Huvudvärk

Halloj, Har inte haft orka att skriva nått, har haft så jävla ont i huvet.. Va på kursen en sväng, jag trodde vi skulle ha prov i kommunikation idag men det visade sig att vi ska ha prov i morgon i marknadsföring :S Det blev lite fel där, haha. Men jag fick en vecka på mig att plugga så jag har prov på onsdag.

Har haft huvudvärk sen i morse tills nu typ, fattar inte vad det är!? Tog en Eeze men hjälpte det? NEJ! Jag måste till läkaren! Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, buhu.


Fyfan vad segt det är!

Åh jag måste köpa mi ett bättre internett för det jag har suger kuk! Det är så jävla cepe segt så jag har lust att slänga datorn i väggen! ÅH!!!!

Försöker lägga upp bilder men det tar hundra år så jag har fått upp 2 bilder i allafall, på mig ;)


Ramnäs

En underbar storstad, inte sant!? Haha
Stefan kommer och hämtar mig snart :) Åh vad jag saknar honom, vill bara pussa och krama honom tills jag somnar♥

Åh förresten jag köpte mig ett nytt schampo nyss det här nya syoss, jag tog volym och jävlar vilken skilnad det är! Mitt hår har alltid vart platt jag har provat ALLT men det där funkar faktiskt :D Hihi

Skulle ju ha pluggat idag men har inte haft ork, blä. Men jag ska görat i morgon för på onsdag har jag prov, fan vad duktig jag är.

Jag ser nu (på tal om ingenting) att jag är ganska så brun fast det är vinter och fast jag bara har solat 1 gång den här vintern :D

Pusshej

Jag skrev ett inlägg tidigare...

..men datorn hakade upp sig så jag fick stänga av den och kunde inte spara den :@
Jag är i allafall i sura nu, kollar på håkans bar och på han nissen med "ljusbollarna" hahaha. Har precis sovit någon timme fyfan vad trött jag va. Drömde en väldigt verklighetstrogen dröm :O

Jag va på fest med mina gamla klasskompisar och så skulle Stafan komma dit efter jobbet och hämta mig och när han kom dit så sa han att han skulle dricka och frågade mig om det fanns nå öl han kunde få och det fanns det i kylskåpet. Men gick han dit? Nej. Han började dricka av det som stod på bordet, en shot som va någon killes och han blev skitarg och det blev jag med. Jag frågade hur fan han bara kunde dricka upp andras drickor så där bara och då blev han sur och ville åka hem. Haha fan vad arg jag va :@
Men sen vaknade jag och då hade det inte hänt :)

Glömde min kamera hos Stefan, så jag kan inte lägga in bilder och jag tror inte jag ska ha med min dator ikväll dit så det blir tidigast i morgon. Men väntar man på något gott så..

Pusshej♥

...


Myskväll

Stefan och jag sitter och kollar på film, jump heter den väl. Han är nu och hämtar sin mamma så jag är här själv lite så jag passade på att skriva lite.
Hittade förresten min kamera, den låg i bilen :) Ska lägga upp bilder och filmer i morgon, just nu orkar jag inte gå och hämta den och sladden. Lat ;)

Jag har inte gjort ett piss idag.. Har huvudvärk ganska ofta nu, minst en gång om dagen.. Jag fattar inte vart den kom ifrån, tumör..?
Jaja det blir väl bättre, ska försöka springa till läkaren och fråga varför jag har ont hela tiden, btw min läkare är en riktig pudding ;) haha

Puss♥

My heart used to be cold, until your hands laid on my soul.


Jag är en elak människa

Sitter och kollar på tv.

Va elak igår mot Stefan, blir jag verkligen så där när jag dricker? Kändes inte så bra efteråt när vi skulle sova och han inte ville ligga under samma täcke som mig, igen. Är jag så hemsk att sova med? Kände mig så otroligt oälskad så jag hade stor lust att gå hem. Jag vill inte sova med någon som inte vill sova med mig.

Har tagit en lång skön dusch, fick en liten ångestattack så jag höll på att svimma, men det gick över. Ska nog hoppa in där igen, fast mest av allt vill jag bada åh vad skönt det skulle vara.

Hade otroligt skojigt igår innan vi började bråka, va hemma hos Malin och drack och spelade våghals haha, ja det va skoj. Och jävlar vad onykter jag blev det va garanterat alla shotar som jag drack haha, kommer inte ihåg att jag skrev inlägget innan och höll på att garva ihjäl mig när jag såg det. Fylletratt..

Nej nu ska jag göra annat. Pusshej ♥

Vart är min kamera..?

Jag tror jag nog glömde den hos Malin.
Jag är inte full som en fylletratt, jag är bara lite rund om foten.......

haha ska väl sova snart.
puss

Nu är jag vaken

Sitter och glor på tv, Stefan har börjat bli sjuk, tror det är samma som jag hade, och jag är inte helt frisk än.. Har inte sovit något mer, men jag tror jag börjar bli lite trött nu, eller mest utmattad. Stefan ligger och sover, han har feber stackarn. Ska kika om det finns någo att äta, är extremt hungrig.

Jag kan inte sova...

Usch.
Har varit vaken nu kanske en timme, och jag kan inte somna om. Jag har ångest enda ut i figertopparna.
Jag vill bara åka hem, hem till min säng.
Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag orkar egentligen inte heller.....

Hemma hos SteFAN

Ja nu sitter jag här, igen. Stefan berättade för mig att han hade fått för sig att drick i morgon, han som hade lovat att hämta mig från Malin i Irsta i morgon, men nej han tycker annat är viktigare och sätter öl framför sin flickvän....... Och jag kan bara säga en sak om den här idiotiska situationen, hämden är ljuv!!! Fan vad trött jag blir på folk som lovar saker och sen skiter i dom.

Åkte tåg hit och skickade mess till Stefan om att jag va på väg, men han dom messen kom tydligen inte fram så jag stod där på stationen ensam och övergiven. Så jag gick hem till hans mamma och så fick jag skjuts till Stefan av Micke, tack! För jag hade inte orkat bära min 100kgs väska enda hem till honom.

Ja så som sagt nu sitter jag här och har en känsla om att den här kvällen kommer bli extremt tråkig. Men vad ska man göra..? Ska drika lite öl så jag slipper oroa mig om hur i helvete jag ska komma hem i morgon.

Aj satan :@

Har så jävla ont i huvet :@ Har haft så här varje dag nu ett tag, fattar inte vad det kom ifrån heller. Jag har ont bakom ögonen och i tinningarna och sen så känns det som att nogon trycker skithårt på knölarna på näsan. Usch jag orkar inte, har ju mina starka tabletter men dom får man inte ta om man drack dan innan och så får man inte drick 2 dagar efter, tortyr. Ska kanske knapra i mig en annan, någon måste jag göra för fyfan va ont det gör, jag vill bara slita ut ögonen och klippa av näsan.

