Tisdag.

I dag vaknade jag upp med världens ångest, jag vet inte varför och jag vet inte hur det ska kunna bli bättre. Det jag känner nu är att jag inte vill vara ensam, jag har bara lust att åka hem till mamma för där finns det mycket folk och min katt. Det känns som om allting skulle bli så mycket bätte om jag åkte dit.
Ska nog försöka sysselsätta mig med någonting, så att jag inte sitter rastlös och börjar tänka, bättre att tiden flyger iväg.

Igår.

Igår så va jag i skolan, och sen va jag till sura och lämnade tillbaka mammas bil och vi åkte till erikslund och kollade på skor och läder, men hittade inget. Sen åkte jag och Kim till eskilstuna och köpte min nya mobil, en rosa (bild nedanför). Och sen så åkte vi hem igen och kollade på film och gick och la oss.

Bilder från Mikaelas kalas.

Hittade ganska intressanta bildet på min kamera när jag kollade idag. Massa bilder på fingrar m.m.

 




















































Söndag

Är hemma hos Kim har precis ätit och sitter och kollar på tv. Ska nog försöka plugga lite religion eftersom jag har prov på torsdag och provet avgör om jag klarar kursen.

Va hemmas hos Pepe och firade Mikaela, färden dig gick lite si och så eftersom jag betalade med SMSbiljett så tog alla mina pengar slut på mobilen så jag unde inte ringa Mikaela och säga att jag va på väg, men det löste sig skrapade ihop 75:-  till comviq kompis och kunde få tag på Mikaela. Va ganska så kul, kände ju bara Mikaela eftersom alla som skulle ha kommit svek oss (mig) så jag satt där och kände mig ganska bortkommen, men det gick bra hittade några trevliga prickar som jag skrattade åt.
Åkte sen taxi hem eftersom jag missade bussen, fick åka runt stan och leta efter Kim eftersom han skulle betala men han ville inte svara så det sket ju sig, men till sist hittade jag honom hemma..

I morse så fick jag veta att pappa skulle betala en ny mbil till mig :) skulle ha åkt och köpt den idag men vågade inte, man vet ju aldrig om man fortfarande är onykter så det blir i morgon jag åker. Men jag måste vänta tills Kim slutar jobba för att han måste visa vägen för jag hittar inte (ska till eskilstuna, dom hade rea m.m.) så efter 2 bär jag mig av.



Det blev denna sötnos

Mikaela fyller 21 idag!

Hipp hipp hurra hurra hurra!

Jag är jättesen ska va hos Miki kl. 8 och klockan är halv och jag har precis hoppat ur duschen. Men det är ju dom man säger, viktiga personer kommer alltid sent :p

Har super bråttom! PUS♥

Bild på Miki och Malin


Ny mobil

Jag har hittat en ny mobil som jag vill ha :) En rosa.
Men problemet är att den inte finns i en enda butik här i västerås. Ska åka i morgon och kolla om det går att beställa den.
Jag blev ju helt kär i Kims nya mobil, så jag måste ju också ha en touchscreen :)



HEM



Hemma från jobbet nu, sitter och äter och kollar på tv. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig, ska till Mikaela innan 8 i kväll.

PUS♥

God morgon!

Har precis duschat och ska börja smörja in mig ganska snart är torr som en svamp. Ska iväg till jobbet snart men först ska jag springa till ICA och köpa mjölk och ta ut pengar till Kim så han kan köpa öl åt mig.

Ska nog ha mina nya rosa skor på mig men kommer nog få skitont i fötterna efter ett tag, klämmer lite på stortån. Men som tur så har jag tofflor på jobbet skitsöta vita "sjukhustofflor".

Ska fixa mig nu, ses hos Mikaela ni som kommer. PUS♥

Lönen, hoho..!?

Vart är mi lön? Den borde ha kommit i onsdags! Jag blir så trött, jag har faktiskt räkningar som ska vara betalda!! Får fråga i morgon på jobbet varför jag inte har fått den.

Och jag hoppas innerligt att jag får den i morgon för jag måste gå och köpa nån fin klänning som jag kan ha på mig på Mikaelas kalas. Jag kan ju inte komma i något gammalt'' nej då men jag vill ha en ny!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag gå och sova, ska upp tidigt i mogon, alltid lika skoj.

PUS och God Natt!♥

Storstädning.

I morgon så tänkte jag börja storstäda nere i vårat pyttelilla föråd, ska tömma ur all skit och köra det till tippen. Ska sortera och lägga allt viktigt i flyttkartonger så att det blir enkelt att hitta saker och så att det blir enklare sen när vi flyttar. 

Ska även städa ur mig överfulla garderob, det är säkert 30% av alla kläder som jag inte anväder och så finns det ju massa 'vinter' kläder som ska ner till källaren ganska så snart nu när våren börjat titta fram.  

Poliskontroll

När jag va på väg hem från sura (fick låna mammas bil över helgen) så åkte jag på min första poliskontroll. Jag har haft mitt körkort i snart 1 år och nu kommer min första gång. Lite konstigt och man undrar ju vad trafikpoliserna håller hus? Jag har ju kört bil ganska så regelbundet och blir inte stoppad förrens nu. Jag blir ju autonatiskt nervör när jag ser en polis och det som flög genom mitt huvud va "är jag säker på att jag inte har druckit något" "körde jag för fort?" men nej det hade jag inte, det var bara alkoholtest och körkortskontroll, gick extermt fort. Dom kollade inte ens om jag hade stulit bilen, finns ju såna nissar, faktiskt!

