H&M

Satt och kikade på H&Ms hemsida och såg ett par super söta skor, kollade på dom när jag var i stockholm också, men det är väl onödigt att köpa massa sommar skor/kläder när det fortfatande springer isbjärnar utanför fönstret..




Visst va dom söta :)

Den dog

Satt och spelade tv spel i lungnan ro och helt plötsligt dog kontrollen, så nu sitter den på laddning och jap passar på att blogga lite under tiden.

Hade ju egentligen velat gå ut i kväll eftersom det inte blev något igår, men nej så klart inte.. Hade vart bättre om Kim hade brytt sig lite om mig i stället för att bara tänka på sig själv. bajs cp!

lovet är slut ;(

Ja nu är lovet slut, tycket alltid att det går alldeles för fort! Idag så har jag vart och jobbat, ville verkligen inte gå upp i morse vill bara sova sova sova!

Igår så skulle jag ut, men det blev inget eftersom Henke inte mådde så bra och då fick alla åka hem och jag ville ju inte gå ut själv.. inte så kul. Så igår så va jag hemma och spelade tvspel, Kim har fått hem ett nytt barn spel till mig. Jätteskojjigt :)

Kim och Sara 2 år idag!

Idag firar jag och Kim 2 år tillsammans :) Tycker der har gått skit snabbt allting, känns som om jag har vart tillsammans med Kim i hundra år. Jag älskar honom så otroligt mycket och ja jag vill nog tillbringa resten av mitt liv med honom!

Ikväll ska nog Kim bjuda mig på restaurang om det blev så, sen kvällen och natten ska vi bara tillbringa tillsammans, och i helgen ska vi fira på riktigt eftersom Kim jobbat till 10 i kväll.

Själv så har jag ingen aning vad jag ska köpa till Kim, ingen aning. Vad ska man köpa till en karl? Han har ju redan allt, och jag har redan köpt det mesta till honom som han kan ha nytta va och gillar. Jaja men det löser sig väl. Har ni några tips?



lite bilder från när jag va på naturhistoriskariksdags museet

Ja, vi hann ju inte gå så mycket där, hann bara med isbjörnar och så. Ska nog åka dit med kim någon gång och gå och kika lite till. Kanske se en till film.




Jag på väg till sura med tåget.
         
                      
Mamma bredvid en val


En val


En till val


Jag


Oxar och 2 kaniner


En söt säl


Kims tänder :) haha



PUSS


jobbig dag

Idag va jag i skolan och sen va jag och jobbade, så nu har jag skit ont i fötterna igen. Va och kikade på nya skor men har inte hittat några och vet egentligen inte vad jag vill ha för några.. men ,men. Och så är jag på jakt efter en ny jacka..

stockholmia

Har äntligen kommit hem, har precis hoppat ur duschen. Har vart på stan i 6 timmar, så jag har så jävla ont i fötterna så det är galet. Köpte mjukisbrallor gråa, en tröja i hallonröd färg, ett linne i hallonröd och en sport bh.


Bilder m.m kommer nog i morgon orkar inte skriva nu, gick upp apa tidigt och är helt slut så jag ska sova ganska snart.


operation badrum

Idag så gav Kim mig ett uppdrag att jag skulle städa badrumet, och ja det har jag gjot nu :) så jag hoppas att jag kommer få belöning för mitt hårda arbete.

Idag var jag en sväng på stan och köppte en tunika och ett linne.

I morse så ringde min mamma och frågade om jag ville åka till stockholm och gå på cosmonova, visst jag har ju aldrig var där och så kanske jag får tid till lite shopping :)

Här är förresten mina skor som jag köpte igår.




Ny tunika från Gina




Linne från Cubus





Puss♥

God eh eftermidda

Hoho, har legat och sovit jätte länge idag inte då bra för jaf ska upp tidigt i morgon. Mamma ringde mig i morse och frågade om jag ville följa med till stockholm till cosmonova, och ja visst de vore skoj.

Nu tänkte jag kila ner på stan och kolla efter nå nytt som jag kan ha på mig,

puss♥

duktigt Sara duktigt..

Jag köpte faktiskt en ny hårspray och en ny mos till håret och det första jag gör när jag ska ställa in den i skopet så tappar jag den och slår av mos grejen som sprutar ut moset.. men med lite knep och knåp så ska den funka.. hehe

Nu sitter jag och spelar golf spel chokerande va!?

städa=dator

Tjoho.
Jag har inte kunnat blogga ett skit för att Kim hade satt kåd på datorn tills jag hade städat tvättat och diskat. och ja, det tog hela dagen :p, men jag har faktiskt vart på stan också, hittade ett par stövlar, kan lägga en en bild sen, bara 99:- värsta kapet!

