dagen, så de så.

Sandra och jag en helt vanlig dag.


Mensmage

Sov ca 3 timmar i natt och är ganska så trött. Sandra tvingade mig att följa med henne till skolan :@ Men tur så hade hon inte sin sista lektion så nu är vi hemma tidigt igen. Hann i allafall titta på en viss kille en sväng innan vi åkte hem hihi. Och så käkade vi mc'donalds :@ men fan va gott de va jag har inte ätit skräpmat på evigheter och nu känner jag mig fet som aldrig förr, måste gå hem och banta bort allt sen.

Och så känner jag mig extra fet bara för jag har fått värsta mensmagen haha ser fan ut som om jag är gravid, men icke. Sen så har jag sendrag i tummuskeln haha de gör faktiskt skitont.. Undrar när de förvinner.. :@

Nej men idag så ska jag se om en sak händer och om de inte händer kommer jag bli sur och irriterad! Men hur som så kommer jag åka hem till sura idag och sova i min sköna säng med min osköna kudde :@ Måste iväg och köpa en ny kudde så fort jag får pengar :) Sen måste jag köpa hårspray och skor.. Sen är det nog inte så mycke pengar kvar, fan jag måste skaffa mig ett jobb, detta håller inte.

PUS
(som för övrigt står för "pungen under snoppen")

Min älskling och bajsSandra




Hahaha bästa på länge!


Jag är hos Sandra

Haloj.
Va och tränade igår med mami för Sandra kunde inte komma för hon hade ingen lust att stå på stan och vänta i 46 år tills jag skulle komma. Men jag tränade i alla fall :@ Sen så gick jag och solade, varmt och skönt. Sen så gick jag hem till Kim och vi kollad på film och sånt, men jag fick aldrig veta vad de va för saker han ville prata med mig om :@ Han ville inte förstöra dagen.. Men får väl veta det en annan dag I guess. Ja men de va trvligt tycker jag, jag fick mssage :) bra för min onda rygg. Men jag sov som en kotte för Kim har en otroligt mjuk säng, inte bra. Men jag tycker de är bra som det är i allafall.

Jag fick gå hemmifrån kim havl 2 för han skulle till jobbet och Sandra sluteade halv 3 och skulle va på stan kl3 så jag fick gå runt på stan och kika på saker som jag inte har råd att köpa, men jag hittade 2par skor som jag måste ha! Har letat efter ett par högklackade svarta stövlar sen mina gick sönder och nu har jag äntligen hittat ett par :) men problemet är att jag inte får i fotfan för jag har så feta fötter :@ Men jag ska gå och prova dom igen när jag har leggings eller strumpbyxor på mig, då ska jag tamigfan trycka ner foten! Sen hittade jag ett par snygga boots som skulle passa skitbra till mina byxor som jag inte har några skor till. Lägger upp bilder på dom nu när jag ändå håller på :D men får se, har dock inte några pengar än.



Skor skor skor, vad har jag mer gjort idag? Jo jag träffade Sandra (kims väns tjej) på skopunkten, vi stod och snackade ett tag men sen va jag tvungen att gå för de blev så jävlavarmt. Sen åkte jag och Sandra hit och käkade pizza, så nu känner jag mig extremt onyttig :@ fy på mig! Sen har vi inte gjort mer, tror inte vi ska göra annan än att sitta här och häcka tills vi ska sova.. Röka då och då men inge mer.

PUS

I'm in love!






Nu när jag har provat dom så kommer jag aldrig köpa dom! Skavsår efter 4 meter.. Lite synd.

Vafan är skotrenden påväg?

Vem skulle sätta på sig något såhär fult på fötterna!? Inte jag i allafall!! Skäms den som köper dom här skorna, SKÄMS!


Träningsvärk

Hej hej nu har jag äntligen gått upp.
Igår så va jag som sagt och red igen men den här gången fick jag inte förbannat ont i benen utan i ryggen, men de känns bra för jag vill ha en snygg musklig rygg när jag är klar :)
Har lite ont i benen också men inte som förra gången. Men de här va sista gången för den gången som är kvar så hade dom teori lektion och den tänker jag inte gå på.

Idag så ska jag åka till västerås med 6 tåget sen ska jag träna med Sandra, sen efter träningen så ska i allafall jag sola Sandra också :@ Sen så ska jag kila hem till Kim (!) och kolla på film, sen ville han prata med mig om "saker" undrar vad de kan va!? Är lite nyfiken. Sen ska jag väl sova där också, om allt går som planerat..