Kissebaby!



Jag saknar dig! Vill bara ta med dig hem! Men det går inte för att Kim är allergisk, men jag vill ha dig hem i allafall! Du är min bästaste Kissebaby!

Rest in peace Jani!

Har kommit hem från sura nu, va på begravning av min kusin Jani. Det är väl inte så mycket mer jag kan säga.

Allt detta får mig att tänka på livet ganska så mycket. Varför lever man och varför ska man dö? Vad händer efter döden? Vad är meningen med livet, egentligen?

Jag hoppas du, Jani, har kommit till en bättre plats och har det bra! Vi alla kommer att sakna dig, fast jag inte kände dig så bra, så träffades vi mycket när vi va små och jag kommer att minnas dig som den du var då.

R.I.P


Laga laga mat

Ska snart ställa mig och laga mat till min käre karl som kommer hem ganska så snart. Inte för att jag är speciellt hungrig, men men. Känner mig otroligt duktig i allafall :) Han kommer att bli super glad, så han köper dom gula skorna till mig också! I alla fall så kan jag hoppas på det.

Har tvättat nu och har piffat till lite i min garderob, och jag säger bara det, JAG VILL HA EN STÖRRE!! Det ä helt fullt! Jag får inte plats med ett jävla skit mer i den. Har hittat en på IKEA som jag vill ha men den får inte plats i det här hemmet, så vi måste flytta. jaja nog snackat.

Ska laga mat nu!
PUS♥


Kvällens planer

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, orkar inte göra något speciellt idag. Va och handlade tidigare idag och ska laga mat till Kim när han kommer hem, lax och bandpasta typ. Ska tvätta också så jag kan ha någonting att ha på mig i morgon, ska nemligen till sura åså. Hälsa på kissebabyn osv.

Jag mår så jävla konstigt, har mått illa sen igår morse och har ont lite då och då i magen.. kanske inte är nå allvarligt men man vet aldrig.


Sitter och kollar på cops, ganska kul dom hade stoppat en bil med 2 pers i.

Polis 1: Han la något under stolen!
Polis 2: A.. men jag tror det bara var alkohol.

Vadå bara?! Man blir ju mer vild bakom ratten med alkohol i blodet än narkotika!

25!

Idag firar jag och Kim 25 månader tillsammans!


Supersöt klänning!

Är supersugen på den här klänningen!!


Skoldag

Lite bilder på mig och Mikaela från skolan. Mikaela skulle fixa sig och jag hade tråkigt.





Mina nya skor!

Tog dom rosa :) Supersköna.


Bråttom!

Oj måste verkligen börja fixa mig snart annars kommer Malin att bli sur!

PUS♥

Igår

Presenten som Kim fick igår va en papperskorg som man har i badrummet :) Han blev jätteglad! Good for him!



Sen hade Kim köpt en ny mobil i går också, så vi satt uppe och 'lekte' med den i går kväll :)


Slut för i kväll

Nu ska jag avsluta min bloggdag! Kim kommer hem snart och vi ska nog kolla på film eller något annat trevligt. Ha en trevlig kväll och sov gott!

PUS♥

Fixat och donat

Har hållt på att fixa min header, och det blev ganska så okej. Vill bara ha ett litet mellanrum mellan den och inläggen, men det har jag ingen aning om hur man gör, har försökt att kika runt lite utan resultat.. någon som vet hur man gör detta? Skulle vara supersnällt!

Ska försöka städa och tvätta lite innan Kim kommer hem annars kommer han bli galen på mig, för vårat hem ser ut som skit.

PUS♥

Paket :)

Fick mitt paket nu, superkul.




Innehåll:


   

  
Hade tydligen beställt nagellack också, en sån där som stärker naglarna.

      

Fick med prover och något paket med ansiktsvatten och lotion och en parfym som luktade karl, kan ju va nå till Kim.

Sneakers

Har hittat ett par skor som jag vill ha, men jag vet inte vilken färg jag ska köpa. Båda är ju så 'mig'.

(dom rosa är mer hallonrosa och dom gula är i en starkare färg, inte så ljusa)




Kan ju fråga Kim om han kan betala ena paret till mig så kan jag köpa båda :D

Dagens inköp

Ögondroppar till mina otroligt torra ögon :)




'Mat'



Present till Kim och vårat hem :) Säger sen vad det är!
Japp, mina strumpor ;)


Dagens outfit!


Home on the break

Hoho.
Är hemma på hålet, hade en lektion och sen har jag 2,5 timmars hål tills nästa. Har käkat och vart på apoteket och köpt ögondroppar till min torra ögon. Tror dom blev lite förstörda när jag sprutade hårspray rätt in i ögat.. så kan det gå.

Bilder från min underbara lektion. Satt och bluggade in repliker och kollade på en scen som ska komma upp på Macbeth. Och sen tränade jag och Miki på en låt som vi ska sjunga i slutet.

   




 

Good wrok Sara..?

Haha, började riva ner dom jävla vävtapeterna men det gick inge bra, måste nog ha ett bättre verktyg än en tårtspade (hade inget annat) Men en liten bit på vägen kom jag i allafall, men en lååång bit kvar!

   

Dagens look förresten :)


A good day

Har precis kollat på film och är hemma.
Redovisningen om huden gick superbra, känner mig så otroligt duktig! Sen på samhällen så skrev vi ut massa fakta om trafficking och sammanfattade det som var viktigt, så nu är det bara att renskriva och sen är vi klara! Fast arbetet ska vara klart om kanske en månad så då behöver jag inte gå på dom lektionerna :) Så i morgon har jag sovmorgon.

