Jag..dör..

Det är så varmt! Åh svetten bara rinner och jag har duschat kallt hundra gånger idag bara för att svalka mig.

Sov i sura igår bara för att min syrra inte ville sova hemma så jag och Sandra åkte dit och sov där, och så träffade jag min söta älsklings kisse! Och eftersom vi inte hade nå för oss så slingade jag Sandras hår och klippte henne. Sen idag har jag och Sandra vart och solat och badat lite och jag har blivit lite brun för en gångs skull :) Och så har jag blivit lite röd i ansiktet.

Sen åkte vi till västerås och gick lite på stan och kollade på saker, Sandra köpte skor fast hon skulle köpa en klänning. Och jag köpte en klänning som jag ska lämna tillbaka i morgon för att den inte satt nå bra. Värd dag, eller hur. Men funderar på om jag ska gå och köpa ett par skor i morgon, men bara kanske.. 

Nu sitter jag och dricker en öl och kollar på film, och så väntar jag på Kim.. Undrar när han kommer hem den jäkeln. 

Jaja bla bla bla, nu ska jag dricka upp min öl gå och duscha kallt och sen ska jag lägga mig i sägen och vänta på kim medans jag kollar på film.

PUS 

Glömde en sak



Glömde att jag hade köpt världens bästa mascara ever! Vattenfast så att den inte svettas bort nu när det är så jävla varmt.

En dag på stan

Nu har jag kommit hem med lite prylar. Och eftersom det är jättevarmt idag så va det knappt nå folk på stan och fyfan va skönt det va! Ingen att trängas med m.m. Ja och inte nog med det så är det REA i alla butiker, alla! Skit bra, så i morgon ska jag och Sandra gå på stan och slösa pengar som aldrig förr, haha.

Detta fick jag med mig hem.



Lång t-shirt från vila, 50:-



En ny kam från Åhlens 20:- , Läppsyl liknande klet från H&M 29:-, puder från H&M 49:-





God morgon

Nu är jag vaken, Kim åkte iväg i morse till stockholm för han skulle shoppa, så jag blir ensam hemma hela dagen.

Idag ska jag gå till åhlens och köpa mig en ny kam, för min gamla är spålöst försvunnen, och jag måste ha en kam när jag fixar mitt hår så den ska jag köpa. Ska nog gå och kika på någon sommar klänning också, har fyfan ingen och varmt som satan är det ju..

Fixade naglarna igår så nu har jag fina sommar naglar :) fixade tånaglarna också för dom såg förjävliga ut..
Nu ska jag hitta nå att äta.

PUS


Hemma en natt till

Åkte aldrig tillbaka till sura eftersom min mamma berstämde sig för att stanna ett tag till, inte mig emot. Men när jag väl kommer dit så ska jag faktiskt basta trots värmen, men man får så fin hy.

Ja i alla fall så har jag bara vart hemma och tvättat och kollar på film, ska krypa ner i sägen snart och kolla på massa spökserier på tv 4+ asa bra :) Får se när kim kommer hem också, han har inge battri på sin mobil så jag kan inte nå honom. Men det är väl skit samma, kommer han hem så kommer han hem, kommer han inte hem så kommer han inte hem, så enkelt är det..

Sov gott alla

PUS

VARMT!

Fy helvete vad varmt det är! Jag dör.

Har skjutsat kim och han vänner idag, sen har jag bara vart hemma. Ska nog åka till sura snart och lämna bilen.

Sova sova sova

Nej nu ska jag gå och sova är så satans trött. Har inte sovit bra på hela veckan eftersom det har vart så jävla varmt i sura men här så han vi i alla fall en ac! Fyfan va skönt!

Ses i morgon vid 3 för det är så länge jag tänker sova :)

God natt

Bilder från veckan

Sandra cch jag drack lite öl



Sen va vi ute och lekte, HAHA



Körde till västerås nästan varje dag, bara för att.



Vi drack lite mera öl



Sen träffade jag kissen såklart :)


Hemma påriktigt!

Nu är jag hemma äntligen! Borta bra hemma bäst.

Men jag ska till sura i morgon och lämna bilen sen tror jag att jag ska åka lite raggar bil med mamma, får se.. Hon måste ha köpt med sig något till mig så jag måste väl stanna ett tag i alla fall.

