Hemma

Halloj, jag är hemma och har tråkigt, funderar på att klicka hem något nytt, för jag måste ju unna mig något fint :) Jag har ju trots allt fyllt år ;)

Stefan♥

Från mami

Klänningen är i storlek 36, men lite förstor i allafall, minimidja!?



Love makes my heart beat

Åh vad jag är kär ♥ Det känns helt underbart, det pirrar i magen och jag blir glad när jag tänker på hjärtat ♥ Jag saknar honom galet mycket, när sågs vi sist? Igår morse, så egentligen påriktigt i förrgår. Jävla cepe vecka som gör att vi aldrig kan ses :@ Nästa vecka blir mycke bättre och veckan efter det blir helt underbar :)

All I want is you, will you be my bride take me by the hand and stand by my side.

All I want is you, will you stay with me? Hold me in your arms and sway me like the sea.

If you were a river in the mountains tall, The rumble of your water would be my call.

If you were the winter, I know I'd be the snow. Just as long as you were with me, let the cold winds blow .

If you were a wink, I'd be a nod.

If you were a seed, well I'd be a pod.

If you were the floor, I'd wanna be the rug.

And if you were a kiss, I know I'd be a hug.

If you were the wood, I'd be the fire.

If you were the love, I'd be the desire.

If you were a castle, I'd be your moat, and if you were an ocean, I'd learn to float.


S.S


Smarta och påhittiga Sara :)

Hoho, kom på en jättegullig och romantisk sak nyss som jag skulle kunna göra :) Till lilla Stefan såklart! Tänkte göra så här en dag när karln är på jobbet att jag lagar mat och dukar fint, blomor/ljus ja allt sånt som är mysigt ;) Men jag vet inte exakt när jag ska kunna göat.. Jag är ju på praktik åså fast Stefan har ju börjat jobbat extra nu på dom helger han inte har Hampus, så då kanske någon gång. Fast nu är det ju viktigt att inte Stefan själv läser det här.. hehe och får reda på vad jag ska hitta på för romantiskt till honom.. Älskling jag skojar bara, jag ska inte gör något till dig ;)

Får se vad jag ska göra idag, måste egentligen städa mitt rum och plugga som ett svin, för jag har massa som jag ska lämna in innan praktiken är slut så jag blir en färdigutbildad säljare sen ;) Whiho.
Jag är sugen på någon, funderar på om jag ska gå och köpa lite mat, men vad ska jag laga då? Ingenaning men det blir nog nå smarrigt och mumsigt.

Pusshej ♥

Ajaj stackart mig

Hej.
Är hemma nu, har precis tagit mig en skön dusch :) ÅH! Har fruktansvärt ont i fötterna och det är konstigt att jag bara märker det när jag är hemma, antar att jag har alldeles för mycket att göra för att märkat..
Har tänkt på att varje dag där är som ett styrkepass, good for me.

Nu sitter jag och snavkar skit med Sandra, hon vill att jag ska följa med ut i morgon men jag tror fan inte att jag orkar eftersom jag är extremt trött när jag kommer hem.

Nu ska jag äta :@

Bitter!

Åh vad jag är irriterad!!!!!
Det är någon jävla fitta som snackar så jävla mycke skit om mig så jag vill bara sparka henne i huvet, hårt!
Först hör jag att jag har vart på ett "läger" och att jag där hade legat med alla och handledarna. Ringer upp fanskapet och ber henne sluta snacka massa skit, snällt såklart. "Ja men det är inte jag som har sagt nått, det va nån Carro och bla bla bla från hallsta som har sagt det" Ja men visst, duktig på att dra förhastade slutsatser om andra som man aldrig har träffat, aldrig har hört talas om innan, pissråtta!
Sen så säger hon att jag hade legat och myst med någon kille sexuellt, och så hade killens tjej ringt och jag skulle va tyst eller vad det nu va hon sa.
Först tänkte jag med det första att hon måste ju ha tagit fel på person men icke, eftersom hon fortsätter snacka skit. Vem fan är människan? Jag har ingen aning, INGEN ANING!!!
Sen nu idag så hade hon sagt att jag va en ful padda och ett horface!? Åh vad arg jag är! Vem fan är det som är ful egentligen, jag är inte snyggast men den där överkörda grävlingen är fan inte snyggare än mig!! Hockeynäsa och risigt äckligt svintohår, ja hur snyggt är det på en skala!?
Men jag är en normal människa som i allafall har lite skamm i kroppen som inte går och säger såna saker om folk jag inte känner och känner, för jag tycker inte det är okej, tycker man en sak ska man väl hålla den för sig själv eller säga det direkt till personen ifråga! Men om det är så här hon vill hat så får jag väl spela med samma kort.
Horface? Hora, nej det är jag verkligen inte, för att kunna vara hora så ska man ta betalt för sex och nej, det har jag inte, Men vad hon menar med att jag är en hora i ansiktet fattar jag inte, vadå att jag suger kuk och tar betalt? Samma igen nej jag har inte tagit betalt, jag gör allt gratis ;)
Och förrästen, vem fan är fet egentligen (!) hahahaa ja, jag är rund men jag har former på rätt ställen, dvs, tuttar/rumpa, men att ha gäddhängs feta fläsk armar hur snyggt är det? HAHA, usch.. Att du ens orkar anstränga dig på mornarna med att gå upp, du borde ju ta livet av dig.

