Tisdag

Har haft Hampus idag, men vi gjorde inte så mycket eftersom han va så extremt trött, så han fick sova tills vi skulle lämna honom..
Va på af och hämtade blankett som ska lämnas till bh, sen ska jag bara vänta på ett ja eller nej. Har tvättstuga idag också, riktigt skojigt, not! Men jag behöver rena kläder, ganska panik. Måste ha en bil också.. Mamma ska fixa.


Toning och lime!

Sitter och tonar håret brunt, men jag gissar på att det kommer bli MÖRKT som vanligt :) Dricker även min favvo dricka, loka/ramlösa med lime, Så gott!



Ska tvätta ur det nu sen ska jag krypa ner i sängen med min älskade.
Puss ♥

Ååcchhh!



M!

Måndag

Godmorgon.
Har inget speciellt planerat för idag, ska tona håret i allafall, orkade göra det igår..
Ska ner i tvättstugan och boka tid, måste ha rena kläder NU!
Ska inte göra nå mer idag :) Men i morgon måste jag till af och prata.. ;)

Mörkbrunt ♥

Hallå, sitter och kollar på film, men det är bara tidsfördriv, ska kolla på en film på riktigt klockan 9 :) Stefan sitter och spelar skjutspel på datorn, nörd! haha

Har färgat mina ögonbryn idag och ögonfransar så jag är lite sexy till turkland ;) Ska ta och tona håret också, det har blekts jättemycket nu under sommaren :@  Jag älskar att vara mörkbrun i skallen, har provat på blont och ljusbrunt men nej jag passar inte it och tycker personligen att brunt är snyggast :) Ser minst risigt ut och man behöver inte tona/färga det så ofta :) Skönast är det väl för dom som har födds med det, lyllos er ;)
Jaja det har jag gjort och det ska jag göra.

Jag har skrivit ut våra biljetter idag också :D Hihi snart åker vi, satan vad skoj! Beställde lite sprit och cigg på taxfreen så det får vi på planet ner, men ska inte drick migg där, dom flaskorna vill jag ju ta med mig hem :)

Åh lilla Maja då :O Stackarn blev inlåst i grannens garage idag :O Han var borta jättelänge och jag ropade och ropade på honom men jag hörde honom inte och sen när jag gick ut för att kolla lite, då hörde jag honom jama som en galning, så jag gick och letade och hörde att han va inne i ett garage :O Stackarn! Men han har kommit till rätta i allafall!

Ska ta och lägga upp några bilder som skulle upp igår.




Haha Stefan och Hampus käkade bulle :)



Både Maja och Hampus tyckte den där lådan med filmer va väldigt intressant.

Kväll

Sitter och kollar på tv med min karl, är lite nervös inför i morgon :O Hoppas på att jag fåre i allafall, kan behövas. Vt inte vad jag ska säga :O Vad ska man säga? Pick me!

Idag så har jag bara vart hemma, tyckt synd om mig själv osv. Drömde konstiga drömmar inatt haha, dom va så verkliga så jag tänkte hur knäppt det var haha. Drömde att min syster stod i dörröppningen till sovrummet och hade tatt på sig min bikini så jag frågade vafan hon hade tagit den med hon sa att hon inte tänkte ta av sig den.. Sen va det något med Stefan, kommer inte ihåg med det va megaverkligt!!

Trött är jag också, ska skjutsa Stefan till jobbet så jag kan ta bilen till erikslund i morgon, men kommer inte kunna somna om när jag kommer hem sen :@ Eller så gör jag det och är bajstrött sen när jag ska upp, åh vad jobbigt.

A ne, Godnatt.

Maja och Hampus för några dagar sen.


Bilder från igår.


Fick en utskällning i morse..

Stefan va lite arg att han fick hämta mig så sent inatt, sen så skyllde han på mig när han försov sig för att han va så trött.. Ja vad ska jag säga, han sa faktiskt själv att han skulle hämta mig en viss tid och sen blir han sur för att han blev trött.. Jaja.

Men han kommer nog bli lite glad nu när han kommer hem, för idag så kom hans present som jag har skickat efter :) En fotobok! Super bra blev det och jag förväntar mig att han blir lite rörd ;)



Hur romantisk är inte jag då ;)

...