Ja så nu är jag helt slut, och i kväll så ska jag nog bara ägna mig åt mig själv.

pusss

ångest

I morse när jag vaknade hade jag värsta ångesten! Vet inte varför men det var hemst, jag kunde inte somna om osv osv.. Sen så gick det över när Kim vaknade :)

Just nu sitter jag och spelar golfspel på xbox, ska bara spela en runda till sen så tänkte jag gå och duscha och tvätta lite.
Funderar på att åka till mamma i morgon också, men får se.

Pusshejsi

utekväll igår

Igår så va jag ute med Camilla en sväng, bara för att snacka skit och sånt. De var faktiskt jättekul, jag träffade en gammal kompis som jag inte har träffat på.. hm typ 5 år kanske. Så vi satt och snacka lite gamla minnen och sånt.

Sen så åkte jag och Kim och köpte giddeburgare till mig :) Fyllemat.

Min mamma

Igår fyllde förresten min mamma år. Grattis mamma!!
Jag älskar verkligen dig, för du ställer alltid upp för mig. 

hemlagad mat

Har precisk kommite hem fån Kims mamma, Kim och jag gick dit efter jag hade slutat jobba. Vi va där och käkade mat och drack lite vin, sen spelade vi kort och jag vann :) hihi första gången jag spelade det spelet.

Sen så cycklade jag och kim hem i kylan, och nu är kim med sina kompisar och jag är hemma och spelar golfspel på xbox. Så kul har jag. Blir lite försent att börja hitta på något just nu.

sova

Nu ska jag nog gå och sova så jag orkar upp i morgon, men det kommer nog inte gå så bra på grund av alla som spelar musik ap högt, då ser jag rött!
Och i morgon ska jag och Kim hem till Kims mamma och äta mat.

PUSS♥

muslim fi**or

När min mamma va i Marocko så skrek och spottade muslimska kvinnor på henne för att hon hade shorts och linne. Då har vi varje jävla rätt i världen att spotta på dom för att dom har lakan runt skallen!! Det tillhör faktiskt inte våran kultur precis som dom ser rött när vi går i linne i deras land, men de som åker dit brukar respektera att man inte får gå klädd hur som helst överallt, och då tycker jag att de inte ska gå med lakan på skallen i vårat land. Men så klart så ska de inte ha respekt för oss, nej nej dom kommer hit och pissar på oss.. Jävla idioter!!

fredags mys

Sitter och spelar golf spel på xbox och käkar popcorn :)




Indien

När jag hade religons lektion i torsdags så kom jag på att jag verkligen skulle vilja åka till Indien! Konstigt nog men jag skulle nog tycka att det skulle vara skit kul om inte intressant. Kollade upp hur mycket det skulle gå på och det va inte så satans dyrt heller. Så Indien tillkommer på min lista på platser jag vill åka till innan jag dör.


H&M

Beställde faktiskt lite kläder nyss på H&M, så de kommer väl lagom till lönen.

huvudvärk!

Hoho.
Har vart i skolan, skönt med en lektion och så har vi lov nu :)

Jag träffade Sandra på stan, hon köpte 2 t-shirtar till Sami och en fest-jacka.
Själv så är jag pank..

Fick världens huvudvärk när jag va på stan, så nu har jag äntligen petat i mig en tablett eftersom det aldrig gick över, har faktiskt slutat käka tabletter varje gång man får ont någonstans men på grund av mitt tidigare knakrkande av tabletter så fungerar inget på mig längre.. efterklok!

Men men, nu ska jag nog hoppa i duschen och fixa mig inför natten (!?) Ja, jag är trött! + att jag har ont i mitt hjärn google! HAHAHA jag dör.

hejsi

Sista dagen :)

Idag är det fredag en efterlängtad sådan, och sen så har jag sportlov så skönt! Får se om jag ska jobba eller inte, annars så ska jga ligga här i soffan och mögla bort..

Idag ska jag nog beställa lite skor från H&M eftersom våran H&M inte tar hem nå skor typ..

Men nu ska jag duscha och fixa mig sen ska jag springa till skolan .

Puss♥

god morgon

Jag har faktiskt varit lite upptagen så jag har inte haft tid/lust att skriva något.

Igår fick jag tillbaka mitt religonsprov, jag fick ig.. oväntat.

Hade prov igår i naturkunskap och det gick skit bra :) jag svarade på alla frågor! yeei.