Har kommit hem nu i allafall, provet gick förvånandvärt bra :) Vad duktig jag är! Sen va jag hos Kim en stund och snacka lite skit. Sen va jag och Sandra på stan en sväng och hon köpte lite kläder, åh jag vill också ha pengar..

HAHAHA btw har ni sett reklamen till Håkans bar? Haha den smala tönten leker ju med "ljusbollar" hahaa satan vad muppig han ser ut, men han tycker väl det är skoj.

Ja i alla fall så är jag hemma nu, ska hoppa in i duschen och sen ska jag åka till storstaden ramnäs, höhö.

Pusshej♥

Trött... sova sova

Hoho, uppe supertidigt usch.

Ska in till stan och till kursen och ha prov. Sen ska jag se om jag kan gå hem till Kim och va där en stund till Sandra kommer ner på stan, annars får jag åka hem och skita i Sandra :@

Usch jag har inte en jävla lust att gå upp och jag har en känsla på mig att det inte kommer vara någon jävel där på kursen heller eftersom det bara är jag som ska ha prov, så han gubben har väl glömt...

Nej nu ska jag fixa mig så jag hinner med tåget, pusshej ♥

Satan vad det svider i ögonen :@

Det känns som om jag har hackat lök eller att det inne finns nå vätska i ögonen, skitirriterande :@ Jag har mosat i ögondroppar men det hjälper inte heller.. Jävla ögon.

Har precis kommit hem btw, va med mamma till öb så jag slapp slösa mina pengar på schampo och lotion :D Är otroligt hungrig men jag kan inte gå ner och laga mat nu och störa den fina happyfamilyn som sitter och äter.. Ska nog måla naglarna lite ochs en springa till pizzan, vet dock inte vad jag är sugen på men det löser sig bara jag får något i magen.

Har varit duktig och pluggat idag också :) Ska ju ha prov i Försäljning och service i morgon. Ska nog titta förbi Kim och hämta mina hörlurar också så jag kan sälja min nalle. Sen är det ju också fredag i morgon, har absolut ingenting planerat och jag tror inte jag har lust att göra nått heller, bara sitta hemma och moffa chips och dipp, godis och dricka ÅH! Och kolla på film så klart.

Måste nog äta något nu, naglarna får vänta. Pusshej ♥

Samsung f480

Säljer nu min käraste mobil.
Den är rosa haha nej men vad ska jag skriva?
Alla tillbehör är med, laddare, USB-kabel, flärplock, hörlurar.
Köpt för kanske ett år sen, använd kanske 3-4 månader. Inte speciellt sliten.
Plasten är kvar på skärmen, delar av den i alla fall. Men det är plast kvar där man petar men inte på sidorna.
Den är lite sliten på baksidan av flärp-locket (någon som förstår?).
Den fungerar som den ska, tar fina bilder.
Det sitter ett minneskort i den på 1G tror jag, kans kolla senare, kan ta bilder på den också senare.

Den är köpt för ca 4 000:- och jag säljer den för, ska vi säga 2 000:- !?


Dogpoop

Har precis försökt att äta frukost för att jag va extremt hungrig men det gick inge bra för det såg nasty ut så jag vågade inte ät mer (kyckling). Men så är det väl, har faktiskt märkt att jag knappt äter nått längre bara för att det är snuskiga saker i maten. Tex. köttbullar, dom kan jag inte äta igen eftersom jag hittade en vit äcklig klump i en förut, korv, de är bara nasty! Egentligen allt kött som jag inte har köpt och lagat själv (nöt).. Så det enda jag äter nu förtiden är mackor, mackor och snabbmakaroner haha.

Stefan fick nycklar till sin nya lägenhet igår så jag hjälpte honom att köra dit några saker. Den va faktiskt fin men den kan bli mycke finare men planlösningen är okej. Badrummet är fint och det är ju bra för det är nog det som är jobbigast att renovera, inte sant. Ja i alla fall så sov jag och stefan där inatt och det knäppte och kröp i väggarna otroligt mycket, och så ibland så lät det som när slasksnö ramlar ner i backen, under sängen :O Skumt.

Och jag måste bara berätta en extremt äcklig sak!! Stefan och jag satt i sängen och skulle precis lägga oss ner och kolla på en film och så började det lukta bajs (hahahahhaha) så stefan sprang in i badrummet och skulle kika på vad det va som luktade, och så hittade han hundbajs i sitt byxben (HAHAHAHAHHAHA) Stefan är ju så kort så han viker upp sina jeans och där i viket så låg det en kotte, fyfan vad det luktade hahaha. Och Stefan stod där och spolade och torkade bort bajset och så hade han bajs i händerna hhaa BLÄ! Och det bästa va att det inte fanns någon tvål. Men allt löste sig tillslut. Stefan hade kommit fram till att han hade gått runt med bajset i flera dagar eftersom det inte va färskt usch!
Men jag älskar honom i allafall fast han har bajs i byxorna ;)

ZSA ZSA ZSU

Godmorgon. Sitter och glor på tv, finns fan ingenting att kolla på nu på morgonen :@
Satt och pluggade igår (Y) känner mig otroligt stolt över mig själv :D Men jag har massa kvar att plugga in innan provet på fredag.. Blä!

Idag blir det samma som igår, plugga plugga plugga, jag måste ju får godkänt i minst ett ämne i allafall haha.
Sen blir det en skön mysig helg hoppas jag, fast det är ett tag kvar men det går väl fort? På fredag så har jag ingenaning vad vi ska göra, utgång? Sen på lördag ska vi flickor hem till Malin och fira Mikaela och Angelica som fyller år :) Mitt problem är bara hur jag ska komma dit och hem.. Men det löser sig nog. Karln (min skjuts) fick inte komma för att han inte är en tjej så jag får nog ta bussen :) Eller en låååång promenad. Det löser sig.

♥ Mm! Vad det känns bra :)


Kiwi

Har precis vart och tvättat av mig sminket, skönt att va ren i ansiktet :) Åt ju kiwi tidrigare och nu svider det jättemycket på tungan :@ Den börjar alltid svida när jag äter kiwi och annanas men jag kan ju inte låta bli ;) Det är ju så gott.

Sitter här och saknar min snuttegubbe, hoppas att han kunde ta sig hit ikväll, för jag vill bara krama om honom och pussa på honom :) Och sen vill jag säga om och om igen hur mycket jag tycker om honom ♥



Åh vad jag vill ha sommar btw, jag som trodde att det skulle bli vår nu men så började det snöa igen :@ Usch vad jag hatar vintern!! Det har fan varit vinter i snart 5 månader! Det är helt sinnessjukt, blä!

