"Get confused and you fade away"


Jag mår bra

När jag tänker efter så är jag faktiskt väldigt lycklig, och snart kommer allt vara perfekt :) Allt känns skönt, jag har rensat hemma och packat massa saker som ska ner i källaren (när den blir rensad....).

Jag har en fin bil som jag är supernöjd med, skatten kom idag och den har jag betalt, och på fredag ska jag lämna in den på service, byta olja och filter (känner mig bilkunnig..).

Ska snart gå och lägga mig, jobbar i morgon.

Pusshej.


Wouldn't be good enough for me, no.

One night of magic rush
The start - a simple touch.
One night to push and scream
And then relief.

 



lite blandat

Tapeten i sovrummet, blev bra men säger bara en sak, aldrig mer mönserpassning!!! Fyfan...



Va och hämtade min bil idag :) Gick bra, lite små grejer som behöver fixas på den, men den går bra! Va på stan med Sandra också, inhandlade en t-shirt, mascara, nagellack, trosor och en bysthållare (nog inget för dom med hängpattar). Sen köpte jag en fästingborttagare till kissen, han hade en fästing här om dan och det va vidrigt!!



Köpte en nyckelring till min bilnyckel, det blev någon fint och stort så att jag absolut inte kan tappa bort den :)



Nöjd.

Ska försöka ta en fin bild på min bil så alla kan få se ;) hihiihii Känns skönt att ha köpt den för mina egna pengar och inte ha lånat av någon annan. Vissa tror ju att jag bara lånar av Stefan hela tiden och utnyttjar honom, varför skulle jag? Jag tjänar mina egna pengar, + att jag tjänar mer än honom, men det håller vi tyst om (han är lite ledsen för't).

Till Sandras fotoalbum.




Det va ganska svårt att komma på 12 miner! Ps. Jag är normal!


Imorgon hämtar jag min bil! :D

Åh vad kul! Jag har vart på biltema och köpt massa nödvändiga saker till bilen som jag har lagt i en ikeakasse som jag ska ha i bilen :) hihi Och så måste jag köpa mig en doftgran så att den luktar gott :) Och en bra skiva!

Har tapetserat färdigt i sovrummet idag, blev lite si så där men nu är det iallafall klart! Och nu spelar jag spel på ps3, det är typ som gta men man är polis i stället och utreder mord, kul.

....

J a g  s t å r  i n t e  u t  l ä n g r e !

Idag har jag köpt en bil!

Hihiihihih!!
Den är grön med indianer på stolarna.

På onsdag ska jag hämta den i allafall :)


RSS 2.0