Sen va jag hemma med kim och spelade golf på xbox.

resväska

För ett tag sen va mamma utomland och hon köpte mig en ny resväska :) För den som jag hade innan hade bara ett stort fack och om man skulle ta fram något så var man tvungen och visa alla vad man hade med sig.. inte så praktiskt, men jag älskade den för att den var röd. Så mamma köpte en ny röd resväska till mig :D And i love it, den har många bra fack som man kan ha småsaker i, I like.

     

Nu ska jag duscha

Puss♥

Dusch

Det blev inge pluggande för mig, kollade på film i stället.. hehe

Så nu ska jag städa upp lite och duscha sen ska jag sätta på en tvätt, och efter det ska jag nog sätta mig med böckerna och plugga, har prov i morgon.

frånvarodag

Idag så gick jag inte till skolan för jag känner mig sjuk, kanske lika bra. Så min onsdag ska jag tillbringa i sängen med naturkunskaps böckerna. Sen ska jag städa, tvätta och diska om jag hinner, ska försöka ha det klart innan kim kommer hem vid 2.

Drömde en jättekonstig dröm i natt;
Jag va på camping med några tror inte jag kände dom och sen så skulle jag springa in i skogen för att pissa och då kom det en bil som körde förbi mig, och sen så vände den sig och stod uppe i backen. Och sen så kom det en bil till vid campingen som blinkade med lyset till den andra bilen och jag blev jätte rädd, så jag sprang ner till campingen och sa det till dom som var där men de brydde sig inte. Sen kom det en militärpolis med massa galna rabieshundar och skulle vakta bilen där uppe.
Sen när jag ville dra därifrån så träffade jag mitt ex och han ville att jag skulle köpa glasögon till honom för att han fyllde år, men jag bad honom och skita på sig och sen cycklade jag iväg. Jag cycklade på en rak väg där det satt jätte många och solade och så var det någon som frågade om det var någon som skulle ta studenten i år, och jag skrek att jag skulle göra det men ingen trodde mig alla trodde att jag ljög..
Sen så kom jag till ett slott och jag hade min katt med mig och vi skulle följa med en tant som ägde allt till någon källare så vi åkte i en jätte trång hiss, och när vi hom ner så var vi utanför en hockeyrink som hon tydligen ägde med det visste hon inte om. Sen så sprang min katt iväg och jag skulle gå på nå möte och prata med nån, så vi satt utanför ett badhus och varje gång jag skulle resa mig upp för att kolla om min katt hade kommit tillbaka så var jag naken, alla kläder hade ramlat ner på golvet. Så jag försökte jätte länge med att sätta på mig dom och sen skulle vi åka buss och biljettgrejen var trasig så vi fick åka gratis, och på dussen så träffade jag en gammal kommpis Terese och  inte vågade sitta öppet utan var tvungen att sitta bakom en stol.

Sen så minns jag inte så mycket mer.

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och glo på tv och plugga lite

wictoria, veckans 20 åring


mellis

tjoho
Idag va jag i skolan och kollade på malin som hade lunch konsert, hon va super duktig!! :D

Eftersom det var äcklig mat i skolan så tog jag mig ett par frallor när jag kom hem. mumsi mumsi

Nu sitter jag och kollar på ett nytt avsnitt av Desperate Housewives, I love it!



pusselipuss♥

Sura

Hej hej, jag tänkte åka hem till min mamma nu, så vi ses i kväll eller i morgon.

Puss♥

Livstid

Den 17 mars förra året blev 2 barn mördade i Arboga, och idag dömdes Schurrer till livstid.


Smink tips

Fick en förfrågan om att göra ett smink-tips igen, visste inte riktigt vad jag skulle hitta på med det blev detta.
Jag använde mig av Viva la Divas ögonskuggspolett.



Först så använde jag mig av Lumenes primer som jag hade på hela ögonlocket upp till ögonbrynet.



Sen tog jag Maybellines kräm ögonskugga och la på hela ögonlocket och lite över det.


Sen tog jag Maybellines rouge, (har inte cream skuggan i rosa, med den funkade helt ok) och la i innervrån av ögat, ungefär en 3 del utåt så att den rosa skuggan ska vara rosa rosa och inte rosa brun. Om någon forstår.



Sen tog jag en ljus rosa och la över den rougen. Jag blandade ut skuggan med primer så att den skulle bli mer intensiv och sitta bättre.



Sen gjorde jag samma sak med den mörkare rosan och blandade den med primer och la den i mitten av ögonlocket.



