Allt är nu på externa.

Är hos Kim för att jag trodde det skulle gå ett tåg kvart över 9 men nej, så jag ska ta bussen som går 22.30 ist. Så nu när jag äntligen va här så tänkte jag flytta över alla bilder musik m.m på min externa hårddisk så att dom inte skulle få för sig att försvinna en vacker dag. För detta har nämligen hänt en gång tidigare med mitt ex, alla bilder "råkade" helt plötsligt försvinna när hans nya tjej såg dom.. Hoppsan, så nej detta kommer inte ske igen!

Jaja ska kila till bussen snart.
Hipetihopeti

Mat dags igen

Sandra håller på att laga nudlar och firrepinnar som vi ska äta. Innan dess så har hos sovit sen vi kom hem från pizzan några timmar.

Får se när jag åker hem ingenting är bestämt än.

Trött och filmsugen

Va nyss och åt pizza, oxfilepizza med beänääÄäsås super smarrigt. Nu ligger Sandra och sover och jag pillar på datan hehe.

Vill åka hem snart för då ska jag ligga i sängen och kolla på film, mysimys.


Pizza pizza pizza

Sådär nu har nog Sandra städat klart och sen ska vi gå och käka pizza, mummsigt.

Igår så va jag här och Sandra och jag drack öl och garvade ihjäl oss om allt möjligt. Och så kom vi fram till att killar är helt mongolida, vill inte alla killar ha sex? Gay? Celibat? Hmm nått fel är det i alla fall. Och Kim (sandras) skulle leka tåget med sina killkompisar hahaha.

Ska åka hem till sura idag och va kissevakt.

Vad ska man göra ikväll tro?

Har vart på stan med Sandra och jag köpte ett par skor som tyvärr visade sig vara försmå.. Fast bara ena skon, jaja men det töjer sig väl.

Nu är jag hosSandras syster Terese och vi ska dricka lite och så får vi se vad vi ska hitta på ikväll, fest krogen, eller nå..

Ring ring bara du slår en singnal, badumbidubi

Haha ja jag har fått den på hjärnan.
Ska på stan med Sandra idag hon ska köpa sina skor. Jag ska nog också köpa skor till kryssningen, har inget att ha på fötterna som vanligt. Det måste ju vara bekvämt, snyggt, högt sexy ;) haha

Sandra hon slutade om 40 min tdigast så jag får väl vänta och vänta.

Film och max

Blev ingen träning för mig idag för mamma orkade inte och jag kunde inte ta tåget för då skulle jaginte hinna, men jag gick ju i allafall 5km igår så lite har jag i alla fall gjort.

Är hemma hos Kim och vi har kollat på film Män som hatar kvinnor, va ganska så bra. Sen så har vi käkat max en hamburgare och lite pommes fick jag i mig. Sen så skulle vi gått på bio men så blev det inte bara för att filmen va så lång.

Nu ska jag gå och lägga mig och i morgon så ska jag och Sandra gå på stan.

PUS och godnatt

Idag är jag lite förbannad

Efter min långpromenad igår så blev jag faktiskt lite arg, enda gången jag haft tid att tänka igenom saker och ting ordentligt  och nu när jag har gjort det så, ja jag är förbannad helt enkelt. Du vet vem du är. Vem tror du att jag är din fega råtta?! Blir så jävla irriterad!

Nog slösat med energi på dig din fjant! Idag ska jag iväg och träna med mamma kl18 och sen kanske jag ska hem till Kim, han vill att jag ska sova där men jag vet inte om det är så bra.. Vet inte om jag ens vill träffa honom, har inte ett sådand behov. Får se får se får se....

En lång promenix

Har nyss kommit hem från en lång promenad, va ute och gick 5km och jag känner mig ganska nöjd! Har mått otroligt illa hela dagen idag och jag fattar inte varför. Men det har väl gått över tills imorgon.


Hej och hå

Nu har jag vaknat, eller ja jag har faktiskt vart vaken ett tag. Får se vad jag ska göra idag har inga speciella planer, men i morgon ska jag och mamma gå och träna. Och förresten så har jag gått ner ett kg :D hihi. FINALY!


Funderingar på hög nivå

Sitter här och tänker lite för mig själv, om hur det är, hur det har vart och hur det kommer att bli. Just nu känns allt meningslöst varför hålla på om det ändå inte finns något där? De har vart.. bra..? Ja de har det, ett tag. Allt har sin naturliga gång i livet, de är inget som går att ändra på. Och det kommer bli bra det hoppas jag inerligt, jag vill att de ska va bra, med mig, jag vill bra. Jag vill kunna vakna på mornarna och känna att jag verkligen är lycklig och att jag har allt jag någonsin önskat mig. Men ibland så undrar jag om det kommer att ske, tänk om det är kört för mig, jag har användt all min lycka tidigare och nu finns det ingen lycka kvar. Jag vill att allt ska bli som förut när vi va små och allt man tänkte på va oss. Jag vill kunna ligga i din famn hela dagen och känna dina armar runt mig och känna mig älskad jag vill vara den enda som du tänker på, I want to be your one and only.