Jaja, nu ska jag kila upp på mitt stooora rum och kika på film, ska nog ta nått att äta också. Och en sak som jag bara måste berätta! Jag har gått ner ett kg på 4 dagar :D hihi. Ja de va de.
PUS

Tillbaka från konsum

Vaknade för ett tag sen av att mobilen ringer och Sandra ville beräffa vad som hade hänt på bussen när hon skulle åka hem från skolan, ganska bra för jag hade beslutsångest i min dröm. Jag skulle rösta ut en tjej som hette Theresia E och jag visste inte om jag skulle säga e på svenska eller på engelska.. Haha
Vaknade tidigade än så i morse av att det plingade i mobilen, lite chockad va jag.

Nu har jag vart på konsum ch köpt cigg, de va en gubbe före som va så jävla seg att jag ville sparka av han huvet :@ Men jag fick till sist mina cigg och nu känns allt mycke bättre. Ska ta och hitta nå att käka, och eftersom jag inte åt något "riktigt" igår utan bara godis och chips så har jag dåligt samvete, äckelfetto. Men jag ska ju rida idag så det går väl jämnt ut.

Mat mat mat. PUS

Nu ger jag upp

Ska kila ner med datorn nu snart, är otroligt röksugen!! Men har inga cigg för dom fick för sig att ta slut som vanligt :@ Men jag springer i morgon bitti som sagt. Har inte hänt så mycke mer nu ikväll, har väll bara snackat skit med folk..
De märks verkligen att de är söndag, alla är så förbannat tråkigta, jag ska sova nu bla bla bla, fjantar ;) Ska nog också va tråkig bara för att jag vill att morgondagen ska komma fort fort fort!

PUS och godnatt

7år sen jag va inne på en dator, hej

Ja vad har jag gjort, igår så åkte jag och Sandra hem till mig, vi drack lite öl tog det lugnt. Jag käkade några bullar, sen va vi irrietade ett tag men de gick över ganska så snabbt. Blir bara så trött på falska idioter.. Saknar en viss person, har ett stort behov att prata med dig, vet ej varför men känner att jag behöver prata av mig lite.

Sen va de nog inge mer viktigt som hände. Idag så har jag och Sandra vaknat (ja de är helt sant!!) vi käkade frukost, sen bröt helvetet loss nere i köket. Mammas karl (horbögcpgubbäckelbajskotten) fick ryck för att min mami hade vart på 50års kalas igår och att han inte var där och vaktade över henne som en hök.
Han hade förresten vart i finland i en och en halv vecka men de är inget jag har märkt av, men nu när han kom hem så hade jag nog märkt att de va jävla lugnt hemma när han inte vart här. Hade faktiskt stor lust att gå och hugga ner honom med något vasst så han skulle hålla käften, vem fan orkar gapa flera timmar i sträck om en fest!? Idiot hora, jag hatar fan män, dom är helt störda, helt störda! Är fan rädd att jag en vacker dag skulle gå ner och döda honom, för de skulle jag, verkligen! Vill dock inte förstöra mitt liv över den där idioten. Och sen hade han mage att komma och gapa på mig att jag skulle packa mina saker och flytta för att inte ville se mig nå mer, men hallå du behöver ju faktiskt inte titta på mig!? Och förresten så han jag samma rätt hon han att bo här, ÅH DÖD ÅT HONOM!

Så nu har jag avreagerat mig lite.
Ehm.. Idag kommer de nog inte hända så mycke mer, jag ska väl försöka sova och sen i morgon bitti ska jag springa (!) till konsum och köpa cigg för dom fick för sig att ta slut :@
Sen så ska jag, tro de eller ej, iväg och rida igen, trotts att jag fick så jävla ont i benen men de är en jävla workout! Sen är de ju bara en gång kvar så jag slipper de. Ska väl ligga hemma resten av kvällen och kvida över mina värkande ben.. buhu nej då :p Träning är bra!

Nog snackat om skit.
PUS

När jag har tråkigt kollar jag på bilder när jag och Sandra har skoj!





