Handlat



IKEA


Bada?

Hoho.
Har inte gjort nå speciellt dom senaste dagarna. Skulle ju ha tatt kort på vad jag har köpt men nu är det så här att mitt internet är så jävlamegasegt så jag orkar inte läga upp nå bilder just nu.

Kattn rymde igår haha, den hoppade upp på balkong räcket och sen så ramlade den ner, så jag sprang och skulle titta om han va kvar, då satt han under balkongen och tuggade på gräs, det va bra att han inte stack. Men han ska ju bli utekatt så jag ska gå ut med katten utanför porten några gånger per dag så den vet vart den bor osv.

Idag så ska jag lägga in mina kläder i min nya garderob som Stefan köpt till mig, det ser ganska stökigt ut när det ligger kläder överallt, men det blir bättre.

Jag vill åka och bada idag, så e det. Men jag får se om jag kan tvinga med min Stefan, han är tydligen en badkruka :O

Pusshej ♥

Midsommar

Hej.
Stefan är uppe hos Jim och snackar skit.

Igår så va jag och Stefan med hans familj och spelade brännboll och käkade mat. Stefan blev ganska full och somnade vid 10, jag va mest bara trött.


Blev en tidig midsommar

Jag är trött som fan och Stefan är full och trött.


Ikea och stan

  • Va på ikea med min älskling i morse, hittade en garderb, en hyllgrej till badrummet och badrumssåp.
  • Åt max
  • Va och solade med Sandra
  • Gick omkring på stan, köpte divese kläder, lägger upp bilder sen

Pusshej ♥

Katt och råtta


  • Åkte och letade efter Stefans plånbok men det visade sig sen att den låg hemma ;)
  • Åkte och kollade när Carina och ungarna badade, åh vad jag va sugen på att hoppa i!
  • Skulle ha tvättat men när jag kom ner så hade en tant/gubbe tagit tiden för att jag kom liite försent :@

Så är det.

Städning

Hallå, jag har hållt på och städat lite men jag hann inte lika långt som jag hade hoppats, men jag fortsätter i morgon ;)
Stefan kommer hem om 40 minuter kanske, så jag skulle egentligen hinna klart med städningen, men jag orkar inte :@ Fast egentligen borde jag så min älskade blir glad. Jag måste köpa babywipers, skit bra att torka av tv:n, bordet ja allt möjligt :)

Äsch jag går och diskar så kanske jag får till det ikväll ;) hahaha

Kattmynta och "fy"spray

Hallå, va och skulle hämta Hampus i morse men det fick inte Stefan göra.

Åkte och träffade min mamma en sväng

Va på hobbes hörna i sura och skulle köpa kattspray så att inte katterna går dit, men det hade tydligen blivit indraget och får inte säljas mer, irriterande. Så vi ska blanda nå eget med ättika och spraya på tapeterna och gardinerna, men det jag oroar mig för är att det säkert kommer lukta baja.. Men det löser sig nog, köpte i allafall kattmyntadroppar som jag droppat på klösbrädan så nu hoppas jag att han håller sig till den och inte till tapeterna..

Jaja vi ska dra till Stefans mamma och äta mat, sen ska jag städa lägenheten så det är fint när min älskade kommer hem ikväll.

Pusshej ♥



Katten är ju en kille nu men den heter fortfatande Maja och Oskar.. Ja nått sånt ;)

Lördag

Åh vad jag blir irriterad, det är jobbigt att se den man älskar ledsen.

Igår så följde jag med Sandra och Sami på någon fest på viksäng, det va mest bara småbarn och jag och Sandra kände oss som gamla tanter med rulatorer hahaha. Men det va ganska trevligt i allafall, satt mest och kollade på hur barnen betedde sig haha det är ju helt otroligt hur dom håller på, va jag sådär?!
Satt ute och rökte lite med Sandra och där va det en tjej som trodde jag va född 94 HAHA Vad är man då, 16? haha det va det värsta jag vart med om, men vadå det är bra att se ung ut för sen när jag blir gammal så ser jag fortfarande ung ut ;)



Sandra och jag är alltid sexigart när vi är ute ;)


Snutten kom och hämtade mig sen och vi begav oss hemåt, va hemma halv 2 tror jag, och sen gick vi upp 5 och skulle åka till jobbet. Och jag är ganska säker på att jag inte va speciellt nykter när jag körde hem bilen igen, men det gick bra och jag hade inget val.



