Arbetsförmedlingen

Halloj.

Va på stan med mami igår och jag köpte mig en björnfitta men jag ska nog lämna tillbaka den för jag har egentligen inte råd att köpa några saker just nu. Sen så skaffade Sandra sig en blogg också :@ så jag hjälpte henne lite med sånt, den kan ni hitta här (kolla inte så noga på bilderna, de är inte jag! haha). Vi skulle ju ha åkt och tränat men Sandra den skiten va sjuk så då sket vi i det, men solade de gjorde vi. Ska kanske sova hos Sandra i dag (?) om allt går som planerat och då tycker jag att hon och jag borde dallra lite fett i morgon.
Och hör och häpna! Jag har gått ner ett kg till :D hihi.

Ja och idag ska jag till arbetsförmedlingen och lämna massa papper och sånt så jag kan få lite bidrag snart, egentligen så ska man ju gå dit varje dag och söka jobb för att få pengar, men eftersom dom i sura inte har tid att träffa oss varje dag så behöver vi bara gå dit en gång i månaden :) bra va?!

Ska försöka hinna med och basta idag, känner mig så äckligt så jag måste få bort att bajs på kroppen.

Ska fixa till mig nu så jag inte kommer försent.
PUS


Mot storstan

Ska till stan med mami nu på morgonen, ska shoppa lite så jag ska nog tigga till mig nya skor och braller. Sen ska jag till Kim han slutar 2 så jag får se om vi träffas. Sen ska jag och Sandra träna ikväll och sola :)

Dags att promenixa igen

Hoho. Sitter här och myser med min underbara kissemissebaby, hon är så söt!



Jo i fredags så va jag och Sandra ute och gjorde stan osäker, hehe, hade jätteskoj. Sandras gamla lärare raggade på henne och sa att hon hade "halva inne" haha. Sen så träffade vi på lillPontus som hånglade med min kind och sen med Sandras kind haha, och så skämdes han när han berättade något och så sa jag "ja visst va de så" haha.

Kände mig otroligt attraktiv fast jag inte va de men ändå :) Sen så gick jag till Kim för jag skulle sova där så jag smög in och så råkade jag snubbla på ac:n och då vaknade Kim och va rädd och frågade vem de va hihi. Men det va ju bara jag, visst va de det. haha

Sen på lördagen så cyklade jag till skiljebo till Teres och sandra och jag snackade lite skit om det som hade hänt kvällen innan, och jag fick höra och häpna lite när sandra berättade att anonym hade sagt att han älskade henne lite, hahha. 

Sen så tog jag biken och bikade till stan igen för jag skulle hinna sola innan jag skulle ta bussen hem till sura. Så jag gick och solade och gången innan hade jag glömt mina ögonskydd i solrummet så jag fick köpa ett par nya men sen när jag tittade i väskan så låg dom där i allafall fast jag redan hade letat som ett as innan.. Jävla skit jag som behöver alla pengar som jag kan få.

Och jag är så "irri"HAHAHA, nej men jag är irriterad över att jag har tappat bort min favvofilm :'( Dagboken heter den eller The notebook asbra, hade för mig att jag tog med den till Kim men han säger att jag har tagit hem den igen men jag kan tamigfan inte hitta den så då måste den vara hos Kim. + att jag inte kan hitta min svarta cardigan och min adidas tröja :@ fan att allt bara ska få fötter och försvinna.

Jaja, men idag så ska jag nog ut och gå 5km har inte gjort det på en vecka och det är inte bra :@ Sen i morgon ska jag och mamma på stan och köpa kläder sen så ska jag träna och sola med Sandra.
Ska nog till Kim och leta efter mina tröjor också för någonstans måste dom vara.

Bla bla blaa.
PUS



Krogenrunda

Idag har det vart en jävla lång dag, sandra och jag somnade runt 2 igår natt och gick upp 7 åkte till turkskolan, blev riktigt mörkrädd..
Sprang på stan en snabbis, va till Kim och skulle hämta en film men den kunde jag inte hitta :@

Så vi åkte hem till teres och somnade för vi va så trötta, skulle ha åkt och tränat och solat men det orkade vi inte så vi sov till sex typ. Sen blev det eld i röven så vi sprang till ICA och köpte mera öl duschat fixat och m.m. Så snart ska vi dra ut, dock inte på en "krog" men en pub, mycket roligare, har nog blivit lite gammal..

Och på tal om gammal så har jag skit ont i ryggen och i ena skinkan, undra vad jag gjorde igår.. hehe.