Sandra och Sara aka Rumpnissarna hahahah

Nu mår jag bättre

Har ätit frukost nu så nu är jag inte lika sur längre, men jag är på PMS humör kommer nog vara de hela nästa vecka, lika bra tror jag.
 Ska ta och åka hem till sura idag sen i morgon ska jag och Sandra bo i tillberga ett tag. Och på tisdag ska jag träna, sola och träffa Kim och kolla på film.


Min ny/gamla favvo skådis

Wanda Sykes


Godmorgon.. eller ej

Hallå, är tjockt irriterad idag!! Jag är inte bara irriterad jag är fan förbannad också, slå ihjäl fanskapet vill jag göra, ååhhhhh......!

Har sovit som ett cepe i natt, precis när jag hade somnat så ringer telefonen;
D: Hej, du sa att jag skulle ringa!?
S: Ja men de va flera timmar sen, nu ska jag sova så...
D: Okej vad gör du då?
S: Jag är med Sandra som ska upp 7 i morgon och vi försöker sova.....
D: Jaha vad kul, vad ska du göra i morgon då?
S: Vet inte..
D: Jaha okej.. Då får du sova så gott.
S: Ja, hej då.
D: Hej då.

Ja så jag blev pigg som en mört, eftersom tv:n va på så jag fick gå upp stänga va den, gå och lägga mig igen, ligga och vrida och vända på mig tills jag äntligen somnade.

Igår så va vi och firade Mia, de va skoj men lite synd att vi inte kunde följa med till krogen :@ Men men de kommer väl fler gånger.

Nu ska jag gå och röka. Fuck you!

Fan vad elak jag känner mig.

De är ingen som är äcklig, hihi. Jag är bara skojig haha. Jo de finns väl någon men inte den som tog åt sig på föregående inlägg. Eller de kanske va rätt person eller inte, vad vet jag!? :@ Ibland undrar jag vad någon tänker på för de förstår jag inte. Ja, då har jag sagt mitt, fan vad elak jag är hahahahhaha. Nej jag skoja, ta inte åt dig, jag är bara skojig och de kan misstolkas ;)


Jag måste bara göra så här, Nej jag är inte elak jag är fan den snällaste ever! Jag är snäll, glad, trevlig, jag lyssnar på andras problem och säger en vit lögn bara för att få dom att må bättre just för stunden. Så om du tänker efter så är allt jag sagt falskt, för allt har vart en (vit) lögn, tänk på saken mini p.

Kalas ikväll för Mia.

Nu har jag kommit hem till Sandra, har köpt ett sexpack öl eftersom jag inte dricker starköl så ofta, man gör bara saker man ångrar, gör bort sig och får ångest dagen efter, och de är ju aldrig bra.

Ja i alla fall så ska jag och Sandra gå på kalas senare men vi kan inte följa med på krogen efter för vi är fattilappar, otur. Så e de. Ska väl börja fixa iordning mig snart åså.

Halloj

Idag så sova jag till klockan 4, va så fruktansvärt trött, så nu är jag inte allt trött men de gör inget för de är inte så jag ska upp till någon i morgon.

Är lite irriterad idag förresten, mest på en person men jag förstår varför de är som de är helt enkelt. Sen så fick jag ett glatt sms tidigare idag som gjorde mig på bättre humör hihi :)

Tog mig även tid att borsta ut alla mina 52 tovor i håret, fyfan vad lång tid det tog och vad ont de gjorde, men de är väl sånt man får ta I guess.

Kalas för mia som fyllde 18 för några dagar sen i morgon, muffins får jag i alla fall :D MAT! :D hahah, Sandra och jag har köpt en rolig sak, speciellt kortet hihi. Så eeee deeeee..

PUS

Ångesten är tillbaka, jippiii.......

Fan när jag precis hade blivit av med allt de där och börjat må jättebra så kom den smygandes tillbaka i morse, eller i natt också. Fan jag känner mig äcklig och utnyttjad, ful och fet. Hoppas de blir bättre, de brukar gå över under dagen och de hoppas jag att den gör.

Igår så.. Ja vad ska jag säga. Jag åkte hem och satt och pratade med en kär gammal vän och ditten och datten, nej men mycke skitsnack blev det, vad har du gjort blablabla, mycke trevligt. När jag kom hem så åt jag min matlåda som jag egentligen skulle ha tatt med mig till Sandra i tisdags men jag glömde den. Sen så tog jag en lång dusch och duschade bort allt blä, skit, smuts ja vad säger man, jag va skitig i allafall haha.