Jag har sovit hela dagen idag, men jag måste göra något innan Stefan kommer hem så han inte tycker att jag är lat eller nått. Måste diska och boka tvättid för nu är det kris, åh vad mycket tvätt det är överallt :@ Ganska så jobbigt.

Igår och i tisdags i bild


hej

Jag orkar inte skriva nå idag så jag gört i morgon..


Barnvakt

Heje, Stefan sitter och kollar på nå fjant program om bilar på discovery channel...
Jag är trött som fan, skjutsade Stefan till jobbet i morse klockan 5 och sen fick jag lämna bilen hos Stefans mamma och sn fick jag gå hem, och när jag nästan va hemma och längtade efter att sova som en sten så ringer Stefans mamma och vill att jag ska sitta barnvakt. Så jag gick in och tog en dusch sen åkte jag till Carina och sov en sväng på soffan och sen va det full rullr. Ungar överallt som skulle ha mat och grejer, det blev pannkaka. Skulle ha åkt och badat men det visade sig vara enormt långt dit så det sket sig och så va vädret inte så okej som det va innan.

Men tiden gick ganska så snabbt och sen så kom Stefan med tåget vid 3. Sen när hans mamma kom hem så gick vi hem på en gång. Det blev sängen på en gång, men jag är fortfarande sugen på att sova mera :@ Men jag ska nog gå och sova efter gray's anatomy, åh vad spännande det är, eller hur!?

Pusshej ♥

Riskakor

Mumsmums.
Stefan är och hämtar en bil av sin mamma så han kan åka till jobbet i morgon. Själv sitter jag och smaskar riskakoroch kollar på tv. Idag så har Stefan haft Hampus, sen så har vi inte gjort så mycke mer.. Ska väl varva ner nu och glo på tv tills vi somnar.



Maja och jag, visst är vi sexiga ;) haha

Köpte ju kläder i fredgas :@



Legging från Gina 99:-            T-shirt från Cubus 99:-

Tisdag

Hej, sitter och funderar på att jag måste köa mig en normal dator, jag har aldrig velat ha en äcklig macbook, aldrig! Jag fattar ingenting, pc är ju dom datoerna man har växt upp med så dom fattar man ju allt med.. Men vad ska man ha för dator? Jag fattar ingenting om vad dom nu heter och sånt.. Jag vill mest bara att den ska funka och att det ska gå att spela sims3 på, thats it. Jag vill ha en vanlig liten laptop som jag har nu fast pc, så är det. Men jag kan inte fråga mig pappa, för han är mer insatt på mac och Stefan fattar nog inget om datorer åh vad jobbigt..

Idag ska jag fixa med mina kläder. Ska åka och hämta en byrå från mamma som jag ska lägga alla kläder i, eller alla kommer ju inte få plats, men det är bara tillfälligt tills lönen kommer ;) Stefan har ceperyck över att det ligger en miljon saker överallt hehe, han säger att jag ska plocka undan min kläder och grejer men jag har ju ingenstans att lägga skiten så..

Åh inatt, måste bara berätta, jag drömde att Mikaela va gravid och att hon skulle föda när som och hon hade inte berättat det för någon. Och sen så va jag på jobbet och där så tuggade jag på något och så kände jag att det hade lossnat en bit av min tand men det visade sig vara hla tanden näst längst in i munnen, den som Stefan har tappat. Sen så lossnade det en till tandjävel bredvid det andra hålet. Sen så va jag med på mikaelas förlossning och hon fick en liten flicka. Sen va det nog massa annar blurr men det kommer jag inte ihåg.

Ska nog gå och äta något, sen ska jag ta en dusch och fixa mig lite så Stefan tycker jag är fin, det va ju inte ett slusk han blev kär i..