Funderar på om jag ska börja riva lister och tapet, så vi kan få det fint här någon gång, är ganska glad eftersom jag har fått fria händer av Kim "det är ditt hem också så du får göra vad du vill"  tack gubben :p Men du kan inte bli sur på mig om det ligger väggar på golvet när du kommer hem.

Eller så ska jag nog plugga religion eftersom jag har prov på det snart och jag kan inte ett skit om hinduism och buddism.. blä blä blä!

Men nu ska jag göra nytta eller onytta.
PUSS♥

Pigg och ?

Idag känner jag mig faktiskt ganska pigg, jag har inte vart pigg på morgonen sen.. ja flera år! Ska iväg till skolan snart och ha redovisning om huden, sen ska jag ha grupparbete och sen teater i  timmar. Hårda bud.

Ha en mysig start på dagen! (känner mig så snäll och trevlig också hehe)
PUS♥

Oj

Vad mycket klockan blev helt plötsligt, nu måste jag gå coh lägga mig.
God natt

PUS♥

Hemglass!

Satt faktisk här om dagen och pratade med Sandra om hur man köpte glass hos glassbilen när man va liten och jag funderade på vafan har glassbilen tagit vägen? Jag har inte köpt glass på åratal och skulle va så mysigt att springa ut till glassbilen och köpa en kartong med smarriga glassar hem :)

Och så idag när jag kollade posten så fick jag ett reklamblad med glass från hemglass :) Glassbilen finns! Så nästa gång när den kommer förbi här i stan så ska jag springa dit och köpa några glassar!


Dagens fångst

Vart på ICA nu och fick med mig hem cigg, choklad och 2 nektariner. Nektariner är ju så satans gott!


Nya skor

Har länge funderat på att köpa nya skor, mina skor har ganska så så snart gjort sitt. Men problemet för mig är att jag inte kan bestämma mig. Jag vill ju ha ett par skor som är snygga, bekväma och som gör att foten ser liten ut. Men har inte hittat ett par som passar just mig, kanske beror på att jag är ganska snål också, men nu när vi får in lite extra pengar i hushållet så kan jag unna mig ett par fina skor :)

Sitter nu och pluggar lite på naturkunskapen, fast jag egentligen borde plugga på religion men det är ju så otroligt tråkigt och jag fattar inget om det. Så jag kämpar med naturen så att jag kan få bra betyg i det.
Sen så snart så ska jag gå till ICA och köpa cigg och något med socker, har sådant sockersug så jag blir galen.. hehe

Skor från Scorett.




Är speciellt sugen på Björn Borg skorna, så söta till sommaren!



Sko från Stadium


Lite nya kläder? JA tack!

Eftersom lönen kommer snart, så kikade jag runt på lite nya kläder till sommaren som står bakom hörnet och är snart här :)
 Allt är från Gina Tricot.













Harembyxor, så fula men ack så SKÖNA!!




Beställt

Det va det här jag beställde här om dagen, älskar att beställa saker de är så kul när det kommer hem, det är som att öppna paket på julafton :) Fast det är ju ingen bra vana, men ack så kul. Ajabaja


Nu känns allt mycket bättre!

Hoho, har slutat skolan och är hemma nu.
Har otroligt ont i magen, men det är jag nästan glad över.

Ska fixa mina naglar snart, dom håller på att falla söner och samman. Sen ska jag tvätta och fixa lite, plugga lite och skriva loggbok.



God morgon.

Har precis duschat och jag känner mig lite halv deppig i dag med, har faktiskt ingen aning vad det kan vara (eller jo, men det kan jag inte säga här). Ska till skolan idag har en lektion sen ska jag hem och tvätta, skulle ha gjort det i går men det orkade jag inte.

Och idag ska jag sätta mig och plugga naturkunskap och sen ska jag nog inte göra så mycket. Får se vad som dyker upp.

PUS♥


Hej..

Har inte haft lust att skriva nått i dag för jag har legat och sovit tills nu typ. Är alltid jätte trött, och jag börjar tro att jag har något allvarligt fel.

Sitter och glor på tv, och ska nog koka upp lite makaroner som jag ska tugga på. Känner mig så otroligt deppig idag, vill bara åka "hem" till min katt och ligga och gosa med den, för ibland känns det bara som om det är hon som förstår mig.
Kim är ju bara så elak hela tiden..

Kvällens planer.

Har duschat och fixat iordning mig för kvällen, va även på internet och beställde lite hudprodukter. Kollar på CSI och håller på att laga nudlar. Sen ska jag iväg och hämta Kim kl. 23 för han bestämmde sig för att åka hem. Hoppas ingen ser mig för jag kommer antagligen springa ut till bilen i nattlinne.. haha nej men jag tänkte mest på mitt hår (stramt uppsatt i en knut) tror ingen har sett mig i en sådan frilla någonsin, och jag tänket hålla det så!

Ska skrapa ihop lite pengar så jag kan tanka bilen, för den börjar bli törstig. Sen har jag ingen aning hur vi ska ha råd att fylla på en full tank när bilen ska tillbaka, Kim vart ju pank första dagen när vi fick lön, men nu börjar även mina pengar ta slut.. Icke bra!

Nu ska jag äta, PUS♥

Vad ska vi göra efter..

..studenten?