Sen tog jag den här plommonfärgade skuggan och blandade också den med primern och la i utkanten av ögan och även i vecket (när man öppnar ögat) mellan ögonlocket och ögonbrynet. Och en bit uppåt och utåt, och även under ögan ungerär en 3 del in.



Sen tog jag den här ljus beigea skuggan och la närmast ögonbrynet, och jag använde den också till att blanda ut alla kanter.



Looken snart klar, kajal närmast franskanten, går bra med eyeliner men jag ville ha en mjukare look.



Tog sen på ett tjockt lager mascara, och sen är det klart!




Lärare

Har precis kommit tillbaka från skolan, det visade sig att jag inte hade någon lektion för att min lärare var hemma med sjuka barn, igen.
Och det roliga va att hon sa i fredas att ALLA måste komma på måndag morgon!! "Jag skiter i om ni är sjuka, ni måste vara här, det är jätte viktigt!!!"
Och sen är hon hemma..
Jag som hade skyndat mig som fan, och när jag väl är i skolan då får jag ett mess från Mikaela som säger att Malin är sjuk..

Jaja vad ska man göra?

Dagens look.



Söndag en dag försent

Hoho

Har inta haft tillgång till datorn för att Jesper var här och fixade till den :) Good work!
Så nu funkar den finimang.

Satt och skrev ett atbete igår om TBC, sen gjorde jag inte så mycket.

god natt

Ja, ne. Jag fick tillbringa min kväll själv, Kim kom aldrig hem så nu ska jag sova.

god natt

<3


Alla hjärtans dag.

Ja idag är det ju alla hjärtans dag, och hittills har jag tillbringat den själv, kim kommer nog hem om ett tag.. han är i stockholm.

De är ju lite synd att varken jag eller kim kan köpa något till varandra eftersom vi inte har några pengar alls. Men får väl ge honom en puss i stället. De är nog de han är värd.

Bättre lycka nästa år.

present

Min present av mammi.





Kortet.



Fick en bok, man ska göra massa uppdrag i livet, ganska roliga.



En lapp som man skulle skriva av och lägga på sin bil om man inte har pengar till atomaten.



Hahaha :)


Tack mamma!

Jobba jobba = Massa pengar = :D

Tjohej, har precis kommit hem från jobbet. En hets-dag utan en lugn stund, ganska skönt för då går tiden mycket snabbare.

Mamma kom och mötte mig på jobbet när jag hade slutat, hon kom med min post och en present, undrar vad det kan vara.. Hon undrade om jag och Kim ville åka på kryssning snart, och ja det skulle nog vara kul. Fast Kim var på kryssning förra helgen.

Min natt var inte så bra, vaknade runt 2 av en smäll, och det visade sig att nån jävel hade kastat in en full öl genom fönstret. Så det var öl på hela golvet, i sängen och på väggarna.. JÄVLA IDIOTER!!!!!!!! Vem fan gör en sån saK??? Hade dom stått kvar och inte sprungit som fega jävlar hade jag tagit golfklubba och slagit ihjäl dom! Jävla pissrottor!
Och inte npg med det så när jag hade somnat igen så komme Kims kompisar och bankar på fönstret, och sedan på dörren som galningar, och Kim går upp och frågar vafaan dom vill och då vill nissen låna toan för att han är bajsnödig!? Men hallå är vi din mamma, vårt hem är inte någon offentlig toalett!!! 

Ibland vill jag bara döda!

Dagens look


Gina Tricot

Va och kikade lite på Ginas hemsida för att se om de hade fått nå nytt och snyggt. Och ja de hade dom. Men en sak jag tycker är lite synd är att de inte har hela sin kollektion där utan bara lite få kläder.. Annars hade det vart smart att kolla där först innan man går dit så man vet vad man letar efter och vill ha..

Smink tips

Hej hallå. Jag har en tråkig fredag så jag tänkte att jag kunde bjuda på ett "sommar-smink-tips".



Passar bra till sommaren på fest eller till vardags.

Först började jag med att lägga primer över hema ansiktet även på ögonlocken fast den egentligen ska vara under fondation, men det funkar bra under skuggor också.

Primer från Lumene



Sen la jag fondation i hela ansiktet och en bit ner på halsen för att det ska blandas bra så att man inte får en rand, inte snyggt.

♥ extra lager primer på ögonlocken.

Sen så började jag lägga den gula skuggan i innervrån av ögat och ungefär en tredjedel ut. Pressa på skugga i stället för att dra den på, färgen blir mer intensiv och minskar chansen för att skuggan ramlar ner under ögat.

Skugga från H&M färg 51



Sen tog jag en orange skugga och pressade på den i mitten av ögonlocket, och blandade ut den med den gula så att de båda skulle flyta ihop.