Pusshej ♥

En dag på stan + Maja

Skulle ha träffat Sandra idag men så blev det icke. Följde med mamma till stan i stället, men jag tänkte mest gratis transport, mat och kläder/pengar ;)
Va hos Kim och hämtade mitt sims3 äntligen, men det funkar inte på min hordator, åh vad jag hatar den!! JAG VILL HA EN PC!

A i allafall så bytte jag en t-shirt jag köpte i fredags, den va alldeles för stor. Så jag hittade ett jättefint linne :) Fast på samma gång va det en klänning.



Cubus 129:-

Sen så köpte jag 5 par trosor för 100:- på vila, men mamma fick ett par. Maja (kissen fick heta't) ville vara med på kortet :)



Sen hittade jag en söt kjol från Gina för 50:- och ett bälte från vila för 30:- Värt ;)



Nu är jag hemma :O Ja jag bor väl här nu, i ramnäs. Stefan är fortfarande sjuk, men det gör inget, han är så söt ändå :) Jag ska väl laga lite mat till mig själv snart för Stefan ville bara äta macka bara för att det inte fanns någon sås till köttfärsen.. Karlar.

Lille Maja igår.


Lördag och söndag

Igår så va jag och Stefan bara hemma med katten. Tror jag.. Eller jo jag va hemma i sura och hämtade lite grejer, det är någon fink släkting som bor i mitt rum i 2 veckor så ja, jag får väl flytta hit på heltid nu.. Lite tidigare än va det va planerat.. men men det är väl ok. Stefan blir i allafall sur över att mina kläder och prylar ligger överallt ja men hallå!? Vart ska jag lägga skiten? Jag har ingen garderob det finns ingenstans att lägga smink och hår prylar i badrummet och massa sånt. Så han måste leva i skiten tills den 25:e ;)



Haha, det är inte valkar, det är tröjan! ;)

Idag så har vi vart på erikslund och kollat på tapeter och köpt kattmat och en klösbräda :) Jag är ganska så frisk nu, bara lite slemhosta, men nu har Stefan blivit sjuk i stället och hans mamma.. Sånt som händer.

Katten



Na.
:)
Äsch jag är trött, ska upp tidigt till stan och va med Sandra. Pusshej ♥

Student 2010

Hej.
I torsdags åkte jag in till stan till Terese för att jag skulle sova där med Sandra. Förberädde allt tills på fredag morgonen, locka löshår m.m. Sen på morgonen så va det meningen att vi skulle vakna klockan 4 och sen snoza till halv 5, men jag vaknade av mig själv klockan 5 och :@ Så vi försov oss en halv timme (anledningen varför Sandra kom en halvtimme försent till frukosten) A i allafall så lockade jag hennes hår som tog en timme och sånt.
Skjutsade henne till frukosten, åkte tillbaka till Terese och tog en dusch och fixade till mig lite lätt. Åkte tillbaka till frukosten och hämtade Sandra, skjutsade henne till skolan.
Sen så åkte jag hem till sura för att hämta min kameraladdare, åkte förbi Stefan för att vi hade fått kisse katten och kag ville klappa den lite :) Stefan åkte och hämtade Hampus och jag stannade kvar och fixade mig, åkte sen till sura för Stefan va tvungen att gå hem till mig för att det började regna. Satt där en sväng sen åkte jag tillbaka till ramnäs för att byta till jeans fick ta med mig Stefans nycklar för dom hade han glömt hemma. Så körde i illfart till sura igen och lämnade nyklarna, då va klockan 10 i 11 och Sandra skulle springa ut 20 över och allt började ju tidigare. Skyndade iväg in mot västerås och så kom jag fram till en mega seg (30km/h) kö, studentflak :@ Så jag hade lagom panik med om jag skulle hinna eller inte.
Sen när jag kom fram till skolan så va det cepe mycke bilar överallt så jag fick åka runt och leta parkering, men jag hittade en, läängst bort, så jag fick springa till ip, men jag hann i tid till slut :)



Sandra sprang (gick) ut.

