NU

Nu ska jag dra till Djäkneberget och fortsätta mitt partande med några från klssen :) Tänkte att det var närmare än att åka hem till Malin och inte vara säker på hur man kommer hem sen.. Tror nog att det blir en tidig kväll i allafall, är ganska trött osv..

Ja ja PUS♥

Än så länge

Va på löga med Malin och drack öl och grillade, och åt tårta..:p
Får se vad jag ska göra me i kväll, kanske så åker jag hem till Malin och fortsätter "festandet" eller så kanske jag hittar på annat.

Bilder från ikväll







Nya örhängen :)






Valborg

Hej alla
Ikväll ska jag till löga och grilla med Malin o co.

Idag va jag på systemet och köpte öl till mig själv, trodde det skulle vara stängt eftersom ALLA affärer på stan va det, men som tur så va det inte de :)

Nu sa jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig, sen ska jag kila iväg.

PUSS♥

Sovmorgon

Hoho.
Nu är Macbeth äntligen över och jag har sovmorgon, ska kila ner på stan och kolla på skor och köpa en ny b:h. Sen ska jag till skolan och rigga av scenen, jag undrar om jag sluter efter det.. kan ju hoppas i alla fall.

Ska duscha nu och fixa mig.
PUS♥

Sjuk

Sitter hemma nu och ska snart bege mig till skolan. Har blivit jätte sjuk, min hals har gjort sitt om man säger så. Feber tror jag inte att jag har, men man pratar inte med huvudet utan med rösten.. och just där ska det idag sitta 4 liter släm och äckla sig.

Jaja får se hur det går idag, vi fick ställa in en förestälnning igår (inte mig emot) eftersom Oskar började spy som en galning.

Nu ska jag fixa mig.

PUS♥

Present från min syrra





Ett linne och en ansiktskräm

Kväll hos mig

Kunde tyvärr inte dadda upp alla bilder eftersom jag inte har hittat sladden till mobilen utan bara till kameran, men det får duga :)

Smuttar på min andra öl för i kväll, och ska snart iväg till ICA och köpa cigg för det hinner jag inte göra i morgon innan skolan, eller ja affärerna är inte öppna eftersom jag börjar halv 8 i morgon :O !? Bara för att Sandras skola ska komma och kolla i morgon kl 10 så då måste jag va på smink och hår jätte tidigt..

Men det blir nog bra. Nu ska jag till ICA.

PUSS♥ och god natt!!

Bilder

Bilder från i fredags
















Bilder.

Bilder från i onsdags.


Amanda va glad inför premiären.


Sara


Leona



Jag och Amanda, Ellen och Sabina i bakgrunden.



Jag i mina business outfit, Ellen, Rina och Malin i bakgrunden.



Idag hade vi premiär och jag va med i städpatrullen idag. Åkte hem till Kim idag och "flyttade" hem. Hade först genomdrag för bäckbyskolan som va en värdelös publik! Barnsliga m.m. Sen hade vi föreställning för föräldrar m.m på kvällen, tråkig men bättre publik.




Man ser  inte så bra, men här är tapeten kan ta en bättre bild när vi har fått ordning på allt.

Bilder

Bilder från i tisdags

Mikaela som mördare

Jag och Mikaela


Jag och Mandy + Miko som verkar vara skitsur.


Jag och Mandy



Va i skolan idag och hade genomdrag. Ja som ni kan se så har jag en turkos klänning med turkosa läppar, och en mimmi-mus frilla. Ganska så gulligt :)

Bilder

Bilder från i måndags









Min söte kissebaby!

Va i skolan och dhade genomdrag sen va jag hemma hos mamma, gjorde inte så mycket, kom hem bastade kollade på film och gick och la mig. Hann inte med så mycket mer.

Hittade sladdfan

Träffade Sandra nyss och hon hade med sig ett paket till mig som innehöll ett presentkort på 100:- på systembolaget och ett "kollage" på henne och mig.














TACK ska hänga upp den på väggen sen :)

20 20 20 !!

Nu är jag äntligen 20!

God morgon

Nu är jag uppe och ska snart dra till jobbet, men är otroligt jävla trött!
Men lite glad är jag i alla fall för idag ska det bli 19 grader ute :) igår va det också varmt och skönt.