Ja som ni kanske förstod så kom jag aldrig tillbaka till västerås efter att jag skulle ha länmat bilen för ett par dagar sen, men det va så att min syrra hade fått för sig att hon skulle kampa i skogen och då va jag tvungen att vara hemma med kissen. Och efter det kom Sandra och jag kom aldrig hem, men nu är jag hemma.

Har världens tandverk som jag vakande upp med i förrgår, hade även ont i bihålorna öronen, nu har jag skit ont i en tand, vill bara dra ut den med en tång så att allt ska vara över.. Men om det inte är bättre på måndag så måste jag gå till tandläkaren.. eller om jag ska till läkaren också med tanke på bihålorna.. Jaja får se.

Nu är jag hemma igen

Bestämde mig för att åka hem igen, skulle ha stannat tills söndag men det orkar jag inte för det är så jävla varmt i huset så jag blir galen!

Igår så kom Sandra hem till sura och vi drack lite öl och hade trevligt och sen så sov hon där. Och idag har vi gått runt i sura och svettats 46 liter svett.

Så nu är jag hemma men måste åka tillbaka till sura och lämna igen bilen och sen så måste jag åka tillbaka till västerås med tåget, jävla komplicerat skit.

Och när jag har kommit hem sen så ska jag städa, för idioten Kim har inte lyft ett finger medans jag va borta, nej varför skulle han få för sig att städa lite!? Jag blir så trött! De är ju förfan inte bara jag som bor här och ska göra ALLT, gör något själv också idiotfan!!

Nu åker jag, hej då


Vart ska man åka?

Hejhej, håller fortfarande på att fixa mig, har kollar på tv undertiden så det har tagit ett tag.

Funderade tidigare på vart man skulle kunna ta en tripp till. Vad tycker ni? Finns det något speciellt smultronställe här omkring?


Kläder

Kollade runt på min syrras hemsida, och jag kom fram till att jag vill ha detta därifrån.




Fix

Håller på att fixa till mig nu. Har duuschat och har nu lagt på en ansiktsmask bara för att. När jag kommer till sura ska jag basta för det finns inget bättre för hyn som en lång bastning, rensar alla porer + att man blir baby mjuk.



Får även ha bilen när jag kommer dit :) Skönt! Ska nog åka en sväng någonstans bara för att.

Ska till sura ganska så snart

Mamma skicka mess nyss och sa att hon skulle på semester och sa att jag skulle komma till sura och ta hand om min kissekatt. Inte mig emot! De är så sellan jag träffar henne så vaarför inte. Ska först tvätta och plocka unda lite skit så inte Kim blir sur..


Bilder från i fredags.

Först så va jag och Kim hos hans ´mamma och kökade mat och drack sprit.






Sen åkte vi lite båt.














Min midsommar

• Mat
• Öl
• En båttur på mälaren
• Slagsmål
• 112
• Polis + ambulans



Vad har ni gjort då?

Diskat och tvättat

Nu har jag faktiskt diskat all jävla disk! Och så har jag satt på en tvätt :) Känns bra! Och själv så känner jag mig bättre, är lite snorig och hostig, men ont har jag inte.

Men jag har haft hjärt-hugg hela dagen, inte så bra, "men det är inget fel på mig" som doktorn alltid säger.. Men en vacker dag ligger man död och då säger dom att det kanske va något fel i alla fall. Vissa borde inte få vara läkare.. Men vad ska man göra.

Bla bla bla.

Jo i morgon ska jag ha på mig mitt hår :) Har ju bara haft det en gång så varför inte!?



Ja ja nog snackat.

PUS

Ni har väl inte missat min systers webbutik!?

Den kan ni hitta här!






Nu är jag hemma

Jag har vart i sura hela dagen och vart med mamma. Hon hade lagat köttbullar med potatismos och pannkakor med sylt och glass, så det har jag ätit idag om det intresserar någon.

Och innan jag åkte därifrån så plockade jag lite blommor, bara för att. Prästkragar och ormbunkar och lite andra sorter, det blev 2 buketter och en av dem ska jag ta med mig till Kims mamma som vi ska till i morgon. Får se vilken Kim tycker.

Den lilla buketten.