Sen så åkte vi till Sandras mormor och morfar och käkade mat och fikade, Sandra fick massa värda presenter, mobil, kamera, plattång, pengar, presentkort och sånt.


Sen så åkte vi till Sandras mamma och satt där och drack lite och funderade på vad vi skulle göra. Och det "roliga" va att jag hade 5 öl, jag drack 2, dom andra försvann + att en i glas ochså "försvann" :@ :@

Nu vet jag inte vad som hände med texten men det går inte att få bort det..

A men nu försvann det :)
Åkte sen in till stan till sjökrogen, fyfan va folk det va! Men jag hade skoj, satt mest och snackade skit :) Men jag blev arg på Stefan för han hade inte en aning hur vi skulle komma hem till ramnäs igen, åker man in till stan så måste man planera! Åh vad arg jag va. Men vi kom hem tillslut med Adel....
Sov som en gris sen.

Det va de.

Älsklingssnutten är hemma :)

Nu har min älskling kommit hem :) Jag håller på att titta på en film på 1.an.. Kollade på Gray's Anatomy nyss, eller ja när det gick och åh vad jag längtar till nästa avsnitt :)

Jag är cepe täppt i ena näsborren och et stör mig extremt mycket :@ Åh vad jag hatar att vara sjuk, speciellt när det är jobbigt.

Ska få låna pappas bil i morgon så allt löste sig, ska åka in till stan på eftermiddagen och shoppa lite tror jag och sen ska jag åka hem till Sandra och förbereda hår och sånt.
Ska ta med mig lite saker hemmifrån och jag får absolut inte glömma det. Men det va en sak jag tänkte på, vad i helvete ska jag göra medans Sandra är i skolan, hon ska på chamangefrukost klockan halv 7 sen ska hon va där en stund och sen ska hon skjutsas till skolan och sen ska hon speinga ut och sen ska vi hem till henne, men vad ska jag göra emellanåt? Jag kan ju inte åka hem för då hinner jag bara hem och sen måste jag tillbaka :@
Får se, i vanliga fall så skulle jag ha åkt till *** men det går ju inte nu, usch vad jag hatar att inte bo i västerås. Det är förjävligt!!

Maryland♥

Tjohej.
Sitter i soffan och käkar kakor :) Jag måste ju äta onyttigt när jag är sjuk, det är ju faktiskt synd om mig..
Har lagat lite mat också, så nu har jag inget att göra.. Ska kanske glo på fil eller nått. Mår fortfarande dåligt, visst har man feber om man fryser och svettas om vartannat hela tiden? I think so.



Saknar faktiskt Stefan, det känns som jag inte har träffat honom på jättelänge :( Älsklingen

Btw, iår så har jag haft hål i naveln i 10 år :O Crazy.

Blodig och slamsig hals

Hallå, har sovit lite middag eftersom Stefan drog upp mig tidigt idag för att vi skulle åka in till västerås och hämta någon grej till hans bil men sen så åkte vi aldrig så jag hade gått upp i onödan. Jag har feber och fruktansvärt ont i halsen, jag har hostat sönder den totalt :@ Träffade Hampus idag också.

Igår så va jag hela dagen hos Stefans mamma när stefan va på jobbetvi va och spelade brännboll vid Malins skola och sen så grillade vi grillspett. Sen mot kvällen så spelade vi kubb.
Stefan kom hem sent men sen så fick jag äntligen sova lite.

Imorgon ska jag in till stan och sola och shoppa lite och sen ska jag hem till Sandra och sova där för i morgon tar hon studenten. Stefans och min katt kommer i morgon också så Stefan får ta hand om den själv, men jag tvivlar på att han klarar et.. Karlar ni vet ;)

Jag är sjuk :@ Igen

Hejje.
Jag har tvättat, och hämtat Stefan på jobbet. Sen åkte vi till Carina en väng och snackade lite skit, och kisse katterna sprang omkring och va söta :) Stefan fick ett bälte av sin mamma, Diesel, olivgrönt men en annan grön förg på texten.

A jag är sjuk i allafall :@ Jag har ont i halsen, och sen kommer jsg hosta 65liter slem, mysigt, jättemysigt...

