Dilemma dilemma

Min kväll är lite förstörd.
Kim vill att jag ska skjutsa honom för att han ska dricka och jag vill att han ska skjutsa mig för att jag ska dricka..


Tränat

Nu har jag kommit hem, jag och Sandra har vart och tränat lite och fy fan va jobbigt de va! Sen gick vi och käkade varsin panini på stugan, gott! Nu snart ska jag hoppa i duschen och sen ska jag se vad jag ska ha på mig eftersom alla mina kläder är hos mamma i sura.. Men jag ska nog hitta något att ha på mig. Sen ska jag till Sandras syster och där ska sandra och jag dricka lite öl och ha det trevligt.

Fixat lite hemma

Tog med mig min spegel som jag fick av mamma i julklapp från Kim. Så nu har jag äntligen fått upp den på väggen, har även fixat upp lite böcker och min box och parfymer och nagellack på hyllan. Behöver väldigt många hyllor eftersom jag inte har så mycke golvyta, men det löser sig, får åka och köpa massa hyllor och få upp massa skit som bara ligger.




PUS


Min nya blomma.

Nu är jag hemma hos Kim, sov här i natt. Idag ska jag åka och träna på friskis med Sandra, ska bli skoj och jobbigt.

Här om dagen så köpte jag en ny blomma till mitt rum, har inte kunnat ha blommor innan eftersom jag bara dödar dom eftersom jag glömmer bort att vattna dom, kom på nu att jag inte har vattnat den på ettpar dagar.. Men den dör väl inte..


Bla bla jada jada

Har inte haft lust att skriva nå, känns som om det inte finns någonting spännande i mitt liv just nu. Hade inte trott att mitt liv skulle vara så här nu, hade faktiskt hoppats på något annat..

Håller på att kolla på sex and the city nu, har snart kollat klart den ena halva boxen, så det är nog snart dags att ta en paus så jag inte kollar på allt för snabbto och sen är det slut.

Ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag gå till arbetsförmedlingen och snacka med dom, och jo förresten så får jag inga pengar från soc "för jag har redan fått för mycket för 30 år sen, och det ska räcka så länge du lever" jävla äckel horor!!! DÖ!


Idag åker jag hem till sura

Blev kvar en till natt hos Kim eftertsom han inte orkade skjutsa mig och jag orkade inte åka tåg med massa packning. Men idag kommer mamma och hämtar mig efter 3. Kim och jag har sålt Jimmys bil idag sen har vi käkat mat och hälsat på Kims mamma på jobbet, sen så åkte vi ill ett loppis och köpte kasettband till han nya (gamla) bil, va ganska svårt att hitta.

Nu tänke jag kolla lite på film sen så måste jag städa upp det som jag har stökat ner hos kim annars får han damp.




PUS

Skarasommarland bilder.

Egentligen är det nog bäst att kolla nerifrån och upp!




Sen va det slut.



Vi hyrde en båt och rodde iväg.



Kärringen i brun tröja satt och klappade åt varenda sak dom gjorde, tog dom ett steg klappade hon, stod dom stilla klappade hon, fan jag ville bara sparka av henne huvudet!



Kollade på pirat föreställning



Kim



Äckliga fiskar fanns överallt.



Sån dära, vet ej va det hette



Barn karusellen igen



Jag gömde mig



"stocken"



virvelvinden



Barnkarussel som sög pung



Radiobilar



På skara, åkte berg-och-dal bana



Vi lekte kurragömma med dunk



Spelade geni-spel för barn, och som ni kan se så vann jag första poängen.



Bögkärlek



Ute och dricker och grillar



Kim körde traktor och jag åkte med.



I bilen på väg ner (eller upp?) till stugan


Spindelfuckers

Nu när jag ändå är hos Kim så kan jag lägga upp lite bilder.

Här är bilderna på spindlarna som jag dödade här om dan.

I dom här bollarna fanns förmodligen döda flugor..




Skit stora va dom, tur att jag inte är rädd för spindlar, men de är Sandra, hihi.