Jobba
• Plugga vidare

Vad ska man bli när man blir "stor" egentligen? Jag har då ingen aning och då kan det inte vara någon bra idé att börja på högskolan när man inte vet det. Men endå känns det som om man kastar bort värdefulla poäng som försvinner nästa år. Så om man vill komma in med många poäng ska man söka derekt efter att gymnasiet är slut, annars förvinner alla poäng som inte har med den linjen som man söker till att göra.

Sen är det ju bara att jobba tills man blir gammal och måste gå i pension, sen är det dags att leva "livet" med sina pengar man har sparat. Tycker det är jävligt onödigt, vill hellre leva livet nu och stå i skuld och betala tillbaka det resten av livet än att jobba skiten ur mig och sitta i rullstol när jag är typ 70år. Eller vad tycker ni?

Det ultimataste skulle ju helt klart vara att vinna på lotto eller nå så slipper man bry sig om den här skiten..

Jobb

Var kommit hem nu från jobbet, när jag kom dit i morse så var det minst 5 bilar utanför som väntade på att vi skulle öppna. Som ni kanske förstår så har jag haft fullt upp hela dagen, inte en enda lugn stund. Faktiskt väldigt skönt, hatar när man bara står och rullar tummarna hela dagen, fast nu efteråt så känns det i fötterna väldigt mycket. Aj aj aj.. Får alltid sendrag under fötterna när jag står en heldag.. Måste skaffa min skor med en mjuk liten klack ska tydligen funka om man kommer upp lite med hälen.

Skulle ha tankat bilen men det fick inte så bra eftersom jag inte hade en blekaste aning om vad det skulle va för soppa i den.. Och Kim svarade inte när jag ringde för han skulle bada (!?) så då sket jag i det i stället.. kan ju tanka en annan dag, inte sant!?

Idag ska jag nog städa och tvätta lite, sen så ska jag kolla igenom mitt naturkunskaps arbete som jag ska redovisa på tisdag. Måste vara extra duktig på dom lektionerna så att jag får VG på kursen! :D

PUSS♥

God morgon!

Hoho, nu är jag uppe och är pigg ssom en gris..
Igår så va vi hemma hos Sandras pojkvän och satt och snackade skit, det blev aldrig så att vi drog vidare. Helt okej kväll, va hemma vid 1 och gick och la mig straxt efter det.

Nu så är jag i full fart till duschen, sen så måste jag skynda mig och fixa mig så jag hinner cykla till jobbet. Skulle ha kunnat ta bilen men jag är inte riktigt säker på hur mycket alkohol jag har kvar i kroppen, eller hur snabbt det försvinner..

-> Nu: DUSCH!

Hej då, nu gå jag




I kväll!

I kväll ska jag träffa Sandra och va med henne och Emelie och Sami då.. Vi ska nog sitta och snacka skit och dricka lite, ta en lugn kväll. Jag har precis duschat, så nu ska jga bara fixa mig sen ska jag dra iväg.. vart vi nu ska :p





Hejs!

HÅL!

Är hemma förresten på hålet brukar egentligen sluta nu men idag och massor med fredagar framöver kommer jag att sluta kl. 17:00, SUPERKUL! inte..

I alla fall så börjar jag 20 över 2 så sitter hemma och fördriver tiden på nå vettigt sätt. Ska nog gå och köpa mat snart, för lunch fick jag inte i mig i skolan för det va skit till lunch i dag, som alla andra dar.. det enda man kan äta är grönsakerna.
Yei för grönsaker!

Bilder

Tog tydligen inte så många kort igår och dom jag tog va ungefär samma som va dan innan. I allafall så tänkte jag lägga upp 2st på när Amanda sminkar Leona till en gammal tant :)

Och så ser man Ellen i bakgrunden med slickat hår hihi






Reklam!?

Vad är det för jävla reklam som har

hoppat in i min blogg nu på sistone?

BLÄÄÄ

Jag orkar inte åka till skolan idag, jag ska vara i skolan kl. 8 och plocka bort alla stolar och skärmar och sånt och sen börjar jag inte förren kl. 11 och sen slutar jag halv 1 men nej jag får inte gå hem för jag har teater från halv 3 till 5. Så jag har världens längsta fredag ever. Och jag har ingen lust!

Klart!

Allt gick bra och så, men nu orkar jag inte skriva om det, kan berätta om det i morgon + bilder.

Ska sova är trött som ett as.
PUS♥

Uppdatering

Första föreställningen gick helt OK, sa fel på en replik och så gick en låt ganska så åt helvete men det gjorde inte så mycket. Men helheten va bra alla gjorde rätt ingen ramlade och dog, och jag höll mig från skratt!

 Nu är jag hemma, har en till föreställning kl. 18:30, va lite hungrig och jag orkar inte sitta i skolan och rulla tummarna. Ska vara tillbaka till skolan halv 6 så vi hinner köra en genomgång innand et är dags igen, och sen är det över :) skönt!

Bilder kommer sen!

Dagens outfit!

                        

Good morning!

Idag gäller det!
Jag är inte så nervös faktiskt, men kanske blir det.. Fast jag brukar inte bli så där jättenervös, men ibland så kan det vara bra. Håller på att fixa mig, och är skiträdd att jag kommer glömma nånting hemma som jag skulle ha haft med mig.. Men jag är ganska så säker på att jag inte skulle ha något med mig..

Och pricken över i:t så börjar jag att bli sjuk, är jättesnorig och har jätteuppsvulna halsmandlar, men jag klarar mig jag har vart sjuk mer eller mindre sen oktober.

