Jag har städat

Hihi, badrummet i allafall, golven har jag skrubbat och sånt. Och när jag höll på så sprang katten runt i vattnet och sen hoppade han upp i kattlådan som jag hade ställt på toastolen och gissa hur det gick, kattsand över allt så jag va tvungen att spola av kissen, stackarn blev helt blöt, men nu är han ren i allafall.



Jävla skitdator!

Ja nu funkar ju inte facebook eller min mail :@ FYFAN!!!!!!!
JAg vill ha en ny dator och det ska vi köpa när jag får min lön, haha jag har räknat ut att vi kommer ha 25+ över varje månad :O Åh vad skönt :D

  • Dator
  • PS3
  • Ny bilstol
  • Ny säng
  • Nytt kök
  • Ny soffa
Ja listan kan göras lång över vad vi behöver.. men nu kommer det bli så mycket lättare!


Grinigaklubben

Startade min dag med att vara sur på Stefan eftersom han hade cepat sig på min arm i går kväll och lät mig inte ligga hur jag ville.. Sen när jag sa åt honom att han skulle sluta blev han sur och vände på sig.. ÅH vad irriterande! Så i morse hade jag inte en jävlaste lust att prata hem honom eftersom han inte hade bett om ursäkt för att han hade cepat sig, men han ville att jag skulle säga förlåt för att jag sa till honom. Jag får inte sov som jag vill, jag får inte titta på det jag vill titta på på tv, jag får inte prata om vad jag vill i telefon med andra om han är i rummet..... Är det bara jag som tycker att det är helt stört!? Nej, alla fattar att man inte gör så, Stefan! Surfitta.

Hämtade Hampus och hade honom till 1, sen va det ju meningen att vi skulle sätta upp hyllor, men blev det av? Nej haha, men jag ska försöka lite själv, kanske borra hål i väggen i allafall, det klarar jag nog av ;)

Idag så är jag.
  • Irriterad på idiotiska pissfittor!
  • Kär i min fjantiga jobbiga envisa tjuriga kille.

Facebook..

Inte lika roligt som jag hade hoppats.. Kom äntligen in pån idag men det hade inte hänt något intressant, eller jo bara att jag ska på ett dildoparty, äntligen!! Haha

Har fått upp dvdstället och ja vi behöver en till.. Har målat lite också, den färgen vi skulle ha målat fondvägg i v-rummet, haha tur att vi inte gjorde det för den ser väldigt bajsig ut :O Och man vill ju inte ha bajs på väggen!

Mm så är det, Idag ska jag väl städa eller nått, annars kommer Stefan bli arg för att jag bara ha legat och latat mig hela dagen, men egentligen så kan jag göra det eftersom det bara tar en timme att städa hihi, he will never know ;)

Ska ta och framkalla lite foton också, och den här gången i rätt storlek haha fick ju klippa bort en cm på alla bilder för att dom skulle få plats i plasten i fotoalbumet.


Haspfan :@

Jag har vart med Sandra idag på IKEA :) Skulle köpa hyllor ramar och haspar, men jag glömde ju haspfanen så vi åkte förbi rusta för att kolla om dom hade haspar och gissa vad jag fick med mig därifrån? Inga haspar i allafall :@ Jaja får väl köpa det en annan dag. Blev dock ett dvd ställ hyllor lite ramar, en badrumsmatta chips (ÅH) hallmatta och sen lite krimskrams.

Nu ska jag slappa tills jag ska hämta stefan på jobbet.


Ensam ikväll :'(

Stefan slutar klockan 12 :@ Har städat lite, Stefan tvingade mig..............