Nej men nu ska jag fixa mig och pina mig iväg, sen ska jag till skolan och ha en föreställning som mamma och Kim ska komma och kolla på. Sen på söndag är jag ledig!! :D



PS. Jag fyller år i morgon!

Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem, har tagit en lång dusch och duschat av all hårspray och smink, så skönt.
Hade 2 föreställningar idag, och jag är så jävla trött! Men än är det inte över, vi har 6 föreställningar kvar, och jag är redan trött på ******!!

Ja i allafall så ska jag gå och lägga mig snart, för jag ska upp tidigt i morgon och jobba (på min lediga förmidag) hade hellre legat hemma och sovit men måste man ha pengar så måste man.

Ville bara säga att det går att köpa biljetter på plats, så när det är slutsålt på turistbyron så finns det ändå biljetter!

Vuxen 100:-
Skolungdom/ Pensionär 50:-

:(

Kom på att jag inte kan ladda upp nå bilder för jag har ingen aning vart alla sladdar är.. Allt är i massa flyttkartonger, men dom kommer nog fran förr eller senare.

Bara för att göra er uppmärksamma så fyller jag faktiskt år på söndag :D
Får se vad det blir för firande, det blir troligtvis nästa helg i såna fall.

I'M BACK!!

Hej bloggen!

Nu har jag vart i sura nästan 2 veckor, men nu är jag tillbaka till stan igen (finns inge internet i skogen), som ni kanske vet så har vi "renoverat" lite, eller tapetserat som det heter. Kan lägga upp bilder på det sen.

Ville egentligen bara säga hej och att jag lever, har massor att berätta som jag lägger in inlägg på, dag för dag hade jag tänkt.


Ja i alla fall så har jag precis kommit hem från skolan, har inte fått tillbaka mina nycklar från hantverkaren än så jag fick ta bussen till Kims jobb och hämta bil och nycklar. Va inne en sväng på coop för att köpa schampo och diverse. Så nu sitter jag och äter chips och kollar på tv, ocg bara tar det lungt. Har haft en jävligt jobbig vecka och jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Nu ska jag vila, skriver om allt sen.

PUS♥

Sura here I come

Nu åker jag till sura, lagade lite mat men hinner inte äta det så det åker med i en matlåda. Har packa min väska med nödvändigt och sen har jag städat lite till, så nu ser det förjävligt ut här, men det blir bättre.

PUS♥ och hej då


Städa sen sura

Håller på att plocka ner allt från väggarna, sen ska jag ner i källaren och hänta upp flyttkartonger och lägga allt överdrivet skit där i så det blir lättare att flytta på möblerna. Ska även hämta upp min resväska, för dom kommande dagarna ska jag bo i sura så tapet nissen kan jobba ifred, och det betyder att jag ine kommer ha tillgång till dator dygnet runt, men det löser sig nog. Ska ta massa före-och-efter bilder så ni får se hur det blir :)

Och när vi ändå håller på att städa och fixa här hemma ska jag nog ner i källaren och rensa upp där med, slänga alla gamla möbler och ja..skit!

Nu ska jag fixa.
PUS♥

Hoho

Har gått upp tidigt idag så jag kan gå upp tidigt i morgon. Håller på att laga lite mat, sen ska jag kolla på film och städa och plocka ner tavlor och annat skit överallt.

Igår va jag hos Kims mamma och åt mat och fikade, Kim kom kanske 2-3 timmar försent dit. Men det gör inget, jag hade trevligt i alla fall.

En sak som jag faktiskt har glömt bort att berätta, mina favvo stövlar gick sönder i lördags :@ Jag har haft dom i mindre än ett halv år. Så i morgon ska jag gå toll bianco och se vad dom säger..

Ska laga mat nu,
PUS♥

Dagens outfit

Nu åker jag iväg, ses senare.

PUS♥ 



Påskmat

Har precis blivit väckta av klockan och ska fixa mig snart sen ska jag åka hem till hem till Kims mamma och äta påskmat, jag ska åka dit själv eftersom Kim inte vet om han hinner åka dit.. Skojsigt.

Men innan jag åker så måste jag städa upp lite här hemma så det är extra fint när karln kommer hem.