Nu ska jag fixa mig.
PUS♥

MACBETH!

Snart är det dags!



Bilder från i dag.


Malin och Mikaela ute i den varma vårsolen :)






Amanda






Sabina






Leona





Malin och Mikaela leker med stolar






Mikaela "klär av sig sitt kvinnokön"





Lisa (vi alla blev trötta efter 8 timmar)


Sorry!

Har vekligen varit kass på att upptadera, men jag haft massor att göra, kom inte hem förren nu! Är helt slut både psykiskt och fysiskt, men i morgon är det över och då är det bara att skriva raporten sen är vi klara och kan fokusera på Macbeth.

Kim är inte hemma som vanilgt och jag ska gå och köpa mat (orkar inte laga nått nu) ta en dusch och krypa ner i sängen med en bra film på datorn.

Har förresten vart och lämnat tillbaka bilen nu, fanns endå ingen soppa i den ;p ne men jag behöver den inte och parkeringen är endå upptagen av Kims pappas bil..

Jaja ska springa och köpa mat.
PUS♥

En hel repdag, sen är det dags!

Håller på att fixa mig, sen ska jag iväg till skolan och ha rep hela hela dagen till kl.4. Jag har en känsla att vi kommer strypa oss innan dagen är slut, haha.

Ha en trevlig dag, ses i kväll!

Trött, mätt och törstig!

Hoho, va nere i källaren och letade madrasser till sängen och ja jag hittade dom men jag kunde ju inte få fram dom eftersom jag är aldeles för kort, så Kim kom på sin vita häst och hjälpte mig :)

Och nu är Kim och hjälper en kompis med sin bil och jag är hemma igen ensam, det känns som o jag inte har träffat Kim på jätte länge, att bara få umgås. Det blir alltid så att jag kommer hem, städar, diskar och tvättar går och duschar och sen kollar vi på tv en stund sen så går vi och lägger oss..

hemma igen :)

Har vart i skolan och sen så åkte jag och Sandra till MAX och där skulle jag beställa chilichees och jag sa det med värsta stockholm dialekten så vi höll på att dö av garv! Sen drog vi till donken för Sandra skulle äta där och där så fick vi en fanta gratis för att hon som jobbade där tog fel hihi..

Åkte till hallsta för att möta upp Ellen och hon gav mig den vackra sängen som va grön, och sen åkte vi hem igen. Tog hela kvällen, nu har jag bara problem för att hitta en parkering, för det är någon jävla nisse som har ställt sig på parkeringen utanför med en mils avstånd till den andra bilen så man knappt får plats.. Och det är bara min bil som får plats där för den är kort fast det är meningen att Kim ska stå där för att han börjar jobba 6.. Men det löser sig nog, får man hoppas.

Nu ska jag ta en lång varm duch och sen så ska jag kolla igenom mitt naturkunskaps arbete, sen ska jag nog kolla på tv och sova.

Och jo förresten så fick jag G på mitt samhälls prov och det betyder att jag kommer få G i kursen :D
Och så fick jag VG på naturkuskaps provet :D:D jag känner mig sååå duktig! Good work Sara!


PUSS♥

En tripp till vid 5

Jag håller på att fixa mig nu, måste skynda mig som vanligt, idag ska jag till skolan slutar 5 sen ska jag cykla hem till farmor och hämta skåpbilen och åka till hallsta och hämta en säng som ska vara med på vårat projektarbete. Sen ska jag tillbaka till västerås och leta efter en parkeringsplats (eftersom Kim har våran så kan inte jag ha den)..


Ha en trevlig dag.
PUS♥

En tripp..

Igår så följde jag med Kim och han kompis och kollade på badrum, Kim och jag måste verkligen köpa en ny komod eftersom vi inte har någon och alla saker står på golvet.


Idag stör jag mig på..

..otrohet!

Varför är man otrogen? En bra fråga som få kan svara på. Ja, varför är man det? Om man inte är lycklig i ett förhållande och vill ha andra istället för den man är tillsammans med så kanske man inte ska vara tillsammans med den personen längre! Man mår inte skärsligt bra av att vara otrogen, man mår dåligt psykiskt och det kan ju aldrig vara bra för en människa. Det är ju inte heller bra att vara tillsammans med någon som är otogen mot en, att veta att han/hon hellre vill vara med någon annan men endå lägger sig bredvid en varje kväll och låtsas som ingenting är inte bra för någon. Med otrohet i ett förhållande finns det ingen lycka och ingen tillit och ingen respekt.
 
Va självständig, stå upp för dig själv och vägra acceptera ett brustet förhållande. Hellre leva ensam och lycklig än olycklig i ett förhållande!

Värme spray!

Är hemma från skolan nu, va en sväng på stan och köpte ny spray som skyddar håret från värme, superbra! Mett hår är i mycket bättre skick än va det va innan jag "upptäckte" det, varmt rekomenderat!

Har satt på en tvätt och ska snart hänga den, sen kommer nog Kim hem snart, får se vad vi hittar på, han ska nog spela data och jag ska väl glo på tv precis som vanligt.


God morgon

Tjoho
Va på väg till bussen när jag kom på att jag inte börjar förren halv 9, så jag hinner skriva in ett inlägg.(det va 20 min sen)
Ja så snart måste jag gå i alla fall, har en lektion idag, teater, vi kommer nog rigga upp scenen och öva med det, sen ska va antagligen ta ner allt igen för att ta up allt i morgon..