Ska på stan med Sandra i morgon om plånboken tillåter.. Ska sola och köpa diverse saker :D

Jag har ont, hej.

Tog en paus

Tjohej, är hemma hos min älskade men han är på jobbet så jag får en stund för mig själv.
När skrev jag sist? Fredags.

Ja, i lördags så hade Stefan Hampus och vi åkte till Sandra (Stefans syster) och va där en stund, sen skulle Stefan skjutsa Emma till strömshom och kolla på tottorna så Stefan åkte och hämtade henne med Hampus och jag körde Sandra, Robin och ungarna dit först.
Gick runt är en stud och när vi skulle in på området så kostade det 180:- så vi vände och gick omkring en stud till. Åkte och köpte lute fika sen så åkte vi till Sanda och satt där och fikade och kollade på ungarna när dom badade. Sen så lämnade vi av lille Hampus till sin mamma och sen så åkte vi till sala, jag och Stefan, och hälsade på hans pappa. Vi körde vilse en gång men sen så kom vi fram, jag har bara träffat Stefans pappa en gång, och då tog han mig på sängkanten (det är ett alesätt, inte bokstavligt).
Vi åt lite kött och kroketter, sen drack vi båda öl och jag tvingades sova dä fast Stefan vet att jag HATAR att sova över hos folk, HATAR!!! Usch jag ville bara åka hem till min egen säng.. Men men. Stefan fick ett guld halsband av sin pappa. Vi gjorde nog inte så mycket mer, jag satt och längtade hem och snackade lite med Stefans farbrors fru och hans pappas fru, lite konstiga va dom, men trevliga och ganska luriga.
Sen när vi skulle sova så flög det runt flugor och mygg överallt så jag fick damp, sen va det katter och hundar som sprang omkring och skrek hela tiden :@ Så nej jag fick inte sova mycket, hade hellre sovit hemma som sagt. Tog en kaffe på morgonen fast vi inte hade tid och sen så åkte vi till sura för att hämta Hampus.

Vi gjorde inget speciellt med honom i går, va hemma hos Carina och lekte lite och sen så va vi hos Stefan när han sov middag, haha han är så söt, han låg och tittade på mig hur länge som helst innan han somnade, och det roligaste va att han sket i Stefan haha ;) Men vadå det är intressant att titta på mig. Sen så kom Sabina och hämtade honom.

Idag så följde jag med Stefan till familjerätten, han och Sabina skulle på möte. 

Nej men nu ska jag springa ner i tvättstugan igen och slänga in en ny tvätt och sen ska jag försöka sy (!) lite, har så mycke kläder som är alldeles för stora. Hade velat lägga upp bilder men jag kan inte hitta min kamera sladd :@ Den ska ligga här hos Setfan men jag kna inte hitta den jäveln.



Pusshej ♥

Feber

Hej igen. Jag mår bra nu :) Tror det va falskt alarm, men stackars Stefan ligger med feber i soffan. Han har mått dåligt hela dagen, men jag hoppas han mår bättre i morgon för då ska vi hämta Hampus. Vet inte vad vi ska hitta på, blir väl att gå en promenix eller hälsa på hos Stefans mamma, fast hon är ju inte hemma så det blir väl att hälsa på dom som är hemma..

Sitter och kollar på Cast away på tv, Stefan ligger och sover tror jag, lika bra kanske, jag är ganska så trött jag Å.

Åh förrästen :O Vet ni vad jag såg igår när jag skulle hämta Stefan från jobbet!? En bäver!! Haha, den gick på gatan lite utanför sura där vattnet går, haha jag trodde först det va en grävling men sen så såg och att det va en blöt bäverjävel med jätteplatt svans. Hihi jag har aldrig sett någon.