I morgon ska jag träffa Sandra som jag inte har träffat på ca en månad :O Vi ska till IKEA men jag vill gå lite på stan också, har inte varit på stan på åratal eftersom jag bor i ett hål och det kan vara lite svårt att ta sig upp ur hålet ;)

Jag är förövringt väldigt kär i min tönt som heter Stefan, han är lite muppig så jag måste ta hand om honom ibland. Ibland så kan det vara lite rullstolsbasket över det hela, mest honom då eftersom jag är smart! Jag är ju smartare än Stefan, en sak som han vägrar att acceptera, men det är ju klart att han blir lite ledsen eftersom han är lite som en grottkarl.. But I don't blame him, I love him ♥

Vänskap

Livet blir berikat av kompisar och vänner
-att människor vill dela sånt man gör och sånt man känner.

Så mycket man får lära, så mycket som blir sagt.
Så mycket som kan hända i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt i nuet, då och sen.

Att ha just dig som vän ger skäl till tacksamhet.
För du är bra på vänskap, det hoppas jag du vet!


Kärlek ♥

När man blir riktigt drabbad ger kärleken ett rus
så man blir ung och vacker och världen ljus och skön.

När kärleken går på djupet finns där nåt mer man lär
-i mötet med den andra får man veta vem man är.

En kär lek som blir allvar men aldrig tynger ner.
Ett ändlöst "ta emot" ju mera som man ger.

Ja, kärleken är en gåva och inget som man tar.
Och med tillit och respekt kan den stanna kvar.


Facebook, I miss you

Åh känner mig ganska handikappad när jag inte kan gå in på facebook och kolla vad alla håller på med :@ Jag måste verkligen köpa mig en dator!!
Följde med Stefan idag till bvc, Hampus skulle vägas och mätas och få spruta och oj vad han skrek :O Stefan säger att det gör jätte ont i honom när don sticker honom och att han blir ledsen, men när jag får en spruta så sitter han och njuter när jag har ont :@ Nej men typ.
Pratade med mamma idag, hon har sålt våran raggarbil.. Så nu skulle jag få lite pengar :) Ska nog åka till IKEA i morgon och handla lite prylar till lägenheten, hyllor och tavlor (ramarna) och penslar för jag ska måla ;) Fast egentligen så vore det ju bäst att spara pengarna och köpa en dator nästa månad eller en bil.. Men det orkar jag inte så jag shoppar upp allt i stället :@ HAHA

Tog några fina bilder på mig själv, och det roligaste är att jag inte blev bra på någon haha


Söndag

Planering idag.. Vet ej, jag hade ju velat åka till marknaden med Stefan och hans mamma och mormor men Stfan vill inte och jag vill inte åka själv så jag antar att vi ska stanna i lilla :@ramnäs... Åh vad tråkigt!

Jag har tänkt lite på det här med barnnamn, jag får ju inte min Kevin eftersom Stefans brors son heter det :@ Och igår kom jag på ett fint flicknamn som jag säger nu så att ingen kan ta det :)

Isabelle

Så :) Jag tycker det är fint och jag känner ingen som heter det så det är ju kanon, så nu måste jag bara gå igenom livet utan att stöta på någon som heter det hahaha. Men jag kommer nog ändra mig 100ggr innan jag hittar det perfekta namnet men men.
(Och bara för att jag pratar om babynamn så är det INTE så att jag ska gå och bli gravid, nej nej! Fast jobb och gift ska jag vara först!!)
Det är som Sandras Emma, förstå vad arg hon skulle bli om någon tog det, eller Liam :@ Men tydligen så heter alla barn Kevin och Liam hahaha good to know.

M så e de.
Åh vad jag är sugen på att göra något :@

Hej och hå

Hoho hej.
Stefan och jag har haft Hampus idag :)
Sen så har vi käkat mc´donalds hihi, är jätte mätt! Ska väl kolla på en film och sen ska det sovas för i morgon ska vi upp tidigt och hämta tillbaka våran bil. Skönt att köra finbil istället för fulbil ;)



Hampus för några dagar sen med sin nya favoritleksak!