Jaja, men nu måst jag nog gå till bussen. Så här ser jag ut idag förresten :)


tidig kväll med mycket sömn!

Tänke gå och lägga mig ganska  så snart, hörde att KIm va på väg hem och då kommer jag inte kunna ha datorn nå mer i kväll.

Så sov gott! PUS♥

Söndag

Hej hej. Jag har vart hos Sandras syster Teres hela dagen, jag och Sandra har vart hund vakter dvs kollar på sex in the city hela dagen :p

Nu är jag hemma och har köpt med mig chips och dipp, ska äta det medans jag pluggar, det är ju måndag i morgon..
Jaja men du ska jag få något gjort,

PUS♥

LAT!

Blev ingen städning för mig, orkade helt enkelt inte, jag har ju haft annat för mig! Ska städa och de i morgon i stället, för då kommer jag att vara utvilad och pigg (söndag, men enda lediga dag i veckan!).

Detta blir nog mitt sista inlägg för i kväll, jag är super trött, och ska gå och sova ganska så snart. Ska nog kolla på någon film först eller så. Eller så får jag ligga och rulla tummarna tills jag somnar :p

God natt och pus♥

Taxi nissar

Angående artikeln i aftonbladet om taxiföraren som drogade och våldtog massa kvinnor. Ja sånt händer här också, jag tror det inte finns någon utländsk taxi gubbe som inte har tänkt tanken (kanske inte så grovt) att antasta sina kunder, vi tjejer brukar ju åka taxi titt och tätt fulla som fan och det vi kanske inte tänker på är att taxi nissen kanske våldtar oss. Som många våldtäktsfall så skyller alltid mannen på att; hon va så full och hon hade en kort klänning hon bad ju om det! Jag blir så jävla förbannad, har inte vi rätt att gå klädda som vi vill? Har karlar rätt att våldta oss bara för att vi inte har overall på oss? Killar är fan dumma i huvet, alla har fan en/flera skruvar lösa i skallen!

När jag skulle åka för ett par år sen taxi så hade jag inte tillräckligt med pengar och då ville taxi gubben att jag skulle suga av honom! (och NEJ jag gjorde inte det jag sprang därifrån) Ung och dum så raporterade jag inte det, skulle det hända i dag så skulle jag gjort det utan att tveka!

Se er för, åk inte med främmande män (fast du bara åket taxi) åk med en kvinnlig förare, få skjuts av en förälder eller stanna hemma!



Manikyr by Sara

Har fixat naglarna nu, måste göra det varje lördag efter jobbet eftersom dom alltid går av när jag jobbar. Sånt man måste leva med antar jag.

Har precis kollat på film, Tropic Thunder, ganska rolig film men lite för mycket action för min smak. Handlar om skådespelare som ska lära sig att agera i krig och skickas ut i djungeln för att öva, men dom kommer fel och hamnar i ett drogläger.





Hårinpackning!

La i en hårinpackning och tänkte tipsa er om den. Den är från Redken och är visst ganska dyr men super bra! Håret blir jätte glansigt och lent + mjukt. Den reparerar alla hårstrån från insidan och ut. I love it!!




Skönhetskväll

Hoho. Blir hemma i kväll också, med en smal plånka så blir det lätt så. Tänke till bringa kvällen med mig själv, lägga ansiktsmask, manikyr m.m.

Vad gör ni i kväll?

Skor

Kollade funt på lite skor, och undrar om det finns någon där ute som vet hur det funkar att beställa från utlandet? (Dollar)



Lördag

Har vart och jobbat, kom precis hem. Kollar på Herbie va faktiskt ganska långe sen jag såg den.

I dag ska jga städa och diska, eftersom Kim aldrig gör det.. den jäveln.. :p

Kväll

Eftersom jag ska jobba i morgon så blir det en hemma kväll för mig den här fredagen också.
Poppade popcorn hämtade juicen och satte mig vid tv:n.



God Natt

Lite reklam!

Snart är det dags för våran föreställning av vårat projektarbete! "Vem bryr sig?" heter den och den handlar om Daniella som åker in på ett psykhem.

Kom och kolla!

Tid: Torsdagen den 19 Mars kl. 14:30 och 18:30!

Plats: Carlforsska Gymnasiet. Sal E124

Fredagen den 13

Märkte för ett tag sen att det var "fredagen den 13", hur många "fredag den 13" finns det egentligen på ett år?
 
Bra fråga!

Studentklänning!!

De är ju dags att leta studentklänning nu, kanske lite väl tidigt men man kan väl aldrig vara ute i för god tid!? Va och kikade lite på klänningar i dag och jag tror jag har hittat en, men jag vill inte köpa den nu om jag skulle hitta en annan klänning som är mycket finare sen. Det är ju inte så att man går runt i vita klänningar så där ofta (inte jag i allafall). Men Kim har lovat mig att vi ska åka till stockholm och kika runt där, och så tycker jag att han kan köpa den till mig också nu när han fick veta att han får jobba kvar. :) Please baby!



Sticka

Igår när jag skulle hänga tvätt så fick jag en sticka i fingret men glömde snabbt bort det, och i morse så började det göra jätte ont i fingret, och ja hoppsan där satt stickfan! Ska se om jag kna få ut den lite senare för nu har jag annat för mig :)


Leggings!

Va och köpte ett par nya jeans leggings nyss från VILA, mörkblå.
Jag älskar verkligen leggings, man kan ha det till nästan allt, sköna och smidiga!



Äntligen Fredag!