Mellan mål och sex and the city

Är hemma och ska äta lite, kollar på sex and the city :) Åh vad jag älskar den serien, helt underbar.



Ja jag tycker om att ta kort på mig själv, det är bara för att jag är så snygg ;)

Usch vad jag är trött

Hoho. Ska hoppa in i duschen snart sen ska jag åka till stan och till bajskursen och vara där en timme, sen ska jag åka hem igen, extremt värt :@

Drömde en jättekonstig dröm om att jag skulle handla blommor och så kunde jag inte betala för att jag inte hade pengar och så försökte jag sno blommorna ist och stoppade ner dom i byxan men det gick inge bra, men jag betalade tillslut när jag hade skrapar ihop pengar. Sen skulle jag hem och Stefan va där men när jag kom dit så va Lotta hemma hos mig och hon va jättearg för att jag hade slängt hennes blommor som hon hade skickat till Stefan, men jag hade inte slängt hennes blommor för att jag nyss hade kommit hem. Men hon va helt tokig och visade mig soptunnan där det låg rester av blommor..
Sen va det nå mer om ett får som jag skulle träna och kasta majs åt sidorna så den skulle hoppa roligt. Sen satt jag och sket och det kom en blatte som ställde sig bakom toastolen och började duscha och jag blev jätterädd för honom, usch!

Ska kanske berätta om min händelserika helg!?

Fredag.
Stefan och jag skulle vara hos mig och vi skulle ha mysigt men sen så ville han gå ut i stället så vi gick ut på konrad. Det va trevligt men hade nog hellre varit hemma och sparat mina pengar som jag slösade...

Lördag.
Va hemma hos mig, lagade tacos. Gick en låång promenix runt sura, fan va ont jag får i armarna av att gå långt, dom bara hänger där haha. Sen så åkte vi hem till Jim och satt där och drack, eller Stefan gjorde. Jag va nykter så att vi skulle komma hem på kvällen sen.. Usch vad jobbig Stefan är som onykter haha men han är så söt i alla fall. Skrek på honom ganska mycket bara för att han inte lyssnar och upprepar samma sak tusengånger!

Söndag.
Låg i sängen och sov ganska så länge och sen fick Stefan plötsligt eld i röven och sprang upp, klädde på sig och åkte hem. Ookej.. Sen har jag bara legat hemma och funderat på att göra någon men icke.. Haha.

Mitt hår :)


2 månader

Jag och Stafn har vart tillsammans i 2 månader idag ♥ Hihi, vad fort allt har gått men på samma gång ganska sakta, känns som jag kännt honom jättelänge.

Behövde inte sova ensam inatt :) Men det va ganska trångt och svettigt men det gjorde inget, huvudsaken va att jag fick någon att kramas med. Haha och vad ful Stefan va i morse, han ser ju skit konstig ut på morgonen hahahha, men jag tycker om honom i alla fall.

Ikväll ska vi basta och dricka öl, mysigt.

Ont i magen

Sitter hemma nu, har vart på stan och lämnat tillbaka mina skor :'( Men jag är fattig så jag behöver pengarna. Har skit ont i magen, fast nu är det inte bara i "tjej magen" utan också på höger sida av magen, skumt men det är nog fullt normalt..

Ska sova ensam i natt igen, men det är ganska skönt att vrida och vända på sig hur mycket man vill, men det tråkiga är att man inte har någon att krama och pussa på när man vaknar mitt i natten. Men i morgon ska jag inte sova ensam i alla fall ♥


Vart tog våren vägen?

Det som va så soligt och skönt igår..
Vaknade i morse av att jag hade världens mensvärk, fyfan vad ont det kan göra, kommer aldrig kunna klämma ut en unge haha.

Åkte hem till Stefans familj och höll honom lite sällskap när han va barnvakt. Sen så åkte vi hem till mig en sväng.
I morgon ska vi vara hos mig och basta och drick lite kall öl i värmen, åh vad mysigt :)

Ska åka till stan en sväng nu, ska lämna tillbaka mina snygga skor :'(

Pusshej




Råkade somna

Stefan skulle ha kommit hit igår kväll men jag råkade somna så han fick åka hem i alla fall haha vad taskig jag känner mig. Men vad ska man göra jag va så fruktansvärt trött och det va ganska så jätteskönt att sova själv och sträcka på sig och vrida sig hur mycket som helst :)

Drömde en jätte konstig dröm också.
Jag va med Mikaela och skulle hjälpa henne att tvätta hennes kläder, hon bodde i en studentlägenhet så det fanns bara en tvättstuga. Så hon tvättade sina kläder och sen när hon skulle torktumla dom och så fanns det bara en torktumlare, men jag hade sätt ett rum fullt med torktumlare så jag sa att hon skulle gå in dit ist. Så vi gick dit och där så fanns det inga torktumlare bara flera mikrosar på en jättehög hylla. Så jag tog en stol och la in några tröjor men det började blixtra och massa så det fungerade inte. Så hon ficck gå tillbaka till den vanliga torktumlaren.
Sen så hittade jag ett lik under ett stenblock i en hiss där och precis när jag skulle ta upp den så va det någon annan som drog iväg med den och sen började den jaga mig. Så jag och en till tjej sprang som fan ut i skogen och sen så höll jag på att ramla över ett stup men hon Cissi hjälpte mig upp. Sen så gick vi tillbaka hem till henne för hon hade fest. Och så träffade jag en kille där som jag strulade med under ett täcke och sen när jag öppnade täcket och fick se honom så fick jag se hur ful han va och då höll jag på att kräkas. Sen så skulle jag och Sandra åka hem och vi stod och packade ihop våra saker just då började hela huset att skaka och så såg man genom fönstret att hela huset rörde på sig och sen så slutade det och Sandra och jag sprang ut och kollade vad dom höll på med. Och så stod det massa jobbargubbar där som sa att dom råkade flytta på fel hus.. Sen så började jag och Sandra gå mot rocklunda för det va där jag hade ställt min bil dagen innan, och så fick vi följe av 2 killar som också va på festen. Jag hade en cykel och cyklade iförväg, och så kom jag till ett staget mitt i vägen så jag stannade där och väntade på dom andra, och då kom en gammal tant som blev helt galen gör att jag hade stannat mitt i cykelbanan. Så hon sa att hon skulle ringa polisen och allt bara för att jag stod där, så jag fick damp på henne och slog henne lite bara för att hon va så störd. Sen kom Sandra och dom andra och frågade vad jag höll på med.
Sen minns jag inge mera.