Jag och min älskling ♥

Det blev en toffs ;)



Sen bytte jag tröja :O

Jag idag

Fast jag vet inte hur jag ska ha håret än, fan jag måste klippa mig!! Kan inte göra någon frisyr alls längre :@ Skit irri!!



Inge städande idag heller ;)

Har hängt upp 2 småtavlor i allafall :)

Film popcorn sen sängen!

Skrivkramp

Har suttit och skrivit klart det sista av ******* **** ******! Nu är jag uppe i 17 sidor, helt sjukt egentligen. Borde ha vart 0 sidor och lite annorlunda ställt, men men det kommer att ordnas.

Mina flagniga smalben.




Mysigt, inte sant ;)




Städa hela dagen idag.

Städade igår, plockade undan och dammsög lite. Idag ska jag ta itu med köket, Stefan har hundra av allt, koppar, bestick, glas m.m. och man ska egentligen bara ha 6 av allt, så jag ska rensa ut allt som inte jag vill ha ;) Vam fan har 20 koppar lixom? haha.

Ska springa ner i källaren med lite skit som inte behöver vara här i lägenheten just nu, Stefan ska lägga klart golvet i v-rummet, är en bit som är 2cm bred som fattas, kul att skära såna smala bitar..

Ska hänga upp lite tavlor också, Stefan har tjatat ;)

Naa :)



Om Sandra vet vilken bild jag menar så förstår hon att jag är exakt lika nördig som Stefan på bilden längst ner i höger hörn! (Den med alla syskon) Om du inte vet, måste jag visa hahahahhahaah!!

Jag har börjat flagna på låren :@



Mysigt eller hur ;)
Sen så känns min hud ganska elefantig och inte lika mjuk som den va innan vi åkte till turkland :'( Buhu..

Jag är så kär!




Facebook funkar inte!

ÅH :@
Det har gått flera dagar.. Virus? Äsch ska fixa datorn i allafall och sen för min första lön ska det köpas en ny!


Ja, en grön!

Nu när det är säkert kanske det är dags att berätta att...

..jag fått ett jobb!

Inte så svårt att få jobbet eftersom jag redan är expert på ämnet ;)




Men som ni kanske vet så jobbade jag tidigare på Babyproffsen men efter att dom bytt ägare så fick jag gå, vet inte varför eftersom dom senare sökte ny personal men men. Många som säger att det inte alls är samma sak när man besöker butiken ochdet tycker jag är synd eftersom jag är uppväxt med den.. Men nu får jag dela med mig om min kundvana och erfarenhet till Barnens Hus, konkurenterna till Babyproffsen, men vad ska jag säga, dom gjorde ett stort misstag eftersom jag kunde butiken väldigt bra, och så fick man träffa samma kunder från att dom blev gravida tills barnen blev ca 3år och det är ju altid trevligt. Men jag hoppas på samma sak här nu, att jag ska kunna trivas lika bra och se jobbet som något kul och att jag ska känna att jag vill gå till jobbet. Men det är bara att vänta och se :)
Sen så får jag ju också (förhoppningsvis) personalrabatt ;)

Tvätt dag all day long!

Hoho, idag ska det tvättas! Har tvättid från 12 till 9 på kvällen, skoj skoj, men jag måste ha rena kläder och det är extremt mycket tvätt som ska tvättas! Tror jag aldrig har tvättat så här mycket.


Kväll

Maja kom nyss och la sig i mitt knä, lilla gubben :)

Blir nog inget gjort idag, har hängt upp en tavla, thats it ;)


Lilla Maja kröp in i resväskan igår :O




Och så ville jag bara visa att jag fortfarande är brun som en pepparkaka ;) Fast inte i ansiktet, får aldrig färg där...


Lite bilder från inna vi åkte till turklandet.

Satt barnvakt åt ungarna hemma hos Stefans mamma när deras barnvakt åkte och skulle åka och hämta en bil i stockholm.



Jennie ville att jag skulle ta kort på den nakna Barbien åt Stefan haha


Va på mcdonalds med Sandra och åt naturella cheesburgare ÅH!