Så nu har jag sagt mitt och du ditt, låt mig va du känner inte mig och jag skiter fullständigt i vad fan du hör om mig hit och dit, jag antar att du är otroligt intresserad av mig (lebb?) och mitt liv, för varför annars skulle du rota igenom allt jag har gjort och hittar på saker som du säger till min karl?  Boxnäsa.....ha!


Happy brithday to me!

Är hemma och är helt slut i kroppen efter en helg utan vila och sömn :@ Måste sova hemma mer nu för att jag inte orkar vara uppe och fjanta mig, och dom flästa vet väl att min sömn är otroligt viktig! Ja så är det i allafall, och så kan jag nog inte sova hos Stefan för det kommer bara va onödigt, för när jag börjar så sover han och när jag slutar är han på jobbet och när han slutar så sover jag.. Dilemma, fast jag kan ju sova hos honom man vaknar väl några gånger på natten eller!? Men då är det bara onödigt för honom att skjutsa hem mig halv 8 när han borde sova. Jobbig vecka, nästa blir nog bättre.

Stefan glömde ju bort att jag fyllde år i morse :@ Men det gör inget, han va så trött sa han..... Jaja, fick en blåbärstårta från mamma och 1000:-, bra att ha nu när jag är så fattig, ska nog spara lite. Sen så har jag inte fått nå mer, det är väl ett under om någon från min pappas sida eller han själv kommer ihåg att jag fyller.. Men men vad ska man göra åt senila idioter..?

Fan vad jag saknar Stefan :@ Det är lite irriterande att jag inte kan vara ifrån fanskapet en endaste dag utan att sakna ♥ Men det är väl så det är att vara nykär, för ja, klart jag fortfarande är det!

Nej nu ska jag lägga mig ner och massera mina onda fötter ;)
Pusshej ♥



Just ja, jag åt ju en munk haha.

Utekväll igår med svärmor

Hoho. Sitter hemma hos Stefan och glor på tv. Är lite hungrig, finns ingen mat här åså :@ Stefan är med Hampus hos sin mormor och morfar tror jag.

Va ute på bmb med Carina igår, hon hade med sin veninna Helena (?) som va skit packad haha, hela vägen in till stan så satt hon och kramade och pussade på mig.. Sen så när vi skulle in på Harrys så va hon för full och jag för ung så vi visste inte vart vi skulle så Stefan fick komma tillbaka och hämta upp fylletratten och skjutsa hem henne. Så jag och Carina gick till bmb, kom inte in på den lilla ingången där va jag alldeles för ung men sen i stora så ville han inte ens kolla på mitt leg.. Skillnad på vakter och vakter.
Dansade och hade det trevligt, fick faktiskt ont i fötterna fast vi inte va ute så länge, för mycke dans I guess. Sen så när det stängde så hade vi några brasiljanska (?) småpojkar efter oss, den ena va helt galen och sprang efter mig som en svans, lite läskigt måste jag säga.
Käkade en korv efteråt, pratade med några karlar utanför tills älsklingen kom och hämtade oss. Sen när han kom så såg vi att han hade kvar Helena i bilen haha han hade låtit henne sova där i bilen medans han gick hem och la sig innan han kom och hämtade oss haha. Usch vad full hon va men hon kom hem tillslut sen så tycke inte Carina om korven längre så hon spottade upp den lite, hemskt eftersom jag har fobi för spyor :O Jaja. Kom hem och la mig, va extremt trött!

Vaknade tidigt i morse pigg som en mört, Stefan åkte iväg till Sabina och jag stannade här och kollade på tv. Va tvungen och gå och lägga mig några timmar bara för att jag va så trött. Saknar min älskling.



River tapeter

Stefan river tapeter och jag sitter här och dricker öl och kollar på "How I met your mother" hihi, men jag har faktiskt vart duktig och rivit hur mycket som helst, faktiskt!
Det ska bli vitt i hallen, min idé ;) Sen skulle det bli mitt fina bruna golv i vardagsrummet och i hallen, min idé också ;) Grönt i sovrummet :D Hoppas på min favvo tapet där, men egentligen så är det lite onödigt eftersom jag inte bor här, men jag bestämmer ändå höhö. Men vadå, jag har ju bra smak ;)



Nej nu ska jag röe och sen ska jag hjälpa snutten men resten och nypa honom i hans runda söta rumpa.