Kommer inte på något att skriva, Stefan ligger och sover och jag kan inte sova, till och med Maja ligger och sover. Måste städa lägenheten i morgon innan jag åker till stan, där ska jag sola och sen ska jag till Sandra. Blir en utekväll bara vi 2 :@

Har rensat alla räkningar och stoppat in dom i en pärm åt Stefan, känner mig lite duktig :)

Äsch jag kommer inte på något att babbla om..

Jag mår illa

Känns som om jag behöver gå och krama toastolen :@


Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag mådde igår!!

FYFAN säger jag bara!!!
Fick migrän attack när Stefan och jag va på erikslud igår och så klart så hade jag min medicin hemma i min andra väska så Stefan fick åka i illfart hem så jag kunde ta den. När jag hade gjort det så gick jag och la mig lite men det hjälpte inte, efter någon timme kom flimret tillbaka och jag hade cepe ont i huvet! Såg bara och skrek och grät och ville att Stefan skulle ta med mig till läkaren men när jag försökte röra på mig så började jag spy, så låg i sängen och i badrummet om vart annat. Nej usch, igår ville jag bara dö, jag som hatar att spy, grät som ett litet barn när jag kände att det va dags att spy, blä!
Måste till barnmorskan också, får ju inte äta p-piller om man har migrän, det är tydligen jättefarligt, ska egentligen äta minipiller. Men jag får ta det efter turkresan.
Idag känner jag mig cepebakis, känns som om jag har druckit 50 liter rent och spytt ut det, haha. Ska nog gå och vila lite, och ta en alvedon. Ser fortfarande inte så bra, är som om någon har tagit 34 bilder med blixt i ögat på mig, men det går väl över.

Cigg-sängen

Jag dog lite när jag såg det här, haha!!






Fysatan vad roligt, måste visa för Stefan när han kommer hem ikväll!!

Usch jag måste diska innan Stefan kommer hem :@

Åh vad tråkigt!!! Och så blir naglarna förstörda i vattnet :@ Men det måste göras..
Har skrivit ett CV idag som jag ska till BH med, hoppas hoppas hoppas! Af ringde idag och sa att jag inte kunde åka till turkland om jag ville fortsätta få pengar!? Okej.... Fjanterier! Så synd att vi åker när jag har möte annars skulle jag aldrig ha sagt att jag skulle åka, aldrig!
Ja ja det är som det är, blir väl av med en månad eller 2 skulle jag tro.
Stefan kommer hem vid halv 11 och då ska jag få provköra våran nya fina bil :) hihi, fattas ju bara att jag kör sönder den också som med saaben :O Haha men egentligen va det inte mitt fel ;)
Åh förresten så fick jag en skumm räkning idag, som jag är ganska så säker på att jag har betalat! Måste ringa i morgon!



Min nya mini-skrivare :)

ibland så sover Maja


Byrån är klar :)

Åh vad jag har kämpat men nu är den färdig!



Krimskrams.


Ny bil

Hoho, Stefan åkte i morse vid 5 tror jag med saaben upp till bollnäs, och så tog han med sig våran nya bil :) Fast jag får inte se den förrän ikväll när han har slutat jobba :@ Ska ta ett fint kort pån så ni får se på vårat nya tillskott, måste ju ha en familjebil nu eftersom vi antagligen kommer bli mer än 2 i familjen snart ;)




Idag ska jag diska och försöka bygga ihop byrån till hallen, får se om det går..

Sova..?

Åv vad jag ät trött, ska nog ta en tupplur :)

Aj aj min stackars arm :'(

Hej, är hemma nu efter att ha hämtat upp VP och Annika från flygplatsen.
Idag så har Stefan och jag vart på citypraktiken och jag fick ta en vaccinspruta mot hepatit A, skulle ha tagit mot både A och B men då skulle man inte ha skyd direkt utan efter spruta nummer 2 som skulle ha tagits tidigast en månad efter första. Så nu är jag iaf vaccinerad emot A som man kan få genom dryck och mat, B får man genom blod och sex och jag har inga planer att ligga med en turk så jag tror jag klarar mig ;)

Nu har jag ont i min stackars arm :'( Känns helt öm och jag vill helst inte röra på den, och inte nog med det så höll jag på att syp och svimma före, medans och efter sprutan, usch vad jag är livrädd för dom små äcklena!! Efteråt när jag fick ligga i ett rum en stun eftersom jag höll på att svimma så sa Stefan "men älskling, du är verkligen rädd för sprutor" Ja det är ju det jag har sagt hela tiden..!