Köpte en ny kamera :)

Den gamla.



Den nya.





Hade Hampus en sista gång innan vi åkte iväg på lördagen.


Klickade hem lite från H&M nyss :)


Me


Lördag, 11 sep. Dag 7

Sista sista dagen! Åt frukost och sen drog vi ner till stranden för att steka en sista gång :) Käkade lunch där också så vi kunde fprtsätta steka länge.



Sen gick vi tillbaka till hotellet och la oss vid poolen, stefan tog kort på den snuskiga poolturken Mehmet.



Han gick omkring vid poolen och glodde på alla tjejer som låg och solade och så gick han och frågade hundra gånger om det va bra och om vi behövde något. Och varje gång det kom tjejer till poolen utan killar så stod han där jättelänge och pratade och glodde och sa att dom va vackra och sånt. Han sa det jättemycket till Stefan att jag va vacker när han stod och pratade med honom, USCH! Snuskgubbe!

Men eftersom det va sista dagen så tog vi massa fina hoppbilder, alla gör ju det men jag tror inte det är någon som har fått så fina som vi :)






FYFAN vad jag garvade när vi tog bilderna och ännu mer när jag la in dom på datorn och fick se dom i vanlig storlek!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

Sista dagen och sista bilen från turkland.



2 timmars bussresa hem blev det sen och sen så 3,5 timme på flyget, jag sov mest. Va hemma i ramnäs vid 5 tror jag, sov som en gud i min egna säng.

Berättade jag förresten om tanten som gallskrek "HJÄLP"? Nej tror väl inte det. Men det va en kväll när vi hade vart ute och druckigt och sen när vi kom tillbaka från hotellet och skulle gå och lägga oss så hörde vi någon som skrek HJÄLP HJÄLP i panik, så jag sprang ut och försökte hitta vart det kom ifrån. Så jag knackade på dörren där och när jag kom in så låg det en tant på golvet i badrummet och skrek hjälp, så jag frågade om det va bra och vad som hade hänt och då sa hon att hon hade blivit misshandlad. Sen så låg hennes man i sängen och såg ut som om han skämdes, han sa att han inte hade misshandlat henne, så jag frågade om hon hade tagit något eller om hon hade druckigt och då sa han att han inte viste. Men man såg på na att hon inte va "frisk" fyllekärring. Fick veta sen att hon är stammis och att hon är värsta fyllekajjan som skriker hela tiden och skämmer ut sig.. Normalt.

Fredag, 10 sep. Dag 6

Ja som vanligt åt vi frukost och gick ner till stranden för att steka. Sen åt vi lunch och satte oss vid poolen för att steka vidare ;)



(Ja jag har en stor näsa haha nigger noce and nigger ass)

Gjorde nog inte så mycket mer den här dagen, samma som alla dagar innan i guess. Men den här dagen så fick jag världens solexem på brösten :( Uscj vad det kliade och sved när man hade kliat.. Så speciellt sexigt va det inte heller haha.



Haha det ser ju ut som om jag har västa snea pattarna men jag har snea axlar och därför är det så där.. så det är inte så att den ena hänger mer än den andra.



Men sen så gick vi ner på stan för att shoppa eftersom det va den sista kvällen. Stefan köpte 2 t-shirtar och thats it.. Pengarna räckte inte till något mer eftersom det bara va jag som hade pengar med mig.. Jätte kul att inte kunna få köpa något till mig själv.....

Torsdag, 9 sep. Dag 5

Den här dagen gjorde vi inget, nu började det bli långtråkigt och jag började längta hem till Maja och Stefan längtade hem till Hampus. Vi va och käkade frukost och sen va vi och badade på stranden.

Efter det så käkade vi lunch och satt vid poolen tills solen gick ner.

