Min nya supersnygga klänning!

Köpte en ny klänning när jag va på stan med Sandra i fredags. Hade den på mig i lördags på julmiddagen och nu så har jag bestämt mig för att jag ska ha den på nyår, men en kropp som har volym är den kanon snygg, tror inte smala pinnar skulle passa i den eller dom passar egenligen inte i nå klänningar alls :O Jag menar helt rak, no boobs and no ass, är det sexigt eller!? Inte enligt mig..

Så klänningen ser bättre ut på än på bild.

På fönsterbrädan


Lite bilder



Jobbar och sliter mest

Och när jag är hemma så har jag ingen lust att skriva nått.

Men jag har en rolig grej att berätta :D Jag tjänar mer än vad Stefan gör! :O HAhA nu får han veta hur det känns att vara underbetald! ;)


Hej mitt vinterland, nu är jag här!


Nya skor, tack mamma!


Nu åker jag


....snö.

Ska ta bussen till sura snart och sen ska jag ta bussen till erikslund och sen ska jag gå hundra mil till bilen och sen ska jag skotta som en jävla gris så jag kan få fram bilen och sen ska jag åka till hallsta och hämta Stefan och sen ska jag hem. Fattar inte att det snöar fortfarande, kan ju gissa att bilden är väldigt begravd! Fyfan vad jobbigt!!!

Jävla snö!!

Fastnade såklart med bilden när jag skulle hem från jobbet, hann bara backa ut och sen satt jag där.. Leif kom och försökte dra loss mig men icke. Får åka in i morgon och hämta den när dom förhoppningsvist plogat på parkeringen. Usch jag orkar inte. Satt fast i 2 timmar och försökte komma loss, gissa om jag frös?! Aja.. hemma nu i allafall och här är det varmt, men Stefan kommer inte hem eftersom jag inte kan hämta honom så han sover i hallsta inatt.. Får ligga och sova med kissen inatt. Och på tal om katter :O jag drömde att jag mördade en valp och en vuxen hund och sen en katt, dom hade fått rabies och jag skule hinna döda dom innan dom dödade mig, försökte först sparka ihjäl dom men det gick inte och sen försökte jag vrida nacken av dom men det gick inte heller så jag stampade in huvudena på dom i stället, mysig dröm eller hur!? Fyfan.

 

Hold me when I'm here, right me when I'm wrong. Hold me when I'm scared, and love me when I'm gone.
Everything I am and everything in me wants to be the one you wanted me to be.
I'll never let you down, even if I could. I'd give up everything if only for your good.
So hold me when I'm here and love me when I'm gone

Förra lördagen


Idag


Jag orkar inte just nu. Blogg paus!


RSS 2.0