Den stora buketten.




Vad tycker ni?

Alla har vi vart "fjortisar" någon gång!

Till och med jag!

Fjortistiden va nog den bästa tiden i hela mitt liv! Jag har aldrig haft så kul någonsin. Jag längtar tillbaka till den tiden då jag fick göra vad jag ville och jag inte hade några krav på mig själv. Det hände alltid något roligt och man träffade alltid massa nytt folk.



En bild på mig och Sandra en sommar för länge sen.



Vi igen.



Ja vad ska jag säga, hehe.



Här tyckte jag att jag va smällfet, jag vägde 48kg då.



Smal va jag och långt vågigt hår, vart tog de vägen?



En ung Sara med aldeles för mycke kajal..



Ja, hehe. Halsbandet fick jag av en kille som jag va tillsammans med i borlänge, 15 va jag då.



Lilla Sandra och jag.


De jag vill säga är att ta vara på den unga tiden för det är det bästa som finns. Jag önskar att jag hade gjort så mycke mer än vad jag gjorde. Men jag hann med ganska mycket endå. Spontan tågluff till halmstad när jag va 15. Samma till borlänge, uppsala och gävle. Många vilda nätter med vänner och alldeles för många killar.

Men jag hade kul, fan vad kul jag hade! Och det är ju huvudsaken, inte sant!?

Lite bättre idag

Nu mår jag lite bättre, är fortfarande sjuk överallt men febern är borta och jag har inte lika ont i halsen om igår. 
Idag funderar jag på att åka hem till mamma och vara där tills ikväll eller i morgon, skulle vara könt att bata lite och få ur sig lite bakterier. Men jag får se. 

Idag ska jag städa och tvätta! För det ser förjävligt ut. 

Inte bättre men glad ändå

Har legat i sängen hela dagen och haft ont i hela kroppen. Men nyss så orkade jag gå till ICA och köpte macka, glass, halstabletter m.m bara för att jag blev hungrig. Kim ska jobba över idag så han kommer hem efter 12 så jag får vara ensam hemma tills dess.

Kollar just nu på lite film, skulle ha tvättat och diskat men jag har helt enkelt inte orkat, får faktiskt göra det i morgon.

Nu ska jag äta piggelin.
PUS

Hej världen jag är sjuk

Ligger hemma och tycket synd om mig själv, har ont i hela kroppen och är snorig som fan och har förbannat ont i halsen. Hoppas jag blir frisk snart! I morgon kommer det nog att vara bättre för värre än så här ´kan man inte må.

Sjuka sjuka Sara

Mår inte alls bra, de svidersatan i ögonen och så är jag helt torr i näsan och det bara rinner snor, äckel! Har försökt andats in varma ångor så att allt skulle lösas upp och bli fuktigt, men det gick inte så bra får nog dränka mig själv innan jag blir blöt i näsan..

Och som ni kanske förstår så blev det ingen löga för mig ikväll känner mig inte manad att vara ute i kylan.


Ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv nu. Ha en mysig kväll.
PUS

Duscha sen löga

Nu är jag hemma igen, ska hoppa in i duschen snart men först ska jag nog sova lite är galet trött! Sen ska jag ner på löga och tröffa Sandra och dricka lite öl.

Hemma en snabbis

Nu har jag vart i sura på soc och på arbetsförmedlingen, ska tillbaka dit sista juni respektive sista augusti. Får hoppas att allting löser sig och att allt blir till min fördel!

Nu ska jag springa ner på stan en stud sen ska jag hem och sova, håller på att bli sjuk, är svullen i halsen och rinnig i ögonen.. Inte bra.

PUS

Nu åker jag iväg, men är hemma i morgon.

Ska dra iväg nu, mamma ska nog komma och hämta mig. Ska till soc i morgon där och sen ska jag svänga förbi arbetsförmedlingen, ja sånt som man gör efter studenten ;)

Sen ska jag gå på stan med Camilla och kolla efter lite kläder, ska se om jag hittar byxor till mig, är i ett stort behov av det. 

God natt och sakna mig lagom ;)

PUS

Ner på stan

Hejsan alla.
Håller på att fixa iordning mig nu och ska till apoteket och köpa vitaminer. Kanske dags för mig att må bra..
Har städat lte idag med det är långt kvar tills allt är klart.