Finns inte så mycket mer att göra.
Ska kila i säng snart.

Beyonce - If.

What did you do to me

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

Hoppa i duschen och vänta på bättre tider.

Så nu har Kim kilat till jobbet och jag ska hoppa in i duschen får se när Sandra slutar skolan idag så kanske vi kan gå på stan innan vi ska träna skiten ur varandra.

P

Klackade stövlar

Hittade ett par högklackade stövlar nyss 200:- helt värt! Men dom är inte så höga som jag hade velat men de är i alla fall något.


Träning idag, jävla anamma!

Igår så fyllde Sandra äntligen 18 så jag va där och käkade tårta och sånt, mycket trevligt. Så nu kan Sandra gå och köpa sina cigg och 3,5or själv wiho haha.

Åkte hem till Kim igår eftersom han tjatade om att han va ensam och för att då slipper jag ta tåget till västerås, en slant sparad! Ja i alla fall så ska jag och Sandra träna idag eftersom vi inte har gjort de på jättelänge, medel 16.15 blir det.

Bla bla blaa, jada jada ja, har inge mer vettigt.
PUS


Världens sugigaste bloggare: Yes it's me..

Sorry, har inte haft tid att skriva nå, inte för att jag har något speciellt att skriva men ändå.
Idag så har jag vart på Tati och lämnat in mitt CV eftersom de inte gick att öppna det som jag skickade, sen så har jag inte gjort så mycket mer. Bara vart hemma och kollat på film och haft allmänt tråkigt.

Har by the way skit ont i benet, sträckte den av någon konstig anledning och nu kan jag knappt gå, de känns som om jag får sendrag med varje steg jag tar, men de går över hoppas jag.

Idag va de ju egentligen tänkt att jag och Sandra skulle gå ut på krogen för att hon äntligen fyller 18 i morgon, men de orkade vi inte.. Får väl ta de på onsdag eller nått, då har hon i alla fall fått pengar.

Och sen så längrat jag till att det ska bli en ny vecka snart, så det kan bli den 4:e snart så vi kan åka på den efterlängtade kryssningen-utan-karlar!

Jaja, har inget mer att säga.
PUS


Hej hopp nu far jag till sura

Min vistelse i storstaden har fått sig ett slut, så nu ska jag ta mig tillbaka till sura. Hann inte gå till banken för den va stängd  och så hittade jag inget på stan.. Kul att slösa 80:- på ingenting. tåg borde va gratis, eller hur!?

Ja ja hinner inte sitta här mer och snacka skit, ska gå till tåget nu.

PUS

Väntar på mami

Nu sitter jag hos kim och ska skicka mina ansökning brev till dom 2 olika jobben och jag behöver mail adressen till den ena sen ska jag gå ner till banken, men allt skulle gå mycket snabbare om mami kunde ringa och berätta de för mig.

Ja och idag är det apa varmt, svetten bara rinner, hehe. Nej men varmt är det kanske sista värmen för iår.

Bla bla
PUS

Ska till stan

Hoho saknat mig!? Såklart ni har ;).
Ja jo.. Idag ska jag till storstaden Västerås, wiho. Haha nej men jag ska dit och gå till banken sen ska jag lämna Kim sin (MIN) internetdosa, sen så ska jag söka 2 jobb. Ska nog ta en sväng på stan också men jag har tyvärr inte råd att köpa nått.. Sånt är livet.  Ska ta tåget som går 20 över så de så.

PUS vi ses på stan


Sara är duktig, mycket duktig

Hihi.
Nej men hallå, idag så har jag faktiskt suttit och sytt iordning 4 klänningar som har vart för långa, stora m.m.
Oj nu började de regna..

Är lite sur eftersom tottospelet som jag har spelat tidigare är borta, har letat och letat men jag kan inte hitta de..
Jävlar va de regnar!

Jaja jag ska väl bara göra ingenting idag.

PUS


Jahaja

Kollade nu när tåget skulle gå och den går inte förrän kvart över 8, så jag får väl sitta här och rulla tummarna till dess. Ska gå och köpa lite mat i allafall.


Då där ja..