En sväng på stan

Har vart på stan en sväng och köpte med mig ett par skitsnygga skor :) Men jag har fått världens ångest, så jag tror jag ska lämna tillbaka dom, jag har ju så många skor och det är ju inte så att jag kan använda dom nu i vintern, så jag köper nog dom igen sen i vår eller inte alls. Köpte 2 nagellack och en ansiktskräm och en aniktskräm med anti rynk haha ja jag börjar ju bli lite gammal ;) Och det är ju inge fel att förebygga inför framtiden.
Va förbi kim också och fixade min mp3 som inte har velat funka, men när jag stoppade in den i hans dator så ploppade den upp som vanligt och så va alla låtar där :O Helskumt..



Nu sitter jag och väntar på min gullepplutt Stefan som ska komma hit efter jobbet, blir väl bara att krypa ner i sängen och blänga på tv, är ganska så trött.

P.S. I love you

Kollar på film.



If we could take the time to lay it on the line I could rest my head just knowin' that you were mine, all mine

I could stay awake just to hear you breathing, watch you smile while you are sleeping, while you're far away and dreaming.
I could spend my life in this sweet surrender, I could stay lost in this moment forever when every moment spent with you is a moment I treasure.

I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep. Cause I'd miss you babe, and I don't wanna miss a thing. Cause even when I dream of you, the sweetest dream would never do, I'd still miss you babe, and I don't wanna miss a thing.

Lying close to you feeling your heart beating. And I'm wondering what you're dreaming, wondering if it's me you're seeing. And then I kiss your eyes, and thank God we're together. I just wanna stay with you in this moment forever,
forever and ever.

And I don't wanna miss one smile, I don't wanna miss one kiss. I just wanna be with you, right here with you, just like this. Well I just wanna hold you close, and feel your heart so close to mine.
And just stay here in this moment, for all the rest of time.


Seg seg seg

Har bar kollat på tv och käkat mackor, har inte fått i mig något annat än mackor, yoghurt och glassbåt. Visst måste jag få i mig massor med vitaminer och mineraler!? Har faktiskt pluggat lite idag, försäljning och service, super skoj och åter igen så är det bara att tänkalågiskt ;) Men jag är stolt över mig själv och det jag hitils har kollat igenom är inte ens svårt, sånt där har jag ju redan lärt mig igenom att ha jobbat..lätt som en plätt!

Har städat mitt rum också lite, plockt upp mina pantburkar (Y) och alla kläder och skit (inte bajs) överallt. Fan nu är det hög jävla tid att flytta häifrån!! Måste hitta mig ett jobb och ett hem, det kan väl inte vara så svårt, eller!? Tänker mest, vart i helvete ska jag ta vägen nu när mamma ska flytta till en lägenhet? Jag kan väl inte bo på gatan och hem till min pappa tänker jag inte flytta.. Mitt liv är ju helt kanon bra, verkligen.

Sitter och väntar på Stefan som jag återigen har övertalat att sova med mig, fast jag har ingen aning om han verkligen vill det eller om han bara gör det för min skull.. Det har ju aldrig vart så att han har frågat mig om han får sova hos mig, men han är en vuxen människa och kan säga ifrån om han inte vill. För det gjorde han klart och tydligt i fredags: Skicka inte till mig nå mer, ring mig inte!! Ja vad ska man göra, för vem vill prata eller messa med mig frivilligt..?



Godnatt och puss

Middags tupplur

Tjohej, har precis sovit ett par timmar, åh vad skönt det va, men sen vaknade jag av att jag fick mess av Stefan som sa att hans penis va 35cm lång...haha. Sen kunde jag inte somna om igen :@

Så nu sitter jag här och blänger på tv och funderar på om jag ska orka plugga lite.. Måste göra det, för jag fick en ny bok idag och har prov på fredag, fast alla andra fick bokfan förra måndagen men han skulle nog skjuta på mitt prov bara för att jag är så lat och orkar inte komma till kursen.

Det svider fruktansvärt mycket i mina ögon, skitirriterande!!! Jag sprutar i ögondroppar men hjälper det, nej!? MORR!

Ska nog orka med och städa mitt rum, det ser förjävligt ut, så går det när man har hundra saker i ett minirum..

100315


Kurs

Tjoho, godmorgon, visst är det en härlig dag? Haha.....

Äter lite yoghurt så jag klarar mig idag, ska iväg till kursen en sväng, han nissen där ska titta på mitt CV så den är i toppskick :) Good for me.

Sen ska jaf nog inte göra nått.. Kanske ska plugga lite, lika bra I guess.

Och förresten så igår hade jag världens hjärthugg i kanske 10-15 minuter i stäck. Jag som bara brukar få ett eller 2 hugg och sen är det över. Fan jag vågade knappt andas bara för att det gjorde så ont.. Men som läkaren säger så är det helt normalt och alla har så där..idioter.

Pusshej


Kollar på film

Sitter och kollar på en film som jag köpte på konsum nyss, It's all about the women. Handlar om ens man som är otrogen, och hur dom ska hämnas på honom. För visst är hämden ljuv!?

Funderar på om jag ska börja träna, påriktigt nu för det är ju faktiskt sommar snart och jag är långt ifrån att kunna ha på mig en bikini. Men jag har fan inte råd, det är bara de :@ Åh vad irriterande..



Big girls don't cry... They get even

Ligger i sängen sugen på tacos som satan, har velat äta det med Stefan hur länge som helst men han har alltid kommit med undanflykter :@ Så tråkigt att laga en sån mat och äta själv, men jag får väl göra det ändå..

Har ont i bröstet och sen på ryggen, känns lite jobbigt att andas men jag tror nog inte att det är något speciellt. Har egentligen så mycket fel på mig som jag borde kolla upp hos en läkare men jag har inte råd att gå dit och det enda dom kommer säga är att det inte är något fel och att det är helt normalt.. Så varför anstränga sig och slösa pengar..?

Funderar på om jag ska orka gå till konsum.. Ska nog inte käka tacos i allafall, känns jätteonödigt att laga all mat, skära upp alla grönsaker och så kommer jag bara att äta en rulle.. Nej det blir nog något annat, typ godis och chips och dipp haha


Every beat of my heart pounds with joy and in pain.

Blek & utmattad

Stefan åkte precis härifrån, övertalade honom att sova med mig igår. Usch vad jag tycker om honom, men det är extremt jobbigt att han och Sandra hatar varandra, och allt är egentligen från början CG:s fel!
Är fortfarande fundersam över allt det här, vänner är ju allt i livet, man klarar sig inte utan dom, men jag kan på samma gång inte gifta mig med dom och skaffa barn osv. Men om det är rätt, det vet jag inte..

If he is playin' her for a fool, she's the last one to know. Lovin' eyes can never see.

Sometimes it's hard to be a woman, giving all your love to just one man.
You will have bad times, and he will have good times doin' things that you don't understand, but if you love him,
you'll forgive him, even though he's hard to understand.