Sex and the city

Nu är jag hemma hos kim igen, han kom och hämtade mig igår kväll med sin nya banan-bil. Och igår så fick jag en present av honom bara för att jag alltid har så tråkigt i sura, sex and the city-skolådan :) Så nu kommer jag inte ha tråkigt längre eftersom jag kommer sitta och kolla på det varje dag.

Idag så har jag vart på stan med Sandra, jag köpte ett par nya solbriller och Sandra med. Sen satt vi och kollade på några ungdommar som stod på stan och spelade och sjöng och jag höll på att dö, de va en kille där som sjöng och han såg så jävla rolig ut! Hahaha

Har packat en väska med kläder som jag ska ta med hem till mamma när jag åker, får se om det blir ikväll eller om jag får åka i morgon, beror på om Kim orkar skjutsa mig i kväll när han slutar jobbet. Och jo förresten så har jag fått brev från soc idag får se vad det kan stå där.. Spännande.

Nu ska jag kolla på film sen ska jag duscha lite.

PUS


Hemma i sura igen

Som ni minns så åkte jag med Kim och hans kompisar till en stuga i skara i fredags, där grillade vi och lekte kurragömma med dunk och så spelade vi nå geni spel för barn.

Tog massa bilder men dom går inte att lägga upp för att jag måste ha skivan och installera nå..

Ja i alla fall så åkte vi till skarasommarland på lördagen och vi åkte massa karuseller men vi badade aldrig eftersom det va kallt och blåste ganska så mycket.

Och igår så somnade jag vid 12 tror jag och sov till halv 4 idag, va skittrött!

Nu har jag precis ätit lite och ska nog inte göra nå speciellt idag, har ingen jävla lust..

PUS

Fix

Nu har jag bastat och ätit mat, jag har till och med hängt tvätt. Nu ska jag fixa iordning mig sen ska jag gå till systemet och köpa lite öl till ikväll. Mamma har åkt in till stan så nu är jag hemma helt ensam inte ens katten är inne, och vad skönt det är! Ingen som gapar och skriker och stör mig när jag kollar på tv eller sitter vid datan.

Har även fått pengar av mamma så jag kan betala inträde m.m. där borta sen, men vad kostar det egentligen? Har ingen aning, men Kim sa att han skulle betala resten om jag inte hade råd, skit bra.

Nej men nu ska jag fixa mig och sånt.

PUS

Skarasommarland

Igår så va jag ute och gick i en timme och 20 minuter, och jag är ganska så stolt över mig själv :) Men fyfan va jobbigt de va eftertsom det va så kvavt i luften.
 


Sen så va jag hos Mikaela på kvällen, vi tittade på tottohästarna och kisse katten. Sen spelade vi biljard och jag förlorade för att jag fick i 8:an 3 ggr.. inte så lyckat kanske.. Sen så spelade vi tv-spel, först hugo men det va svårt för dom köttätande blommorna gick inte å döda. Sen så spelade vi crach (?) och de va mycke roligare fast vi dog ganska måga gånger i alla fall. Och efter de så kollade vi på en alien film med Will Smith.
 
Ja och sen så skulle jag åka hem och de va cp svart ute så jag såg ingenting och ´bara för det skulle tänningslåset krongla så det tog 5 år innan jag fick igång bilen, kom hem vid 12 tror jag och gick och la mig halv 2. De regnade så mycket på fönstrena så jag inte kunde sova..

Och så ringde Kim igår och frågade om jag ville följa med till skarasommarland idag.. Ja jo de skulle väl va skoj. Lite impulsivt kanske men helt okej.

Nu ska jag sättapå bastun sen ska jag basta lite, kläpå mig fixa och sen kommer Kim vid 3 och hämtar mig.

Dag 2 på landet.

Godmorgon alla.

Vaknade idigt idag, 11, för att de va nå jävla ungar som gapade utanför fönstret, och sen så kunde jag inte somna om, lika bra kanske. Nu har jag suttit framför den här datan i 40 min och kollat på olika saker som annars bara tar 10, segt, vi har nå telia mobilt bredband.. Så är det på landet.