Somnade faktiskt om igen och vaknade vid 3-4 drömde att mamma hade köpt ett nytt hus som va jättestort och fint. Men när jag vaknade så fick jag världens bultande huvudvärk på höger sida, gjorde riktigt ont.

Nu har jag duschat och plockat undan lite och ska snart åka hem för Kim har inte syntstill..

PUS

God morgon

Vaknade lika ensam i sängen som en fisk i luften, fattar inte vart Kim har tagit vägen och nu börjar jag bli irriterad!

Ska städa upp lite här duscha m.m sen ska jag åka hem till min kissebaby som i allafall är hemma!

Kim kom aldrig så nu kryper jag till sängs

Godnatt!

Jag åkte inte hem, jag lagade mat i stället

Orkade inte åka hem, får se om Kim kommer hem i kväll eller om han är borta en natt till. Har inte hört av han sen igår kväll och nu har han mobilen avstängd, men de kanske är bäst för honom att vara ifred just nu.

Lagade lite mat både till mig och till Kim, la hans i en matlåda så han kan äta det när han kommer hem. Diskade även hans disk bara för att vara snäll. Jag saknar honom otroligt mycket! Vill bara att han ska komma hem så jag kan krama om honom så att han inte är ledsen mer.

Jaja, nu kollar jag på film, The village, har sett den förut med de va flera år sen.


Kim jag älskar dig!

En tråkig lördag helt ensam

Hoho.
Har bara suttit här hos Kim och pillat på datorn hela dagen, eller ja tills jag kom hit. Undrar vad som händer ikväll, skulle va kul att hitta på något eftersom de inte har gjorts på 59år. Men jag tror nog att jag ska hoppa in i duschen och ta med mig en hylla och åka härifrån, är nog bäst så. Ska nog kika om de finns någon bra film jag kan se innan jag drar för riktigt än orkar jag inte.

Kim har fortfarande inte hört av sig, eller ja de kanske inte är så lätt eftersom min mobil är död, men ändå, titta förbi. 



Haha bind-tanten.

Haha jag glömde berätta en sak! Igår när jag och Sandra va och tränade så va de en tant som kom in i omklädningsrummet och bytte om till träningskläder, inge med med de och Sandra gick och bytte om jag jag satt på bänken. Och helt plötsligt så hör jag ljudet av en binda som dras bort från trosan och så kollar jag så tanten och där står hon helt öppet och byter sin blodiga binda framför mig! Så gör man inte, sånt gör man på toaletten, inte ute blan folk! Jag vill inte veta om någon har mens eller inte och jag vill framförallt inte se någon dra bort en blodig binda och lägga den på bänken. NASTY NASTY NASTY!!!  

Jag behöver nya skor

Jag är på jakt efter ett par snygga höga svarta stövlar, men kan inte hitta ett par som går ihop med min plonka.. Men de gör inget att drömma sig bort.



Sen så har jag kikat på dom här skorna ett par gånger för dom är ju så söta, färg färg färg!


Kim sötnos, vart är du?

Har nyss kommit hem till Kim, sov hos Sandra inatt för att jag orkade inte ta bussen som gick så satans tidigt..

Kim försvann igår, han packade sin väska och stack och jag har ingen aning vart han tog vägen, men han vill nog vara ensam nu. Men jag skulle i alla fall uppskatta om du säger vart du är så jag slipper vara orolig. För jag älskar ju dig!

Jaja, jag ska väl ta en dusch sen ska jag fundera på att åka hem till sura.

PUS

En dag på stan

Har kommit hem till Kim nu, har vart på stan hela dan. Först så träffade jag Ellen Malin och Angelica och vi satt i vasaparken och snackade strunt och väntade på Mikaela som aldrig kom.. Sen så stäffade jag Sandra på stan och vi va på um och gubben där hade damp. Sen så sprang vi runt på stan och provade olika skor, och jag hittade ett par på Belle som va röda med guld klack såm va super söta, 99:- men eftersom jag är en "spara" så köpte jag dom inte, jag har redan miljoner skor.

Och sen när vi skulle gå och träna upptäckte vi att vi va jättetrötta och hade ingen lust att träna så vi åkte hem i stället, mycke nyttigt. Men vi ska gå i morgon eller på lördag eller söndag får se.

Det enda jag fick med mig från stan va silvershampo, dags för de nu, tycker jag har lite väl orange färgat hår. Men tur är de att de inte syns om man tittar på de men de syns om man tar kort på de med blixt.. Problem.



Nu ska jag duscha och fixa håret så får jag se hur det blir.