Hoho, har precis duschat och ska fixa mig snart så jag hinner i tid till skolan .

Idag så funderar jag på att åka till hälla, men får se vad Kim säger om det.

Men nu måste jag skynda mig, puss

Kvällen är här!

Ja tänkte skriva ett avslutande inlägg nu när jag kommer ihåg. Har precis duschat och satt på en tvätt. Halv 11 kommer den vara klar, sen så ska jag bara hänga den sen ska jag nog sova.

Och i morgon är det "äntligen fredag" och jag ska nog bara vara hemma, har i allafall inget planerat. Men får se man vet ju aldrig om det skulle dyka upp något. Kanske går ut och tar en öl med Kim om ham vill, men det är inte så troligt..

Jaja god natt alle sammans!

PUS

Sex Drive

I Love it!

Se den! Super rolig.



Töjer skor

Håller på att töja ut mina nya skor lite. Dom va ganska trånga framme vid tårna, så nu går jag runt med dom hemma så dom ska kunna sitta bättre när det börjar bli lite varmare ute :)


Yes!

Åh jag blev så glad när jag tittade på klockan! Trodde den var mycket mer, och det betyder att jag har massa tid kvar för mig själv innan Kim kommer hem, visserligen saknar jag honom men jag vet hur dryg han är när han kommer hem så på ett sägg så är det skönt!

Nu ska jag nog hänga in den rena tvätten och sätta på en ny tvätt med smutsiga kläder. Det känns mycket bättre att vakna upp på morgonen när det finns rena kläder att ha på sig! Sen ska jag nog sitta och rulla tummarna med en film på datorn och en skål med popcorn i famnen. 

Puss och hej♥

Marinblått!

Marinblått är så snyggt! Och detta vill jag ha i sommar!


Idag stör jag mig på nr 2..

..folk som inte kan svenska!

Åh jag blir galen på blattar som inte kan svenska! Ni har förfan bott i Sverige i hela era liv och ni kan fortfarande inte snacka normal svenska! Och vafan ska ni hålla på att bryta på massa blatte språk? Anpassa er så jävla svårt är det inte att prata normal svenska!
Jag går inte omkring och bryter på finska bara för att min mamma gör det! Det är inte speciellt "coolt" om ni tror det, ni ser bara ut som idioter i våra ögon!

Va glada för att ni har fått komma till Sverige och börja bete er som ett ni uppskattar det!

Idag stör jag mig på..

..oklackade skor!

Hur satans fult är det inte med oklackade skor? Folk som går runt med oklackade skor är fan fult! Klackarna är vita av för mycket användning och så låter det föbaskat fult, som att gå med spikar.
Det kostar typ 100:- att klacka om sina skor och så tar det ca en timme, hur jävla svårt är det? Skor som man köper har orftast dåligare klackar än dom man får när man klackar om dom och då håller dom längre så det är inte så att man måste klacka om dom varje månad!

Klacka om rea skor! Eller vill ni gå runt som idioter?

Dagens outfit!








jordgubbs paj

Har kommit hem nu, hade en lektion i skolan. Och min naturkunskaps lärare va sjuk så jag behöver inte lämna in mina frågor förren på måndag eller tisdag :D För jag hade ju faktiskt inte gjort dom till idag..

På vär hem så gick jag förbi macdonalds och köpte en kaffe och en jorgubbs paj med vanilj :) så satans god!

Får se vad jag hittar på idag, vill egentligen gå ut på stan och köpa lite nya kläder men jag har inte pengar till det, måste spara dom så jag klarar mig tills närta löning.

god morgon

Hoho, ska fixa mig snart är lite efter planeringen.. Skola idag slutar 5 tror jag, ses då!

PUS♥

Nej nu ska jag..

..ta en öl och några cigg för att slappna av efter en påbörjad stressig vecka! Hoppas resten inte blir lika psykiskt påfrestande..




God natt

hoppsan

Det gick en hel dag och sen kom jag på att jag kanske ska blogga lite.

Sitter och kollar på tv, har precis kollat på ett avsnitt av desperate housewives, trodde det skulle vara mer spännande men nu är det inget spännande som händer i nästa avsnitt.. Lite tråkigt, trodde att Edes man skulle mörda Mikael och Kathren i det här avsnittet, a i allfall försöka men de kanske kommer senare.

Hade prov idag i samhäll och det gick lite si så där, men jag hoppas att jag får godkänt i alla fall. Sen så ska jag nog titta lite snabbt i naturböckerna innan jga hoppar i duschen och kryper till kojs.

PUS♥


mat

Har äntligen fått i mig lite mat, och det blev kinafood :)
Tyckte att det blev lite nyttigare än pizzan som jag tänkte köpa innan.




hemma

Äntligen hemma, har vart en lång dag idag och jag har inte fått någon mat i mig än. Så jag tänkte gå till amore och köpa en pizza eller nått.

Idag ska jag plugga som en galning eftersom jag har prov i morgon och jag måste få G på det om jag ska få G i kursen. Hårda bud!

god morgon

Håller på att fixa mig, tog lite sovmorgon eftersom jag är så satans trött hela tiden men det verkade inte hjälpa.. Måste gå till en läkare och kolla om det är nå fel på mig, sömnproblem - ADD

Idag ska vi gå ner på stan tror jag och fråga om sponsorer till vårat slutprojekt, får se hur det går.

Måste skynda.