Jag har jätteont i benen fortfarande :@ Nu har jag inte bara ont från ridningen utan jag har ont från träningen igår, duktigt Sara, så jag är ett handikappat fetto som knappt kan röra sig, och inte nog med de så har jag brytit tå jäveln :@ Eller ja den kanske inte är bryten men de gör så jävla ont, fyfan vad har jag gjort.

Och nu när jag ändå sitter och skriver så ska jag betätta vad jag drömde inatt, jag drömde att jag bråkade med en tjej med ett svärt och hon slog på mitt svärd så den flög iväg, och så hade jag en killkompis som bara stod där och glodde, jävla idiot. Ja i alla fall så kom hon springandes med sitt svärd och innan hon hann döda mig så hoppade jag ner för ett stup, eller de va grand canyon fasst de va vatten i botten, så hade jag ett lik i famnen helt plötsligt som jag landade på så jag inte skulle dö. Så när jag kom ner så va jag i Uppsala och försökte leta efter tåget så jag kunde ta mig hem, men sen kom jag på att jag inte hade min väska med mig utan den va kvar där uppe med min idiot kompis. Så jag klättrade upp dit igen och frågade vart den va och han sa att han hade slängt ner den när jag hade hoppat. Så jag fick hoppa ner igen och så hittade jag min väska. Sen så va det nog inte så mycke mer.. 

PUS 


AJ SATAN!

Har nyss vart till arbetsförmedlingen och fått något papper påskrivet, de är skit kallt ute trots solen skiner. :@

Igår så va ju jag och red, de gick bra kände mig ganska så duktig :) fast jag inte suttit på en totto på flera år. Men nu idag så har jag så jävla ont i röven och i benen och de känns som om någon har knäat mig 345ggr på muttan :@ Fyfan va ont de gör, kan knappt sitta ner.

Och inte nog med de så ser jag ut som en äckel hora, typiskt att jag ska se ut just så här just idag :@ Kan nästan inte visa mig bland folk, de är ju förfan pinsamt! De finns väl någon där ute som hatar mig så mycket så jag va tvungen att se ut så här.. Jävla typiskt och de ska alltid hända just mig precis när jag absolut inte hade velat de :@ Fan fan fan fan fan!!!! Förlåt ifall att!

Nu ska jag gå och lägga mig igen, de va inte planerat för mig att jag skulle upp så här tidigt och jag hade absolut inte sovit klart. Godnatt hörs senare.


Skin som den sol du är, visa världen ditt vackra leénde. :@


Mmm mackor..

Så nu har jag käkat mackor och så va jag en kung en stund. Har satt på en tvätt med kläder eftersom jag inte har något att ha på mig. Kan ju va ganska så jobbigt om man ska någonstans :@

Skulle ut på balkongen för ett tag sen och vet ni vad som kom flygandes :o en geting jävel :@ men den mördade jag hårt och länge HAHAHAHA DÖÖÖ! Men seriöst det finns väl ingen som tycker om dom jävlarna!?


Nu ska jag springa upp på mitt superstora rum och kolla på film; Män som hatar kvinnor. Såg den för ett tag sen med Kim men nu har mami också köpt den och jag har tråkigt.




Jag saknar att ha någon som ligger bredvid mig i sängen när jag sover!

Tottohäst

Haloj, mami kom och väckte mig i morse och sa att jag skulle rida på min syrras lektion idag för att hon flyttade till mjölby igår, okej, men jag kan inte rida längre, jag vet inte hur man gör..
Skulle få en totto som heter Nova vet ej vad de är för totto, men jag har en kännsla av att de kommer gå ganska så bra, de är väl som att cykla!? Men jag måste nog fräsha upp minnet först ganska så ordentligt.. Problem.

De är väl de jag ska göra idag, ska försöka hitta något att äta är så jävla hungrig, har inte ätit ordentligt på hur länge som helst, men när de inte finns någon man här hemma så skiter jag bara i att äta, om jag skulle varit i stan så gick man ju bara till ett snabbmatsställe. Men de är ju inte bra att inte äta! I know.

Vafan, jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag har inga ridkläder, skor, hjälm, väst m.m. Åh vad jobbigt allt ska va, kommer väl komma dit i en klänning med en cigg i munnen hahah.

Nej men nu håller jag på att dö av hunger, PUS

Oj är klockan redan halv 4!?