Idag ska jag ut och springa lite, ta en lång promenix, och de är skönt att ingen känner mig här för då kan de inte skrika, haha kolla där är Sara och dalrar fett.. Långsökt? Kanske.. Efter de ska jag nog basta lite, skitskönt.



Nu ska jag hoppa i duschen, pus

Hej världen, jag bor i sura

Nu är det min andra dag här i sura och jag har så dödstråkigt finns absolut ingenting att göra här. Igår så packade jag upp mina grejer som jag tog med mig från Kim, har massor med saker kvar där men ska nog ta dom i helgen för då ska Kim och jag spela mini-golf + filmkväll(?).

Ja, och idag så va jag hos soc och lämnade in massa papper, och jag får veta om 3 veckor om jag får nå pengar därifrån, hoppas på massor men det skulle knappats hända eftersom dom är så satans snåla! Ska försöka hitta en lägenhet men måste ha ett jobb först, men det skadar ju aldrig att söka. Sen funderar jag faktiskt på att skaffa mig ett jobb någon annan stans så jag får vara för mig själv ett tag, ett år kanske skulle vara lagom.

Sen har jag vart i källaren och öppnat alla fönster för det kryllade av flugor och av spindlar, skitstora spindlar! Jag har aldrig sett större, ska lägga upp bilder på dom om jag fick en bra bild, de vet jag inte.

Nu ska jag nog kolla lite på tv, sen kanske jag ska ta en promenix sen när det blir lite kallare. Och i kväll ska jag kolla på film, finns inget annat att göra än att dega hela dagarna.

Och för er som undrar hur det är mellan Kim och mig så har vi bestämmt att jag ska flytta hit påriktigt, och att vi tar en paus från varandra, men att vi fortfatande är tillsammans. Sen ska vi flytta ihop när vi har hittat en större lägenhet som jag också är ägare av.


Snart åker jag!

Nu har jag packat och städat och diskat så inte Kim blir arg när jag åker, har bestämt mig för att flytta hem till mamma nu efter bråket igår. Känner att jag inte orkar med massa skit, så det är nog bäst både för mig och för Kim om vi är ifrån varandra ett tag. Har inte bestämt hur länge men jag har packat för en längre period. Mamma kommer och hämtar mig efter 3, kanske 4 kim kommer hem snart få se vad han säger för jag har inte sagt nåt..

Hörs i kväll tror jag.

Konstiga drömmar.

Har precis vaknat av att jag hade drömt jättekonstiga drömmar.

Jag drömde att min ex hade dött i en bilolycka att bältet hade gått av och att han hade flygit it genom framrutan. Sen drömde jag att jag va på någon fest med Sandra och att hon skulle visa mig nå trick med ett shot glas, så hon slängde shoten över huvudet och sen vände hon sig om och då satt Kim där och frågade mig om jag inte fattade och sen så kysste han henne hårt. Då blev jag jättaarg och försökte springa därifrån men det gick knappt, men så hamnade jag i en lägehet hos en tabt som fick hjälp med datan av en datanisse. Och han flirtade jag med jättemycke så att Kim skulle gå därifrån, men han stacka aldrig så jag fick börja springa igen. Så jag gick ut på någon gård och sprang och gömde mig bakom en buske och där fanns det en tjej som hade piercat sig överallt på magen. Så jag sprang lite till och hittade några gamla kompisar och jag berättade allt för dom och dom tyckte att Sandra och Kim va helt cp. Då hör jag att Sandra ropar på mig och jag gömmer mig bakom busken men hon ser mig i alla fall så jag börjar springa igen. Så hamnade jag i ett badrum så jag började bada och då kom Kim och kollade in och jag sa åt honom att dra åt helvete emn han stod kvar och va glad att jag inte hade gått till flygplatsen och försökt åka hem. Och det visade sig att jag va i Filippinerna och jag som trodde jag va i köping eftersom alla pratade svenska.