And if you love him, oh be proud of him cause after all he's just a man.
Stand by your man, give him two arms to cling to and something warm to come home to when nights are cold and lonely.
Stand by your man, and show the world you love him keep giving all the love you can.
Stand by your man.


En händelserik kväll igår

Bråk. Massor med bråk.

Jag önskar att igår aldrig hade hänt..

Kluven till max!

Varför kan ni inte bara låta varandra vara!? Hur jävla kul tror ni att det är för mig? Tror ni att jag mår bra av att ni håller på såhär? Nej!



Jag orkar inte, en chans till, sen är det kört.


Ett brustet hjärta ger väl mer skinn på näsan..?

Satt och funderade på hur mycket man egentligen förändras så fort man fått sitt hjärta krossat av någon man älskar. I längden så är det väl en positiv sak? Har man inte blivit dumpad och spottad på så har man egentligen ingen aning vad folk är kapabla att göra mot en annan människa. Egentligen så är jag glad för att F krossade mig som ett litet kryp för idag är jag en starkare människa med mer skinn på näsan. Jag är mer försiktig med vem jag släpper in i min "bubbla", och tur det för annars hade jag nog vart ganska så trasig nu. Men allt det här har på samma gång gjort mig rädd för att bli för involverad med en annan för att jag inte har en aning om han kommer krossa mig.. Men om detta skulle ske så är jag inte så sen med att släppa alla känslor och bli iskall, hämden är ljuv, inte sant? ;)

Visst är det skönt att nysa!?

Har nysit extremt mycket i dag, är nog bara för att jag är sjuk, men nu känner jag mig bättre :) Hostar inte lika mycket men är extremt snorig och nysig.

Ska nog bara ligga hemma i sägen hela dagen, ska kanske ta en promenix till willys om jag orkar och köpa schmpo och lotion.


Åh vad jag älskar dig Stefan

 


Mat i magen

Jag har ätit :D haha lätt road..

Har tvättat idag, men glömde bort tvätten så den låg i maskinen ca 6 timmar, men kläderna luktade okej i allafall. Och på tal om äckliga lukter, det värsta är ju på sommaren och man glömmer ta ut handduken ur påsen, det stinker fan.

Åh vad jag vill ha sommar, jag vill kunna dra på mig en klänning och flippisar och bara gå ut utan att tänka på att ha en miljon kläder på sig så man inte fryser ihjäl. Jag är så förbannat trött på den här äckliga vintern! Den har ju hållt på hur länge som helst..

Har inget att babbla om så.. Pusshej

Gissa hur duktig jag är då :)

Har nyss skrivit ett nytt CV :) Så jag kan börja söka lite jobb, måste ha pengar så jag kan börja betala för mig själv, i allafall nu när mamma ska flytta iväg åså. Men jag känner mig extremt duktig :) och något jobb måste det finnas, och vem skulle inte vilja jobba med mig ;) jag som är så otroligt söt och duktig. Haha nej men jag är bra på det jag gör och så är det bara.



Ska springa ner och kolla om det finns någon mat, annars ska jag nog springa till konsum och köpa med mig nått gott, är otroligt sugen på tacos, men kan man äta det själv? Ja det är klart, jag kan ju äta resterna i morgon :) Dah vad smart jag är.


iPod

Har bestämt mig att om jag ska ha kvar den här datorn så måste jag köpa mig en ipod eftersom alla musikfiler har blivit helt cepiga så jag kan inte stoppa in dom i mon vanliga mp3 :@ Kan nog önska mig en till min födelsedag, men det är ett tag kvar och jag måste ha musik nu.. Irri.


A jag skulle nog ha valt lila, blå, grön eller orange, rosa vill jag inte ha det har väl alla.. Eller den gula? Haha, köp alla okej!?

Hallojsan

Sitter hemma i sängen och funderar på om jag ska hoppa in i duschen, mår som en skit, har inte ont i halsen längre men nu har jag börjat hosta som satan och så snorar jag gul/gröna snorklumpar, mysigt eller hur!? Haha.Nej men jag tror att jag kommer nog bli frisk efter helgen :)

Stefan sov här och stackars honom som får ligga bredvid mig som hostar och äcklar mig med snuskigt snor haha, men han vill vara med mig i alla fall, lilla snutten ♥ Va nyss ute och gick en timme med Stefan och Hampus, satan vad kallt et va när det blåste, inte så soligt och skönt som det va igår :( Kommer våren försvinna nu?
Ja i alla fall så efter det så gick jag och Stefan och fikade, bulle och kaffe, det va gott att få lite varmt i sig.



Hade faktiskt flätor ett tag igår :o



HAHAHAHAHHAHAAA Stefan tog ett "sexigt" kort på sig själv.

Har precis sovit i 4 timmar..

Halloj, va på kursen men vi hade inget fast det gjorde inget för jag va bara där och skrev ut lite papper på en kurs som jag tror att vi ska ha nu, men om jag förstår allt rätt så ska jag ha en bok också men den får jag hämta på måndag.

Va en sväng förbi Kim och lämnade dvd-boxen. Fick inte gå ner i källaren och hämta mina saker för att han hade slängt det när vi gjorde slut, men det tror inte jag på så jag får gå och rota där en annan dag. Fast jag har ingen aning om vad som finns där men något måste ju finnas....

Kom hem och åt och sen somnade jag som en sten. Drömde att jag och Sandra åkte massa tåg på fyllan och på ett tåg så va det massa maskerad nissar och Sandra och jag fattade inte ett skit varför alla var utklädda och sen när vi hoppade av så kom vi in i ett omklädningsrum där det fanns massa kostymer och Sandra tog på sig någon hunddräkt och jag tog på mig en guldig tait sak och försökte föreställa någon skidnisse på OS haha. Sen så åkte vi på ett annat tåg och där va ALLA skitsnygga och festklädda! Så jag och Sandra gick omkring och letade efter en plats att sitta och så hittade vi en bredvid en tjej och 2 killar. Och när vi satte oss där så frågade hon tjejen om vi skulle med och festa och det ville vi inte och sen ville hon byta kläder med mig, hon ville ha mina jeans och mitt linne och så skulle jag ta henne bruna klänning och strumpbyxor. men jag tackade nej. Sen va vi i nått hus och sov där och massa konstiga saker..

Nu sitter jag bara och väntar på att min snygging ska sluta jobbet och komma hit och ta hand om mig :)


Missade tåget..

Fixade mig som vanligt och sen när jag kikade på klockan så va den mer än vad jag trodde. Skulle nog ha hunnit med om jag hade hurtat men jag orkade inte så jag får sitta här en timme till tills nästa tåg går.