Ska fixa håret nu och sånt

PUS

Historia

Haloj.
Ska åka till Sandra idag vi ska plugga historia för Sandra har prov i morgon men hon har inte pluggat nått den jäveln :@

Själv så har jag typ vaknat och ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag bege mig till tåget, men får se när jag åker. Måste egentligen åka till Kim och hämta en film som jag och Sandra ska kolla på men jag orkar inte åka dit..

Puss och hej vi hörs väl i kväll eller i morgon.

Hahahhaa

HAHAHAHHAhahhahahah hhahahha nu är jag på bättre humör. Jag är fan snygg!


Bränd i fejjan

Har precis käkat frukost är hemma hos kim, han stack i morse så jag hann aldrig prata med honom. Får ta det en annan dag I guess.

Har fruktansvärt ont i ena axeln, så jag är i ett dessperat behov av massage! Är röd i ansiktet av solnigen igår men det går över tills i morgon och då är jag brun ist. Får se när jag ska ta och åka hem måste tvätta för jag har inga rena kläder.

Måste gå ut och gå också, vare sig jag vill eller inte. Sov förresten som ett anus i natt, vaknade hela tiden och skit.. Sover nog allra bäst hemma i min säng.


Tränat

Så nu har jag och Sandra tränat de va bajsa jobbigt kan jag lova. Ska ta mig till oxen och sola lite nu oh så.

Pissväder

Hallå hallå.
På grun av det bajsiga vädret så kommer jag inte kunna gå ut och gå idag, känns ganska jobbigt för nu vet jag inte vad jag ska göra och jag känner mig rastlös. Men som tur är så ska jag till friskis och svettis och träna idag så jag får göra något vettigt idag med.

Mår så mycket bättre nu när jag går ut och går varje dag, sover bättre, äter mer regelbundet, ingen ångest (bara på morgonen), plattare mage :O, bättre kondis ja bara bra saker! Tack du där ute som fick mig att börja göra det här.

Ska även ta och köpa ett 3mån träningskort på friskis så jag kommer igång påriktigt men nackdelen är hur jag ska kunna komma in till stan så ofta, de kostar iaf 80kr att åka in till stan och hem igen och de kanske är lite fär mycke pengar för mig att slösa på tåg och buss. Men det löser sig nog. Sen så ska jag ta och köpa mig ett solkort på oxen så jag blir lite brun igen, är så blek!

Är väl de jag ska göra idag.. Jo jag ska nog hem till Kim och hämta lite pryar nu när jag endå ska in till stan.

De va nog allt.

Och ja Sandra björnfitta är en mössa.

PUS


Godmorgon

Vaknade av som vanligt att Sandra skickade sms till mig men de kanske va lika bra att jag gick upp nu så jag inte sover hela dagen. 

Va ute och gick igår men gick inte 5km gick nog bara 4 eller så för de va så varmt m.m. Men idag ska jag gå 5, för idag verkar det vara kallt för det har regnat hela natten, skönt!

Har förresten hittat en björnfitta med öronlappar som jag vill ha :) har letat och letat flera vintrar men jag har inte hittat någon men nu så, finns för övrigt på H&M vet dock inte om dom beställer den ut till butik men de går ju att shoppa på nätet. Inte för att jag använder mössa men de är väl skönt att dra på sig en sån ist för att fixa håret som endå blir förstört när det snöar/regnar.

Drömde en knasig drön i natt, jag skulle på bio men jag hittade inte pickan som jag skulle skjuta cowboyen med och sen gick jag och mikaela vilse när vi skulle till ett rum i skolan och så träffade vi på Kjell som hjälpte oss. Sen satt jag och Angelika ute och solade på en brygga med våra hundvalpar. Sen somnade jag hemma hos Sandra med en stor godispåse och vaknade av att Sandras mamma ringde och frågade hur det hade gått på bion.

PUS

Skulle ha duschat men jag fastnade här

Idag ska jag färga min ögonbryn och fransar för dom börjar bli väldigt ljusa nu, eller så är dom i precis den färgen dom ska va i alla fall ögonbrynen men jag gillar att ha dom lite mörkare för annars syns dom inte och de är ju inte speciellt snyggt att inte ha bryn, eller hur!?

Ska hoppa in i duschen snart och så ska jag nog gå på en 5km promenix igen, har inget annan för mig just nu och det får ju tiden att gå fortare + att jag kanske blir av med något kg och de är ju aldrig fel.

Hör och häpna förresten :O Hahahahah Sandra är superäcklig!! Vet ni vad hon tycker är jättegott!? Rå köttfärs! Fyfan jävla äckel :@

Jaja jag ska väl hoppa in i duschen och sen ska jag ut på en prmenix.