Igår va jag hos Sandra och Jesper , det va kul men vi gick ganska tidigt för att jag va så satans hungrig och trött, hade inte ätit något sen 5 och innan det åt jag på fredagen.. Så jag åkte hem och gjorde korv-med-bröd.

Nu ska jag duscha.
PUS♥

BILDER

Bilder från ikväll, jag bjuder på allt ;)






















Hej då

Nu åker jag och Sandra iväg till Jeppe och Sandra, Bilder kommer sen.

Baby, vart är du?

Kim åkte ju till dalarna igår och vi pratade lite när jag va på väg hem till Malin i går kväll, men han svarade inte när jag ringde i natt och i dag.. Så jag undrar vafan han är någonstans..!? Han kan i alla fall ha skickat ett mess och sagt att han är okej, han kanske ligger i ett dike död (ta i trä)  eller något... Jag blir ju orolig gubben!

BABY, CALL ME!

KLAR :)

Nu har jag städat och diskat klart :)

Håller på att laga korv med bröd, som ni kanske ser. Har inte hunnit äta något idag så jag är ganska hungrig..


Dagens outfit


Städa städa

Har kommit hem nu, slutade en timme tidigare för att det va så lugnt.
Nu ska jag städa som en galning innan Kim kommer hem , så han kan bli lite stolt över mig. Sen tror jag att jag ska iväg och träffa Sandra, hon skulle grilla men jag vet inte om jag hinner dit eftersom jag ska städa..

Får se vad jag ska göra ikväll, om jag ska på fest eller om jag ska stanna hemma eller om det kommer upp nå annat altenativ.

Nej men nu ska jag städa.
PUS♥

Jobba

Hoho.
Kom hem från malin halv 2 tror jag, så jag är ganska så trött idag! Jag drömde att jag va på jobbet med det kom kanska 3 kunder på hela dagen..

Jag har försovit mig en halvtimme eftersom min jävla mobil inte ville ringa på snooze, men jag är uppe och då där så jag kommer nog i tid.

PUS♥

Hejdå

Ne nu sticker jag till bussen så att jag inte missar den.
PUS♥




PS. Är INTE 90:a!! Bara så ni vet ;)

Everything is set!

Hoho
Har vart och köpt cigg, öl och popcorn. Och nu ska jag bara vänta tills klockan blir 8 så jag kan åka till Malin.




FILMKVÄLL

Ska springa till ICA snart och köpa cigg och öl och popcorn, sen ska jag åka hem till Malin och kolla på film.

Så här ser jag ut ikväll myspys:


Färga färga

Håller på att färga ögonbrynen och ögonfransarna, måste va fin till i kväll :) Nej men dom har blivit så bleka så nu va det dags.


Öl eller inte

Har ett litet problem, jag har inge alkohol till i kväll. Hade egentligen tänkt att drick 3-4 stark öl och resten lätt öl eftersom jag älskar öl, men inte vill bli pruttfull. Ja i allafall så är systemet stänkt och min plan gick åt helvete. Men lättöl kan jag i alla fall köpa.


Ensam i helgen!

God morgon.
Kim åkte iväg till dalarna i dag och är borta hela helgen, så jag är ensam, ganska skönt!

Är lite bränd i fejan får solningen igår, men det är bara bra för då blir man brun efteråt :) Ikväll blir det filmkväll hos Malin, hoppas att det blir skräckisar :)

Och i morgon ska jag hem till Jesper och Sandra tror jag, Känns som om det är något lurt på gång, eller så försöker som bara vara snälla. Hehe men det blir nog bra.

Mjölk någon?

När Kim kom hem får jobbert så hade han med sig massa mjölk!?
Han hade tydligen fått det från jobbet eftersom dom inte hinner sälja det till butiker itid så fick han ta hem lite. Ganska bra, jag älskar han jobb, han har alltid med sig någonting :)

Har suttit och spelat tv-spel men kom till ett ställe där man ska vicka på kontrollen och sådär och det hatar jag för jag får bara damp, så jag slutade spela och kollar nu på tv i stället. 



PUS♥ 

Solat

Har vart och solat nu och blev lite lite brun. Jag tror att dom på oxen nyss har bytt rör, för fyfan vad var,t det blev! Kändes som om jag skulle bränna bort röven eller nå.. Men brun/röd blev jag.




