Är trött som en gris!

Har vart en låång dag idag. Åh vad jag ska slappa i morgon för då är jag ledig :)

VILL HA!



I julklapp!!

Ibland har jag tråkigt!

Sitter här hemma och rullar tummarna.. Typ. Är trött och har tråkigt men det är nog lite väl tidigt att gå och sova nu. Men å andra sidan så är det otroligt skönt att sova, ska nog bädda ner mig i soffan :) Åh vad skönt! Stefan jobbar nu så jag är själv, efter jobbet så ska han träna (!) haha inte för att jag tror att han kommer orka åka och träna efter jobbet, men jag kan ju låta honom tro det så han inte blir ledsen ;) Han har ju bestämt sig för att börja träna och gå ner i vikt nu.. Jag tror påt den dagen jag ser det haha. Han har ju sagt att han ska börja träna enda sen vi började träffas och det är snart ett år sen :O
Har som sagt haft lite tråkigt :)



HAHA

Jag och Stefan ♥



Fick ett sms från Stefan nyss;

"Jag vill skaffa barn med dig älskling sen ;)
Älskar dig så och du är den bästa tjejen jag träffat"


How sweet ♥

Nästa månad :D

Kommer min lön! Så just nu passar jag på att nätshoppa lite! Eftersom jag aldrig har tid att gå på stan och kolla på saker. Behöver nya skor, en ny jacka, jeans, tröjor m.m. Åh vad skönt det ska bli att äntligen få en stabil inkomst och slippa leva på någon annan som någon jävla trasa!! Fast å andra sidan så finns det vissa människor som inte ser något fel med det och njuter av att ta andras pengar, you know who you are...

Hemma

Hallå,
glömde matlådan i morse så jag fick äta en cheesburgare.

Sen så hade vi :O INBROTT! Mitt i ruschen! Är lite chockad.

Mitt hår blev extrabra idag :) Ska nog ta en bild med kameran också ;) Ja, ni måste ju ha nå sexigt att titta på!


Jag är så trött på sura människor!!!!!!!!!!!!

Speciellt dom som ska vara sura i flera veckor!!

Jobbar 11-17 idag, är han fortfarande sur när jag kommer hem måste jag nog tyvärr göra något drastiskt!

Jobb 10-17

Ses efter det.

Hej

Började mig morgon med att skjutsa Stefan till jobbet, sen sov jag till klockan 8, duschade och fixade mig lite, men sen helt plötsligt började jag må jättedåligt och det slutade med att jag spydde ut massa gult spy :O Usch, jag som hatar att spy och håller mig så länge som det går. Har mått dåligt varje morgon men det har aldrig gått så långs så jag har vart tvungen att krama toastolen.. Fattar inte vad det är för fel :@ Det är i allafall något allvarligt fel på min mage!!

Nu måste jag iväg till jobbet.

Tvättat HELA dagen!

Har sista tvätten i torktumlaren nu och sen är jag färdig, 12-9 nästan som en jobb haha. Lite jobbigt att det bara är jag som tvättar, har aldrig sett Stefan tvätta om jag ska vara riktigt ärlig, men tvättandet ger mig en stund för mig själv och det är skönt att kunna tänka ifred en stund.

Känner mig trött, så ska nog lägga mig tdigt och sova länge :) Men jag måste upp tidigt ett tag eftersom jag måste skjutsa Stefan till jobbet vid 5 men sen när jag komme hem, då ska jag sova :) Men sen ska jag upp halv 9 och göra mig klar inför jobbet. Måste kolla mitt schema och se hur jag jobbar nästa vecka också.. Sen på måndag får vi pengar :) Har vart lite fattiga nu i slutet av månaden för att det inte var planderat att jag skulle få jobb och sitta och köra in till stan hela tiden, det kostar att jobba, och det är inget jag har råd med just nu, men det är ett måste.. Hur kan man bli fattig av att jobba?

Jaja, ska ner i tvättstugan en sista gång.