PUS

Nyttiga jag

Hoho, har nyss vart ute och gått 5km inte bara för att jag ville det utan också för att en viss preson tycker att jag borde gå ut och gå en timme varje dag..

Hade en jävla otursdag i torsdags, slog i tån skit hårt och bröt av en låång nagen + lite annat som har gjort mig ?000 - ??000kr fattigare.. Pengar som jag för övrigt inte har, lyckat.

Idag ska jag nog inte gör så mycket. Ta några öl kanske och tycka synd om mig själv.


Nu måste jag skriva något nytt annars blir Sandra sur :@

Jag har blonderat mig gått ner 20kg och tatuerat en stor barbie på ryggen.




Skoj skoj.
Sitter i sura och har gosat med kissebabyn, hon är så söt. Får se vad jag ska hitta på idag.. Va ju och tränade igår och jag har lite träningsvärk i rumpan och benen och lite i armarna :) Skulle ha solat också med jag orkade inte eftersom hela jag va som spagetti. Får sola en annan dag ist.

Måste slinga mitt hår lite snart, börjar se lite konstigt ut med utväxten, men får se när jag gör de har inte råd just nu, har inte råd med någonting förresten..

Ska nog duscha snart.
PUS

Hej hej

Ja jag lever, hittade datorn nu på bordet så tänkte att jag borde skriva en rad.

Senaste dagarna har jag inte gjort så mycker, bara vart hemma och så har jag tränat och börjat sola igen, kännde mig otrligt blek och sjuk. Så idag ska jag och Sandra iväg och träna och sen så ska jag sola lite, får se om jag ska träffa Kim också.

Bla bla.
Har nyss duschat så jag ska springa och smörja in mig snart håller på att torka bort.

PUS

Ska ta och åka hem nu

Min vistelse i storstaden är snart över, ska åka hem med tåget som går om en timme, har inget för mig och känner mig rastlös. Vet dock inte vad jag ska göra hemma men får väl hitta på något, en nattlig promenix kanske?! Skönt att gå ut och rensa tankarna lite eller så kan jag gå till en psykolig men de är nog lite billigare att promenixa.

Jaja, ha en trevlig kväll, får se om jag lever i morgon.

PUS

Fan vad irriterad jag är!


Hahaha jag är väl allt skojig!




Hahahahahhahahah killen är ju helt ADHD störd!

Dags att köpa vinterskor kanske

Sitter hos Kim och han har åkt till jobbet så nu är jag ensam. Funderar på att jag måste köpa vinterskor snart, kanske inte så snart med det blir ju kallt fort. Hade ett par vinterskor som jag älskade med dom slängde mami för hon tyckte det va så många skor i hallen :@"!8?)=/%"#¤() så arg blev jag! Och jag är så ledsen att dom inte finns kvar längre, jävla skit!

Får nog ta och köpa ett pas ful/sköna skor, hade ett par i rosa för 3-4 år sen och dom va så sköna så det är väl dags igen, men de är inte så kul när alla går runt i samma skor, då va det mest bara jag.


tjohej och tjohoo

Saknat mig. Liite kanske ;)
Nej men de har kliat i fingrarna på mig i några dagar, datorn hemma hos mami har fått fötter så jag har tyvärr inge internet and it sucks! Är hemma hos kim nu, dricker öl och kollar på skit. I morgon ska jag nog åka hem igen, hade ändå inte tänkt att stanna så länge.

Har det hänt nå nytt som jag missat? Kanske inte.. Jaja.

PUS

Loving you was easy once upon a time


Ears closed. What I hear no one else has to know


hem till sura

Hoho, är fortfarande hos kim ska ta och ka hem idag äntligen :)

Har vart ute och träffat sandra och de va nån jävel som höll på att tvätta föster med högtryckstvätt så det gick knappt att prata för att de va så högt.

Idag så ska jag åka hem tvätta och vila mig, får se vad som händer ikväll men de blir väl att kolla på film. måste fixa naglarna och lägga på en ansiktsmask, känner att jag behöver det.

Vart är Kim?

Sitter här hos Kim fortfarande, jag som hade tänkt att han skulle skjutsa hem mig men han har inte dykt upp än och jag har ingen aning vart han kan vara.. Vill åka hem till min säng och mina p-piller, har inte tagit sen i torsdags och de kan ju inte vara bra.

Jaja jag får väl sitta här tills han kommer och då kommer han säga att han inte orkar skjutsa mig, jävla skit!