Sen så gick vi ut för att äta middag på en kinarestaurang, det såg billigt ut på menyn men notan slutade på 350kr.. Och eftersom det bara va jag som hade pengar så fick jag betala det ;) Och jag hade det faktiskt jättejobbigt varje dag eftersom jag mådde riktigt illa efter varje måltid, det va som om jag va tvungen och spy, men eftersom jag hatar att spy så gjorde jag inte det! Men det va jobbigt, berodde nog på värmen, men stefan mådde kanonbra i allafall..



Efter maten och efter att jag slutat mått otroligt illa, så gick vi ner till stranden och gick en nattpromenad ♥



Efter det blev det en sväng på stan och sen sängen.

Onsdag, 8 sep. Dag 4

Käkade frukost och gick ner till havet och badade som vanligt, gick tillbaka för att äta lunch och sen satte vi oss vid poolen. Hade bestämt med Sandra och Robin att vi skulle träffas och åka taxi upp till borgen eftersom vi aldrig kom upp dit dagen innan, men när tiden va inne så skickade dom mess om att dom inte orkade åka dit och skulle bada i poolen med ungarna istället.



Förresten så hade vi en moské precis utanför hotellet som gapade turkiska böner 5ggr om dagen, riktigt härligt! Fyfan vad det skar i öronen eftersom dom gapade så högt. Stefan frågade poolturken vad dom skrek ut för något men han sa att det va svårt att förklara det på engelska..



Efter att ha väntat förjäves på Sandra och Robin så gick vi ut på en promenix, så gick vi för att kolla deras hotell och se hur dom bodde eftersom dom hade klagat och sagt att dom inte tänkte bo där igen. Jag tyckte att det va ett jättefint hotell med stor pool och sånt, inte som vårat där toan knappt fungerade haha.

Men dom badade i poolen då och vi kom överrens om att vi skulle gå och äte middag sen så Stefan och jag gick omkring och strosade runt tills vi skulle träffas igen.



Stefan och jag köpte en vattenpipa :) En jättefin grön! Har ingen bild på den nu men jag lägger upp det senare. Sen köpte jag 2 armband. Ögonen betyder tur sa dom, dom hade massa saker med ögon på, lite läskigt tyckte jag!



A i allafall så gick vi och käkade, tog hundra år innan maten kom och när maten kom så va köttbullarna (som både jag och Stefan beställde) råa, så jag åt lite ris och grönsaker.. Riktigt lyckat...



Sen efter maten så gick vi väl omkring lite på stan och sen gick vi väl hem och sov.

Tisdag, 7 sep. Dag 3

Den här dagen tillbringade vi bara vid poolen i skuggan, usch vad jag hade bränt mig dagen innan på vristerna :S och Stefan hade bränt hela ryggen. Men det va skön :) Sen när det blev lite svalare på eftermiddagen så började vi vandra upp till en borg på ett berg. Usch vilken uppförsbacke det va och det va extremt jobbigt. När vi hade ca 4km kvar till toppen så blev det mörkt, men vi fortsatte ändå. Sen efter en bit så va det kolsvart och det åkte omkring turkar på moppar och det fanns inte en turist i närheten, så jag blev rädd och ville gå tillbaka. Men hallå, man vet ju aldrig om dom kommer med kniv och vill ha min väska, dom gör ju så här i sverige så någonstans måste dom ha fått den uppfostran.. Mhm. A i allafall så gick vi hemmåt, cepe hungriga och när vi precis hade kommit ner för berget och kommit ut på en någorlunda rak väg så hittade vi en restaurang som vi stannade och åt på, och oj vad gott det va! Det godaste jag ätit någonsin!!



Sen gick vi hem och la oss, utmattade.

Måndag, 6 sep Dag 2

Vaknade lite senare än dagen innan, käkade frukost och sen drog vi ner till stranden igen :)



Efter stranden gick vi och käkade lunch och bytte om, vi hade planerat för att gå in till "stan" :)





Under våran vandring så såg vi en kolibri (en jätteliten fågel som suger nektar ur blommor) första gången jag såg en sån :)



Sen så kom vi fram till någon fontänpool och Stefan ville ta fina bilder på mig (fast egentligen så va det jag som tvingade honom :@)




Fast det va Stefan som ville att jag skulle ställa mig vid en palm!