Sen minns jag inge mer av den drömmen.

Sen drömde jag att jag skulle smugla med mig en camel under havet till ett annat land, men jag ville inte ha en camel så jag tog en häst ist. Så jag gick där på botten av havet när det plötsligt kommer en krokodil jävel så jag springer som fan så att krokodilen kunde äta upp någon annan. Sen gick vi bredvid ett stup så alla andra ramlade ner och  dog utom jag och hästen. Sen kom vi äntligen fram till snugglar luckan och där kastade någon ner pass och papper och grejer som jag behövde så jag tog alla papper och började packa mina saker. Och då började dom banka på dörren och sa att dom  ville se mig så det verkligen va jag (som det inte egentligen va) Så jag fick panik oc sa att jag bajsade och dom sa okej. Sen helt plötsligt kom dom ner och jag började bråka med dom och så dog dom, och en kille skrev "NHL" på sin tröja innan han dog. Och jag skyndade mig och packa mina saker så jag kunde hoppa i land. Jah hade en kasse med massa skor, inte för att jag vet varför.. Men jag hann i land.

Sen minns jag inge mer av den drömmen

En kväll som alla andra.

Har vart hos Kim hela dagen, bråkat som vanligt (!).. Jag lagade lite mat men det gick åt helvete.

Nu har Kim kommit hem

Har suttit och spelat lite gta nu men Kim kom nyss hem och ville ha tv:n.. Snällt eller hur..?!

funderar på vad jag ska hitta på idag, jag är jätte hungrig men har inga pengar, har ingen mat hemma heller..

Uppe tidigt

God morgon alla.

Nu är jag äntligen vaken. Jag drömde värsta konstiga drömmen i natt:
Jag va hos Vagner i hk och skulle ta hand om kaninerna men hann bara köra en liten bit på vägen innan en stor robot kom springander efter mig så jag fick panik. Men jag blev av med den och gick in i kanin huset och jag skulle hinna mata alla med kaninmat och så skulle alla få en skiva ananas. Och när jag håller på och matar alla så ser jag Bella min älskade kanin som jag hade när jag va liten, vad glad jag blev :). Sen så gick jag och la mig för jag blev så trött, och när jag vaknade så kom den där roboten utanför dörren och jag hade ett vapen som jag skulle skjuta den med men mitt vapen hade dåligt batteri så jag fick låna en annans, så jag skjöt roboten med ett rep så den skulle ramla och dö. Och då fick jag springa ut fort och mata klart alla kaniner innan min chef kom, men hon hann komma men hon verkade inte märka att jag bara hade matat några. Och sen kom min morbror och skulle köpa en kaning och dom ville köpa lilla Bella. Men innan dom hann göra det så kom det en hund som jagade bort henne så jag sprang efter och fångade in henne igen och la henne i buren.

Sen minns jag inge mer.

Ska till Sandra nu

Så nu har jag duschat satt upp håret i en knut mitt på huvudet, inte sminkat mig och köpt cigg. Så nu ska jag åka till Sandra och hålla henne sällskap till Kim kommer.

Min namnsdag idag :)

Idag är det min namnsdag, (säg grattis :@) ja i alla fall så tycker jag att jag borde få en present.

Nu är jag hos kim och pillar på datan och kim spelar tv-spel, boxning, as tråkigt!

Igår va jag med Sandra, vi skulle bada så vi åkte till gunstagropen och skulle bada där och när vi gick ur bilen så kom det en svärm av getingar och flugor som flög efter oss, och jag kan säga att jag aldrig haft så bråtton in i en bil! Ja så vi åkte därifrån och åkte till gropen ist och där va det ganska kallt, solen va typ borta och det blåste, så vi hoppade i en snabbis och sen så åkte vi till Sandra och satte oss i solstolarna.

Sen så åkte vi till sura för att Sandra skulle träffa sin Kim men han hade somnat så han svarade inte när vi ringde så vi fick åka hem igen och sen på kvällen hade han hört av sig, den jäveln. Haha ja men i all afll så åkte jag och hämtade Kim för han hade vart hos Jimmys pappa i hk och druckit så jag fick köra hem honom.

