Min lilla kisseälskling!

Va hos veterinären i morse med kissen eftersom det hängde ut köttslamsor ur såren på han pung. Hon försökte först klippa (!) bort slamsorna med en sax men det gick inge bra så då petade hon in skiten i stället. Höll faktiskt på och svimma när jag såg på när hon höll på, snusk! Ja i allafall så har lille kissen fått antibiotika mot infektion, ska höra av mig om han svullnar upp eller om det ser konstigt ut annars skulle jag höra av mig om en vecka när han käkat färdigt medicinen.

Stackars kissen som får genomlida allt detta, men jag varnade honom innan, jag sa "jamar du en gång till så kommer mamma klippa bort kulorna på dig!" och gissa vad han gjorde... Men det är väl skönt för honom att slippa gå runt och vara kåt 24/7.

Jaja, jag ska gå och sova snart är otroligt trött! Ska jobba i morgon också.
Godnatt.



Ska det se ut så här?


Drömmar

Drömde för några dagar sen att det kom en tornado emot mig och sen att jag va "i" den och att den höll på att blåsa iväg mig, men precis då, innan jag skulle flyga iväg så blev jag räddad, av samma person båda gångerna.. Vad betyder det? Läste i min drömbok att tornados betyder att man känner att ens liv är som en, att man inte har kontroll. Men att jag blev räddad då? Vad betyder det? Konstigt.

Jag drömmer ofta och mycket och jag tycker om det, jag tycker om att vakna av att ha varit med i ett nytt "äventyr" som jag inte kan förklara, läsa i min drömbok om vad det kan betyda, och oftast är det sant. Spännande.

Kastrerade stackars kissen idag, han blev så rädd i bilden så att han sket på sig och pissa ner sig, det luktade inte gott! Nu känner jag mig lite elak, han kanske inte tycker om mig längre eftersom jag tog med honom till det där hemska stället och lät dom skära bort kulorna.. Hon (the vet) sa att han blödde mycker på ena sidan och om det började blöda mer nu när jag hade kommit hem med honom skulle jag ringa.. Stackarn, men det ser inte ut som att han har ont, han går bara runt och hatar mig :(



You are the only one I wish I could forget
You are the only one, Kiss and Jewelry.

Jag har köpt mig en ny kamera :)



Jag har ångest

Jag har funderat och det kanske inte är ett så klokt val att välja en grön bil (fast jag jättegärna vill), Hur kommer jag att känna om den gröna färgen om 10 år? Det kanske vore säkrare att ta en "säker" färg.. Jag vet inte, jag måste ta med mig Sandra och kolla riktigt noga på dom 2!



Blir det inte den gröna så blir det den här.

Ett svårt val..

Har just nu tänkt mig någon utav dom här 2;



Den gröna är så snygg!
Den blå också, dock vet jag inte om den bara fanns i blå kvar.. Gillar ju inte blå direkt. A eller den finns i röd också (syns bakom) men nej, vad jag har hört så bajsar fåglar mest på röda bilar :O
Äsch jag vet inte, just nu lutar den mot den gröna för ÅH vad den är snygg!! Ska provköra dom sen vet jag nog!
Hihihiiihii min allra första egna fina bil! LJUVLIGT!

Jag ska köpa bil!

En ny, fin bil :) Med mina egna pengar! Runt 100 kommer den att kosta och ska in med mamma på onsdag :) Spännande!!

...

Jag känner mig som ett tjockt täcke som är ihop knöglat i en liten plastkasse, snart brister det och då kommer det komma mycket! Ibland vill jag ställa mig och skrika ut allt jag känner, men jag kan inte.

Lägg dig inte i...

Jag vill ha en rumpa!


Jag måste erkänna en sak...

När Sandra och jag är ute på krogen så dansar jag så här!

Jag tycker inte om när Stefan städar....

Han har nämligen IGEN städat bort min kamerasladd till datorn och laddaren så tyvärr kan jag inte lägga upp ljuvliga bilder på mitt orangea hår.. (hur stavas orange, otroligt jobbigt ord!) Hade roligt i söndags ;)
Så e de i allafall.

RSS 2.0