Under promenadens gång så kom vi fram till hamnen, den låg på andra sidan berget vid stranden. Alla turkar där ville att vi skulle åka båt med dom..



Sen så kom vi fram till ett rött torn, medeltidsstyle och Stefan blev jätteglad :) Vi gick igenom torner och en bit på muren och sen vände vi för att gå tillbaka, vi va där "turkarna" bodde och det sprang runt massa barn som säkert va ficktjuvar så jag vågade inte gå där om det inte fanns andra turister i närheten.



Efter den långa promenaden gick vi tillbaka till hotellet, Stefan hade fått skavsår på fötterna av dom nya flippfloppen och jag hade fått mellan tårna (ni vet hur ont det gör!) och sen så hade jag fått skavsår på ett ställe till men jag tycker inte det är okej att yttra sig om det här, om ni fattar ;)

Ja i allafall så kom vi tillbaka till hotellet och satte oss vid poolen och solade och badade, såå skönt!



Sen så fixade vi oss och satte oss vid restaurangen och väntade på Sandra och Robin och deras sällskap som skulle komma och äta middag med oss på vårat hotell. Så vi satt där med ett mega bord och väntade och väntade i en timme och turkarna blev skit sura eftersom vi satt 2st i ett bord för 8 och tog upp plats..




Efter maten så gick vi alla ut och drack lite öl, Stefan och jag gick för oss själva sen när deras barn blev trötta. Vi gick och kikade i olika nattklubbar och det va så fjantigt, för överllt stod det ryskor (som va betalda att dansa) och dansade på dom konstigaste ställena, inte på dansgolvet men vid ingången vid toan vid baren, såg lite misstänksamt ut om ni frågar mig.



På väg hem så såg vi kackerlackor :O Och en herrelös kisse :'( Fy så många kissekatter det sprang omkring överallt, små kattungar och allt, jag ville bara ta upp dom och krama dom och ta med dom hem, men det gick ju inte eftersom dom va skabbiga, men i allafall.


Söndag, 5 sep Dag 1

Gick upp tidigt, hade ställt klockan på halv 8 eftersom det va någon turk som hade sagt dagen innan att frukosten va då, men han menade så klart att den började då. Men under natten hade min mobil dött så den ringde ju inte, men som tur så hörde jag några andra gäster som gick utanför dörren så jag vaknade och jag och Stefan gick ner och förväntade oss en underbar stor frukort.. Men vi möttes av lite bröd (ljust), flingor, mjölk lite pålägg och någon konstig kräm. Jag hade ju tänkt mig ett bord av bacon, korv, ägg olika sorters bröd och sånt men icke.
Åt en macka och drack en kopp kaffe sen gick vi upp till rummet för att byta om till badkläder :) Tog kort på vårat vackra hotellrum.




Toan va ganska värdelös eftersom den inte spolade som en svensk toa, rann bara lite vatten och toa pappret åkte inte ens ner.. Gick och sa till i receptionen och dom sa att vi skulle slänga pappret i papperskorgen, mysigt..! Tydligen så har dom inte braiga toor dom va så där värdelösa i alla rum fick vi veta sen när vi skulle åka hem och pratade med ett annat par som bodde där.

Utsikten från våran balkong.



Sen i allafall så gick vi ner till stranden :) Varnt va det, kanske 35+ skulle jag tro, 30 grader va det i skuggan i alla fall.




Stefan gick och badade på en gång men jag ville inte gå i jag med när vi hade värdesaker på stranden, och eftersom Stefan är blind utan brillor så va det bara jag som skulle hålla koll. Men sen så badade jag i allafall med Stefan, gissa om jag blev bränd bara på en sida om ansiktet när jag fick titta in mot stranden hela tiden haha.