Hej jo jag har väl inte hunnit med så mycket, inte för att jag hade något planerat med ändå.. Ska väl hoppa in i duschen senare ska nog basta också så att jag blir riktigt brun när jag ska sola på tisdag, ska träna också med Sandra.

Ehm.. Sandra hon åkte hem igår och jag va hemma och gjorde exakt ingenting.. Jag har ett så intressant liv hehe. Nej men vadå, man kan väl inte ha skoj varje dag. Och vet ni vad jag kom att tänka på!? Vad hände med mitt jag-ska-gå-ut-och-gå-5km-varje-dag? Gick väl 2-3 gånger och sen tröttnade jag, typiskt mig I guess.

Och vet ni :D idag flyttar min syster till mjölby för att gå på gymnasiet :) Åh de kommer bli sååååååå skönt, för då är det bara jag, mami, mongoböghoräckelgubben och min lillesyrra som kommer bo här och dom åker alltid iväg på helgerna så jag kommer få va ensam, åh vad skönt! Slippa bli väckt varje vardagsmorgon med äckel emo musik :) Slippa hennes fula vänner som springer runt här, korven petter ja vafan kan dom heta?! Men skönt att slippa dom i allafall. Kan dock inte ta hennes rum för att den inte har någon dörr, men jag rivs med mitt, jag får plats de är ju huvudsaken :@
Men de kanske är dags för mig att hitta något eget, men egentligen så orkar jag inte, de är skönt att aldrig behöva tänka på att handla mat, städa, tanka bilen, tvätta, jobba m.m. Kan faktiskt stå ut med det här ett tag till :p

Jada jada jada, PUS


Vaknat

Nu har jag och Sandra gått upp, vi har käkat vitlöksbaguetter. Ehm igår så va jag och Sandra här vi drack öl och va irriterade på en idiot mongolid. Sandra va och träffade ett barn, haha, jag satt mest här och kollade på tv, något program om 40-50 åringar som va oskulder och ville bli av med dom. Sandra blev som vanligt pruttfull inte jag, känns som om jag inte kan bli de längre är nog för gammal eller nå. Fast det beror ju på vad jag dricker, öl blir jag inte full av längre, sprit blir jag full av men otroligt bakis.. Dilemma.

Sak inte göra så mycke idag, ta de lugnt och skicka hem Sandra :@


Ny duschad och ska snart hämta Sandra

Hoho, duschat har jag äntligen gjort för nu börjar min dag, hehe. Nej men jag ska väl fixa till mig lite lätt sen ska jag åka och hämta Sandra för vi ska vara hos mig i kväll.

Är lite förbannad för att jag måste ha pengar! Är i ett sånt stort behov av dom så jag dör. Har gått runt och letat i hela huset ifall det skulle ligga en slant någonstans, men de gör de inte :@ Har väl redan rensat alla ställena.. Kan inte ringa papi för jag har redan fått ganska så mycke den här månaden, eller förra, som gick till träningskort och solkort och tåg, fan vad jag hatar tåg de är så jävla dyrt :@ Måste vekligen flytta! Men jag vet inte hur mycke jag har på mitt nordeakonto för att Kim har min inloggningsdosa, som jag även ska hämta idag, Kim, du får hämta ut en egen! Kan va så att jag har lite pengar där.. MEN I HELVETE fan jag glömde ju bort att jag inte kan komma in till Kim för att jag inte har någon jävla nyckel fan fan fan! Men han borde komma hem vid 8. Fan vad jobbigt allt ska va...........

Hej då

Vaken igen..

Låg och sov i lugnan ro och så kommer mamma och gapar om att jag måste börja rida på min systers lektioner för att hon ska flytta till mjölby, eh jo visst mami, jag har inte suttit på en häst på 5 år och vet knappt vad som är fram och bak, men annars är det okej. Får se.

Lade mig till rätta och då ringer mobil jäveln och de är lillPontus som undrar när jag ska komma till stan, mm jag kommer snart jag sover, sen säger han att han köpt cider till mig och Sandra, ehm cider!? Jag har inte druckit cider sen jag va 14, nasty. Jaja jag får se om jag ens kan komma in till stan har som sagt inga pengar till tåg. 

Men jag har bil idag så jag ska åka och träna med Sandra om det inte blir nå festande, sen ska jag nog svänga förbi Kim och hämta min mp3 som jag glömde där i all hast. Måste lämna förådsnyckeln också för den glömde jag bort sist jag va där. 