PUS

Hemma hos Kim

Sitter och kollar på ncis men Kim, men nu är han ute och snackar med någon snubbe så jag passar på att blogga lite. Idag så har jag bara vart hemma hos mamma, bastat har jag också gjort. Men jag är lite sur för att jag inte har någon träningsvärk efter igår :@ men eftersom jag inte har det så ska jag och Sandra gå och träna i morgon, då blir det styrka/medel. Sen så blir de väl att vi kör på lördag eller söndag, för på måndag ska Sandra till frankrike.

I morgon så ska jag träffa Ellen och co från skolan för Ellen ska flytta till Umeå för där ska hon gå i skola. Så jag får se vad vi ska hitta på, fika antagligen. Sen ska jag och Sandra gå på stan innan vi ska träna sönder våra kurviga kroppar :p.

PUS och hej hörs i morgon.


Power walk och friskis

Nu är jag hemma hos Sandras syster, idag ska jag och Sandra träna på friskis, kickboxning blir det idag. Tidigare va jag på banken och hämtade ut mina skattepengar, så nu har jag betalat min skuld till Kim på 2500:- skönt :) Jag har haft jättebråttom hela dagen så jag har power walkat hela dagen så nu är jag jättesvettig..

Mm så är det, hejs.

Hemma i sura

Hoho, nu har jag kommit hem. Igår så åkte jag till västerås och skulle hem till Pepe och grilla och dricka men eftersom jag och Sandra är så otroligt sega så kom vi ca 2 timmar försent.. Men de va kul, vi spelade uno och drack öl, sen mot kvällen så satt jag Sandra och Mikaela och snackade snoppar, sex, killar ja sånt som är skoj att snacka om :p

Sen när jag skulle åka till stan så missade jag bussen så jag och Sandra satt oss på en bänk och drack öl och vänade på bättre tider som faktiskt kom sen, Kim. Han tog en taxi från stan efter många om och men, och så skjutsade han hem Sandra och Kim och jag åkte och köpte mat.

Ja och nu har jag kommit hem i alla fall och såklart så hade jag glömt min kamera hos Mikaela, men tar den sen.

Nu ska jag hitta nå att äta.
PUS

Aj ajaj ajajaja aj!

Jag har en sån jävla träningsvärk i rumpan så de är galet! Kan inte gå, stå, sitta, röra mig  and it is a pan in the (yes) as!
Men de är ganska skönt för det betyder att jag har tränat bra :)

Idag så kanske jag ska till västerås och kolla på brännboll och dricka öl och grilla, men jag får se om jag kan få lite pengar av mamma så jag kan ta mig in.

Nej men nu ska jga tycka synd om mig själv och glo på tv och ha ont i magen och i rumpan.
PUS

En ovanlig syn

Hej hello. Nu har vaknat nu men hade gärna sovit lite till men de gick inte att somna om. Och vet ni vad jag såg i natt?! En grävling jävel som sprang ute på gatan :o De finns 2 saker jag är riktigt rädd för, getingar och grävlingar.. Fyfan.. Men den va jätteliten så den kanske va en bäbis, men endå DÖDA!



Ikväll ska jag till västerås och träna med Sandra, skivstång ska bli skoj. Nu ska jga dricka lite kaffe.

Nattligt inlägg

Hej, kan du inte sova? Inte jag heller, eller jag har inte försökt väntar bara tills jag är döds trött för då är det skönaast att sova. Sitter och kollar på tv och pillar med datorn. Ska nog ta mig något att äta är jättehungrig.

Sara <3 Kissen
Sara <3 Kim

Skatjävel

Min dag började som vanligt helt underbart, jag vaknade av att en äcklig skata satt och kraxade utanför mitt fönster. Så kan de va när man är på landet.

Jag har vart ensam hela dagen, mamma är i skogen och kommer hem i morgon bitti. Har gjort ungefär 0 saker idag, men när jag va på konsum för ett tag sen så fanns det exakt 0,00kr på kortet hehe ganska pinit när jag står där med ganska måga saker som jag inte kunde betala.. Och tjejen i kassan va ganska så hjärndöd. Så nu är jag apa sugen på mitt godis som jag skulle köpa och kissen är sugen på sin mat..

Nu sitter jag och dricker öl framför tv:n och är så uttråkad så jag dör.. Finns inget att göra här ute..

PUS

Basta och tv

Hoho, är i sura och har nyss sökt lite jobb (man kan ju tacka nej), nu sitter jag här och ska snart gå och basta för jag känner att det är dags nu.

Idag så va jag en sväng till soc och lämnade in papper och sen så ringde dom senare under dagen och berömde mig för att jag hade sökt så många jobb :D hihi.

I mitt rum så har jag satt upp en rullgardin av bambu, något i allafall, och så har jag dammsugit och fixat lite, känner mig ganska så stolt.