Skugga från Make up store färg Sepia



Sen tog jag den mörkrosa skuggan och pressade på den i utkanten av ögat och drog den en bit ut och upp, och även där så skuggade jag ihop den oranga och rosa i hop så att det ser mer naturligt ut.

Skugga från Lumene färg 26 Attraction.



Sen så tog jag en ljus beige skugga och la närmast ögonbrynet så att ögonbrynen ska se högre. Och jag blandade även ut den med alla de andra färgerna närmast brynet.

Skugga från Loreal färg 21 Golden beige



Sen tog jag en svart eyeliner och målade närmast franskanten och upp och ut, och drog även der den en bit under ögat in, fast inte hela vägen.

Eyeliner från Lumene



Sen målade jag på ett tjockt lager med svart mascara. Man kan även använda en brun eyeliner och en brun mascara om man vill ha en mildare look.

Mascara från Isadora - Build up mascara Extra Volume



Skuggorna aplicerade jag med en make up pensel från make up store, men det går bra med vilken pensel som helst.



Avslutande look:







TACK FÖR MIG ♥

Header

Hoho

Jag söker någon som kan göra en ny fin header till mig :)

Dagens look

Hallå, idag har jag vart i skolan och haft en lektion "vänd dig om och visa rumpan så jag blir på gott humör", hahah.

Ja i allafall så var jag och fick reda på nummret till ABCgruppen så jag ringde dit och dom sa att jag skulle skicka min mössa dit och så skulle dom töja ut den upp till 2 storlekar, men frågan är ju hur mycket jag ska töja ut den 1 kanske blir för lite och 2 kanske blir för stort, jävla dilemma..

Så här såg jag ut idag:





OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!

Hämtade förresten ut min hundradagars-biljett idag, kan inte fatta att snart är det dags att springa ut på trappen :)
Längtar mycket.

100 dagar, det är ju ingenting!



Vi fick en fin kalender till, så vi kan hålla koll på vad som händer innan studenten.
La till att jag faktiskt fyller 20 ganska så snart :p




Plankor

Igår så fick Amanda en planka i huvet när vi skulle leta kläder till vårat projekt i klärförådet. Det enda jag hörde va "AKTA!!!" och "Pang".

Och i morgon så är det Fredag den 13 hoppas jag inte kommer dö, haha

Tandkräm

Va på ICA och köpte ny tandkräm. Man ska ju tydligen få vitare tänder efter första borsningen, får se hur det går.. :p







Söt förpackning i alla fall.

Studenten 2009

Åh jag längtar så mycket!!

Igår så fick jag min student mössa, (bilder längre ner) och ja jag tyckte den blev skit snygg och allt, kläderna kommer i mars någon gång.
I allafall så skulle jag testa den så den satt bra, och det visade sig att den var för liten :O
Jag blev skit sur eftersom när jag skulle prova alla storlekar och kolla vilken storlek jag skulle ta så stod jag och velade mellan 54 och 55 för 54 satt perekt och55 var lite stor och då tänkte jag att jag tar 55 så att jag får platts med allt hår och sånt under.
 Men nej de är ju klart att den ska vara för liten, antingen så har min skalle växt ap mycket eller så har de fel storlekar.
Ja ja jag ska i allafall skicka tillbaka den och beordra dom att de ska sy en ny till mig!! Jag blir så sur!

Annars är jag super nöjd, fast jag vill ändra färg på strassen i märket där fran till rosa ist för vitt. Det kan jag nog ordna när jag skickar mössan.












Sen blir det 'Hej då carlforsska' lite sorligt eftersom man inte kommer träffa alla lika mycket, eller alls..

dålig upptadering

I know. Men våran dator har blivit helt fuckad, så den ska iväg och bli lagad i morgon tror jag. Dum som jag är så tänker jag att jag inte kommer att ha internet förrän den är tillbaka, men hoppsan, vi har ju en dator till :p hehe. Så det var bara att starta den och stoppa in internet sladden och så var det klart! :) haha.

man i kvinnokläder

Transvestiter. Det jag tänker på när jag hör det ordet är antingen drag queens eller gamla gubbar med toviga peruker och läppstift på tänderna.

Det är inte så snyggt när man ser på långt långt håll att det är en man, nästan varje tranvestid borde få hjälp av en kvinna i hur man ser ut egentligen.

•Fin peruk i äkta hår!! Plast ser bara billigt ut och gammeltantigt!

•Lagom med smink, bara för att karlarna får (kan) börja sminka sig behöver man inte använda allt man har i smink väskan. Fondation, puder, mascara - det räcker så!