PUS♥

Antagligen sista för ikväll

Sitter och pluggar som en dåre, men det går bra tror det kommer bli ganska lyckat för en gångs skull :)
När jag är klar så ska jag försöka att komma i sängs tidigt, är så satans trött och har en låång dag framför mig i mogron. (slutar 5)

 Egentligen skulle jag ha diskat och städat men jag har inte funnit någon tid alls, skolan går före det mesta nu förtiden, med tanke på att jag redan har gått om ett år och jag vill gärna ha detta överstökat så jag kan börja jobba och få in bra pengar.

Nog babblat, nu ska jag fortsätta att skriva klart mitt arbete och frågorna till det. Sen ska jag nog sussa.

PUSS♥

Libresse invisible

Just nu får man med ett supersött etui när man köper libresse invisible. Finns i olika färger med olika mönster :)

Jag köpte den oranga med blommor.

(klicka för större bilder)


      


PUS♥

Vlt

Fick veta idag i skolan att jag va med i vlt på vimmel från 100dagarsfesten, jag som trodde jag var duktig och höll mig borta från alla kameror. Man blir ju alltid så konstig på kort :p hehe Men detta kort va inte så satans farligt, kanske för att jag inte var beredd.

trött!

Hoho, håller på att fixa mig, har ganska bråttom försov mig lite grann.. Idag måste jag sätta mig och plugga naturkunskap för frågorna ska vara inne i morgon!

Ses sen.
PUS♥

natti natti

Tjohej, sitter och glor på tv, har spelat tv-spel hela dagen typ, det är faktiskt jättekul :) (bild nedanför)

Sitter och funderar på alla idiotiska människor det finns, läste en artikel om en kille som hade blivit misshandlad och mördad, läs den du också! Egentligen kan man inte gå ut utan att tänka att "idag kanske jag blir mördad" kanske lite överdrivet, men i dagens samhälle så kan man inte förvänta sig mindre. Det finns så många människor som går fria efter brått, så många som bara sitter något år för dråp och lite längre för mord, sen går som fria på våra gator. Man vet aldrig om dom får återfall och kör över en om man inte stannar vid ett övergångsställe eller nått.

Ibland så skämms jag för att vara människa!!


magnum temptation

Va på ICA och köpte en ny glass. Supersöt förpackning i alla fall :)


     




Den va ganska lik magnum dubbel som försvann för något år sen (djupt saknad!) Men det var massa mörk choklad klumpar som inte passade in. Annars helt OK.


min nya..

..väska :)

Köpte den förra veckan tro jag, men jag kunde ju inte låta bli att lägga upp några bilder på den :)


                    

(Klicka för större bilder)


I Love it!

hej

Blev inget pluggande för mig igår, satt och spelade tv-spel i stället. Bra Sara..
Men nu så har jag kommit till ett ställe där jag inte klarar av det, på grund av att jag inte kan koncentrera mig.. Så jag har pluggat lite samhäll idag, jag vet vad BNP betyder :p

Bianco

Sommar skor till mig, tack :)


glass & film

Lugn kväll för mig.



hem ljuva hem

Hemma igen, har vart och köpt mat så nu sitter jag och käkar.
Idag ska jag nog inte göra något, ska bara vara hemma och diska och plugga. Spela lite tv-spel också ;)

10-15

Sitter och fixar mig, ska snart åka till jobbet. För idag ska jag köra bil i stället för att cykla :D yeei

Sen när jag kommer hem ska jag nog plugga naturkunskap och samhäll som en duktig elev.

Men nu ska jag sticka. Puss och kram♥ 

godnatt

Kollar på film, och tänkte knyta mig efter att den har tagit slut. Klockan börjar bli mycket och jag måste upp och jobba i morgon bitti.

Ångest

100dagars festen.





























Hej bloggen, det var länge sen!

Har knappt vart inne på internet dom senaste dagarna så nej, jag har inte skrivit ett skit och det kanske märks?!

Sitter nu och gör ingenting, har precis kollat på film, "Låt den rätte komma in alias Let the right one in" ganska så bra, lite synd att den inte var som boken..

Va på 100dagars festen igår, va faktiskt jätte kul men jag gick hem ganska tidigt på grund av en insident som hände på festen, så jag tillbringade resten av kvällen/natten me Kim. Jag fattar bara inte varför folk är så jävla elaka!? Vad lever vi i för värld egentligen? Är det rätt att behandla folk hur som helst? Djungelns lag- Den starkaste överlever, sluta bete er som djur!

Färga färga hår!

Ska precis färga håret, färgen börjar gå ur nu och man måste ju vara fin till 100 dagars partyt :)


Nya kläder

Tänkte lägga in lite bilder på mina nya kläder som jag hade beställt från H&M.



Klänning



Tunika + leggings

 

Skor





Puss♥

hej mars!

Första mars idag och set är ca 2 månader kvar tills jag fyller 20 och ca 4 månader kvar tills jag tar studenten.

Tråkig dag idag, va på stan och köpte en ny väska (lägger upp bild sen).

Nu så ska jag nog bara vara.

Och jo förresten, när jag va på donken idag så kom en gubbe och ställde sig framför mig som om jag inte stod där :o jävla idiot!!! "A men jag ska bara beställa en cheesburgare, det gåt fort" Det skiter jag fullständigt i!!

God natti

Klarade ut tvspelet nyss.. inte så där jätte svårt, med drygt. Snart kommer Kim hem full och odräglig som vanligt. Den jäveln.. Jag ska försöka få tag i honom så att han kan köpa nå gott till mig, sen så ska jag sova och sova och sova..


PUSS♥