Jaja, vi ska nog gå och lägga oss efter filmen, sen så hörs vi av i morgon.
Pusshej ♥

Nu är jag också sjuk :@

Hallå :@
Stefan och jag har legat och sovit hur länge som helst, jag sov mog mest för att jag älskar att sova :)
Och för ca en kvart sen fick jag mega cepe ont i magen men det va mest som mensvärk och nu mår jag som Stefan.. Fattar inte vad det är för nått.. Men men om det är samma som Stefan har så kommer jag må bajs hela kvällen och natten..skoj verkligen jätteskoj :@

Stefan och jag ska åka och hämta Joel från dagis (som Stefan sa) ikväll vet ej när och Stefan har inte hans nummer.. Han ska uppträda i sura och det va medningen att vi skulle titta på honom men jag vet inte om jag mår så här, nasty. Jag vill egentligen bara åka hem och ligga hemma och vara sjuk, i min säng och sånt..

Så är det i allafall.

Sjukling

Hallå. Stefan har blitt sjuk, stackarn. Och jag hoppas innreligt att jag inte blir smittad! Setfan ligger i soffan och kollar på film och jag sitter här, ska nog ta och duscha lite snart, känner mig äcklig och så har jag säkert massa bacilusker på mig som kryper omkring.. Nasty!

Får se om jag kommer hem idag eftersom Stefan inte ska till jobbet, eller så kanske han pallar sig iväg till jobbet i allafall och då får jag åka hem, för hallå det finns ju ingen mat här :@

Jaja, men det löser sig nog, vaknade btw med en gigantisk ***** på närvingen, aj satan vad ont det gör :@ Bara så alla vet det!



M vad jag är kär och M vad allt känns bra ♥

Sara ♥ Stefan

Natti

Är hos Stefan, vi ska gå och lägga oss nu, har ca 5 nya myggbätt :@

Godnatt

CEPE SUGEN!!

Åh jag vill ha min pengar nu nu nu!! Jag är så cepe sugen på att åka till stan och shoppa ooocch. Jag vill köpa klänningar och skor och en söt väska och shorts och lite smycken och massa saker och lite till och sen vill jag ha nå mer och massa sånt :)

ÅH! Jag kommer nog få pengar på onsdag eller före eller efter och då ska jag shoppa med Sandra :@ Vare sig hon vill eller inte! Sen på torsdag ska jag sova hos Sandra och sen fixa henne apa tidigt på morgonen efter för att hon ska ta studenten, och det får mig att minnas att jag måste köpa studentpresenter och grejer, ja men då får Sandra gå någon annan stans :@
Måste låna en bil också så jag kan köra henne och sen åka hem och sen komma tillbaka, men sen behöver jag nog skjuts eller om jag lämnar tillbaka bilen för på kvälli då blir det drinki i massor :D Åh jag vill ta studenten igen det va det roligaste ever! Tycker synd om alla som inte har gjort det, suckers ;) Nej då men ni hade nog något viktigare för er 'host'...

Shopping shopping shopping, student och supa är då nästa veckas planer.



49:- från H&M.

Hittade lite roligt på mobilen ;)




HAHAHHA Sandra tyckte det va jättekul när jag sa fiiis. Väntade på att gå ombord på båten oktober(?) -09

SnuttSara ;)

Hoho, besöket hos Sabina gick knonba :D Så skönt utan tjaffs och bråk! Skönt för alla inblandade, mest för Stefan, han blir ju så ledsen när han inte får träffa Hampus.. Men nu är allt bra och Stefan ska ha honom i helgen, är det så här varmt och skönt då så ycker jag att vi ska åka och bada :)

Vi va och hälsade på Stefans mormor och fikade lite, sen så fick jag ta bilen och det betyder att jag ska hämta honom inatt :@ Egentligen borde jag låta honom gå hem HAHA nej vad elakt ;)

Ikväll blir der i allafall myspys för mig och Stefan eftersom vi har haft ungarna sova här i 2 nätter och då har vi inte kunnat glo på tv och myst :( Men ikväll blire väl film och popcorn.



Jag tycker att jag är så förbannat söt ;) Och har jättefint hår. Bara så alla vet det!