Assesoera med motta.

•De ska klä sig så att inte magen hänger utanför, de ska klä sig i sin egen åler inte som någon 14 årig fjolla.


Ville bara säga detta med tanke på en dokumentär jag såg nyss på 5:an.
Min åsikt sagd, din?

statistik rekord

Japp, den har skjutits i höjden ;)


prov

Ja i allafall så har jag haft prov i dag, det gick dådär, men jag har i allafall gjort det!

Om 2 veckor har jag prov igen i naturkunskap. om blodet m.m.

Fjortisar

Jag blir så irriterad på folk som säger att man (inte jag!) är fjortis bara på grund av sitt utseende, visst är det en stor bricka i spelet, men det hadlar mest om hur man beter sig och hur man utviker sig för världen. Att vara fjortis är en livsstil!

good morning

Har precis hoppat ur duschen,ska synda att fixa mig så jag kommer i tid för en gångs skull.

Har kokat mig en kopp kaffe, de är det jag lever på kaffe och cigg :p hälso-Sara..

nej men nu måste jag skynda mig. pus

god natt

Ja jag har setat och spelat sims 2 (ist för att plugga..men lite vet jag, tror jag iaf) glott på tv. kollade på RAW, haha jag dör hur kul som helst!!

Ja jag ska väl gå och lägga mig nu, brjar 8 i morgon och sluta 5.

puss

DONE!


i like to study sooo much!!


I like to study ^^




Jeans jacka

Jeans jackan är tillbaka :D

När jag va på gina för ett par dagar sen, så såg jag att jeans jackan var tillbaka i modet.
Jag älskade min jeans jacka när jag var liten :) Fast på min tid var det modernt att ha en låång jeans rock typ.. inte så snyggt.




När jag får min lön ska jag iväg och köpa en :) ska kpa en vår jacka också,  fast när man kikar ut genom fnstret så är det fullt med snö.. :(

pluggi

Hemma från skolan gjorde inget, mikaeli och jag hann inte träna på våran scen så vi satt fär i 4 timmar. Skoj, men vi lekte "under-alla-hökens-vingar-kom" hihi, vi har roliga lektioner :p

Jaja.. Idag ska jag plugga samhäll, bajs kul, INTE!!

städa

Hur mycket man än städar så ser det stökigt ut.. 'suck'





jag behöver en större garderob

NEJ!!!

Sims kommer inte förrän den 11 juni

:@

God natt


Gissa!?


mitt jobb

Här jobbar jag.

Litet och mysig.

Så när det är dags med smått, kom till mig ;)



snabb kaffe

Hur bra/enkelt är det inte med snabb kaffe!?

1. Koka vatten
2. Häll i kaffe
3. Rör om
4. Klart!




Smaksätt med mjölk, socker, honung eller det som passar din smak :)

subway macka

Nu har jag pecis kommit hem från jobbet, en kul dag ganska lite folk men men.

Ska äta min subway macka och kakor, sen ska jag städa lite tills kim kommer hem

PUSS♥


haha

Haha jag dör!

lördag morgon.

Hade faktiskt skit svårt för att somna i går kväll både på grund av att kim inte va här och för att alla jävla pissnissar gapar och skriker.

Ja i allafall så drömde jag värsta cp drömmen, jag var en torped och jag skulle mörda "kissie" och hemmes kompis, men jag skulle bara mörda kopisen helt och "kissie" skulle jag bara snitta i strupen. I alla fall när det var gjort så var det en tjej som hela tiden försökte gå in i hennes rum, hon skulle säga hej då och hänta sina skor och sänka musiken, dryg tjej. Ja "kissie" dog ju inte så hon började sparka i väggen så jag var tvungen att putta in henne under sängen. Sen tog jag dunkudden (det var bara för de jag mördade dom) och nånting mer typ en filt tror jag att det var. Sen när jag var i bilen och skulle åka därifrån så kollade dom som körde bilen skit konstigt på mig, som om de vissta vad jag hade gjort. Det var massa skit på filten så jag började plocka bort de och då kröp det fram jätte många tusenfotingar med taggar på och dom stack mig och sen vaknade jag.