Nu ska jag bara vänta tills Kim kommer hem så han kan hjälpa mig med tvspelet, är på ett ställe där jag bara får damp..

Sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt.
PUS♥ och god natt

Sola

Ne nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag gå och sola lite.

PUSPUS♥

Mätt och belåten

Hoho alla.
Har precis ätit smarriga mackor :)



Mer har jag inte gjort idag. Skönt väderär det i alla fall :)

God morgon

Ja, jag gillar att sova länge!

I alla fall så kom Kim hem igår med en drös golfklubbor, han ska tydligen börja spela golf på riktigt.. HAHA va söt han är.
Sen satt han och spelade tvspel till 5 i natt, men jag gick och la mig vid 3 kanske.

Idag ska jag gå och sola, blev inget igår kan inte vara speciellt bra för huden att sola med så lite mellanrum.
Sen så måste jag gå ut och gå eller något, var inte utanför dörren en endaste sekund igår.. Jag som skulle vara nyttig.. hehe


PUS♥

Kväll hos mig

Avsluta min kväll med en red bull, kanske inte bästa idén men var så sugen. Sitter och kollar på sex in the city, I love it! Vad skönt det skulle vara att...... ja i alla fall.

Kim kommer hem vid 12 och då ska han spela gudfarden 2 som  han köpte igår till ps3, så jag kommer nog sätta på en film eller så.

Fick ingen träning idag :( men kanske tar en promenix i alla fall, jag är ju ganska pigg nu. Kan vara en tanke.

Ne nu ska jag göra annat.

PUS♥ och god natt!


Manikyr

Satt och fixade naglarna lite, kommer antagligen flagna av tills i morgon. Hade lite tråkigt så tänkte nu när jag ändå har tid till krims krams ;)


Min middag


Änu en tråkig dag

På ett sätt är det jätteskönt att ha påsklov men på ett annan är det väldigt långtråkigt. Har ingenting att göra, och eftersom jag är hemma hela tiden så förväntar sig Kim att jag ska städa och sånt hela dagarna..

Har i alla fall sätt på en tvätt och ska snart gå och sola tror jag. Sen eftersom jag inte har förbrännt ett endaste gram fett idag så ska jag nog gå och möta Kim när han har slutat jobba.

Blev bjuden på fest idag på lördag, får se om jag kommer, Kim och jag är inte direkt på topp av den ekonomiska stegen.. Men får se, det skulle å andra sidan va kul att komma ut lite.

En till liten önskelista

Allt från Lindex under 200:-



Paint

Även jag har extremt tråkigt ibland




En nyttig onsdag

Hej alle sammans.

Idag tänkte jag vara extra nyttig :) med en lång promenix, sår se när jag tar den. Jag får hoppas att det blir fint väder så jag kan gå  ute extra länge. 
Eventuellt ska jag gå till Kims jobb och hämta honom när han slutar.. fast det är bara kanske, antingen slutar han 10 eller 12 och då är det ganska kallt ute.. 

Kollar på Ellen nu, inget speciellt.
 
Onsdags planer.

• Tvätta
• Utöva någonslags av fettförbränning
 

PUS♥

Önskelista

Kom på att jag faktiskt fyller år ganska så snart (ca 3 veckor) så jag gjorde en  liten önskelista. Kommer antagligen komma ca 7 stycken till :p


Kväll

Ne nu ger jag nog upp. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag krypa ner i sängen med en bra film. Mår lite illa också men det går nog över.

Imorgon ska jag nog gå och sola igen (noll tålamod) vill bli brun nu nu nu! :)

puss och god natt

Studentskor!!

Har hittat ett par super söta studentskor, silverklack och rosett! Pax för dom!


Nya favoriter och gamla godingar



• Guns N`Roses - This I love
Har alltid älskat GNS och har inte riktigt gett deras nya skiva någon riktig chans, men denna låt fastnade jag för, lite halvlugn, men endå med Axl Roses otroligt sexiga röst!

• Gyllene tider - Det är över nu
Denna låt lyssnade jag mycket på för 3-4 sommrar sen, får mig att tänka tillbaka till den gamla goda tiden :)

• Carlene Carter - Every little thing.
Bara för att Anna och jag gillade denna låt otroligt mycket förut, lyssnade på den jämt! Och så får man så gott humör av den! Anna - Min bästa knapp ;)

Red chili

Min lunch/middag/kvällsmat.