Sjuk sjuk slemmig och snuskig

Halloj, tänkte sova vidare men jag släpade mig upp och in i duschen, fyfan vad jag är sjuk, har skitont i halsen och sånt, men jag har ingen feber vad jag vet. Ska iväg till kursen och skiva ut några papper som jag ska pluggapå, sen orkar jag inte vara kvar där. Ska hem till negern också och rota runt i hans källare.

Saknar min lilla snuttStefan ♥

Sjuk men jag åker in till stan i morgon ändå.

Hoho, sitter här med en äcklig slemklump i halsen som jag inte kan hosta ut bara för att det gör så jävla ont. Har fått lite pengar av pappa så jag kan köpa mig ett månadskort :) Skönt. Så jag ska åka in i morgon, köpa kortet, gå på kursfan och sen ska jag hem till Kim en sväng och lämna min sex and the city box till honom bara för att han köpte den till mig och vill ha tillbaka den :@ Och när jag ändå är där så ska jag rota igenom källaren och ta med mig diverse saker som ligger där, lika bra att få det gjort I guess.

Känner mig i allafall duktig som ska gå på kursfan i morgon, inte för att jag vet vad vi sysslar med, men jag antar att vi har prov i nått på fredag som vanligt som jag måste pluggapå.. BLÄ.
Och så håller mamma och tjatar som satan om att jag ska skaffa mig ett jobb och flytta hemmifrån för här hemma är jag inte välkommen.. Seriöst så vill jag döda gubbfan! Jag hatar honom så mycket så jag vill bara skrika och hålla i väggen. DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ!!!!!!!!!!!! Allt skulle vara så jävla mycket bättre om han dog, så kan han inte gå ut och halka och bryta nacken så man slapp se honom!?


Jag älskar dig Stefan

SjuklingsSara

Ligger hemma nu och mumsar på kexchoklad och ramlösa mango :) Köpte dumle chokladkaka men den va inte så god.. Har inte så ont i halsen längre, nu är jag bara slemmig och hostig, super skojigt verkligen.



Har vart med Stefan tills nu, vi va hemma hos hans mamma och åt mat och sen låg vi i soffan och mös och snacka skit. Sen så va det massa läskiga hundar där som skrämde mig :@ Och det är inte ett dugg skojjigt. Men jag höll på att garva ihjäl mig när Stefan pratade med Tobbe i telefon HAHA Stefan skulle säga att Tobbe skulle ta med sig en träklubba i byxan och han kunde inte säga det för han garvade så jävla mycket, och så höll jag på att garva ihjäl mig bara för att han garvade så roligt och såg så rolig ut haha lilla gubben då, du har noll humor.

Men jag älskar dig i allafall

Ont i halsen :'(

Halloj.
Satan vad ont jag har i halsen, vaknade hundra gånger i natt av att det gjorde ont.. Jävla fan. Stefan är iväg och träffar Hampus sen ska han komma tillbaka och vara med mig :D


Internationella Kvinnodagen

Det är ju förresten internationella kvinnodagen idag och inte nog med det firar den 100år.

Go kvinnor!

Kvällskvist igen

Hej. (det är egentligen ingen idé för Sandra att läsa detta för hon vet redan vad jag skriver :@)

Sitter och väntar på att Stefan ska sluta jobbet och komma hit och spendera natten med mig. Har lite ont i halsen, ni vet när man har skrikit för mycket och det skaver lite lätt, ja i allafall så känns det så, så jag kommer nog bli sjuk snart :@

Åh vad skönt att det ska bli vår nu :D Fyfan vad jag har längtat för den här vintern har varit extreeeemt lång! Sen är det äntligen sommar ÅH! Då ska jag bara ligga och njuta av solen!



Funderar på om jag ska gå och tvätta av ansiktet lite och smörja in mig, jag har blivit torr lite här och var i ansiktet, inte speciellt snyggt..

Puss och godnatt

MacBook..? Hjälp!

Fan vad irriterad jag blir, jag fattar ju ingenting av den här datorn..
Vart finns printskreenen?

Hemma igen

Tjoho.
Nu är jag hemma igen. Köpte med mig nagellacksborttagning och en punder, sen så köpte jag lite vax..till håret ;)
Ja så är det. Ska försöka plugga lite idag, så jag kan något till provet sen, måste ringa pappa också så jag kan få pengar till ett månadskort för det har jag inte råd med själv.. FattilappSara..

Pusshej så länge

Pisskvart

Halloj.
Håller på att fixa iordning mig åså, jag ska följa med Stefan till stan för han skulle byta bromsskivor på bilden och det skulle dom göra på en pisskvart.. Haha ja tydligen så pissar dom på kvarten.

Sen ska jag springa en sväng på stan hade jag tänkt, ska lämna tillbaka ett par skor och sen ska jag köpa diverse viktiga saker ;) hihi

Pusshej

Bilder från igår i sala.


Min nya hårfärg, and I love it!


Cepe sura I hate you!!!!

Tänkte ju åka till stan men eftersom jag bor i ett jävla bajshål så går inte tågen normalt :@ Så vafan ska jag göra nu då? Har en hel dag på mig att göra absolut ingenting och det går mig på nerverna, och så finns det absolut ingenting att göra här, jag spyr!


You can't make it feel right when you know that it's wrong

Even with our fists held high It never would have worked out right.

I want you to know, you couldn't have loved me better, I want you to move on.

Looking at you makes it harder, but I know that you'll find another that doesn't always make you wanna cry. "Perfect" couldn't keep this love alive..
You know that I love you so, I love you enough to let you go



070226-091004


Äckel dröm

Drömde världens knäppaste dröm, A en kk som jag hade förut hade bitit sig själv i penis bara för att han kunde suga av sig själv :O Usch vad vidrigt det såg ut.
Sen drömde jag att Terese, Sandra syster, skulle gifta sig och det skulle vara ett vinter bröllop och jag va tärna som skulle åka på skidor efter henne när hon skulle gå fram till altaret haha. Helskumt.

Är uppe tidigt I know, men jag kunde inte somna om :@ Ska nog gå och äta nått och fixa till mig en aning sen tänkte jag åka ner på stan en snabbis. Jag måste fan köpa ett månadskort till för mitt kort som jag har nu går ut i morgon och jag har fan inte råd att köpa ett till, fan va äckligt fattig jag är usch jag spyr, det går ju inte att leva på så här lite pengar i månaden det är ju helt sjukt, idiot jävlar!

Idag så ska jag och Stefan och antagligen Adel till Sala :O Sen så ville Stefa sova hos mig men jag tror min syrra kommer hem idag och då kan vi inte sova i hennes säng och jag tänker fan inte sova i min säng för det är alldeles för trångt och svettigt :@

Dilemma, jag vill ju sova med snutten men det är alldeles för trångt.

Amazing

Har jag berättat hur kär jag är!?