Godnatt

Kom på en smart idé :)

Jag tror nog att det är dags för mig att börja lösenordskydda vissa inlägg :O Ja eftersom det finns vissa människor som läser min blogg som en drog för att få reda på ALLT jag och Stefan gör och om det har hänt något nytt osv. Hade jag haft IP nummer hade jag blockat, men det räcker ju inte länge eftersom man kan gå till grannen och låna dator..
Men jag vet inte hur man gör, hur lösenordskyddar man ett inlägg? Har kollat lite men jag har inte hittat en lösning.
Nu till exempel vill jag bara skriva av mig om privata saker som bara Sandra får veta :@ Haha nej men alla får veta bara inte dom dära..

Idag fick jag veta en rolig sak (fast det är inte helt säker, men det lutar åt det). Både jag och Stefan hade nästan förstått det från början att det va så och det är ju ganska bra, för om en tycker så så kommer alla tycka så om det där/den där.

Fan jag vill bara skriva massor :@ Ska kanske skaffa en blogg på sidan om som bara dom närmsta vet, också en smart ide :)

Tvättar idag förövrigt, inte skoj, men jag får i allafall rena läder vilket är kanon :)

Åh vad jag längtar tills om en månad! Då kommer min första lön :) Men den kommer inte vara så stor eftersom jag började sent men lönen innan jul kommer vara kanon ;)
Stefan och jag funderar ju på att åka till ullared och handla julklappar, åh vad jag vill åka dig och gå runt där i flera timmar och bara handla!! hihi



Stefan och jag påväg upp på bardisken på nyår, är glad över att du sprang efter mig och är glad över att du jagade mig, ringde och skickade sms om att du ville ses. Annars hade jag inte suttit här idag! Du gör mig lycklig och jag äskar dig otroligt mycket!

Jag skäms!

Fyfan som du håller på! Att DU inte skäms över hur du beter dig!? ÅÅÅHHHHHHHHH!!!!!!!!

Aja nog om det.
Va med Stefan till dagis idag en stund, Hampus ska vara där i 3 dagar 9-14 på inskolning och sen ska han börja på riktigt :) Skönt så kanske han äntligen börjar prata..

Är ledig idag och ska bara vara hemma :) Ska nog sortera tvätten så det är klart tills i morgon.

Åh ibland vill man bara sparka av folk huvudet!!! :@

Men så kan man ju inte alltid göra...

Just nu är jag trött :O Ska sova snart med min Stefan, i morgon ska jag sova tills jag vaknar och sen ska jag sova lite mer och duscha och lägga mig på soffan och äta och sova och titta på tv, vilken ljuvlig dag :)

Måste byta i kattlådan innan jag kan gå och sova :@ ÅH vad irri, kan inte lilla Maja lära sig att bajja på toan eller i soptunnan :O Det vore ju kanon!

Har förrästen haft en kanondag idag, fast det har jag alla dagar ;)

GODNATT!!!



Trött!

Jag hinner fan inte med ett jävla skit när jag jobbar! Jag hinner bara vakna och sen ska jag åka och sen när jag kommer hem är jag död och trött och måste gå och sova.. Men det är ju pengar så då är det värt det :)
Sandra och Terese kom och hälsade på mig idag med Alicia, haha Sandra sa att jag skulle hoppa upp på en spindelmannengubbe och jucka på honom hahahhaa, ja varför inte, det skulle inte se ett dugg konstigt ut om jag hängde där i taket och juckade.

Åh vad jag vill ha ett badkar by the way! Fyfan vad skönt att lägga sig i ett jättevarmt bad och bara ligga där och sen gå och sova :) ÅH!

I morgon ska jag skjutsa Stefan till sura för Hampus ska ÄNTLIGEN börja på dagis! Borde nog ha hänt lite tidigare eftersom han är så sen i utvecklingen, han har tex inte börjat prata än eller sagt vanliga ord han hör varje dag. Så dagis är ju kanon för barn som är sena så dom han observera hur andra barn gör och ta efter.

M så e de..



Lilla Maja när han va en bäbis :)

Jobb 10-19 idag

Men usch vad jag mår illa! Hoppas det går över...

Desperate housewives

Missade första avsnittet och nu skyndade jag mig hem för att titta på reprisen av avsnitt 2 :) Stefan är hemma hos sin mamma med Hampus, jag va tvungen att låna telefon och fråga hur jag jobbar nästa vecka, så nu vet jag det :)



M!