SOMMAR

JAG VILL HA SOMMAR!!







tjockt hår

Alla som känner mig vet att jag alltid har haft tunt hår, men nu har det blivit tjockt :D
Efter regelbunden klippning, (började att klippa av migg allt hår) och ingen färgning bara toning, så har mitt hår blivit tjockt! I'm so happy! Så till sommaren kommer det nog vara precis som jag alltid ha velat :)



så här tråkigt har jag:

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt fler än fem cigaretter
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) Varit Hög
(x) varit kär
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(/) blivit arresterad
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( )varit kär i en lärare
(x) skolkat
(  ) varit kär i en av mina internetkompisar
(  ) varit i Mexiko
(  ) varit i Turkiet
(  ) varit i Afrika
(x) varit i Europa
(x) flygit
(  ) sett en del av mig själv brinna
(  ) ätit sushi
(  ) åkt snowboard
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) gjort en snöängel
(  ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) tittat på en solnedgång
(  ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(  ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(  ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(  ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en trafikolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt min hjärna
(  ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) bus ringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(  ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x)fått en önskan inslagen
(x) haft sex med en apa (inte bokstavligt talat)
(  ) hoppat från en bro
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(  )kysst en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(  ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(  ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(  ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) trott på spöken
(  ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är snygg
(  ) brutit ett ben
(  ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(  ) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
(  ) sjunga en låt för nästan varje tillfälle
(  ) sett flera porrfilmer





seg

Om jag ska kolla på en film så tar det alltid en timme extra för mig att kolla klart utöver filmens tid. Som ADHD (ibland tror jag att jag har det) barn så kan jag inte sitta still och göra en sak en längre tid, Så jag måste göra annat under tiden, pilla på datan kolla på tv m.m. haha

Jag känner mig såå rastlös, kim är inte här så jag kan inte dryga med honom. Och jag kan inte gå ut eller så för jag har inga pengar (duktig som jag är så slösar jag bort allt på en gång). Så jag ska väll tillbringa min kväll framför tv:n och datan och bara vara.. Sen ska jag gå och lägga mig så det kan bli lördag någon gång, ska jobba i morgon :) Det är det enda jag ser fram emot, trivs så jävla bra på mitt jobb och jag hoppas att jag får jobba kvar väldigt länge (med eventuella löneförhöjningar ;) ).

Och pricken över i:t så finns det inge gott att äta, och jag är hungrig. Jag vill ju bara kila till subway och köpa en macka, men jag vet inte om jag kommer ha råd att leva resten av månaden, eller om jag kommer få nå pengar av nån..

Dilemma




puss♥

gott snax

Havre Fras, i love it! Jag är en sån som vill ha något att tugga på jämt, och havre fras är jätte bra. Gott och nyttigt :)



prov

Jo förresten så gick provet ganska bra, tror jag kommer få G i allafall jag hoppas på det. Det var massa "disskutera" och "argumentera"   "vad tycker du, vad skulle du ha gjort", så jag ord-bajsade skit mycket så nått rätt borde jag få :p

kryssning

Tjoho. Har precis kommit hem från skolan, hade bara en lektion.

Har tvättat så nu ska jag hänga upp den. Börjar få pil på tvättandet nu, så det finns kläder att ha på sig.

Idag åker kim på kryssning och kommer tillbaka i morgon, han ska åka med några jobb-kompisar. Så jag blir ensam i kväll. Ganska skönt faktiskt, jag får göra vad jag vill.. hahah

Nej men nu ska jag hänga tvätt.

puss♥

good morning

Hej hej, Har precis hoppat ur duschen och ska fixa till mig sen ska jag till skolan.
Jag har ju prov i dag.. Kommer gå skit dåligt!

jaja pussehj


tränat

Tjoho, har precis kommmit hem från friskis och svettis, har vart och tränat med min mamma.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite

puss♥

horoskop 2009

OXEN

Så blir ditt 2009


Tursamma Jupiter hjälper dig med en löneförhöjning, ett möte med någon speciell och en resa till en okänd plats.

Singel?
Under vintern kommer du att mysa med en kille som är lika tillgiven som du. Men när värmen kommer blir du farligare och en seriös kille vet inte hur han ska hantera dig.

Tillsammans? Planera in några helgutflykter under våren och sommaren - lekfulla Mars gör att ni kräver varandras uppmärksamhet.

Ditt nyckeldrag - ärlighet
Vännerna ringer dig för att få råd och du ger uppriktiga synpunkter på allt från jobb till relationer.

Svårt att låta bli - shopping
Du bara måste ha den där nya väskan eller de sexiga underkläderna.

Vad du vill ha i kärlek

Killen som vinner ditt hjärta köper blommor spontant och bjuder dig på fina restauranger. Han är social men föredrar att ha dig för sig själv när ni är hemma.




Kalender 2009 - roliga höjdpunkter och erotiska äventyr under året

Januari:
Din första impuls brukar inte vara att vilja ha förändringar, men långsiktiga Uranus tycker du ska satsa på något stort som dyker upp. Det kan vara att flytta till en ny stad eller att ta en examen - börja utforska möjligheterna runt den 3:e. 