Ska nog åka hem till mamma och bo där i några dagar också finns ingen speciell anledning för mig att vara kvar i västerås längre och kan vara skönt för Kim att vara ifrån mig ett tag. Men jag åker nog i mogon, så jag hinner städa och diska. Men jag kommer nog inte vara borta speciellt länge bara för att jag tycker om Kim så mycket :)

Jaja, nu ska jag fixa klart mig, sen ska jag kila iväg.

PUS

Duppibuppidibbidubbi..



Filmi du?

Film på flaket.




Haha; "film film film film!"

Film innan vi sprang ut.


Student bilder!

Champange frukost.



I skolan.




På flaket.




På G till mamma.



Förfest hos mig.




På blue moon bar


jag har vart död i 2 dagar

Hej hopp.
Sitter hemma och glor på tv, annat orkar jag inte.
Hade jätte kul på studenten :) Fast det började regna som satan på andra varet så jag åkte hem. Efter det så åkte jag till mamma och käkade mat med Sandra och Kim.

Sen va i alla på bmb, men jag och Amanda gick därifrån bara för att det va så sjukt varmt och trångt. Mandy träffade lammet, skit kul :p hihi. Sen vid 3 så gick jag och Kim hem för att jag hade så satans ont i fötterna.

Bilder och filmer lägger jag upp senare annars finns det bilder på facebook så länge.

Nu ska jag ta det lungt och sen ska jag städa.
PUS

Student 2009 NU kör vi!


För idag tar jag studenten!

God morgon alla studenter!
Jag är uppe jättetidigt och har precis duschat, tar ett bra tag för mig att fixa mig, höhö. Nej men jag är en seg människa! Och när jag är klar måste jag springa till ICA och köpa strumpyxor för det glömde ag köpa igår, satan. Sen ska jag springa till macidonki och köpa frukost för jag är baja hungrig!

Nog snackat.
PUS förfan!! :D

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!

Såklart så missade jag den där jävla fotograferingen! SÅKLART!!!! För det står att den ska BÖRJA 11:45 Men nej varför ska man hålla det? Nej vi kan väl flytta fram det en halvtimme, JA! IDIOTER!! Och inte är det en jävlel som har sagt något heller, ja varför skulle man göra det!? Skit kul, verkligen skit kul för mig som vart uppe sen 9 och fixat mig bara för det här.. Jag orkar inte med den här skiten längre, FUCK YOU ÄCKEL STUDENT!!!!!!!!!!!!!!!
Ni får klä den äckliga koskits vagnen själva, jag som tänke vara snäll och skjutsa dit folk, men nej varför i helvete ska jag göra det!? Kom på en bra anledning!!?


1 Dag kvar! Och idag är det dags att klä vagnen.

Har haft en hemsk natt! Har vridit och vänt på mig hela natten och har knappt sovit något alls. Har mått jätte illa ocskå, kanske jag börjar bli sjuk.

Nu är jag uppe med tuppen och ska fixa iordning mig, för idag ska vi ta studentfoton :) Sen är det möss-på-tagning, sen ska våran klass åka till ramnäs och klä våran fina fina vagn.

Har lite bråttom nu.

PUS

I morgon smäller det!

Vasaparken tävlingar

Har precis kommite hem från vasaparken. Vi gjorde massa tävlingar och jag är tacksam för dom som offrade sig ;)



"Byta kläder i säcken springa runt trädet" leken

Folk






"Mosa cocosbollar i ansiktet" leken



"Smeta ansiktet i vatten och sen mjöl" leken



"ägg" leken






Alla



"klädsträcket"



Snuskgubben som kollade i fönstret, usch!

Får löga igår


Mandy miki och jag


 

Mandy och hennes 2 tvillingar ;)

Stadsorientering today

Hoho, jag är ganska så trött faktiskt.
Va på löga igår och gissa vilka som förlorade för 45:e året irad?! Jo vi! Hahaha.. Ibland undrar man ju vad de är för nissar som tälar, måste man välja ut soppor med 0 kondis..
 
Ja i alla fall så va jag hemma efter det och skulle tvätta och diska men jag hade inge varmvatten förrän halv 9. Shit vad man är beroende av varmvatten egentligen.