Mami kom hit och hälsade på lite, hon hade köpt min snygga byrå som jag hade kikat på hundra gånger :D:D Så nu ska jag bygga ihop den och så får det bli en liten överraskning för Stefan när han kommer hem :) Han kommer bli så glad! Ska städa lite på ballkongen för där ligger det massa golvspill.



Min arma arm :(

Sovdags

Nu ska jag och min älskade gå och sova, har vart en hektisk dag idag, vi har städat ur saaben lite eftersom den ska bort på onsdag och då får vi även våran nya bil :D Spännande. Sen så har vi lagt klart golvet i hallen, jag fick mäta den sista plankan eftersom Stefan fick cepe ryck på den ;)
I morgon ska vi in till stan och jag ska ta vaccinspruta mot hepatit innan turkresan (om jag inte redan är det..?) Ska ringa och fråga. Sen ska jag köpa en skrivare, ett måste!

Godnatt.


Igår och idag

Sandra kom hit.

Bilder på mig.



Sen så tog jag några snygga bilder också.




Sandra.



Och en snygg bild på henne.






Idag så käkade jag och min andra hälft hamburgare, hemlagat :)



Jag försökte dricka en cider men tycker fortfarande inte om det, har inte kunnat dricka cider på 5-6 år kanske, öl är det som gäller för mig!



Sen när vi satt och glodde på tv jag och Stefan så satt katten och jamade jättemycket och när jag skulle kolla vad det va han jamade åt så såg jag någåt riktigt vidrigt krypa uppe i taket! Usch fyfan vad vidrigt, Stefan skulle döda den då började den flyga och grejer :O NASTY och hur i helvete kom den in hit!? Blä blä blä nu finns det säkert massor med snusk djur här inne som håller på och äcklar sig överallt.



Det va som en megastor gräshoppa.

Funderar på om jag ska gå och sova men Setfan ska upp snart och kolla på Hostel 2 som börjar kvart över, och jag vill inte sova själv med alla snuskiga gräshoppor :@ Får se..

Hejs

Lite prylar från igår.

Va och hämtade ut mitt pass igår, hahahahhaahahaaa ja det är väl tur att man oftast använder sitt körkort som leg!
Köpte lite saker som behövdes. Och den här hårborttagnings sprayen, någon som har provat? Mina ben är ju som dörrmattor, haha hur håriga som helst, jag tänkte att vax kan jag ju inte köpa för då behöver jag ju ca 10 paket och det har jag inte lust att lägga ut penagr på..
Men det blir nog kanon hoppas jag.
Måste vaccinera mig också :O mot hepatit, eller om jag redan är det..? Har ingen aning.


Min älskling sover

Jag sa att jag bara skulle skriva klart lite, röka och att jag sen skulle komma och det va kanske för en timme sen, tror att han ligger och snarkar, lillen.
Köpte en fotoalbum idag en jättefin grå, och sen nu när jag skulle stoppa in korten i den så visade det sig att hålen va för små och att korten va för stora, a verkligen skit kul, jag som redan hade skrivit i den inna jag provade så nu kan jag ju inte lämna tillbaka den.. :@ Men jag får väl göra som Stefan sa, klippa.

A jag ska ut och röe nu och sen ska jag krypa ner i sängen bredvid min andra hälft ♥



Sötaste kissen ever!!

Hampus första skor.

Stefan har köpt han första par skor åt hampus, gulligt eller hur!?




Satt i bilder i ramen jag och Stefan köpte här om dagen.


Lillördag

Hallå, inga öl och inget festande fast det är lillördag, hur kan det gå ihop!?
Sugen!