Det känns i alla fall helt underbart! Ni vet när det pirrar i magen och när man inte kan sluta le? Just så är det, och det känns så jävla bra. Egentligen är det helt otroligt hur man kan börja tycka om en främmande människa bara sådär, hur vet man att det är rätt?
För mig var det på ett sätt kärlek vid första ögonkastet, fast det egentligen inte går att bli kär eller förälskad i någon man bara har träffat en gång, men det kändes otroligt bra i allafall.
Trodde inte efter vårat första möte att vi skulle träffas igen, och jag hade inte några planer på att skaffa mig ett förhållande igen, men det var bra att han stod på sig och gjorde mig lite mer öppen för idén om ett förhållande. Och det är därför jag sitter här idag, upp till öronen förälskad i honom.♥
Till en början så va jag helt ärligt osäker på om jag skulle träffa honom igen bara för att Sandra hade sagt att han va skitful och jag som hade fått för mig att han va super söt på nyår, så jag trodde jag hade jättefel och hade lust att skita i saken, och det blev inte bättre när jag tittade på korten vi tog för (hahahahah) min älskade gubbe blir inte speciellt snygg på kort.
Men som ni förstår så träffades vi igen och han va ju söt och det är också en anledning varför jag sitter här idag ;) För jag kan inte vara tillsammans med en ful eller visa mig bland folk med en ful kille, för hallå, jag har ju ett ryte att tänka på ;) haha

Jag har egentligen inte en aning vad jag håller på och skriver, men det jag ville komma fram med är att jag är galet förälskad och det är helt underbart. Sen att det är underbart mysigt att vara med en person som uppskattar mig för den jag är (hoppas jag). Och det är kul att lära känna en ny person men det skulle inte ha skadat om vi lärde känna varandra lite bättre innan vi blev tillsammans, men vad ska jag göra, "vi hade ju redan gjort allt" haha. Nej men jag tycker det har gått skitbra! Vi har haft några bråk men det är bara för att Stefan är så känslig och gör en höna av en fjäder hela tiden, men han är väl sådär och det är inget jag kan göra åt. Men han får hel enkelt lita på mig, jag är en otroligt bra flickvän, det är säkert!!

Se nu sitter jag och babblas om massa konstiga saker, men jag kan inte låta bli. Det va som Stefan va i början, då va han så söt och nervös över att vara med mig så han visste inte vad han snackade om så han bara babblade på om massa konstiga saker hela tiden, men det va bara gulligt :) Lilla snutten ♥ Men nu är han inte nervörs längre.

Så nu förstår ni hur jag känner :) AMAZING!



Jag älskar dig Stefan!

En skön hemmakväll

Hoho hej.
Ska bara vara hemma ikväll, jätteskönt! Har precis vaknat upp från en skön tupplur, va så fruktansvärt trött så jag tänkte sova så jag va lite piggelin ikväll men nu när jag inte ska någonstans så va det ganska så onödigt, nu kommer jag ju aldrig kunna somna, ond cirkel.

Fick ont i tänderna när jag sov lite, känns som om jag måste dra ut alla tänder eller nått, skit irriterande. Fick så ont när jag solade här om dagen när jag låg ner, har min käke blivit tyngre? Nej det låter ju bara stört, men nått har hänt för så här har det inte vart förut :@

Ska åka in till stan en snabbis i morgon eftersom jag glömde helt bort att jag skulle ha köpt en bh som jag hittade igår, fan vad snygg den va :D Så den ska jag köpa och så ska jag nog köpa mig ett bälte om det fanns i en normal storlek, eftersom nu finna bara bälten i storlek 65 som är för litet och 75 som är för stort :@ Irri!! Ja men jag ska kika i allafall, sen ska jag nog köpa nagellacksborttagning för den börjar ta slut. Så är det.

PussHej

Fredag, fyfan va skönt

Ligger hemma i sängen och glor på tv, har vart inne istan och haft paov, det gick faktiskt förvånandsvärt bra :) Men nu har dom börjat ta närvaro så jag är jättetvungen att vara där varje gång, blä. Va på stan med Sandra en sväng också, kollade på skor och köpte ett par stövlar, men kommer bli tvungen att lämna tillbaka dom eftersom det har visats sig att jag inte har råd.

Ska kanske föla med min snutt till hans moster ikväll och ta en öl och snacka skit, kommer nog bli trevligt. Om inte kommer jag tillbringa kvällen hemma i sängen åh.

Va ju och köpte en cardigan igår på gina.



Så den ska jag ha på mig i morgon :) Med lackleggings och stövlar, sexy.

Lägger upp några halv dåliga bilder på mitt nya hår, ska ta bra bilder påt när jag orkar fixa till det.


Färgade håret igår :)

Hej, kunde inte skriva nått för när jag kom hem från stan så kom Sfefan hit och sen tonade jag håret och sen kollade vi på tv och myste, sen så kröp vi ner i sängen. Skoj.
JAg köpte mig en cardigan från gina igår, en svart. Så det va det enda jag fick med mig hem, skulle ju ha köpt jeans men nej jag ångrade mig, men jag hittade en skit snygg bh åh fan va snygg den va :) Så den ska jag köpa idag. Ska nog köpa ett par skor också, va och provade ett par svarta skitsöta på bianco, men dom fanns bara i strl 37 och jag har 38, och så ramlade min lilltå ner i hålet mellan sulan och bandet över foten, jag har en otroligt bred fot vettni ;)

Kommer få min kamera idag av Sandra så då kan jag ta kort på mitt hår och sånt :)

Nu jag fixa mig. Pusshej

Jag har tråkigt så jag ska åka till stan

Halloj
Sak egentligen gå på stan i morgon med Madde men jag kan inte vänta så jag åker ner en stund idag och köper jeans och förhoppningsvis ett par skitsnygga skor. Och så är min plan att tiden ska gå lite snabbare också :)



Uppe extremt tidigt

Vaknade av att jag inte kunde somna om. Så nu ligger jag här och funderar på vad jag ska gör hela dagen. Stefan ska sova här inatt så han kommer hit i kväll tror jag, ska nog plugga hela dagen för att jag har prov i morgon i arbetsrätt och arbetsmiljö, super skoj.

Sitter nu och snackar med både Stefan och Sandra på sms, Stefan skrev nått till Sami som va onödigt och Sandra blev sur för att han sa saken. Så nu håller dom på och bråkar, riktigt roligt, min karl och min bästa vän harar varandra. Ja på ett sätt så tycker jag synd om lilla Stefan som bara sa saken helt oskyldigt och nu så hoppar alla på honom. Men bara för det så kan han inte hålla på och fortsätta säga onödiga elaka saker bara för att han vill "vinna". Han ska ju vara den vuxna som ska lägga ner först och låta "barnen" fjanta sig för sig själv och inte fortsätta provocera.