Bleka svenskar på stranden första dagen haha ;)

Men vi fick bra med färg första dagen i allafall, inte som i sverige när man måste ligga och pressa i hundra timmar innan det händer något.

Efter badet gick vi tillbaka till hotellet och uschade och bytte om till lunchen.



Åt på någon restaurang, och jag beställde pasta med vegitarisk sås men den smakade skit eftersom det bara va tomatsås, lök och sånt, jag hade ju förväntat mig en gräddig smarrig pasta.. :@



Turist Stefan.



Bytte sen om till badisar och gick ner till poolen :)



Gick och handlade lite snax på en affär eftersom vi va sugna på nå smarrigt :) Åh vad gott det va och snaska gott!



Köpte godis också i en påse och så hade jag plockat ner nå godisar som smakade kåda! Fysatan vad vidriga dom va!



Efter lite snask så gick vi ner till stranden igen för ett kvällsdopp ♥ Riktigt mysigt med solnedgång och allt.



Såg på min mobil att jag inte har comviq längre utan nu så hade jag turkcell :O



Efter kvällsdoppet åt vi middag och sen så gick vi och la oss eftersom vi hade sovit dåligt natten innan.





Lördag, 4 sep

Började morgonen med att ha Hampus en sista gång innan vi skulle åka, va hemma hos mamma och jag tog med mig lilla Maja som mamma skulle ta hand om medans vi var borta.



Sen så skjutsade Adel oss till arlandra där vi mötte upp Sandra och Robin och deras sällskap. Sen satt vi och väntade tills vi skulle gå på planet som skulle ta oss till solen :) Fick det vi hade beställt från taxfreen också, sprit, cigg och sånt ;) Bacardin är Stefans resten är mitt :)



Stefan spillde dricka över sig innan vi ens hade lyft, haha. Fy fan vad äckligt det va när vi precis hade lyft, jag som är så höjdrädd! Men Stefan tyckte att det va jätte skojigt, men sen när vi inte steg så mycket längre så va det ingen fara längre och jag kunde kolla ut genom fönstret hihi.



Åkte buss i 2 timmar till hotellet, va extremt trött och hungrig.. Hade några irriterande människor på bussen som skrek och drack och det va inte så skojigt. Väl framme så kom en turk (:O) och mötte oss (poolturken) han bar våra väskor.
Inne i hotellet kände jag mig lite våldtagen och äcklad, usch vad jag ogillar osvenskar (ni undrar väl varför jag åkter till ett sånt land om jag inte gillar dom, men det va faktiskt inte jag som bestämmde resemålet!). Dom såg extremt skumma ut och det va ett litet hotell så det va inte en käft där så jag va rädd!
Vi betalade för ac och ett skåp att låsa in pengar i och sånt sen när vi skulle gå upp så sa en turk (poolturken, kommer till honom sen) och sa att han kunde ta våra väskor och att vi kunde åka upp i förväg.. Skit skumt tänkte ju jag, va fan jag ville ju inte lämna mitt bagage med massa opålitliga turkar :S
Men i allafall så åkte vi upp och sen kom turken med våra väskor, sen visade han hur man satte på ac:n, fast en annan turk hade sagt hur man skulle göra, sen innan han skulle gå sa frågade han efter en tip, Stefan fattade inte vad han menade men det förstod jag att han ville ha dricks.
Så Stefan sa att allt va okej och tack för att han hade burit upp väskorna, och då sa turken att han ville ha tip för att han hade burit upp väskorna och för att han hade visat hur ac:n fungerade. Sa att vi inte hade nå små pengar och att han skulle få i morgon, då blev han skitsur och gick.. Det enda dom tänker på är fan tips och tjäna pengar på turister, överallt så fanns det tip boxar, löjligt!
Vi gick ut för att äta lite innan vi gick till sängs så vi gick till mc´donalds, och fyfan vad dyrt! Dyrare än i sverige, en chees kostade 20kr.