Sen hände det inte så mycket mer, jag gick och la mig och drömde någon konstig dröm om båtar och monster, bilar och H&M.. Jättekonstigt.
 

God morgon

Är hemma hos Kim nu, han har åkt till jobbet. Igår så städade jag hela lägenheten eftersom Kim fick damp på mig, sen så åkte jag till Sandra och vi lagade mat och kollade på film; PS.I love you.

Vet inte vad jag ska göra idag.. Ska det inte bli regn idag? Vet inte. Men jag ska väl va hos Kim och lata mig hela dagen, om det inte kommer upp nå intressant. Ska kanske gå och köpa lite öl, för det är gott med öl, jättegott! 

hos kim

Har vart hos Sandra i 2 dagar, vi har badat och solat och hoppat stutsmatta, sprungit från äckliga djur m.m. Nu är jag hos Kim och ska städa sen ska jag dra till sura eftersom Kim inte vill va med mig nå mer.

Så där..

.. nu har jag städat lite och har precis tagit en dusch. Sen ska jag till ica och köpa öl och mat och sen ska jag iväg till Sandra där jag ska spendera natten.

Hörs i morgon
PUS

Hej

Nej jag åkte aldrig till sura och nej jag sov inte där. Har bara vart hemma ochlatat mig och spelat gta är helt beroende. Men idag ska jag hinna med och städa och diska, är inte så mycket så det borde gå fort.

Inatt så drömde jag en jätte konstig dröm att jag va vid ett stall och där skulle jag övningsköra med hästen så jag skulle göra massa saker. Sen så va jag i sura hos mamma i källaren och det hade börjat växa jättemycket ogräs ur golvbrunnarna, precis som i mumin. Sen skulle jag köra husvagn men jag lämnade den på parkeringen och hälsade på Camilla och hennes karl, och när jag kom ut på parkeringen så satt det 2 gubbar i bilen som tänke ta min bil och min husvagn. Då blev jag jättearg och jagade bort dom och så åkte jag iväg med min husvagn. 

Sura i kväll

Jag åker till sura ikväll och kommer sova där.

PUS

En otroligt seg dag

Har vart på banken idag och skrivit ut papper, sen va jag på H&M och köpte nagellacks borttagning och en svart kajal. Sen tog jag en sväng förbi apoteket och köpte en hemlig sak. Och på tal om apoteket så har dom fott nya snyggare påsar. Fans i rosa blå lila orange tror att det fanns gul också.. Onödig fakta :p


    


Ett morgon tips

Tänkte dela med mig av ett litet tips som jag har snappat upp genom åren.

Att måla tånaglarna kan vara lite knepigt, och att måla utanför är ganska vanligt.




Måla på extra mycket lack så att det verkligen täcker hela nageln, och det gör inget om man målar utanför för det går att fixa senare.



Låt det sedan torka, det ser inte vacker ut i know.


Efter en dusch så mjukar huden upp och det går lätt att gnugga bort den lacken som har kommit utanför! Samma gäller naglarna på händerna!





Färdigt!

Frukost

Nu har jag käkat frukost, macka, kaffe och bajs-dricka.

 

Tonfisksmacka, ja tack!

Har nyss vaknat, Kim sov inte hemma idag utan han ville sova med jimmy och malin.. Så jag sov själv, ganska så skönt.

Skulle ha gått till banken idag men jag orkar inte, får gå dit i morgon. Nu tänkte jag gå till ICA och köpa mjölk, mackor och tonfisk i tomatsås, så jävla gott på macka!

Och som jag har lovat så ska jag dricka den äckliga brustabletten också :)

Nu ska jag till ICA

PUS

GTA

Nu ska jag krypa ner i sängen och spela tv spel bara för att jag tycker att det är kul. Fast det är ganska svårt för jag kan inte köra bil, hehe..



God natt.