Nej nu måste jag till bastun den har vart på ett tag.

PUS



Och förresten så har jag fått ett myggbett under ögat, lite jobbigt ska jag säga, de ser ut som jag fått stryk.

PUS

Mitt öde ligger i era händer

Nu är jag hos Kim och ska hämta nordea dosan så jag kan skriva ut papper tills i morgon. Och så när jag ändå va här så rakade jag benen, har inge raklödder hemma, men nu har jag baby lena ben :)

Så i morgon ska jag till soc och snacka med dom, för dom har skrivit upp att jag har fått pengar som jag egentligen har tagit ut och betalat skulder med, men dom tror jag har använt allt själv, och så måste dom höja min norm eftersom jag ska betala hyra till min mamma. Jag behöver pengar, realy bad! Jag kommer få panik snart, de går inte att leva utan pengar vafan tror dom att jag skiter pengar.. Idioter... och så säger dom att jag inte får något för att jag redan har en inkomst, jaha från vem vill jag veta då?! Bajs bajs bajs, jag orkar inte.

Jaja jag ska väl ta mitt feta as och palla mig hemmåt nu, Kim kommer nog inte hem på ett tag så jag kan ju inte sitta här hela mitt liv och vänta på en karl. Jag har annat för mig.

Ha en trevlig kväll. PUS

Jobb-sökar-lista

Är i sura och hållt på att söka jobb som en galning eftersom jag åste gå till soc i morgon, och innan de måste jag till västerås till banken och skriva ut papper eftersom Kim har min inloggnings-dosa och det finns ingen nordea här i "stan"..

Igår så va jag Kim hans mamma och hennes man till stockholm och hälsade på Kims mammas syster som hade fyllt år, Vi åt mat och sen så gik vi en promenad på 4km, känner mig ganska så stolt att jag orkade det :) Sen när vi kom tillbaka till västerås så skjutsade Kim mig till sura igen.

Och inatt fick jag världens damp attack!!! Jag vaknade vid 4 av att de va myggor ÖVERALLT, så jag fick gå upp och mörda alla och de tog sin tid, en timme tror jag, och inte nog med de så va det 2 myggor som jag mördade som hade sugit blod. Så antingen så har jag 2 myggbett någonstans eller så bet dom katten..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag skynda mig iväg.

PUS

Och förrsten

HAHAHA





 Suck, blatte...

En kväll med Sandra

Nu har jag kommit hem, lite tidigare än vad jag hade planerat men dom senare bussarna har fått för sig att sluta gå. Men i alla fall så åkte jag hem till Sandras syster och va med Sandra ikväll, vi drack öl och kollade på film, mycket traditionellt.

Ska dricka upp ina 2 sista öl medans jag kollar på film sen ska jag nog gå och lägga mig. Kim är på billobobb, han skulle dricka 2 groggar till sen skulle han komma, men jag tror nog att han kommer när det har stängt efter 2.

Öl
Hellboy 2
Godnatt

Jävla SKITBIL!!!!!!

Fy fan va jag är förbannad! Skulle ha åkt hem nu men nej varför skulle jag få göra det i lugnanro? Nej för just nu idag ska bilhelvetet bertämma sig för att inte starta, bög hora äckel cp mongolid neger slampa!!! Och inte nog med de så går det inte en buss till sura förrän halv 11 jätteskojigt eller hur!? Jag måste ha öl, massor med öl för jag orkar inte med de här.......

nu drar jag hem men måste åka hit igen i morgon..

Fick låna Kims bil så jag kunde åka hem, men det betydet att jag måste komma hit igen i morgon.. Ville helst åka hem och stanna där. Och så gick Kims bil sönder idag, rutan gick inte och veva upp så han drog bort hela sidan och fixade det.. Och så va de massa idioter där som höll på och retade Kim för han bil m.m.. "Sköt ditt så sköter jag mitt!"

Kommer kanske få en lägenhet snart men ingent är klart, hoppas i allafall!

Jag vill åka hem

Jag är trött på allt och jag vill bara åka hem nu, men jag har inga pengar så jag kommer inte hem :'(
Jag orkar inte.....

Tänke följa med Kim ikväll men nu får jag inte längre, förstår inte varför.. Men vem bryr sig

God morgon

Nu har jag äntligen vaknat till liv, Kim stack för ett tag sen så jag är ensam här. Idag så ska Kim till något ställe och festa (en bit ifrån strömsholm) och han vill att jag ska följa med, får se om jag orkar de är ju inte så att jag har kläder och prylar här utan dom är hos mami. Får se..

RSS 2.0