Mias kalas

I fredags så va jag med Sandra till Mias kalas, jag åt tårta och saltapinnar :) 
Sandra och jag tog massa roliga bilder, och usch vad vi skrattade!



Vårat ps3 och mitt favvospel :)

Ja som sagt så har Stefan och jag gått och köpt ps3 :) Och jag köpte mitt absoluta favvobarnspel :D Stefan tyckte att det va jättetråkigt, men jag tycker att det är jätteskojjigt!!


Bilder från en onsdag för någon vecka sen.

Sandra va här och vi drack, haha Sandra blev så full så att hon inte visste vad hon hette ;)


Hej och hå

Jobbat dom senaste dagarna.

Va på Mias kalas igår, ska lägga upp bilder senare, håller på och laddar kameran.

NU: Våldtäktsfilm

Trött och åter trött!

Hemma och väntar på gullet som kommer om någon timme eller så. Har jobbat idag, 10-19 good for me :)
Stefan ringde mig idag och berättade att någon random mupp hade messat med honom idag på jobbet och sagt massa sjuka saker om att Stefan va störd och att denne skulle skicka en brev av nå slag till Stefan och berätta vad han har gjort eller va det va..? Okej!? Funderade mest över hur man kan bara från ingenstans bestämma sig för att skriva ett brev om en person man inte känner.. HAhaha ja vad ska jag säga.. Sen så sa Stefan också att samma person hade kollat upp vad min farmor och farfar hette och att denne skulle skicka brevet till dom? Eh jaha? Jag fattar inte vad DOM har med Stefan och göra, jag förstår faktiskt inte vad allt det där handlar om, varför dra in mina farföräldrar..? Mongo. Haha och sen när jag kom hem så pratade jag med Sandra och berättade om vad den där konstiga personen hade sagt till Stefan och allt det där och då sa hon att samma mupp hade (HAHAHA) försökt blivit vän med Sandras syster och sagt, Jag är inte elak det är Stefan buhu. Jaha? Jag fattar inte vafan Terese har med det där och göra, och fortfarande vet jag inte vad det där är!? A jo, muppen hade också velat ha mitt nummer, I woder why..? Och sen sagt att någon Marre skulle komma hem till oss och ta hand om Stefan, det första jag tänkte på var ju att denne Marre skulle komma och ta hand om Stefan för något speciellt, typ för att han va sjuk, feber ont i magen. Men då är det ju faktisk jag som tar hand om Stefan. Haha skämt och sido. Men vad lille Marre har med det här mystiska att göra, det vet jag inte.



Men då vet vi, det kommer skickas ett brev till min farmor och farfar om hur Stefan är och så kommer det komma någon Marre och ta hand om (slå/mucka gräl) Stefan. Spännande.

Aja nog och muppen!

Ska i allafall tillbringa kvällen framför tv:n och spela på vårat nya ps3, visst sa jag att vi hade köpt det!? ;)
Ja men det gjorde vi igår i allafall, så nu får jag spela barnspel Åhhhh! Ska ta något att äta också, sen ska jag i säg TIDIGT! Satans trött.

I morgon ska jag på spelkväll med jobbet, när man provar alla spel som är nya i butiken, skojsigt :) Men vet inte om jag kan stanna så länge, måste hämta sm klockan 9. Men en kaffe och en bulle hinner jag nog äta ;)

Nu: Spela
Snart: Pussas med Stefan
Senare: Sängen

Just nu!


Trött

Har gått hyfsat fort idag och nu är jag extremt trött så jag ska nog gå och krama kudden :) Men Stefan kommer nog inte göra mig sällskap för han ska kolla på någon sugig film på tv..

Han har förrästen misshandlat katten idag :@ Han hade toadörren stängd så kissen kissade i soffan och bajsade på golvet.. Så Stefan sprutade vinäger på katten, fyfan, när jag kom hem så fick jag slänga in katten i duschen och tvätta honom eftersom det är farligt att slicka i sig det där.. Jag kan inte ens vara borta i 5 minuter..

Äsch godnatt

Jobb

10-17.

Usch

Har mått som en räv idag..
Ska kolla på film sen hämta Stefan och sen ska jag sova!