Nytt armband

Jag har faktiskt ett nytt armband i lager, mitt enda.. Haha. Ja i alla fall egentligen är det inte mitt utan min syrras men jag tog det och nu är den min!



Peace ;)

Kille eller tjej, vem vet?

Haha jag fick några gamla bilder av Sandra för ett tag sen och jag är helt chockad. Jag såg ju ut som en kille!?
Haha varför va det ingen som sa något? Tur att man blir snyggare och snyggare.


IKEA FAMILY

Blev nyss medlem på IKEA :) De är ju gratis och så får man massa erbjudanden.





Funderar på att köpa en kaktus, eller ja flera, dom dör ju inte som alla andra blommor.


I love randigt, ska nog köpa några meter och sy örngott till några kuddar, skulle bli skitsnyggt!



Ny taklampa är vi i behov av, funderar på att hänga upp en hylla över sängen och sen ställa antingen den rosa eller dom vita lamborna där istället för att köpa vägglampor. mycker finare + att man inte får massa hål i väggen.

Just for the record..

I love my boobs ♥



PUS

Dags att gå ner i vikt!

Jag kan inte säga att jag har provat allt, för set har jag inte.. Men nu efter att jag gått upp närmare 20kg så säger jag att det är nog! Köpte för ett tag sen Kilo Killer och provade det ett tag men la av ganska snart eftersom det va jobbigt att dricka det hela tiden, men nu eftersom jag har 2,5 paket kvar så tänkte jag börja med det igen. Visst jag älskar min kropp den är snygg, men några kg mindre skulle inte skada. Så nu är det dags, jag börjar i morgon :p (det brukar låta så), men det är sant, jag ska!

  

Frukost brustabletten och middags brustabletten är goda, helt okej, men lunch, fyfan smakar apa det är som att drick möglig gegga, kanske va därför jag slutade.. Men nu är det påriktigt! Jag ska jag ska jag ska!

Varför ska man va nyttig 2 dagar i rad?!

Nu har jag vart på banken fast bara ena eftersom den andra stängde 3 så dit får jag gå i morgon. Sen tog jag en sväng förbi viking line och skulle boka en kryssning men dom hade fått för sig att höja åldersgränsen till 21 dom jävlarna.. Så vi får se hur vi gör, men en kryssning blir det!

            

Sen va jag och köpte en jätte nyttig middag! Men eftersom jag bara äter en gång om dagen så är det nog ingen fara.. :p

Nu är jag vaken

*Gäsp*
Ska snart duscha och sen ska jjag springa ner på stan.

Drömde en jättekonstig dröm i natt.
Jag träffade några från min gamla klass och vi diskuterade hur äckliga smålands (?) ölen smakade, och sen så va vi tvugna att rida därifrån för det kom massa krokodiler som jagade oss. Och Amanda sa att hon skulle börja rida dressyr för hon inte ville ha stigbyglarna så högt. Ja i alla fall så kom vi till sura där jag träffade min katt, och när jag gick in i huset så va det en galen gubbe utanför som sa att han hade köpt det och att han ville bränna ner balkongen. När jag va där inne så fick jag låna Malins pärm och jag skrev ner alla adresser och nummer till dom värda i min klass. Och när jag skulle gå och sova så låg det massa människor i mitt rum och sov (det va sängar överralt) Och "vimmelmamman" låg i min säng och jag blev skit sur för jag ville sova i min säng, men hon sa att jag skulle sova på golvet. Då började jag gråta så hon flyttade på sig men det låg en glittrig bajkorv i sängen så jag kunde inte gå och lägga mig i allafall. Så jag gick och letade efter min syster för hoon hade gömt sig i garderoben, och när jag hittade henne kom jag på att jag skulle till Adams födelsedagskalas, så jag slog in lite Barbie kläder till honom. Men han hann aldrig öppna min present för det började brinna i huset, så hela balkongen var borta.

Morgondagens to do-list

• Gå till banken och skriva ut papper.

• Gå till Viking line och boka kryssning (Sandras födelsedags present).

• Köpa skor.