Idag ska jag på stadorientering i stan med klassen. Ganska kul antar jag.

Ska fixa mig nu, PUS

Ses på löga

Nu sticker jag. Ska möta upp Amansra vid Punkt sen ska vi gå ner till löga, egentligen hade jag velat ta cykeln men jag går för hennes skull.

Jag har världens äckligaste hår eftersom jag inte har duschat, jag luktar nog inte så speciellt gott heller.. :p Men det är väl sånt man får leva med.

Är det någon som vet vart man kan köpa regnkläder?

Ses på löga, PUS♥

Vart är varmvattnet!?

Skulle gå upp och duscha men det kom inge varmvatten vart är den? Dom skulle stänga av varmattnet idag men det va ifrån 8-9 tror jag.. Åh jag behöver verkligen duscha nu nu nu!!

FANSKAP!

Kvelli och lögi i morgon

Nu ska jag nog gå och sova är jättetrött och Kim kommer hem snart och han vill sova eftersom han börjar 6 i morgon. Ska bara hänga en tvätt och plocka bort lite skit ifrån bordet.

I morgon ska vi till löga och kolla på den årliga junitrofen som vi alltid förlorar, fattar inte at vi är så sugiga, haha.

Har också fått reda på att det kommer att regna på fredag, jävla typiskt.. Måste köpa en genomskinlig regnkappa med luva som jag ska ha på mig. Paraflax orkar jag inte med, vill ha händerna fria.

PUS och god natt

Tandblekning

Håller på att bleka tänderna :) Inte för att jag brukar le så ofta, men endå ;)


Jävla bajshår!

Fattar inte varför det inte kan bli bra!? Varför kan det inte bara bli rätt färg och sen är allt perfekt!? Visst blev det ljusare med varför ska det bli så förbannat glansigt? Jag vill inte ha glansigt hår! De är fult, jag ser ju ut som en guldklimp.. Aja vad ska man göra.. Får springa ner på stan i morgon och köpa silvershampo och se om det hjälper, för jag har inte speciellt många dagar på mig nu innan studenti.

Har i allafall vart och solat nu och fy helvete vad varmt det va!! Dom har precis bytt rör så jag trodde jag skulle bränna av rumpan och ryggen, men brun blev jag :) Tog en sväng förbi systemet också och köpte lite öl alltid bra att ha öl hemma ifall man ska göra något.

Nu ska jag bara ta det lungt och spela lite sims, sen ska jag nog fortsätta med disken och städandet. Får se om jag sätte på en till tvätt också.

4 dagar kvar, sen smäller det!!!

PUS

Färga håret, ljust

Håller på att färga håret, orkade inte slinga så jag smetade i allt och hoppas på ett bra resultat :)

Hittade min pinsett igår så idag ska jag plocka ögonbrynen äntligen, haha dom ser helt buskiga ut. Vissa passar i det men dock inte jag.

Sen ska jag iväg och sola ska bleka tänderna också så dom blir vita.

Ska nog tvätta ur färgen nu.
PUS

Klassfest
































































Sliten?

Hade otroligtkul igår! Först va vi hemma hos Sara och jag drack tydligen 8 öl, ganska förvånad.. Sen fortsatte vi in till stan där gick vi på silk helt okej faktiskt. Sen va vi bara fär och dansade sktmycke sen gick jag och Amanda till donken och köpte mat sen gick vi hem.

Lägger upp bilder senare.

Gruppbild från klädshowen

När jag skulle till skolan så såg jag att våran gruppbild satt på fönstret i en fotoaffär, haha lite komiskt. Men visst va vi söta :)


Hemma en stund

Nu är jag hemma, har vart i skolan och ätit tårta och kollat på lite film. Va på stan en sväg och köpteslingmedel för att jag måste ha lite ljusare hår! Annars passar inte hårförlängningen.



Sen va jag på systemet och köpte öl till i kväll. Och så fick jag en burk med godis som tack för att jag visade leg, hihi.


Skolan och sen ska jag hem

Ska fixa mig snart och så. Idag ska jag till skolan för att äta tårta och ta kort på alla som va med i Machbeth. Sen ska jag hem och äta och fixa mig, får se om jag ska med till kolbäck ikväll eller om jag stannat hemma.. Beror på hur väderet blir eftersom jag tror vi bara får vara ute.. Annars stannar jag hemma och slappar.