Glass i magen :)

Halloj. Vaknade jättetidigt för att jag skulle följa med till Sabina och träffa Hampus. Är trött som satan och vill bara glo på film i soffan, men nej det kan jag inte göra för nu så ska Stefan och Jim hålla på och spacklar väggar och tak. Men nu verkar det som att dom inte har nå sandpapper så jag hoppas att dom ska börja i morgon i stället :D

Har vart hemma hos Stefans mamma och ätit mat och kollat på en film, sen nu när vi kom hem så tog jag en smarrig glassbåt :D Det är fan otroligt gott att äta ;)

Orkar fan inte följa med och träffa Hampus i morgon, jag måste ju få sova ut någon dag, funderar på att åka hem för där får jag sova ifred :) Men jag tycker om att umgås med min snuttigubbe som ser ut som en tjej HAHAHA!

Och förrästen så blir det nog utgång nästnästa helg, jag fyller ju på måndag så lite borde man väl fira mig fast det inte är en så speciell ålder.
Och fyfan vad skönt det kommer bli när jag får ordning på mitt liv, jobb, hem, hihi, sen så är det väl dags att skaffa unge när man har en bra ekonomi.

Nej men nu visade det sig att vi ska åka till bauhous i allafall och köpa sandpapper :@ Jag får aldrig sova :@
Jaja.
Pusshej ♥

"Va det bra så tjejer?"

Hallojsan.
Sitter hemma hos Stefan, han sprang nyss upp till Jim, film kanske? Jag är ganska trött och slut efter en låång vecka med massa jobb. Usch vad jag har ont i fötterna, tänk er sjäälva att stå upp 8-9 timmar nonstop.. Det tär på mina stackars små fossingar kan jag lova.

Va förbi Stefans mamma, fick öl av henne välldigt generöst :) Sen så va jag och Stefan och käkade på giddegrillen och (HAHAHHAHAHAHAH) efter att vi hade beställt och maten va klar så sa nissen där inne "va det bra så tjejer?" Haha jag höll på att dö, lilla Stefan ser ut som en tjej!!! HAHAaaa Ja det va skit roligt sen så sa han att Stefan va söt (!?) ookej.....? Jaja dom är väl så där, blattar.

Ska gå och pissa sen ska jag upp och hålla herrarna sällsap.


PUSShej♥


Torsdag

Hoho.
Är inte så jättetrött i dag, sov hemma så jag slocknade vid halv 10 kanske. Och nu när jag vaknade idag så tittar jag ut genom fönstret för att se vad det är för väder, och så snöar det :@ och det är hur mycke snö som helst ute :@ Fan vad arg jag blir!!! Det är ju för fan maj snart, MAJ! Har det någonsin snöat i maj!? Jävla vinterfan, fan vad trött jag är på snö!

Jaja, jag ska fixa till mig lite och sen ska jag cykla till willys i snöstormen. USCH!

Heeeej, vad gör du? Okej, heeeeeej.

Halloj, jag har knappt vart hemma. Har ju börjat på praktik på Willys, ja det är tungt jobbigt, jag har ont i mina fötter, extremt ont!
dag ett gick ganska snabbt, dag 2 sög, klockan gick cepe segt och idag så gick tiden jättesnabbt, skönt för det ända jag kunde tänka på va att jag ville åka hem och lägga mig i sängen, är så fruktansvärt trött.

Jag har små papercuts på hela händerna som svider satan, mina naglar går av hejvilt de är ganska jobbigt och så är mina händer jättetorra och ser ut som en gammal tants.

Nu är jag hemma i allafall, ska gå ner och hinna nå att tugga på, sen ska jag klä av mig och lägga mig i sängen och glo på teve, mysigt :) Men det hade vart mysigare om min sötkack kunde ha legat bredvid, men jag kan inte få allt.

Och förrästen så kan väl ingen ha missat att det har snöat idag :@ Fyfan, och jag som cyklar, hemåt är det motvind så jag blir helt snöig i ansiktet och ser inget haha :@ Fast det är inge kul.

Pusshej ♥

frukost

Halloj, har inte tid, håller på att fixa mig och käkar frukost, börjar klockan 8.. Tidigt, ja! Hade faktisk velat sova mycke mer..

Puss

Praktik på måndag

Halloj, har vart inne i stan och haft prov, det gick lite sådär tror jag hehe. Sen så har jag skyndat mig hem skyndat mig på biken till willys. Pratade med en kvinna och hon gav mig praktik tills nu på månad och 3 veckor framåt, sen så sa hon att det är 99% chans att jag får sommarjobb där :D Vad skönt.

Men fyfan vad trött jag va i morse, åh ville bara sova vidare bredvid min sötkack, men icke så jag klev fan upp och jag hasade mig till tånget som förövrigt va försenat 10min :@ IRRI!
Åh så sugen jag är på att gå på stan :) oooch!