Sen gick vi och la oss vid 4 på natten kanske, utnattade och jag va i allafall rädd!

Ny katergori; Turkiet 2010

Fixade en ny kategori, ska skriva dag för dag enligt Sandras önskemål ;)

Hejhej hösten!

Nu är det höst, kallt och ruggigt!

Jag ska köka lite mat åså, sen ska jag skriva om turkiet, jag lovar!



I skolan -08

Jag ska skriva

Hallå, hemma i Sverige och oj vad jag älskar Sverige! Jag älskar att bo här och vill inte flytta, fyfan vad vi har det bra! Kan inte fatta att dom som kommer hit har mage att klaga, dom borde dra tillbaka dit dom kom ifrån!

Ska lägga upp lite bilder från turkresan åså men orkar nog inte alla annars finna ju dom på facebook!


Ny kamera i morgon, och så slipper jag ta med mig datorn pga min cepe kamera :)

Ett sätt att lösa problem på, köp nytt! Haha.

Nej men så här är det, jag har hittat en kamera som jag skulle kunna tänka mig (såg den i mediamarkt reklambladet idag) så kanske därför.. Men i allafall. Kollade lite på youtube och den verkar kanonfin :)


Är det värt att ta med sig datorn?

Jag har tänkt på en sak, egentligen så borde jag ta med mig min dator till turkland bara med tanke på att min kamera är lite cepe. När vi va i leksand tex så försvann alla bilder bara för att den fick ett formaterings fel, inte kul och inte kul om alla bilder skulle försvinna ifrån turkland också. Men Tar jag inte så många bilder och lägger in dom efter varje dag och formaterar minneskortet så brukar den hålla sig normal.
Så, jag vill inte riskera att bilderna ska förvinna, men jag vill inte att min dator ska bli "snodd" av städpersonalen (man vet ju aldrig och min dator är inte speciellt billig). Men jag skulle ju kunna ta med mig Stefans dator men den är så stor och tung och jobbig, ah dilemma! Måste köpa en dataväska, hittade en jättesöt i grått stickat tyg ♥ Skulle behöva åka in till stan i morgon, men jag har inga pengar för dom är turkiska nu :@ Alla mina men inget av Stefan, den jävuln.. :@
Fast han bjuder mig ju på resan så det är väl okej. Ska nog överföra från hans sparkonto i smyg till mitt konto hihi. Han märker nog inget förrän vi kommer hem ;)
Skulle behöva sola också en sista gång, är blek i fejan men inte på kroppen, jävla pigment :@ Hamdlar väl mest om att jag är noga med att skrubba asiktet meganoga, så jag skrubbar väl bort alla bruna hudceller :@


Maja och jag älskar varandra :)

Hallå. Är hemma själv så skönt! Jag och lille Maja, men jag är lite orolig hur det kommer gå för Maja när han ska vara själv en hel vecka utan sällskap.. Han sket ju ner sig när Stefan och jag va borta en hel dag.. Hur kommer det att gå?! Mamma ska komma hit varje dag och ge honom mat och sånt men han behöver sällskap. Han skulle ju ha kunnat flytta hem till mamma men min andra kisse tycker inte om andra katter och skulle nog äta upp lilla Maja, men det är ju ett stoet hus och kissen brukar ju vara ute och lilla Maja får ju inte vara ute så det kanske går, får fråga mamma vad hon tycker..

Har haft Hampus idag haha han är så söt, inte vill han bli matad heller utan ville bestämt hålla skeden själv, men det roliga är att han vänder på skeden och häller allt över sig. Men med lite hjälp från pappa så fick han i sig maten i allafall ;)



Me and Maja

Irriterad!!!

Jag blir så fruktansvärt förbannad på drya människor som ska driva mig till vansinne. ÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!


RSS 2.0