Tisdag

Idag så åkte jag Kim och han mamma iväg för att köpa tepeter, dom vart inte speciellt snygga men vad har jag att säga egentligen, Kim blir sur om jag lägger mig i och blir sur om jag inte gör det.. Jävla idiot..

Jaja fick hem dom **** tapeterna och ska börja fixa här hemma nästa vecka tror jag. Åh jag blir så galen!! Kim vet inte ett skit om inredning och har ingen kännsla för stil.. Skit samma det är hans hem.

Kim har babblat om att jag ska skaffa mig en egen lägenhet innan vi flyttar in tillsammans "på riktigt" jävla onödigt tycker jag. Men om jag gör det får jag i alla fall välja snygga tapeter. Pissolle!

Sitter "hemma" (vet inte om detta är mitt hem!?) och lyssnar på gamla sommar klassiker! Fan jag längtar så mycket nu, vill bara sitta nere på löga och grilla korv och drick kall öl i solen tills solen går ner och då vill jag ta på mig en filt och mysa med någon :) Vart tog min ungdom vägen? Jag vill va den lilla flicka jag en gång va, nu är jag gammal och typ gift (!) superkul..

Har förresten jättemycke träningsverk :D över hela kroppen, hihi det känns så skönt!

Fix

Ska nog fixa till det lite hemma innan Kim kommer hem, städa upp lite till och diska. Har inte diskat än, men det är ju så fruktansvärt tråkigt.. Men jag måste bara ta mig i kragen och ställa mig där i köket och diska..

Sitter och glor på tv nu kollade nyss på "My name is Earl" I love it! Haha det är så roligt, man kan ju undra ibland om det funkar.. Kanske inte, finns så många konstiga religioner. Finns ju mer innom hinduismen som är lite "kocko" om man säger så.

Ja ja nog snacka om skit. Ska fixa  lite sen kommer Kim hem och han ska väl skälla på mig över något oviktigt som vanligt sen så går jag nog och lägger mig så att jag är pigg tills i morgon när vi ska kolla på tapeter :D

PUS♥ och god natt!

HAHA

Fick en gammal bild på mig idag på msn, vad kan jag va? 13? Ja i allafall så tänke jag visa den, men inte fejjan ser ju ut som en idiot! HAHA
Och kolla håret, jag dör. Men är jag egentligen blond!? Har inte sätt min vanliga hårfärg på år och dar. När jag får barn ska jag i alla fall se till att dom ser bra ut! Stackars mig.. :p


Tränat

Har precis kommit hem från träningen, är helt mör i kroppen! Vi tog ett pass som vi inte vart på tidigare, skivstång och fyfan va jobbigt det va! Men vad skönt det känns nu efteråt.




Har satt på en tvätt och ska städa lite snart sen så ska jag diska, mycket saker på en dag. Men nu har jag i alla fall avklarat 3 av 5 saker och känner mig ganska stålt!

√ Solat

√ Tränat

√ Tvättat

— Städa

— Diska

Glass

Inviger våren med glass :)





Mamma ringde nyss och frågade om jag ville följa med till friskis och träna, så jag från min workout idag i alla fall. Nu måste jag bara tvätta, diska och städa den har jag fullbordat min måndag.

Vad har ni gjort idag?

Solat

Har vart och solat nu, blev inte speciellt brun det kommer ta ett antal solningar tills jag blir så brun som jag va förut. Men men vill man vara fin får man sola 100 gånger!



Skulle ha träffat Sandra och gått på stan med henne men hon hade redan gått klart när jag hade solat färdigt, så jag får sitte hemma och häcka istället för att va ute i det otroliga fina vädret. Det är jätte varmt och solit, och jag blir så glad :) Snart är det sommar!!!

YES!

Nu är det äntligen dags!
Kim va och köpte tapet grejer idag, såna som man klistrar över vävtapeten så att det inte blir vävigt. Och i morgon ska jag Kim och han mamma åka och köpa tapet, så skojigt. Så snart kommer det va skitfint här hemma och vi kan börja leta större lägenhet :)




Nu ska jag lägga i hårinpackning och sen så ska jag dra iväg och sola min bleka kropp.
PUS♥


Flipp eller flopp..