Vart ute och åkt båt med Stefan och Hampus, blev en kort sväng, synd att det inte är ok med övernattning.. Men men.

Kvällen ska tillbringas med min älskade ♥  Åh vad jag älskar honom fast han säger massa konstiga saker, men det är mest när han försöker inponera på folk, men det är bara gulligt så länge det inte går för långt ;) Då blit jag förbaskad hahahah. Om ca en vecka så har vi vart tillsammans i 7 månader :D Fan vad fort det går, när jag träffade honom va han en utseendefixserad brat, och som ni kasnke vet så tänder jag verkligen på såna killar... Men nu är han normal, jag har till och med lyckets göda upp honom lite så nu har han en kula ;) Den kulan kommer matcha min kula jättefint ♥
Sen så hade Hampus precis lärt sig att krypa om jag inte minns fel, och jag va väldigt van vid barn haha. Nej usch vad jag ogillade barn och hundar.
Men nu är det kanon, Hampus och jag kommer bra överrens, han kommer till mig och sträcker sig efter mig bara mer och mer, och det känns bra eftersom jag faktiskt är hans styvmamma. Hade ju vart tråkigt om han hatade mig, och grät och absolut inte ville gå till mig.

Nej men det är bra, och jag mår bra.


Nu har jag äntligen köpt min klocka :)

Hallå, va på jysk med Stefan en sväng igår och då köpte jag en stationsklocka som jag har velat ha hur länge som helst :) Det är en klocka på båda sidorna och så ska den känga på väggen. Så söt! Och sen fick det bli 2 nya handdukar till badrummet, det ska vara grått där inte blått för fyfan vad fult det är med ett blått badrum så vanligt och så tråkigt!



Va tvungen och ta kort på lilla Maja som låg och sov så sött på mattan igår :)


Pinuppa

Har jag berättat att jag vill tatuera en pinuppa på min vänstra överarm? Nej jag trodde väl inte det. Men det vill jag! Varför pinuppa, bara för att jag tycker dom är otroligt kvinliga och vackra, och deras kroppar är precis som en kvinnokropp ska vara, kurvig med markerad midja, så sexigt!! Inte samma som det är idag att man ska vara pinnsmal all over, inte speciellt fint om ni frågar mig! Och vilken karl vill ha en pinne att kramas med om natten!?





Har dock inte än bestämmt mig för hur hon ska se ut, bara att hon ska stå upp och ha ena benet i "kyss"position, om ni fattar :)

(bilder från google)

Fyllt på ciggförådet!

Har vart till konsum och shoppat loss på cigg hahaha, nej men vadå, det är ju alltid slut när man behöver det som mest, inte sant!?



Ska nog ta och visa upp linnerna som jag köpte här om dagen också :)




Hej.

Jag behöver en öl eller något starkare, helst något starkare. Känner innom mig att jag behöver komma bort från alla tankar just nu, jag vill ha öl och röka och snacka skit med Sandra, det är det jag behöver just nu. Känner mig lite inlåst här i ramnäs, fan jag kan ju inte göra ett skit! Det jag kan göra är att sitta här dag in och dag ut och glo på dumburken, härligt liv eller hur!? Jag vill gå ut och dansa och träffa gamla vänner och känna mig hemma, västerås, min hemstad. Visst ligger det inte långt bort men det känns som det är 1000mil, jag vill bara kunna gå ut och ta en stadsbuss ner till stan och sen kunna gå hem om det krisar. Jag är inte gjord eller van vid att bo hundra mil ifrån civilisation, visst kan det vara skönt att vara borta från massa skit ett tag men fan inte permanent.
Känner mig inte speciellt uppskattad idag heller, ful,fet. Jag orkar fan inte, sånt här piss tär på mig psykiskt och jag fattar inte varför det alltid ska bli så här.
Jag vill inte säga att jag inte mår bra eller att jag gör det, för jag vet inte.. Jag behöver som sagt ta en öl eller 7 och röka ett paket medans jag snackar skit med Sandra, min terapi.

Ska nog gå ut och gå.

