Dags att skaffa sig en dator kanske..?

Hej och hå.

Har inte skrivit nått på jag vet inte hur länge, men nu när jag har en stund över så tänkte jag kläcka ur mig lite skit.

Har börjat på en säljarkurs i stan som kommer hålla på i hör och häpna 15 veckor :O Jga kommer ju speriöst att dö. Vi kommer läsa 6 kurser och till varje kurs får man 2 veckor, blä blä blä! Jag håller redan på att svimma bara för att jag inte fattar nått. Ska träffa Sandra senare vi ska käka mc donalds åh!

Jag har gått och skaffat mig en boyfriend också :O Snacka om otippat, men så kan det gå.

Usch vad jag saknar Kim, han hatar tydligen mig nu och vill aldrig mer veta av mig :'( Jag vill bara åka hem till honom och krama om homom. Men man måste väl gå vidare någon gång, inte sant!? Min älskade baby, men han kanske vill träffas sen när han har kommit över mig lite så det inte känns så jävla jobbigt..

Ja men jag ska nog ta och gå till stan nu och vänta på Sandra i hundra år :@ Jag som är cepe hungrig. Ska nog ta mig något litet så jag inte svimmar.

PUS

Hej

Har inte tid så det kommer en rad med skitsnack.
Lagar mat just nu hungrig som satan. Hade en otroligt trevlig helg :)

Förlåt

I want your drama the touch of your hand

Jag har så tråkigt! Funderar på om jag ska försöka igen med tv-spelet :@ men jag kommer bara få damp. Kim slutar om en timme och då ska vi verkligen kolla på film, blev ingen film igår.. Vi gjorde annat i stället. Nej men jag har inget att berätta.

Pusshej


I think you are funny and I like your smile

Goodmornig everyone. How are you? I'm fine :)

Är kvar hos Kim, orkade inte åka hem idag, så jag stannar en natt till, men det är bara bra och skojigt. Men jag är lite irriterad på det där jävla kung fu panda-spelet :@  För jag har kommit till ett ställe där det verkligen inte går att komma vidare, jag har försökt hundra gånger :@ Jävla horspel. Haha och det roligast är att det är från 7år, så jag känner mig extremt dålig haha. 

Ska nog springa lite på stan idag hade jag tänkt :) Måste köpa något åt mig extrema elektiska hår för annars kommer jag raka av det för det är så jävla irriterande när det flyger i ansiktet och kittlas :@ Bajsvinter.

nner mig extremt elak också, stygga Sara.. FY! Men vad ska man göra!?



Nu ska jag röe :@

Film kväll?

Snart kommer min älskade exman hem, och vi ska förmodligen kolla på film och käka popcorn :) Sen måste jag sova, är otroligt jävla trött :@ Och så är jag lite irri bara för att Sandra inte har hört av sig till mig :@ Jag har itressanta saker att prata om, som alltid!

Godnatt

There is nothing else I can say

Boy we've had a real good time and I wish you the best on your way. I didn't mean to hurt you, I never thought we'd fall out of place. Not that I don't care about you, just that things got so complicated.


Nytt år, så det är väl dags för nya vanor..

Hej och hå.
Sitter hemma hos min älskade baby Kim och kollar på film. Har vart hos tandläkaren idag, hon sa att jag hade jättefina tänder och så derömde hon mig för hur duktig jag är på att borsta mina tänder, "du har verkligen fått till en bra teknik med tandborsten" okej, så speciellt svårt är det inte att borsta tänderna, eller? Sen så tjatade hon extremt mycket på mig om att jag måste börja använda tandtråd, och ja, jag ska görat.

Har suttit och spelat kung fu panda spel på xbox :) haha ganska så skoj faktiskt. Men nu så har jag kommit till ett ställe där jag inte kan :@ För att när man trycker upp så går den ner och ner så går den upp :@ Irri, så Kim får fixa det där till mig sen :)

Nytt år sa jag visst.. Tänkte börja om på nytt, lämna allt gammalt bakom mig! Träffa nytt folk, göra nya saker, göra nå nytt och intressant. Så..