Nej jag har ingen lust att vara uppe nu, ska gå och sova lite middag (om jag somnar) annars blir det att glo på tv och bara ta det lugnt. Sen måste jag faktiskt att göra några inlämningsuppgifter som skulle ha vart inne för lääääääänge sen oops ;)



Pusshej♥

Åh jag vill ha sommar NU NU NU!!!

Nej jag har inte börjat plugga igen, sitter här och glor på olika saker och oj vad jag vill ha sommar :) Jag vill ta på mig en klänning och flippflopp och sen gå ut i solen, förstå vad skönt dt skulle vara :) Snart så hoppar jag. Och på tal om ingenting, jag fyller år om 11 dagar ;) Bara så alla vet det.



H&M

åh vad tråkigt jag har :@

Hej. Nu har jag pluggat och läst halva boken :@ Så jag har halva kvar som jag ska orka läsa på 2,5h för sen kommer förhoppningsvis Stefan och hämtar mig, för jag har min väska hos honom and I need it for tomorrow. Men jag har ingen lust att plugga, det är så tråkigt så jag håller på att dö! Jag orkar inte och jag har ont i ögonen efter allt läsande, att jag alltid ska vänta med allt till sista dagen..

Så här irri är jag:




HAHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAAH
Ja så där mycket har jag kvar att läsa och exakt så där arg blir jag påt ;)

Idag är jag lycklig :)

Hihi idag mår jag bra, jag har en underbar pojkvän och en söt kissemisse som jag älskar ♥
Har visserligen prov i morgon och har fortfarande inte öppnat bokfan :@ Men jag ska vara duktig och göra det nu! Sen så ringde jag till willys och jag ska komma in i morgon så hon får "titta" på mig och se om jag är kvalificerad som prakikant ;) Men det är klar jag är det, jag är ju superduktig!

Åh nu har jag ju min väska hemma hos Stefan med alla mina saker som vanligt.. Men jag behöver inget här hemma har ju ändå så mycke skit överallt så det är inget jag saknar direkt, eller jo min lila kam :'( Men jag ska inte fixa håret idag, bara i morgon och då ska jag duscha där, har min fön där också :@ Haha vad duktig jag är på att dra med mig massa skit och lämna där, haha han borde få ryck snart bara för att det ligger massa "tjej" saker överallt..

Så är det. Nu ska jag gå ut och ta ett bloss sen kissa och sen ska jag klä av mig och lägga mig i sängen och plugga lite.

Pusshej ♥


PMS

Vet ni vad jag kom på :O jag är ju så här irriterad och grejer för att jag har pms, ta inget på allvar jag snackar mest bara goja ;)

Har så fruktansvärt tråkigt åh :@ Funderar på om jag ska åka hem till Stefan innan han slutar och diska och städa lite åt honom, då blir han säkert jätteglad. Och så slipper han ta en liten omväg och hämta mig. Se så snäll jag är ;)

Åh vad jag älskar och tycker om den där lilla killen ♥

ÖL

Halloj, nu har jag lugnat ner mig lite, men allt finns kvar. Jag antar att jag egentligen borde glömma allt det här, det va ju bara ett litet snedsteg, men bara efter jag hört det från rätt käft. Jag antar att det är många som förstår vad jag pratar om eftersom lilla gubben och berättat det hejvilt, men kan fortfarande inte säga sanningen till mig. Du kan inte gå emot dig själv i all evighet.. Jaja nog snackat, fast jag kan inte låta bli :@ Jag blir så frustrerad och finns det något godare än en kall öl och cigg i solen då? Nope. Så jag ska springa till systemet sen ska jag sätta mig på balkongen och muttra för mig själv haha.

Altså den här grejen den är så obvious, haha det är som att jag ska ljuga om att jag inte är en kvinna. "Nej jag är inte det, vart har du fått det ifrån, jag är kille med pattar och långt hår, säkert!"

Pusshej♥

Sol sol sol :D

Har precis kommit hem nu :) Stefan va och hämtade Hampus idag och vi va och gick en megalång promenix runt ramnäs. Åh fyfan vad skönt det är med sol :) Man blir ju till och med glad av att gå ut, innan va det mest "usch vad kallt det är, jag stannar hemma". Sen så va vi hos Stefans mamma och matade (:O) Hampus, jag fick till och med vara ensam med barnet medans Stefan åkte och hämtade en väska hos honom. Han dog inte så det va bra :) haha.

Sen så va vi och käkade hamburgare på sura pizzerian åh vad gott det va :) Sen va vi och hälsade på Timo som satt och drack öl..
Sen va det ganska så tråkigt och Stefan blev sugen på glass, som vanligt fast han nyss hade ätit och tjatade om att han va bajsmätt.

Igår så satt jag och gubben och drack en varsin 3,5 och käkade popcorn, mumsigt ÅH satan vad gott det är med öl, helt galet!