Kalas

Hoho. Stefan och Leif håller på att lägga golv i hallen. Kissen springe runt och har damp, och jag sitter här och häckar ;)

Idag så har Stefan jag och Hampus vart på stan en sväng, Stefan har klippt sig och sen så köpte vi skor åt Hampus och 2 linnen till mig :)

Åkte sen på kalas, Hampus är så söt när han leker med andra barn i sin egen ålder, man undrar ju egentligen vad dom säger till varandra när dom sitter och "gaggar" :)

Myspys ikväll och sen börjar gullet och jobba i morgon :) LIte egentid äntligen ;)

...

Jag orkar inte, skriver i morgon..

Äta anal :@

Sandras användarnamn, sexigt, blir riktigt sugen!!

Haft Hampus, han går ganska så mycket nu fast bara korta bitar, kul!
Lagt klart golvet i vardagsrummet, åh så skönt, och snyggt snyggst snyggt!!!! Lägger upp en bild i morgon. Ska riva upp golvet i hallen i morgon och lägga golv där med. Ska in till stan och handla lister också så det blir klart någon gång. Sen ska det nog inte påbörjas något på bra länge ;)


Krimskrams och mattor

Hallå, idag så har Stefan jag och Hampus vart på ikea och köpt lite krimskrams till lägenheten. Sen åkte vi till några andra ställen och där blev 2 mattor och en tv-bänk köpte av oss ;) Kommer bli så jävla snyggt här hemma så jag håller på att smälla av ;) hihi.

Golvet, ja vad ska jag säga, får ingen bra bild påt :@

Krimskrams som ska stå i hallen.

Maja.

2 mattor, den gråa ska vara i vardagsrummet och den gröna i hallen.

Fotoram, kattsaker och ljus.

Blev lite annat också men jag tänkte att det kanske inte är så intressant att veta att jag köpt glödlampor och en brandvarnare ;)


Hade Hampus idag

Hade Hampus idag, han har börjat gå bra nu gick till och med själv en bit :)
I morgon ska vi in till stan och hämta ut mitt pass och köpa bänk till hallen. Just nu så håller Stefan och hans morfar och lägger golv i vardagsrummet, snyggt snyggt snyggt kommer det bli här ;) Fan jag skulle aldrig kunna bo i en hyreslägenhet, man får ju inte göra exakt vad man vill och man vill ju inte bo i andras skit, golv, tapeter m.m. M så är det.

Far och son ute på en promenix, såå gulligt :)



(Klicka för större bild)

Party igår i sura.

Va och partajade med min älskling igår i sura, va roligt och jag skrattade flera gånger. Stefan va lite sur på mig för en viss sak men det gick över ganska så snabbt eftersom han fattade att det va larvigt. Så va det.



Vad vackert hår jag har :) Och vad långt det har blivit :D

En normal morgon

Hej och hå. Sitter och tittar på lilla wille, Stefan spelar nå fjant spel på sin dator och Maja tittar på.
Tapetserade hallen igår, kom ca 1 tredje del men det va den jobbiga delen eftersom det va element där och elskåp med massa sladdar överallt, nu är det bara några hela ställen kvar och sen är det mycke småbitar, men det kommer gå fort, jag ä ju jätteduktig på sånt här ;)
Ja i allafall så kommer det bli klart idag och sen i morgon ska vi börja med golvet i vardagsrummet, ska riva bort en bit av golvet i hallen så man kan börja där så man slipper sätta en list grej mellan hallen och vardagsrummet, det är ju ganska fult.


H&M


149:-

149:-

149:-

199:-

149:-

129:-

499:-


399:-

149:-

129:-

69,50:-

29.50:-

Golv & Spegel

Hallåjsan, Stefan och jag va uppe med tuppen idag. Åkte till bauhaus och köpte golv till vardagsrummet, får bli till hallen också nästa månad eller när det kommer in mer pengar i kassan.



Stefan körde runt mig och golvet inne i affären :) Jag orkar ju inte gå ;) Golvet är skitsnyggt, och det kommer bli galet snyggt här hemma!



Hittade en passande spegel till hallen.



Jag idag.



Mina nya skor btw.

RSS 2.0