Nu måste jag skynda mig, man vil ju inte omma försent för då är tårtan slut ;)

PUSS

Första klassfesten ever

I mogon ska vi på klassfest hos Sara, vi har aldrig haft en klassfest, men inte undra på.. Får se hur det blir, alla ska åka dit efter skolan vid 2, men jag som aldrig har vart med i gemenskapen'' ska hem först och äta och sen ska jag åka dit vid 5 kanske. Man måste ju veta om det är värt innan man åket, haha.

Nu sitter jag och dricker Kims öl, haha sorry ska köpa i morgon så du får tillbaka en! Ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag prova blondsprayen, hoppas den funkar och inte gör mitt hår bajsigt...

Vad ska ni göra i helgen?

PUS

Köpt och spelat, SIMS 3

Kim va och köpte sims till mig när jag va i stockholm, och som ni kan se så kostade det vara 139:- asa bra!

Ja vad ska jag säga, är lite ovant, svårt, fattar ingenting.. Men det blir nog lättare när man har spelat det ett tag. Hoppas jag!




Den omtalade "hemliga" resan.

Har vart på den hemliga resan nu, och det va skojigt trots att det spöregnade och var svinkallt.
Vart vi va kan jag tyvärr inte säga ;)



Mikaela, på väg dit i bussen.



Våran äckliga lunch, smakade inte ett piss och va torrt, mattanternas fel!



Vägen ^^



Sara



Angelica



Jenny



Vi hade en sermoni av något slag, och fick Macbeth på dvd :) Skojigt, vi kollade på den på resan hem sen, och fyfan vad seg den är, men det är nog för att vi har spelat den 643 gånger!

Vi fick även en skarf som minne.



Malin och Kjell i vackra scenkläder, delar ut filmerna.



Allt folk.



Mera folk



Vi fick jordgubbar med grädde och cider :)



Hela gänget :) Fan vad jag kommer sakna alla!



På G till en gammal teater där vi skulle gå rundtur.



Mikaela där inne, hihi.



På väg hem igen


God morgon

Jag är lite försenad nu, måste komma itid eftersom vi ska åka på den "hemliga" resan. Ska smörja in mig, föna håret, smink och kläder sen ska jag kuta till bussen.

-Kim, kom ihåg sims till mig!

SIMS 3

I morgon kommer sims 3, äntligen! Så jag ska sälja alla mina gamla spel. Och om man lämnar in sims 2 + 2 expansionspaket får man sims 3 billigare. Asa bra.



Kim: Min dator är för bra för sins 2!
Sara: Ja ja gubben sluta tönta dig..
Kim: Sluta använd min dator då.
Sara: Fuck you bajsi!

Nu ska jag sova!

God natt

Shopping

Va på stan en sväng, köpte hårspray och en värmespray. Sen köpte jag en blonderings spray som gör håret ljusare. Hoppar den fungerar så allt mitt hår blir i samma färg.  Någon som har provat den? Är den bra? 




Sola

Har vart och solat det va jättevarmt! 

 

Jag hittade det! :)

Jag hittade håret :D De låg i  soppåsen i hallen. Så det va någon jävel som hade slängt det i alla fall :@

FÖRBANNAD!!!

Jag är så jävla arg!!! Någon har slängt mitt löshår som jag köpte häromdan. Vem fan gör det?! De har legat i en påse under tv-bordet och nu är den borta! Fattar inte vart den har tagit vägen.. Har letat precis överallt! Åh jag blir så sur, folk ska alltid hålla på och pilla på mina saker!!
Men som tur va det inte det håret som jag hade sytt klart utan de håret som blev över och det räcker till 2 rader, så 700:- har han kastat bara sådär. Idiot!

Bilder från klädshowen!












Klädshow

Nu har vi det avklarat! Jätteskönt. Vi vann inte men det gör inget bara för att jag inte vill dansa på löga haha. Nu har jag kommit hem och ska hoppa in i duschen för att jag har färg i hela håret och i ansiktet.

Lägger upp bilder snart.

PUS

Klädshow idag!