Jag har i allafall bestämt mig för vad jag ska tro om allt det hära tjaffset hela tiden, hämden är ljuv säger jag bara!

idiotjävel

åh

Vad jag är sugen på öl, vill bara drick en och en till och massa, mm snarrigt.
Stefan kommer och hämtar mig snart sen ska vi hem till honom och kolla på film tror jag kanske. Kom på förrästen att jag inte allste har prov i morgon utan det är ju på fredag :D hihi vad glad jag är!
Och alla som såg desperate housewives såg väl att dom sa frittata hahahahhahhahhahahaha!!

Vårsol

Hallojsan.
Har varit ute och gått i solen, höll på att svettas ihjäl :@ Gick till willys men så klart va inte chefen där hon skulle komma tillbaka i morgon någon gång, så jag får väl gå dit igen. Behöver lite motion eftersom fettet hänger och jag måste rensa tankarna extrent mycket.

Men egentligen så har jag ingen aning varför tjaffset fortsätter. Om nu x ljuger då kan ju x och x träffas och prata ut medans jag ser på ;) Men icke, feghet? I don't know. Jag hade i allafall vart oxtokig! Och sen förstår jag inte varför x skulle ljuga för, vad vinner h*n på det? Det är i allafall någon som antingen missuppfattat situtionen eller minns fel eller bara är helt jävla dum i huvet och snackar massa skit. ÅH VAD ARG JAG ÄR, VILL BARA SPARKA NÅGON I HUVET OCH HUGGA NER DEN OCH DÖDA DÖDA DÖDA!
Jag kommer i allafall inte släppa detta tills jag får höra sanningen för det är ju någon som ljuger mig rakt upp i ansiktet, jag må va liten men blir jag arg så smäller det hårt!

Ja så är det, jag orkar inte med det här längre jag orkar inte med all jävla drama. Vi är väl förfan int 15 längre!? Bete er som vuxna människor för fan, jag är yngst här och det känns som att jag är omringad med små ungar som bara skriker och gapar. Fyfan....

"I'd rather bleed with cuts of love than live with out any scars"

I'll never be the same if we ever meet again

I only give you hard time because I can't go on and pretend like I haven't tried to forget this.



It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

:@

P.S. I love you



S.S

Pollenallergi?

Halloj, jag nyser och nyser hela tiden :@ Kan det vara så att jag blivit pollenallergiker? Joppar fan inte det, fyfan vad jobbigt det skulle vara..

Hade en lång diskussion men Stefan igår, jag vill inte gå in påt men det är okej.

Måste gå till af idag hade nästan glömt bort det, sen så måste jag gå till willys men det ligger ju så långt bort :@ Blä. Måste plugga också har ju prov i morgon och som vanligt så har jag inte ens öppnat boken.. Vad duktig jag är haha.

Ska hoppa in i duschen så jag ser anständig ut när jag går och söker praktik till nästa vecka haha jag är lite sent ute, men jag tycker prakit är otroligt onödigt faktiskt!

Pusshej ♥

Måste nog ta och äta något

Har inte ätit på jättelänge.

Roast på Berns

Åh kan inte tiden gå fortare!?

Är otålig! Åh jag vill bara.. allt möjligt.
Stefan ska komma och hämta mig efter jobbet, jag måste ha min laddare för min mobil stendog och nu har jag min "nya" mobil som jag inte gillar (vill kunna slänga den i väggen när jag blir oxtokig). Får se om jag sover kvar där åså.. Vi är ju egentligen kvitt nu I guess.

Måste egentligen plugga lite, har ju mitt sista prov ever (!) på onsdag, åh fyfan vad skönt!! Sen har jag praktik i 3 veckor sen är den här äckliga cepe kursen ÄNTLIGEN slut! :)


"Tell me how you tolerate the things you just found out about."

Bilder från i fredags hos Björn.





I stället för en tråkig vägg

Schabloner.


Hade inte datorn med mig i helgen

Halloj, nu är jag hemma sitter med ansiktsmask och snorar, för ja, jag har blivit sjuk igen :@ Jag som precis va sjuk åså.. Jaja vad ska man göra. Måste ta mig till kursen idag och få ett papper påskrivet så jag får pengar, men jag orkar inte åka dit, jag mår inte alls bra. Hade feber inatt, frös som satan när jag skulle sova så jag sov med dubbla täcken och sen så vaknade jag vid 2 och va kallsvettig.. Jobbigt. Å nu är jag jätte snorig men jag tror inte att jag har någon feber..

Ska nog berätta om min underbara helg.