Februari:
Glamorösa Venus stärker din sexuella utstrålning på Alla hjärtans dag - framhäv din snyggaste kroppsdel, till exempel med ett par jeans som får din bakdel att se fantastisk ut. Din dejt kommer förmodligen att vilja dra hem tidigt med dig.

Mars: Du kommer att jobba sena timmar under arbetsamme Saturnus och stjärnorna tycker att du ska ta det lite lugnt. Planera in en avkopplande helg - middag med vännerna och en bra bok. Unna dig sovmorgnar och ha eftermiddagssex med din kille.

April:
Långa sexakter är din specialitet och runt den 21:a, under upphetsade Jupiter, kan bara en rejäl kärleksstund göra dig nöjd (tips: om ni byter ställning så kan han hålla på längre). Träffar du ingen seriöst? Njut av lite härligt hångel i soffan.

Maj: Dömande Saturnus gör dig osäker inför en formell tillställning, kanske ett bröllop. Gå till frisören eller gör en ansiktsbehandling. Sådana små saker kan stärka självförtroendet.

Juni: Efter den 20:e kommer vågade Mekurius locka fram en vildare sida hos dig. Njut av att flirta med killkompisar eller söta främlingar. Om du är singel kan du se fram emot en dejt och tjejer i förhållande kommer att hetta upp sexet. 

Juli:
Påhittiga Neptunus väcker din erotiska nyfikenhet strax innan den 18:e. Förnya din repertoar genom att läsa Cosmo (han kan smeka din g-punkt medan har slickar dig och du kan klämma runt hans penisrot i fem sekunder innan han kommer).

Augusti: Att tillbinga tid med familjen är viktigt för dig och kärleksfulla Venus får dig att sakna släkten. Ät middag hos dina föräldrar runt den 28:e, ta fram gamla fotoalbum och be dem berätta om när du var liten.

September: Vanligtvis är du väldigt tålmodig, men under rättframma Saturnus får du nog av en arrogant kompis som alltid kommer för sent eller vill låna pengar. Du talar vänligt men bestämt om för henne att du inte gillar hennes beteende.

Oktober:
En besserwisser på jobbet kan verka harmlös, men stjärnorna varnar för att hon kanske är ute efter ditt jobb. Se upp med att avslöja ett misstag du begår runt den 20:e, för hon berättar precis allt för chefen.  

November:
Ibland har du svårt att uttrycka vad det är du vill. Men runt den 28:e får bestämda Mars dig att ställa krav (till exempel en bättre plats på planet). Tala om vad du vill ha i sängen också - det tänder både dig och honom.

December:
Njutningslystna Jupiter gör dig ovanligt partysugen den här månaden. Runt den 12:e kan du bjuda hem vännerna på drinkar och pepparkakor.





religon

Hoho
sitter och pluggar, men det går inte så bra, vill hellre göra andra saker isf för att plugga så jag kollar tv håller på med datan städar och tvättar.
Allt för att inte behöva plugga..

Det enda jobbiga med att tvätta är att det tar skit lång tid för tvätte att bli klar. Tvättar jag i 60 grader så tar det en och en halv timme.. Och jag måste tvätta allt för sig för att spy-lukten ska försvinna. Bajs



tvätta tvätta tvätta

Hoho, har precis kommit hem från skolan hade ca 15 minuters lektion idag.. värt att komma till skolan idag.

Håller på att tvätta, har tvättat hundra gånger men spya lukten vill inte försvinna :@ de är så äckligt. Jävla Kim.

Idag ska jag ägna mig åt att plugga religon, har prov i morgon och det kommer gå skit dåligt. Fattar ingenting, och har knappt tittat i boken.

Tänkte laga lite mat snart är jättehungrig. Får se vad det kan bli.

Pusshej

försovit mig

Hallå,  vaknade nyss, har försovit mig.. råkade stänga av alarmet ist för att sätta på snooze. Så nu missar jag naturkunskapen. Ska hoppa i duschen nu och sen ska jag skynda mig iväg.

puss

IKEA

Shoho.
Igår fick jag veta att jag inte hade någon lektion idag :) skönt att ta lite sovmorgon en hel dag.

Igår var jag och Sandra på ikea, vi stod minst 10 minuter och rotade i en låda med skruvar :D haha

Köpte dessa lådor som jag har lagt påslakan och sånt i.




Blev faktiskt riktigt nöjd, gillar grönt som fan :D