För 5-6 år sen skulle jag tro. Fan vad jag älskade dom där skorna! Och kvinnan bakom kameran! Men ibland måste man gå vidare som sagt ♥

Hej något intressant, ja, frittata

haha ja jag tycker fortfarande att det är döds skoj!

Har nyss tagit en lång dusch efter ett mensvärksanfall som jag fick, fy i helvete vad jävla ont det gjorde, jag trodde allvarligt att jag skulle dö! Säkert!

Funderar på när jag ska hem till negern, han skulle äta med family men har noll koll på hur länge han skulle vara där, men tur att jag lever på 2000-talet för nu kan man ju ringa eller skicka mess, hahahahhahhaha fan va roolig jag är.

Nej men jag har inget viktigt att klämma ur mig. puss och hej

FRITTATA!

Tjenis penis.
Sitter och snackar dynga (haha) med Sandra (aka horungen) haha ja, jag har så jävla kul. Hade en skojig natt, va på en sugfest sen så gick vi till vår älsklings pub :) Satt där och drack öl, hahah och Sandra blev utskämmd för att hon tyckte en nisse va söt och så busvisslade en av nissarna som vi va med och skrek att hon tyckte han va söt så alla som satt där satt och stirrade på henne och undrade vad det va för jävla mongo hahaha. Passade på att spela lite golf, va faktiskt längesen jag gjorde det :O då va det med Mandy.

A men i allafall så spelade vi lite sen träffade vi på Jessica och Robert, sa lite hej och sånt. Mycket trevligt. Sen när det stängde så åkte vi iväg långt bort mitt ute i skogen :O jag va så rädd haha. Nej med det va skoj, lite kallt bara :@ Satt och spelade ölspelet haha, sen så gick vi och la oss, ja, vad va klockan? 7? A men jag va galet pigg vid 10 så jag sprang upp och rökte lite, funderade på vart jag hade hamnat, la en kabel under soffkudden m.m ja sånt man gör när man vaknar hahahaa jag är så rolig. Nej men det är jag inte, okej lite då ;)

Sen sprang jag och väckte alla, herregud man kan ju inte sova bort en hel jävla dag :@ Det är ju nästan olagligt :O Så Sandra och jag gick upp, satte oss i köket sen satt vi där och garvade så jävla hårt haha jag har inte skrattat så på evigheter. Ja men vi satt där och funderade på att vi inte hade något nytt extremt roligt ord. Och så helt plötsligt utan förvarning säger Sandra frittata HAHAHAAA jag höll på och dö! Allvarligt! Frittata, för er som inte vet, är någon typ av äggrätt med tomat i. Det satt ett recept på kylskåpet där det stod att ägg är mat och så stod det ett det va klimatsmart med frittata hahhaah. Ja det va i allafall extremt roligt, jag har fan träningsvärk i magen efter allt skrattande.

Sen så stod det en äcklig hund på bordet som hade cepiga ben haha den va nasty. Vad mer..? Jo sen så satte vi oss i vardagsrummet en sväng och så fanns det 2tavlor som det va en giraff och ett lejon på, och giraffen gjorde evil eye och lejonet gjorde ooochh minen, hahahaa fyfan det satt vi och garvade åt i  38 år, så e de.

Har jag nå mer att säga? Jo, om någon undrar varför jag är så störd så ärde för att jag inte har sovit något än, så jag är extremt övertrött. Men vadå? Jag är ju ganska så festlig hhahaaa.  Nej men jag har inget att tillägga på detta enormt betydelsefulla inlägg, såååå... Fuck you och godnatt. Nej jag skoja knullhej ♥



I love it!

love it love it love it :D


Ny hårfärg?

Hallå.

Idag så har jag planerat att tona håret lite, färgen är som min naturliga, så slingorna och annat skit ryker idag. Senare idag ska jag äta mat med Kim och sen så ska vi till hälla och vandra omkring lite :) Jag måste köpa shampo och balsam, lotion, rakhyvlar och lite annat.

Ha inte så mycket att berätta egentligen, har inte hänt så mycket roliga saker heller, bara samma gamla vanliga skit hihi.

PUS

Nyår 09/10


RSS 2.0