Fredag.
Va hos Stefan och fixade mig, åkte till skultuna och festade hos någon Björn. Det va faktiskt otroligt skoj haha trots vissa incidenter, men allt blev bra och allt är kanon nu :) Blev lagon full, glömde min sjal i Adels brors bil :@ Den kommer jag förmodligen aldrig se igen :@..... När kom vi hem? Igen aning men jag somnade inte på en gång, va för arg för sånt, Stefan somnade som en sten, tror jag, fast egentligen va han vaken och lyssnade på mitt hat mummel haha. Jag älskar dig gubben!

Lördag.
Va hemma hos Stefan och sov, han försov sig, jag sov som en sten. Men sen när jag vaknat hoppade jag upp och sprang till konsum och köpte mat och lagade mat, se vilken bra flickvän jag är ;) Vad gjorde vi mer? Vi va väl bara hos honom och kollade på film och sånt.

Söndag.
Stefan åkte och hämtade Hampus på morgonen och vi åkte hem till Stefans mamma och käkade frukost. Sen så åkte vi till hans mormor och morfar och va där hela dagen, and guess what!? Jag höll i ett barn :O haha. Nej men eller vad säger jag jo jag gjordet! För alla vet väl att barn inte liggen mig närmast om hjärtat så är jag ganska stolt över mig själv, haha. Men Hampus han är faktiskt jättesöt och han skrek inte och då är det faktiskt okej.

Så va det i allafall.
Jag ska nog hoppa in i duschen nu och sen måste jag förbi willys och fråga om praktik plats. Sen i morgon ska jag till af med papper.
Pusshej ♥

Party?

Haej och hå.
Stefan vill att jag ska följa med på en fest i skultuna (!?) hos någon som heter Björn.. Jaja jag får väl hinka ii mig en massa så blir det säkert skoj.
Sitter och väntar Stefan som jobbar över, fast egentligen gör han inte det utan bara hatar mig och orkar inte vara med mig nå mer, kanske. A men jag har tråkigt jag är rastlös, jag har packat min väska med diverse kläder och sånt jag har inte duschat för om jag gör det här hemma så måste jag göra det igen hemma hos Stefan bara för när mitt hår har torkat så går det inte att göra nått med det. Jobbigt.
Och förresten, fyfan vad fet jag har blivit igen :@ Sitter här i sängen och magen den bara väller över brallerna ner på golvet och handtagen också, usch Sara usch!

Godmorgon

Ja nu har jag klivit upp för andra gången idag, men första gången så gick jag och la mig så fort jag kom hem.

Måste bara berätta om min knäppa dröm haha. Jag drömde att Stefan skulle föda ett till barn och jag fick inte va med på förlossningen utan jag fick vara barnvakt åt Hampus, och så frågade jag om dom kunde filma det så jag fick se det senare och då sa dom att förlossningen skulle hålla på i 3 dagar och man fick bara filma i en dag så då valde jag dag 3 då ungen skulle pluppa ut. Haha helskumt!

Idag så tror jag att jag ska föla med Stefan och kolla på tapeter om han hade råd, vet ej.. Annars så har jag ingen aning, det är ju fredag btw :O Är lite sugen på att drick öl åh.

Ska nog laga mig en macka med stekt ägg på igen för fyfan va gott det va :) Sen ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig allt snusk (Stefan tog på mig igår). :O

Pusshej ♥

Utelämnad? Kanske..

Har duschat och fixat till mig får se om Stefan skulle komma hit och hämta mig, och ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning vad som händer.. Varför får jag aldrig veta nått? Jaja.. Har städat lite i mitt rum men det är massa kvar usch vad tråkigt det är jag orkar fan ingenting längse jag vill bara sova och sova tills jag dör..

Ska gå ner och hitta nått att äta för man vet aldrig när man får äta igen.. Usch jag hatar såna människor som N som bara skiter i allt och sånt..


Äggmacka

Tjohej. Har ätit 2 mackor med stekt ägg på, känner mig ganska nyttig för visst är det nyttigt? Who knows.. Fy helvete vad trött jag va i morse, fick åka hem vid 5 blä fan vad jag bara ville ligga kvar i den varma sängen och sova och drömma vidare på mina knasiga drömmar haha.

Får se om jag får följa med Stefan och kolla på tapeter idag :@ Jag vill ju se så dom blir snygga och inte svart/grå/vit som ALLA verkligen ALLA har, för hur fult är det inte usch!

Ska gå ut och ta en promenix till Willys idag, skulle ha gjort det igår men jag orkade inte gå upp ur min sköna säng på hela dagen snacka om lat.. haha.
Jag ska!

Pusshej♥

"Ohhh irri"

Haha va bara tvungen att visa upp dom sexiga tavlorna som jag och Sandra har garvat ihjäl oss åt!


Soja går väl bort från kläder?

Halloj, nu är jag hemma efter en sväng på stan med Sandra. Va på kursen och hade prov i marknadsföring, och det gick skitbra :) bara för att jag är så bäst.