Nu ska jag inte gör mycka kila i säng igen I guess, kolla tv tills jag har lust att gå upp på riktigt.
PUS 

Hihi

Hoho.
Ska nog ta och gå och lägga mig, mår ganska så illa vet dock inte varför.. De kan bero på 2 saker.. I morgon så ska jag och Sandra på någon fest och sen på krogen, får se om det blir så eftersom jag inte har pengar så det räcker..

Jaja, godnatt hörs i morgon.
PUS

Pratar med Sandra i fonen

Hoho, jag har sovit middag och ätit, nu sitter jag och snackar skit med Sandra. Hon ska komma hit i morgon och vi ska dricka öl. Vi ska träna i morgon också lika bra.

Vet dock inte vad jag ska göra idag :@ Mamma och co har åkt bort nu men min syrra är hemma :@

Hemma i sura

Nu har jag kommit hem med tåget, gick upp 7 i morse för sandra skulle tills kolan och då passade jag på att åka hem. Är väl ensam hemma tills 2-3 tror jag, sen kommer alla hem och stör mig :@ Men lyckligtvis så ska mamma och co åka bort i helgen så jag är själv hemma med min kissebaby♥.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är skittrött, sen så ska jag nog ta dagen som den kommer.
PUS


Jag saknar mina lår

Ville bara säga att jag saknar min gamla kropp, jag kommer aldrig att de ut så igen :'(


Satan vad det blåser idag.

Halloj, Sandra och jag va iväg och käkade pomfrites tallrik de va nasty, nu ångrar jag mig :@ Sandra åkte tillbaka till skolan och nu sitter jag här och super tråkigt. Och så blåser det som satan idag, när jag skulle gå tillbaka till Sandra så höll jag på att blåsa bort :@ hahah.





Trodde de skulle kännas mer..




Något jag saknar ♥


Ont

Hallå, idag eller dom senaste dagarna okså så har jag haft så jävla ont i pattarna så de kan inte va normalt. De känns som om någon skulle klämma för kung och fosterland på dom, skit ont. De gör speciellt ont när jag har legat på rygg och ska resa mig upp, då jävlar skriker jag! Sen så har jag nå skummt tryck över bröstkorgen, de är inte så att jag får svårt att andas mest att de gör ont. Något fel måste de ju va, vill ju verkligen gå till läkaren för min läkare är en snygg pilf :) men jag har faktiskt inte råd, de är ju så jävla dyrt och de enda dom kommer säga är, de är inge fel på dig, de här är helt normalt.. Cp idioter.

Ja de är i alla fall mina problem den här morgonen. Har inte så där mycke träningsvärk från igår, bara i armhävnings-musklerna men där får jag alltid träningsvärk :) Men de är helt sjukt hur stark jag blivit, innan så orkade jag 1 armhävning nu orkar jag 10, good for me!

Nog babblat, jag ska gå och ta en morgon cigg sen ska jag glo på tv tills Sandra kommer hem.
PUS

Hemma hos Sandra

Hoho hohej.
Nu är jag hos Sandra, vi har vart och solat och tränat sen gick vi från stan till skiljebo (Y). Va till Kim och lämnade min nyckel också, lika bra att få det överstökat.

Ska inte göra så mycket mer idag, glo på tv m.m. Sen i morgon så ska Sandra till skolan och jag ska ligga kvar här och sova :@ Sen ska jag se vad jag ska hitta på, men på torsdag måste jag hem till sura igen för jag är ensam hemma och måste ta hand om min kissebaby!

Så e de, ja de e de.

On the market.. again.

Kim och jag gjorde slut igår, vet inte vad jag ska säga.. De va ju som de va. Känns lite jobbigt att inte ha någon, men jag kan inte vara tillsammans med någon bara för att ha någon, varken snällt mot mig själv eller min respektive. Men de kommer bli bra, Kim kommer hitta någon som älskar honom och älskar att städa, och jag kommer hitta någon som... vet ej.

26 februari 2007 - 5 oktober 2009

Mobilden är laddad

Hoho, åkte hem till sura i morse vid 9, fick stå och vänta en halv timme på tåget och eftersom jag inte hade någon mobil så va de extremt tråkigt. Ja så nu är jag i alla fall hemma och har sovit ätit fixat naglarna och laddat mina mobiler.