Godmorgon

Stefan sover fortfarande, han ska gå med Jenny till dagis klockan 8, Jesper gick till skolan för ett tag sen. Själv är jag ganska så trött, men det som stör mig mest är att jag har ont i tjejmagen :@ Fattar inte varför.. Läkaren säger att det kan vara blåsor på äggstockarna som spricker, hur mysigt låter inte det!? Haha, men jag tor bara det är något dom hittar på bara för att dom inte orkar undersöka mig :@ Lata fuckers.

Idag ska jag och Stefan iväg och träffa Hampus en timme tror jag, hoppas det inte blir nå bråk igen.  Men jag har sagt till Stefan att inte prata med henne, han är ju inte där för att prata med henne utan att träffa sitt barn.

Ska nog inte göra något sen, kommer nog ta en tupplur sen när jag kommer hem :)
Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen.
Puss ♥

Barnvakt igen

Sitter och snackar med Sandra i telefon, ungarna sitter och kollar på film sen ska dom sova när Stefan kommer hem.

Hade tänkt att måla naglarna idag, men nu vet jag inte om jag hinner innan vi ska sova, men vill man vara fin så får man lida pin ;)

Lite planer



I hallen, vi har ju en vit hall och sen ska vi ha ett mörkt golv så det passar ju kanon :)


Garderoben är nog ett måste, jag har ju så mycket kläder och skit, kanske lite dyr men ska nog kunna spara ihop till den fast jag inte har en bra inkomst.. Så snygg är den, kommer passa jättebra i sovrummet :) Tror vi kommer ha grönt där, men inget är bestämt, sen ett mörkt golv fast inte så mörkt som vi ska ha i hallen och vardagsrummet. Påslakanen är bara med för att jag tyckte dom va snygga, I love color!


Åh jag vill inte bo hemma längre :@

Nu orkar jag inte längre, jag vill flytta härifrån nu nu nu!! Men jag hade ju bestämmt mig för att inte flytta till Stefan förrän sovrummet är renovetat och jag har en egen garderob.. Men nu orkar jag inte vänta längre, jag kan ju ha mina kläder i sopsäckar tills Stefan får pengar och kan köpa diverse grejer ;) Haha nej då, men jag får väl ta med en resväska med det nödvädigaste, det är väl en bra idé :).

Nu måste jag gå till stationen och hämta cykeln jag lånade igår för mamma har dampryck...
Sen så har jag ont i halsen, eller mest i ena halsmandeln :@ Åh vad jag vill operera bort dom, äckliga mandelfuckers!

Hejdå

Sov i 2 timmar, uppfriskande :)

Hallå. Åh vad skönt det va att ta en liten tupplur :)
Ska nog gå och ta en uppfriskande dusch också, känner mig extremt äcklig och svettig.

Va och tittade på kattungarna idag förrästen :) Åh dom är så söööööta :) Nu har dom börjat springa omkring och busa med varandra, åh vad jag vill ha en till kisse, en som inte är så stor.. Men Stefan får ju sin katt i helgen men jag vet inte om vi skulle behålla den eller om någon annan skulle ha den.. Men men den va inte å fin tror jag, jag är ju van vid min kissebaby och hon är ju sexig ;)


Trött

Hallå.
Har nyss ätit lite mat, är hemma i sura för Stefan skulle till sin mormor och morfar, och i stället för att följa med och skjutsa honom till jobbet och ta med bilen hem så stannar jag hemma så kan han hämta mig ikväll.

Är trött bara för att jag va tvungen att gå upp tidigt och få upp ungarna, ska nog sova en stund.
Hejs.

Barnvakt

Hallå.
Är barnvakt åt Stefans småsyskon, dom ska sova här inatt.
Har inte gjort så mycket idag, va och höll Sandra sällskap ett tag medans Sami och några till spelade fotboll. Sen så har jag bara vart hemma och tatt det lugnt, otroligt skönt :)

Stefan kommer väl hem snart tror jag, antar att det blir sängen på en gång, kan gissa att han är ganska så trött. Jag är också trött, men jag tror inte jag kommer att få somna på länge, måste nog prata med Stefan om allt med Hampus så han lugnar ned sig lite, han är ju jätteledsen stackarn.

Godnatt.

RSS 2.0