Sen när jag va klar med det så gick jag och Sandra och käkade kina buffe, det va jättegott, och så hände det 2 små olyckor när vi satt och åt haha. Jag tappade ner min kniv på min tröja med massa ris och soja och sen så tappade jag en till kniv på samma ställa haha hur klumpig är jag!? Så nu har jag soja fläckar på min vita t-shirt lyckat..

Åh är så jävla sugen på min glassbåt som jag har hemma hos Stefan, har lust att åka dit och äta upp den innan han gör det :@ Och så är jag jätte sugen på att kolla klart på filmen The box som jag och Stefan började kolla på igår men han somnade och jag ville inte kolla själv för då hade jag vart tvungen att kolla om det jag redan har sätt när han skulle titta. Så är det.

Har lite ont i huvet så jag kan inte sitta här längre.
Pusshej♥

So easy to fall in love with you

I've got so much love for you darlin'
And I, I wanna let you know how I feel

And it's true that I love you

And it's true you're the only one
And I do, I adore you
And it's true, girl

You make me feel alive, ive, ive, ive

You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive, ive

You say, you say, you say that I'm the only one

You say that I'm your number 1
Now you're gone and I feel numb
Tell me where do we go wrong

You were my best friend and boyfriend

Now it seems like you're my worst friend
I gotta do soul searching
Without you I'm a whole different person

I ain't acting like I used to

I don't feel loved like I used to
It was your love I was used to
Why do I had to lo-lo-lose?

Your love, your love, your love

Your love is what it was
That have me feeling bust
You are my true love

And it's true that I love you

And it's true you're the only one
And I do, I adore you
And it's true, girl

You make me feel alive, ive, ive, ive

You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive, ive

Hey girl, you're the only one

Supposed to be my number one
Now you're gone, I feel so numb
Tell me how do we go wrong

First friends then we became best friends

You used to be my girlfriend, now you're my worst friend
Yeah, I gotta do a lil' soul searching
Without you I'm a whole different person

I don't even act like how I used to

I don't even feel loved like I used to
I guess it's your love that I used to
And I feel bad that I had to lose you

I get so many things that I wanna s-s-say

I guess this mean that I'm missing you
Sorry for the things that I did to you
I'm so lost without you

And it's true that I love you

And it's true you're the only one
And I do, I adore you
And it's true, girl

You make me feel alive, ive, ive, ive

You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive, ive

I've got so much love

I've got so much love
I adore you and it's true, girl

You make me feel alive, ive, ive, ive

You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive
You make me feel alive, ive, ive, ive, ive

So easy to fall in love with you

And all the things that you do
Baby girl you're so remarkable
So special, so wonderful

So special, so wonderful

So special, so wonderful
Baby girl, you're so remarkable
So special



Hemma i sura en sväng

Hoho, har haft en lång helg med Stefan med massa öl varje dag, alkoholist? Nej då, inte än. Har mest suttit uppe hos Jim och druckit och kollat på film, men i lördags höll jag på att dö av skratt, jag hade så jävla ont i magen så jag visste inte vart jag skulle ta vägen hahahhahahahhaah. Först skrattade jag åt saken vi skrattade åt men det gick snabbt över till att jag satt och asgarvade åt Stefans skratt haha vad roligt han skattar HAHA!

Har inte haft lust eller tid att plugga så nu när Stefan skjutsade hem mig i morse så pluggade faktiskt jag när jag hade vaknat, så nu är jag klar, eller jag har inte pluggat så som man ska göra utan jag har bara läst igenom boken lite slarvikt, men hur svårt kan marknadsföring va egentligen..?

Jag drömde btw att en ål hade ätit upp mina fiskar i min pool, skit skumt och det va Stefans ålar och jag va jätterag på honom. Sen så drömde jag i natt något som jag inte kommer ihåg men jag vaknade och va tvungen och kolla om Stefan låg kvar där, och det gjorde han och sen somnade jag om. Är ganska nyfiken på vad det va..

Får se vad jag ska göra idag, ska nog städa mitt vackra rum och tvätta lite. Ska nog springa iväg och hitta en praktikplats också måste ha en tills i morgon och den måste va i sura för jag har inte råd att åka tåg någonstans.. Willys?

Jaja det löser sig nog ska jag se.


Tiden räcker inte till någonting

HAr vart hemma hos Stefans mamma och käkat mat och druckit lite vin. Är faktiskt lite trött, har lust att sova en timme eller så, och så måste jag ålugga som en galning, min plan va ju att plugga in 2 kapitel om dagen men jag glömde min bok hemma så jag ligger jätteefter :@ Usch jag orkar inte.

Ikväll ska jag med Stefan och hans granni till någon fest i stan.. Jätteroligt verkligen... Måste egentligen hem och byta kläder eller nått, nu när det är ganska så vart ute så kan man ju ha på sig pumps och jeans. Får se om Stefan skulle v nykter och köra oss men han kommer nog föröka med alla medel att hitta någon som kör i stället för honom, fast han säger att han inte borde dricka varenda dag.. Karlar.