Utvilad och nyduschad

Halloj, har precis duschat av mig allt äckel så nu är jag som en ny människa. Drömde i natt att min mamma skulle dö och att hon skulle ta massa sprutor tills hon dog, och så va min moster den som bestämde vilka som skulle dö. Så jag skulle på en rättegång men jag blev utkastad därifrån bara för tt jag sa "ja" lite otrevligt. Vet ej om hon dog eller inte..



Jag är den som måste smörja in mig ordentligt efter en dusch annars torkar jag ut. Ansiktskräm, babylotion, ansiktskräm mot rynkor (i förebyggande syfte runt ögonen, ett hårt liv börjar synas där först).

haha, jag har allt den bästa humorn ever!


who knew?

I know it can't be, but I just can't stop hopeing you will come to your senses and look outside the big picture and se, with your own eyes, how it is.

Do you remember?

José Gonzales - Heartbeats

One night to be confused

One night to speed up truth

We had a promise made

Four hands and then away.

 

Both under influence

We had divine scent

To know what to say

Mind is a razorblade.

 

To call for hands of above

To lean on

Wouldn't be good enough

For me, no.

 

One night of magic rush

The start - a simple touch.

One night to push and scream

And then relief.

 

Ten days of perfect tunes

The colours - red and blue.

We had a promise made

We were in love.

 

To call for hands of above

To lean on

Wouldn't be good enough

For me, no.

 

To call for hands of above

To lean on

Wouldn't be good enough.

 

And you, you knew the hand of the devil

And you...kept us awake with wolfs' teeth

Sharing different heartbeats

In one night.

 

To call for hands of above

To lean on

Wouldn't be good enough

For me, no.

 

To call for hands of above

To lean on

Wouldn't be good enough.

Kryssningens skojigheter

Rrrrabajbejpajj

Ja och så hittade jag bajs i byxan

Kikiboki-låten


kryssnings bilder



Taggad



Cp mongo



Mongo face



Sandra köper öl





gjorde illa mig på toan och de sved till lite och sen började de forsa blod, ser ut som om någon har tagit en rakhyvel och hyvlat bort en bit, känns som de också.


I'm back

Nu har jag kommit hem från kryssningen, hade jätteskoj faktiskt. Blev massa öl, öl och ja, öl! Innan vi gick på båten så va de en kille där som spanade in milfar och sen så när vi stod i kön så började han stirra på Sandras skor, "gud vilka snygga sneakers! Vart har du köpt dom? Finns dom i herrstorlekar? Bla bla bla" Hahahaha, killar och skor, de är minnsan inte bara vi tjejer som älskar skor.

Men sen på båten så spillde Sandra minst en hel öl på min klänning så jag stank som fan. Sandra va rund om fötterna. Sen så va de massa äckliga peddo gubbar som kom och raggade på oss och jag fick damp och skrek att dom va peddogubbar som bara ville knulla småflickor, hehe, ibland så kan jag bli liiite förbannad. Sen så va det såklart massa äckliga blatteäckel överallt som inte ens kunde svenska som ville ha sig ett nyp, nasty! Och "Robert" va nog värst, äckel äckel äckel! 

Men Sandra hade i alla fall skoj, gick och "klagade" på att hon va så jävla full haha. Sen så va de en nisse som va efter mig och han va ganska så läskig, han snackade jätte länge om att jag inte förstod hur jävla snygga jag va och sen så träffade jag på han igen senare på natten och då började han snacka om de igen "du är snygg, bla bla bla" och så jag sa ja okej men jag ska gå nu och då rycker han tag i armen på mig och säger de igen att jag är grymt snygg. Helt galen blev lite rädd, haha han kunde ju ha följt efter oss och gjort gud vet vad..

Sen under kvällen så blev jag döds hungrig så jag köper mat och vi går till hytten och Sandra ska öppna dörren så hittar hon inte hyttnyckeln och så tar hon legget och provar med det, de funkar nog lika bra med legget, ja de gör de! Haha så tittar jag i hennes väska och ser att hyttntckeln sticker upp jättesynligt och så öppnar jag dörren, haha full som ett svin.

Sen va de nog inge mer som hände, vi drack öl skrattade som satan m.m. Skoj hade vi i allafall. Sen på morgonen så va Sandra dödligt bakis och jag va pigg som en mört, haha jag är välsignad med att aldrig behöva bli bakis, men ångesten som jag får den är dödlig, men går över efter någon timme.

Bilder lägger jag upp lite senare.

PUS

En snabbis

Har egentligen inte tid att skriva nå, ska till arbetsförmedlingen på någon föreläsning om jobb i norge.. Superskoj.
Sen ska jag kila på stan och köpa diverse till kryssningen i morgon :D 

RSS 2.0