Nu är det äntligen dags, och efter idag behöver jag aldrig träna på dansen mer, skönt! Vi är 3:a att framföra vårat, sen ska vi bara sitta och rulla tummarna tills alla är klara.

Sen ska vi ner på stan, men har faktiskt ingen aning vad vi ska göra där.. Det är ju inge speciellt som händer idag, eller?

Nu måste jag skynda mig börjar halv 8 och jag ska hinna fixa mig.
PUS



Ps. SIMS i morgon :D

Kväller

Nej nu ska jag kila till sägen och sova, jag är hur trött som hest och vill sova sova sova. Imorgon börjar jag halv 8, för att vi ska träna på klädshowen eftersom vi ska ha den i morgon, och den som vinner får springa ut först på studenten :D

Men nackdelen är att man måste visa upp den på junitrofen införa ALLA gymnasieskolor + annat folk som vill kolla.. Ganska så pinit, men men.

God natt

Lagerhous




Det va det här jag köpte från lagerhous för ett par dagar sen.

Nya shorts från H&M




Äckel skola

ÅH!!!!!
Jag orkar inte gå till skolan för att träna på den jävla äckel dansen! Varfan ska alla ta det på fullaste allvar?! Jag vill inte ens vinna, för om vi vinner får vi dansa iförd trikoer inför hela västerås.. Vill ni det eller???!!!

Och varför i helvete måste vi träffas så jävla tidigt? VA? Idioter.

Hemma från sura och frisören

Va ute med Madde idag, vi köpte spicy och åkte till hamnen och käkade där. Och fysatan va varmt det har vart idag!! Helt galet.

Efter det så va jag hos frisören från kl 3 till halv 8, ja det tog en tid, massa avfärgningar m.m. Resultatet tar jag kort på i morgon, nu har jag precis duschat och ska lägga i en hårinpackning och sen ska jag sova. Ska se om jag hinner fixa klart mina naglar också.

Har vart i sura och lämnat igen bilen till mamma, och i morgon ska hon och jag träna, fast jag tvivlar på att jag kommer orka någonting.. Känns som om jag kan dricka 29 liter.

Puss och god natt

Frukost hos Malin

Nu har jag vart i sura och ätit frukost hos Malin. Hon hade dukat fran jättemycke bröd och pålägg, de är som om man vill åka dit varje morgon och äta frukost!



Vi äter. Sofia, David, Natalia, Emma och Chris.



Camilla, Jenny, Wictoria och Stina.



Camilla



Sabina och Sofia



Sara



Stina



Mikaela, Chris och Sabina



Folk.


Sen va jag en sväng hem till mamma och lämnade morsdag presenten, ett grönt örngott som det stod "världens bästa mamma" på.





Och nu är jag hemma, har tatt en dusch för att det är så varmt idag. Jag har blivit helt röd på armarna :)

Ska iväg och klippa mig och färga håret kl 3, hoppas hoppas det blir bra!!

Hello Juni!!

Nu är det äntligen sommar och bara 12 dagar kvar till studenten!

Har duschat och håller på att fixa mig, ska åka till sura idag och äta frukort med min teaterlärare, alltså inte själv, jag ska dit med teaterklassen! :p

Sen ska jag till frisören och förstöra mitt hår med massa blekningsmedel..

Tvätta.
Städa.

Har fått världens finne på bröstet (inte brösten) den sitter där mellan tuttarna och tittar ut över världen, haha..

Nej men nu ska jag fixa mig så att jag kommer itid till samåkningen.

PUS

I'm going to sleep now.

Har vart hos mamma och hämtat bilen, skulle ha gett henne sin present men så klart glömde jag den, men jag ska ta med den i morgon när vi endå ska till sura.

Hälsade på min kissebaby, hon är så fruktansvärt söt så jag dör! Är så ledsen att jag inte kan ha henne här, bara för att Kim är allergisk och för att vi bor i stan, kanske borde flytta ut på landet och skaffa 5 katter till och bli ''katt-Sara''.

Har hållt på att sy mitt hår hela kvällen, och nu är jag äntligen klar! Har jätteont i tunnarna! Men nu ska jag gå och sova är jättetrött och Kim kommer nog hem snart.

PUS♥ och god natt!

RSS 2.0