Ska inte göra något speciellt idag, eller dagen är ju nästan slut så de är inte någon idé att hitta på något, får väl lägga mig på golvet och andas som vanligt :@ HAHA. Imorgon ska jag och Sandra dallra fett tillsammans sen så ska vi bränna hud :)

PUS och hej

Mobil jävel

Så där ja nu har båda mina mobiler slut på batteri, lyckat :@ IRRI! Jag som måste få tag på mamma i morgon bitti så jag kan åka med henne hem till sura. Hoppas Sandras pappa har en nokia laddare som jag kan låna, emn jag vet inte om jag fick iväg smset innan mobilen dog stenhårt. Annars så löser det sig :@ Får väl åka tåg hem eller nått.

Annars då? Har exakt 0 saker för mig just nu, Sandra kommer väl hem om en timme, men jag vet inte om de va efter att hon hade ätit eller om hon kommer till västerås 7 och sen ska hon äta.. Jobbigt läge.

Håll mig sällskap, någon?

Bajs dag

Jag har så fruktansvärt tråkigt! Sandra skulle komma hem runt 7 så jag är ensam tills dess. Hittils har jag kollat på film, ätit, kollat tv och ätit.. Inte mycket alltså. Känner mig så rastlös, vill gå ut och gå eller nått. Men som sagt, jag får väl lägga mig på golvet och andas hahaha.

Sandra den jäkuln :@

Sandra åkte iväg tidigt i morse till e-tuna och jag ska va hos henne tills hon kommer hem, men planen va att jag skulle iväg och träna idag men det kan jag tyvärr inte göra nu för Sandra tog med sig nyckeln :@ Får väl lägga mig på golver och andas lite hahah.

Får se vad jag ska göra nu, glo på tv och pilla på datorn I guess. Ska ta och laga lite mat snart också är jättehungrig.

Film + chips och dipp

Hoho.
Sitter och kolla på den galnaproffesorn och Sandra ligger och sover :@

Ska kila till ICA snart och köpa chips och dipp för de är smarrigt och för att jag inte har ätit något smarrigt på flera veckor. :p

PUS

God morgon alla mina små

Så nu har jag och Sandra kollat på film och käkat mat!

Igår så va jag här och vi drack öl och hade de skojigt, skrattade som satan men de är ju inte ovanligt. Jag undrar vad jag ska göra idag :@ Men i morgon ska jag i alla fall träna kvart över 5, så de så.

Kan den här dagen bli värre?!

Åh vad jag är förbannad på varenda jävel! Jag hatar sura jag hatar idioter och falska människor, jag hatar otrogna människor som inte har något samvete, jag tror fan inte att en människa kan ändra på sig! Om man nu är på ett visst sätt så kommer det aldrig, ALDRIG att ändrats, så det är ingen idé att du försöker ändra på din partner och tror att "med mig kommer han/hon inte bete sig som ett as" men jo det kommer han/hon, för om dom har kommit undan med de en gång så varför sluta när man ändå inte kommer bli upptäckt?! Tror du att din partner är ortogen så är det så!
Och jag fattar inte varför man ska va vän med sin värsta fiende, varfan skulle jag vilja vara vän med någon jag vill döda bara för att?! För att komma närmare någon eller för att få ut info? De kan man göra i allafall. De är ju förfan bara va med den man vill eller fråga om man vill veta något.


JAG ÄR EN ARG MÄNNISKA OCH KOMMER ALLTID VARA DET! De är ingen idé att någon försöker ändra på mig, för då kommer jag säkert på damp och hugga ihjäl dig med det första jag hittar.

Äkta hat!

ÅH! Fyfan vad jag hatar min mammas man! Han är tamigfan helt jävla störd i huvet. Helt idiotiskt cpstörd! Inte ens min mamma tycker om honom! De är en person som jag inte skulle tveka att hugga huvudet av och världen skulle bli en bättre platts om han bara dog, hårt och länge! Fyfan vad jag hatar honom, HAT!!! Finns nog ingen annan som jag hatar så mycket men nästa person ligger nog inte långt ifrån nr 1 på topplistan. "De där är min dator" "Städa i köket" "De där är min tv, titta inte på den" blablablablabla, när den där idiotböggubbfittan pratar så är det enda jag hör är " .......................".

Så nu har jag sagt mitt, och idag är min önskan att han dör!

Jävla mig!