Dom senaste dagarna

Ja Stefan och jag bråkade ju i söndags över en idiotisk sak som Stefan inte ens hade någonting med att göra! Men efter många om och men så bad han om förlåtelse på söndagkvällen.
Efter att han hade kommit tillbaka från jobbet på måndagen så fick jag mig en glad överraskning när jag klev in i bilen :O Blommor!



Stefan sa att han hade mått jättedåligt för det han hade gjort, good for him!
Efter att jag slutat på tisdagen så kom jag hem och möttes av en annan överraskning. Han hade skrivit ett brev av något slag till mig om att han va ledsen över det han hade gjort och sånt.



Na :)

Onsdagen spenderades hemma med sprit och Sandra, hon blev så full att hon snackade goja hahaha usch vad jag skrattade!

Torsdagen spenderades hos advokaten och det gick bra, sen sprang jag på stan och shoppade :)

Idag ska jag jobba, 10-19 en lagom dag... Nu ska jag duscha!

Nu är det bra

Nu är det okej.

Hurt

Gårdagen va en dag som jag hade klarat mig utan.
Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva för jag är otroligt förvirrat och ledsen och chockad. Jag förstår helt enkelt inte hur det kunde gå så här långt, jag förstår inte hur man kan bete sig så jävla illa emot den man älskar. Att kunna vara så jävla elak och säga så förbannat elaka saker, att se den man älskar i ögonen och säga det jag fick höra igår. Jag fattar inte hur i helvete man kan göra en sån sak, att man inte själv förstår att det är fel att det är elakt och kränkande. Egentligen är det jag som borde vara arg och sur och skrika elaka saker emot den andre, det borde vara jag eftersom det var du som gjorde fel, inte jag! Det va du som trängde dig in i mitt privata, lästa det privataste jag har, och sedan dömer mig för någonting som hände innan oss, någonting som inte har någonting med oss att göra.
Nej jag kan inte förlåta dig för det du gjorde, inte än. Det är så fruktansvärt elakt och jag tror inte ens du förstår vad du har gjort, vad du har sagt. Jag har aldrig varit så här elak emot dig, aldrig! Jag skulle aldrig kunna säga dom saker du sa till mig. Jag är så fruktansvärt sårad över det du har gjort.
Fyfan...


Tog lite fina bilder igår

På mig och Stefan medans vi kollade på film.



Haha till och med Stefan skrattade åt mina vackra miner, han som är så tråkig...

Vårat DVD-ställ, måste dock köpa en till och ramen jag målade med bajsfärg.



Framkallade ca 300 kort här om dagen så dom borde komma snart, gjorde lite förstoringar sist jag framkallade.


Vi hade det mysigt igår :)

Ja som jag skrev igår så satt jag och Stefan hela kvällen i soffan och tittade på fil, ytterst mysigt!


Idag har jag varit duktig :)

M det har jag!
Jag har tvättat, sprikat fast garinstänger och hängt upp gardiner (äntligen!), städat och tagit ner skit i källaren som vi inte ska ha framme, slängt skit, diskat, m det har jag gjort :) Åh vad jag är duktig!!

Nu ska jag och Stefan kolla på fil och äta chips och dipp.

Stefan och jag har tagit ett viktigt beslut i vårat liv.

Vi ska köpa xbox 360 :D ÅH då ska jag spela massa barnspel hihi och sen ska jag ta hit Sandra och dricka öl och spela och äta chips och dipp!


Bröstoktober

Hej hej oktober och månaden där man lägger en extra tanke till bröst! Bröstcancer.
Själv har jag inge sånt i min släkt men man vet ju aldrig, det är väl närman blir ca 40år som man ska kolla tuttarna, inte sant? Konstigt eftersom man kan få bröstcancer från väldigt ung ålder... Men man får väl ta saken i egna händer och gå och kolla tuttarna.

Idag så har Stefan och jag hängt upp en hylla, hylla nummer 2 ska upp efter att Stefan slutat jobbet. Sen så har Carina, micke P och jag hämtat ett kylskop till oss, vi har ju bara ett kylskop med en kyl som är som en skolåda och där får man inte plats med mycket, så nu har vi en riktig frys :)

Har tvättid just nu, har märkt att min kläder har tagit slut så nu va det dags. M så är det.


RSS 2.0