Båda paren för 150:- ett kap.

Vad tycker ni?

Jag  har funderat och funderat, va jag snyggare i mörkt hår eller passar jag bättre i ljust?



Vad tycker ni?

Michael Jackson

Sitter och kollar på minnes stunden som visas på tv4 nu, om Michael Jackson. Jag kan inte säga att jag va ett fan, men vissa låtar va faktiskt jättebra, lite tråkigt att han dog, men jag tror inte att han skulle ha kunnat göra nå fler bra låtar. Så egentligen va hans karriär över, låtmässigt.. Men han skulle ju göra comback nu senare i år(?) och han kanske hade nå fler nya låtar, vem vet.



Men visst va han söt som barn, fattar inte varför man skulle byta hudfärg helt plötsligt? Bara för att han blev "mobbad" för att vara svart? Man blir väl mer mobbad för att ha bytt hudfärg, de är ju mer freakisch än att vara svart.. Ja vad vet jag.

Nyttiga Sara!

Har vart och köpt mat nu och istället för att köpa donken eller annat onyttigt så vajag jätteduktig och köpte pastasallad och naturgodis istället för vanligt godis. Tummen upp för mig!


Ingen banken idag heller

Skulle egentligen ha gått till banken idag för att skriva ut några papper men det hinner jag inte, får göra det i morgon i stället.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och köpa lite mat.

PUS

En gammal bild.

Haha jag hittade nyss en gammal bild på mig och Malin. Måste ha vart 2 år sen tror jag.


Bilder från power meet

Dag 3



Sandra



Amelia



Babyface jag och Amelia + hennes ros.



Chaffören



Nissen som Amelia strulade med


Love at first sight


Babyface, Sandra och Nissen



Babyface och co



Chafförens tjej

Bilder från power meet

Dag 2



En nisse med sumobrottar kläder



Malin



Malin och jag



Malin jag och mikaela



Malin och jag



Mikaela och hennes 2 kompisar

Bilder från power meet

Dag 1






min klänning



jag



vi



Sandra hade super kul



Sandra och jag



Skavsår



Sandra



Killarna som sprang efter mig och Sandra hem.

I lördags, day 3.

 
Ja i lördags så va jag och Sandra nere på power meet igen och vi satt och drack öl och kollade på bilar. Sen kom Amelia dit och vi satt och garvade lite. Sen kom det en gubbe som satte sig bredvid oss och va väldigt social av någon anledning och när en van stannade precis framför oss så ville han att vi skulle åka med, så ja det gjorde vi.

Där inne fanns det folk från norrköping tror jag det va, samt en as ful babyface nisse som bara va 15, haha har bilder som jag lägger upp lite senare. Ja så vi åkte runt i den bilen Amelia började strula med en as ful kille bara för att hon fick en ros av honom, Sandra satt bak med några och jag satt fram med några.

Sen när vi hade åkt ett tag så skulle jag kasta ut en glasflaska genom dörren så råkade jag kasta den nära en gammal tant som blev helt oxtokig och började gapa och peka fuck you till mig, så jag gjorde det enda rätta att göra så jag pekade fuck you åt henne och åkte däri från.

Sen så stannade vi på hammarbyrampen ett tag för jag skulle köpa cigg och så stod det en kille ikön framför mig som började gråta för att jag va så snäll och visade vägen till toan till en tjej.. Ja Gråta! Konstig nisse..

Sen så började vi faktiskt att åka hem jag hoppade av en bit från stan och Sandra och Amelia hade hoppat av vid gryta tidigare. Men jag går i alla fall vid röljuset vid högskolan och där sover en kille i en soffgrupp mitt på cykelbanan, i en soffa + bord, haha ja det va i alla fall en rolig syn.

Sen hände det inte så mycket mer, jag kom hem käkade och gick och la mig.

Knakande bröst!

Har vart och köpt en ny b:H nyss eftersom mina pattar växer så det knakar nu när jag har börjat med p-piller igen.




Och när jag endå va ute så köpte jag även frukort..