ADHD

Ja, vad ska man göra, presonligen tycker jag bara att det här är otroligt löjligt, löjligt av Stefan att säga den där kommentaren och löjligt av Sandra att fortsätta kommentera den.

Röksugen.
PUShej

Hey sexy

Blä vad tråkigt jag har. Vill fråga om Stefan vill sova här inatt men hans mobil är jättedöd.. Men han hör nog av sig.

Fan vad galet kär jag är i honom btw! Det är helt knäppt. Men det är lite läskigt också, för jag vet ju inte om han kommer lämna mig när han kommer på att han är för bra för mig. Men jag får helt enkelt hålla det ifrån honom tills han är fast i mitt giftiga nät haha, nej då men chansen finns ju. Men personligen tycker jag att jag är en otroligt underbar flickvän och människa, jag ser normal ut, lite halv fet men det är väl bara mysigt ;) Jag är rolig (enligt mig själv), och sen kommer jag inte på nå mer haha. Ja jo jag har ju en enormt härlig personlighet, inte sant ;)



Ska gå och äta på en sallad jag gjorde igår om den finns kvar.

PUSHEJ



En snabbis på stan

Halloj.
Har precis kommit hem från stan, trodde jag skulle få med mig några kläder men nej, jag hittade inte nått, kanske lika bra att spara penagrna :)
Va och solade, otroligt skönt, men speciellt brun blev jag inte, måste nog sola ett par gånger innan jag blir jättebrun.

Fick med mig hem en ny kabel till min kamera, örhängen och den bästaste mascaran ever :)



You're the one for me

Är hemma, skulle egentligen ha åkt till kursen men jag orkade inte för jag tycker att det är onödigt, så jag stannar hemma och pluggar istället.

Min älskade Stefan sov hos mig i natt igen, men nu så sov vi inte i min otroligt trånga säng utan i min syrras säng (hon bor inte hemma) Åh fyfan vad skönt det va! Jag fick böja på mina ben hihi. Satan vilken skilnad det är på att sova själv och med någon, det är så mysigt att ha någon bredvid sig som man kan krama om när man känner fört :)

Har fått penagr idag :D så jag ska ta mig ner på stan snart och lägga in 300:- på Sandras konto och sen ska jag gå och sola lite, har inte solat sen före studenten så jag är riktigt äckel blek, jag ser jättesjuk ut haha. Sen ska jag nog köpa på mig ett solkort tror jag, lika bra I guess.

Sen är jag riktigt sugen på att köpa ett par tighta skinnbyxor, för det är ju skit snyggt med nya lack leggings med "lacket" försvinner efter någon tvätt och man får ju så sexig rumpa, så varför inte? Ska nog springa omkring och leta efter ett par snygga platta skor så jag slipper ha på mig klackar varenda gång jag ska någonstans. Får se..

Ska hoppa in i duschen och skruba mig tills jag blöder så färgen sitter riktirgt ordentligt sen :) Pusshej

Me today


The whore strikes again

Ska gå och ta några underbara bloss och bearbeta min cancer. Sen ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig allt snusk.


Känslor

Det är väl lätt att prata om känslor, eller hur!? Det har väl aldrig varit ett problem att blotta sitt innersta, betätta exakt vad som finna i tankarna? Jag har extremt svårt att prata om känslor och gör inte det med någon, inte ens Sandra. Har hört att det är ett problem med mig, att jag aldrig berättar vad jag känner, men jag har blivit uppfostrad så här, vi pratade aldrig om vad vi kände och tänkte på. Man kan inte lära en gammal hund att sitta och ju mer man försöker ju mer frustrerad blir man, samma med mig I guess. Tror nog innerst inne att det va därför det tog slut mellan mig och Kim, för att jag inte berättade vad jag tyckte var fel, eller vad han gjorde fel. Men jag har svårt för det, inte ens efter 5års vännskap och 3 års förhållande ville jag berätta vad jag tänkte på.. Är det fel på mig? Jag tror det, men jag är så här, det är inget jag kan ändra på, jag kommer aldrig öppna upp mig själv och berätta mina hemligheter och jag kommer nog aldrig att visa mina innersta känslor heller. Thats it. Det spelar ingen roll hur mycket någon tjatar på mig och ju mer folk tjatar dessto hårdare sluter jag mitt skal. Tror allt det här handlar om att jag inte vill bli sårad heller, jag vill inte låta någon komma mig för nära in på livet, för ju mindre dom känner mig, ju mindre kan om såra mig sen. Bra strategi, eller hur!?
Jag kanske måste skaffa mig en psykolig som kan förklara för mig varför jag håller på så här och hur jag kan sluta och öppna upp mig för mina med människor. Men det är lättare att spela ett spel...

Tisdag

Hoho
Spenderade natten men min älskade snutt :) Men har bestämt mig att han inte kan sova hos mig nå mer, det är alldeles för trångt och svettigt, men egentligen så kan jag inte låta bli för att jag älskar honom, dilemma.

Kommer bara vara hemma idag, måste nog plugga lite så jag klarar provet på fredag, något annat skojjigt händer inte. Får se om Stefan vill träffas en sväng idag, men jag kan inte hoppas för mycket..

Va förresten duktig idag och åt en hurtig frukost :)


Jag hatar att vänta :@

Väntar på min kära boyfriend som aldrig vill komma hit, så nu hinner vi knappt vara med varandra själva innan han ska hämta Hampus.

Jag har i alla fall haft tråkigt så jag tog lite kort på underbara mig :)


Hej Mars!

Har skit ont i ryggen och i axlarna :@ Vad har jag gjort!?

Har vart på kursen och fick veta att provet jag skulle ha haft i fredags är flyttat till den 31:a :D Good for me. Men jag har prov på fredag i arbetsrätt ganska jobbit, men något kommer nog fastna i skallen på mig.

Köpte med mig en smarrig subway macka hem, åh vad gott det va :)

Har egentligen inget att säga så.... Pusshej

Satan vad kär jag är hihi

Det känns helt knäppt! Mest med tanke på att vi träffades på nyår :o Ska det verkligen gå så här fort, brukar det göra det!? Jag som alltid har haft svårt att få känslor fort eller alls. Ja du Stefan du har charmat mig totalt!



Träffade snutten en timme eller så igår, vi kollade på film sen va han tvungen att åka hem.. Men vi ska träffas idag (hoppas jag) :)

Pricken över i:t idag är att det snöar som fan! Hur kul är inte det!? Precis vad jag ville, snö i skorna, kalla och blöta ben, snö i håret och i ansiktet så att sminket rinner ner på magen, det är väl otroligt sexigt och skoj. Go vinter! :@

RSS 2.0