..med orm imitation på skor?


Min frukost!


Måndagens planer

God morgon alle sammans.
Har pecis stigit upp och ska snart hitta något att äta.

Idag så ska jag ut och springa lite, eller utföra någon slags av träning på min feta kropp. Sen ska jag iväg och sola lite, har inte solat sen i sommras (!) och jag vill ju inte se ut som en blekfis på scenen sen, så det ska jag göra.

Sen ska jag nog städa och diska lite nu när Kim jobbar tilll 12 så är jag ensam ap länge!

Film

Denna film hittade jag, så den blir det :)






Det här blir nog det sista inlägget från mig ikväll.
Sov gott och dröm sött!

PUS♥

Film, dusch och sängen!

Ne nu ger jag nog upp, jag är trött och vill nog bara sätta på en film och gå och lägga mig. Men innan det ska jag ta en låång dusch.

Funderar bara vad jag ska kolla på, får se vad det finns på datorn, men jag antar att det bara finns massa action filmer som Kim gillar. Förresten så har jag knappt träffat Kim idag, vart tog han vägen? När jag kom hem så sa han att han va sjuk och sen gick han.. Men han leker med någon säkert.

Ganska skönt att få ha vart ensam i allafall, blir annars så att vi blir galna på varandra eftersom vi bor så trångt (29m2).
Ja och nej, men nu ska jag göra annat!

PUS♥

Vill ha en gränslös budget!

Va och kollade på en inredningssida och hittade massa roliga saker. Vill fixa iordning här hemma och inreda, men det är penagrna som sätter stopp för mina planer.

Men jag hittade några roliga/fina saker:


Jättesött klistermärke för väggen.



Klistermärke för dörrar, badrummet!



Klistermärke för väggen.




Klistermärke för väggen.




Skit fin tapet!!

Är det okej att vara tant vid 20?

Vad gör ni för att fördriva tiden?
Jag har öppnat ögonen för något nytt, ja vad ska man kalla det? "leta ord bland bokstäver(?)" Ja i allafall så är det faktiskt ganska kul, det är det enda jag sysselsätter mig med när man inte har mobilen till hands.
Det ligger på en lätt nivå (har inte tålamod nog för korsord) man kan hitta på egna ord, eller bara bläddra vidare i tidningen.
Och om man klarar det kan man skicka in det och få en, ja vad tror ni, en "trevlig överraskning" en penna, en gratis gratistidning, pin.. Haha jaja när man är uttråkad så är man.

 

Sitter och latar mig för fulla muggar just nu, haha kom på mig själv med att kolla på trav!? Då är det illa, eller?!

Har inge mer att tillägga.
PUS♥

Sommar söt



:)

Ingen bild

Kom hem vid 12, och är trött. Satt och löste korsord under repets gång, man är ju inte inne varje minut under dom 2 timmarna :p

Glömde faktiskt bort att ta ett kort på min fina outfit, men gör det nästa tisdag, har faktiskt fått ett hårband också som jag ska ha på mig :) supergulligt. Men det är ju lite konstigt att just mitt hårband är lite felsytt och 2 olika färger på tråden än alla andras.. Själviska fuckers!

A i allafall så ska jag va hemma idag orkar nog inte gå ut nå mer, ska ta en lugn dag!
PUS♥

Söndag morgon

Är uppe med tuppen.
 Ska börja fixa mig snart sen så ska jag cykla till skolan och ha en liten lektion sen så ska jag cykla hem igen och gå och llägga mig. Är super trött!.

Ska ta en bild på min fina outfit som jag ska ha på mig på föreställningen, fast bara en liten, allt kan ni inte se nu!

Ska fixa mig nu.
PUS♥

Nu är jag hemma

igen..
Ska ju som sagt upp tidigt i morgon så då är det bra att va hemma tidigt,
Det va inte speciellt kul heller, skulle ha träffat Anna som jag inte har träffat sen augusti, emen när jag va där va inte hon där och när hon va där så hade jag åkt hem.. Men så kan det bli.

Jaja nu ska jag käka och sen så ska jag gå och sova!
PUS♥

På G till Köping

Jag valde att åka i alla fall, det ommer trots allt bli en tidik kväll(hoppas jag).
Ska kila iväg nu men vi hörs i morgon eller i kväll.