The end of day 2

Nu är jag hemma, gick hem eftersom det började spöregna så förjävligt. Va ute och drack med Mikaela och Malin, sen gick jag och Mikaela till sjökrogen men dom hade tydligen bestämt sig för att ta inträde fast dom inte ska ha de.. Så vi gick därifrån. Ja så nu är jag hemma och käkar chips som jag har köpt, Kim kommer väl hem om nått tag med sin bror som tydligen ska sova här.. Jaja....

Får se vad jag gör i morgon, skulle inte säga nej om någon bad mig att köra har inte så mycket för mig i allafall.

Godnatt'

PUS PUS pus

Snart dags för dag 2

Håller på att fixa mig nu, sen ska jag ner till power meet med några och sen ska vi gå till sjökrogen eftersom det ska regna idag.

Vi ses väl där nere

PUS

Day 1

Förfestade hos mig med Sandra. Sen så åkte vi ner till hamnen med mamma, såg massa äckliga blattar som jag bara ville dränka. Ja i alla fall så satte vi oss på gräset och drack öl och kollade på bilar, va superkul och skönt. Träffade på massa roliga och konstiga människor. Sen så stack vi till stan och träffade några kullar utanför skrapan som va lite speciella, en nisse från USA som hade tatuerat in massa löv på armen, hans vänner och en galen neger.. Ja i allafall så gick jag och köpte mat ocg sen så träffade Sandra på nå småbarn som vi satt och snackade med etttag, och sen när vi skulle gå hem så sprang dom efter oss.. Konstiga killar.

Gravid

Jag hade en jättekonstig drön inatt. Jag drömde att jag va gravid och sprang runt på ett bärg där det fanns stora vattenpölar och traktorer, och sen försvann magen när jag inte ville vara gravid längre. Jätteknäppt.. 

Igår så åkte jag raggarbil med Kim och hans vänner, ganska kul, Kim spydde för han kände för det..

Idag ska jag på stan med mamma och hon ska köpa en klänning som hon ska ha på sig i kväll, sen ska jag köra halva kvällen och sen ska jag supa med Sandra.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

PUS 

En dag i sura.

Kom nyss hem från sura. Mamma och jag har tvättat våran "raggar"bil tills i morgon det tog väldigt lång tid. Men nu är den fin. Jag fick en lång cardigan av henne en vit, jättesöt. Funderar på om jag ska vara chafför i morgon åt Kim och hans kompisar, men får se vill ju drick också, men det går ju att ha kul utan alkohol.



Och efter allt tvättande av bilen så blev mina naglar helt förstörda så jag satte mig och målade om mina nyss. Och nagellacken som jag köpte tidigare idag var förvånads väst väldigt vit i alla fall :) Så nu har jag snygga naglar tills i morgon. Helt klart värt priset av 25:-!



Nu ska jag ta en öl och kolla på film, sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova, är ganska så trött.

PUS

Hemma

Nu har jag kommit hem, va och lämnade tillbaka klänningen som jag köpte igår och köpte en annan klänning i stället. Den är hur söt som helt! Ska ha på mig den på Power meet sen, kommer bli supersött.

Sen köpte jag ett vitt nagellack som man målar tippen med på nageln, och jag frågade tanten i kassan "Är den verlkigen vit, jättevit?" "Ja det är den." In my ass den va ju förfan genomskinlig.. Jaja den va inte så dyr men endå!



Ja i allafall, så sitter jag och äter en subway macka nu och ska snart åka hem till mamma, ska ringa henne först så jag vet att hon är hemma.

PUS


God morgon..

Hoho hej.

Har var vaken ett tag nu, har tvättat lite och tvättat mitt löshår så det är fint tills jag ska använda det. Har precis duschat och ska fixa mig snart och sen ska jg åka till sura och lämna bilen för idag ska mamma komma hem igen. Men innan det ska jag ta en sväng nere på stan och lämna tillbaka min klänning.

Jaja nu ska jag fixa mig.

PUS


RSS 2.0