Hos Stefan

Hallojsan.
Har precis kommit hem till Stefan, han håller på och bära ner kartonger i källaren och jag hjälper till ;) höhö. Nej jag sitter ju här och håller er uppdaterade om mitt intressanta liv haha ironi.

Vi har vart på erikslund och kollar på golv och tapeter lite, kan nog flirta in min otroligt snygga smak i hans lägenhet hihi. För killar har väl ingen bra smak!? Det tycker inte jag.. Fast å andra sidan så vill väl inte killar att desas hem ska se "femenina" ut. Gay varning.



Knullheeje♥

It hurts with every heartbeat

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying but things will never change

So I don't look back

Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

Just a little

Little bit better

Good enough to waste some time

Tell me would it make you happy baby
We could keep trying but things will never change

So I don't look back

Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Mmm
We could keep trying but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat

 


Hej hopp gummi snopp

Sov hos Stefan i natt i alla fall, han ville så varför inte, jag vill ju va med honom :)
Igår så va vi hemma hos Stefans granne, Jim och kollade på en halv film, sen blev vi trötta haha. Och innan det så blev jag tvungen att hämta Stefans mamma i sura och skjutsa henne till ramnäs bara för att Stefan ade druckit, och inte nog med att jag knappt når ner till pedalerna så möter vi en snut i sura och det är körförbud på bilden och jag har fortfarande prövotid på mitt körkort så jag höll på att bajsa på mig. Mitt älskade körkort :'( Ja men tur så körde den vidare åså och jag kom hem helskinnad med mitt sexiga värdefulla körkort kvar i plånkan :D
Se så jag offrar mig och ställer upp..

Ja men nu är jag i sura i allafall för Stefan skulle åka och hämta Hampus så jag passade på att åka hem och duscha och byta kläder så jag är snygg. Ska ta och fixa mig lite så jag känner mig lite snygg och så att Stefan inte glömmer bort att jag faktiskt kan se snygg ut och att jag inte alltid ser ut som en påse skridskor i ansiktet, det är ju inte "påsen" han blev kär i utan mitt fina jag.

Jada jada, ska ta och fixa till mig snart.
Knullhej♥


Kolla in mitt sexiga VG/MVG!

:D


Heeje

Åh jag vill göra något, jag vill hitta på något. Jag har ingen list att ligga här hemma och läsa i en tråkig bok om tråkiga saker, blä! Jag tycker det är jävla dags nu för mig och Stefan att hitta på och göra saker ist för att bara ligga hemma hos honom och glo på tv, för visst är det mysigt ibland men inte i längden. Fast et är väl lättare på sommaren, bada, spela minigolf m.m. Men nu då fafan kan man göra? Springa i snön? Frysa ihjäl ute? Ska kanske skaffa mig en rik man som kan ge mig det jag vill ha ;) Haha nej då, jag kan nöja mig med min fattilapp ;) Nej vad elak jag är haha.

Åh jag ångrar att jag lämnade min goda smarriga mummsiga godispåse hemma hos Stefan :@ Åh jag vill bara smaska på den, eller på en smarrig pizza ÅH! Fan vad hungrig jag är. Ska nog gå och köpa mat, måste sluta äta ute för mina egna pengar ;) bara för andras. Så jag ska springa till konsum med mammas kort och köpa mig något smarrigt. Är faktiskt jättesugen på köttfärs, potatis, stekta tomater och sås. Åh maaaaat.. Mat är fan det godaste som finns och vatten, så är det.

A jag ska väl kläpå mig och bege mig till konsum.
Knullhej♥


1 April

April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill.

Idag är det min favvo dag :) Jag älskar att lura folk, hur kul är det inte!? hihi Lurade Stefan lite i morse men dagen är inte över än ;)

Sitter och funderar på hur i helvete jag ska klara mig den här månaden, jag har fått alldeles för lite pengar och jag klarar inte av att leva på dom :@ Fan vad jobbigt det är. Ska nog ta en sväng förbi soc så jag i allafall når upp till normen.

Ska plugga idag också, ska plugga in 2 kapitel varje dag så henner jag plugga in hela boken tills på onsdag, planering. Eller om jag tar några till så får jag vara ledig en dag.. Bra idé. Ska nog inte sova hos Stefan idag, det är inte så bra att vi är så mycket hela tiden då tröttnar man på varandra fort. Eller han kommer tröttna på mig bara för att jag behöver extremt mycke uppmärksamhet. Och en sak som jag stör mig på är att jag aldrig kommer få så mycket som jag är van vid.. Jobbigt? Ja lite, men det är väl något jag måste vänja mig med kanske.

Filmer från i lördags






Bilder från Mikaelas och Angelicas kalas/fest i lördags


RSS 2.0