Fan va arg jag bli på mig själv :@ Jag skulle ju ut och springa idag men nej jag orkade inte så jag sitter här som ett fettoäckel. Ska försöka ta mig till stan till sandra för vi ska ut och dricka m.m. Men papi ringer inte upp mig och jag har inte råd att åka tåg :@

Skjutsa mig någon!?

Jag måste bara berätta en äcklig sak

Jag drömde att jag fick en annans spyor i munnen så jag vaknade av att jag fick värsta spy attacken :@ De va äckligt, tack för mig.

MAT

Jag är hungrig på hemlagad potatismos, köttfärs och massor med sås :@ Så det ska jag äta idag om det är någon som ville veta.

Ska försöka gå ut och gå idag ska nog springa lite också, men får se om vädret håller i sig, vill inte ut om det sk bli för kallt, då kommer jag frysa ihjäl.

Skulle egentligen ha gått ut på krogen med Sandra idag men eftersom jag inte har några pengar så kan vi inte det och jag är fast här i sura, skoj skoj.

Nej nu ska jag ta och laga mat, sen ska jag nog ut och springa lite.

Ska väl ta och åka hem.

Vistelsen är över för min del, ska åka hem till sura igen. Men jag hann med och träna och de är huvudsaken :) De är helt sjukt hur min kondis har blivit bättre bara på 1 månad, jag orkar så otroligt mycke mer än vad jag gjorde förut, fast jag röker lika mycket. Good for me!

Har massor med kassar med kläder oh skit som jag ska ta med mig från Kim och jag orkar verkligen inte bära på dom :@ Tycker någon kan skjutsa hem mig ist, jag är ju trots allt ganska så gammal oh sliten..

Nej men nog snackat om det. Vill bara säga att jag fortfarande är fruktansvärt arg på en viss person :@ Spö ska *** ha!!! Och blod ska flyta! Rövfitt cpbög hora äckelapa! Om man har någon vett i skallen så borde personen i fråga förstå att man inte beter sig hur som helst, de är tamigfan inte normalt. Idiotcepe!

God natt I guess.
PUS

Jag är duktig, Sandra suger bajja!

Nu är jag hos Kim, kanske har sagt det redan men jag kanske vill påminna alla så ni inte glömmer bort :@

Jag har i allafall tränat idag :) det gjorde inte Sandra för hon hade "hostattacker" :@ Så jag är bäst. Mm de va de. Och hahahahahha kolla på den här hahahah!!!!

I början är det bäst! Vindögd.


Beyonce - Satellites

Satellites

Flashing by

It's a beautiful state were in

But how can we love in isolation

Think how happy we can be

When we just try

 

We're nothing like we seem

Passion in words are never spoken

You don't know how I bleed

When I leave your side

 

In your eyes

Love's alive

You've come untied

Cause we're flashing by

Like satellites

Satellites

 

Take all the rules away

How can we live if we don't change

We're always on display

Let's run and hide

 

In our eyes

Love's alive

We've come untied

Cause we're flashing by

Like satellites

Satellites

 

Satellites

If we don't communicate

We'll exist in our own space

We have all the love we need

While we're apart I cannot breathe

 

Satellites

Flashing By

Satellites



Hos kim igen

Jag har vart i sandras skola och skrattat åt hennes klass :@ Sen så va jag och hon på stan oh kollade på vinterjackor och sandra hittade en som hon ville h. Och så hittade jag ett bh-linne skitsnyggt som jag bara måste ha! Så sexigt.

Nu är jag hos kim sen så ska jag och sandra träna lite för vi är fetton :@


Hos Kim nu

Hoho.
Va med Sandra igår vi satt och drack öl och skrattade åt roliga filmer på youtube. Sen va jag förbaskat förbannad på en viss person som är helt cp störd :@

Nu på morgonen så åkte jag till Kim för att sova lite när Sandra va i skolan för jag va så trött. Oh så drömde jag en knäpp dröm också, fast det kändes bra att drömma den :) Men jag kan tyvärr inte berätta här om den.

Nu ska iaf jag och Sandra gå till stan och äka lunch sen ska jag följa med henne till sin skola till hennes bild, fast hon har inte ens frågat om jag får vara med. Skoj om jag inte får det, bli våldtagen av blattar och negrer :@



haha vi ser ut som riktiga babian apor :@ ca 5år sen.

RSS 2.0