PUS♥



Funderingar

Sitter och funderar på vad jag ska göra i kväll. Det är ju någon raggarträfff i Köping ikväll och det finns folk som vill ha mig med dit. Vill såklart åka dit med vet inte om jag kan eftersom jag ska till skolan (!) i morgon. (vi har lagt in extra reptid så vi ska hinna bli klara med allt)
Ja i allafall så vet jag inte om jag ska följa med och va trött till skolan eller om jag ska va hemma och va pigg till skolan i morgon.. Dilemma!

Känner mig i alla fall väldigt rastlös, ska nog städa lite och tvätta så Kim blir lite glad på mig.
PUS♥

Helt slut.

Har kommit hem från jobbet nu, har otroligt ont i fötterna och är helt slut.

Jag är så glad, vilken vackert väder! Solen lyser och det är 14+ grader varmt :) Äntligen har vården kommit påriktigt!!


Så här ser jag ut idag:




Lördag morgon.

Hej alle sammans. har duschat och ska fixa mig snart, sen så ska jag cykla till jobbet, det är ju så fint väder så då kan man ta sig en cykeltur i vårsolen.
Så skönt att det äntligen har blivit vår! Hoppas att det har kommit för att stanna, för någon mer snö orkar jag inte med nu. Jag vill ju helst att det ska va varmt och skönt när jag fyller år :)

Och förrästen så kom Kim hem tidigt igår, samt att han tog med mig ut på en öl! Good for you, gubben.

Nej men nu ska jag koka lite kaffe och fixa mig.
PUSS♥

Hello

Har äntligen blivit klar med min loggbok, och det är så jävlans skönt att projektet är över! Nu är det bara det stora slutprojektet kvar och sen tar jag studenten! SKÖNT!

I alla fall så sitter jag och glor på tv och ska snart gå och duscha ska gå och lägga mig tidigt ikväll för att jag är så jävlans trött. Kim är ute på BNB och han lovade att komma hem tidigt men vi får väl se hur det blir med den saken. Själv så kunde jag inte följa med för att han säger att han inte kan festa med mig bara för att han blir svartsjuk. Hur kan han veta det kan jga ju fråga honom då, han har festat med mig högst 2 ggr och det var ganska länge sen. Jävla idiot!

Jaja skit i han, han är ju trots allt bara en i mängden.

Mitt val av mat idag

Nudlar snabbt och enkelt.
Chips smarrit och fett.

   



PUS♥

Hemma

Kom hem för en stund sen, jag slutade halv 6 idag. Så jag har haft en låång dag. Lagade lite nudlar till mig själv och sitter nu och äter. Ska skriva min loggbok som skulle ha vart inne idag, men jag har inte haft tid att skriva den..

Sugig

Haha jag är verkligen sugig på att blogga, jag har aldrig tid. Men nu så har jag lov och då har jag inget annat för mig så då kanske jag får in några inlägg :p

Har blivit skit sjuk, har så satans ont i halsen och är helt slemmig. Precis lagom till lovet.

Någon som blev aprillad förresten? Sandra gjorde att tappert försök men jag går faktiskt inte på allt :p
Aprillade ingen, kom inte på något riktigt bra och då är det bara onödigt.


Ska fixa mig nu, börjar kl. 11 idag och slutar 5, men har ett hål och då ska vi kolla på film.
PUS♥

God morgon

Har precis duschat och ska börja fixa mig snart, har försovit mig en halvtimme men det kan jag springa ikapp kanske. Har ju som sagt 2 prov i dag, satt och pluggade till sent i natt och nu är jag  klar ch måster bara plugga på det :p tur att jag har håltimme framför varje prov :)

Jaja PUS♥

Tid ork eller lust

Hoho, har inte haft tid ork eller lust att blogga. Har haft fullt upp hela tiden. Ska ha 2 prov i morgon och en inlämningsuppgift, skit jobbigt. Har bara pluggat lite och det finns nog ingen chans att jag klarar dom, jävla skit!

Idag så hade jag min sista projektlektion ever! Skrev projektraport och hade ont i huvet som fan, fast så fort jag kommer hem så försvinner den alltid..

Bilder från idag:
Mikaela hade ritat så fint på tavlan

     

RSS 2.0