Rubrik

Igår va det nästan som om någon kunde bli kåt på mig, fast egentligen så blev personen i fråga jättekåt! HAHA

Förra veckan har vart jättetrevlig :) I fredags förra veckan så satt jag och Sandra och häckade jänet hemma hos henne, och sen helt plötsligt blev vi bjudna till Stavis i hallsta, så vi åkte dit med tåget och gick i cirklar haha tills vi kom fram. Sen satt vi där och drack öl och skattade åt Norpans benklappar haha! Sen hände det diverse saker... hihi. Nej då, men sen så har det resulterat i att jag **** *** ***** *** sen dess, otippat? Ja, oja!!

Är hemma hos min baby Kim nu, han är på jobbet så jag sitter här själv och lyssnar på musik och kollar på Simpsons :) Igår så åkte jag och Kim till ikea och köpte ett tvbord som vi byggde ihop, blev jättefint, Kim håller ju på att sätta in nytt golv här, och gissa vem som valde det en gång i tiden ;) hihi nej men det är bara för att jag har så bra smak :) Ja men det blit skitsnyggt i allafall.

Funderar stenhårt på vad vi ska hitta på ikväll jag vill ju vara med Sandra men jag vill ju också va med X men det ultimataste vore ju om vi alla kunde leka tillsammans :) men detta hänger på ett annan X.. Jaja det löser sig säket.

Funderas även stenhårt på om jag ska hoppa in i duschen snart :) Jag älskar Kims dusch den är så fucking skön så jag bara dör! Haha skulle kunna duscha här tills i morgon, love it love it love it!

By the way, I love my life it's awesome! haha



Pink - I don't believe you

I don’t mind it

I don’t mind at all

It’s like you’re the swing set

And I’m the kid that falls

It’s like the way we fight

The times I’ve cried

We come to blows

And every night

The passion’s there

So it’s got to be right

Right?

 

No I don’t believe you

When you say don’t come around here no more

I won’t remind you

You said we wouldn’t be apart

No I don’t believe you

When you say you don’t need me anymore

So don’t pretend to

Not love me at all

 

I don’t mind it

I still don’t mind at all

It’s like one of those bad dreams

When you can’t wake up

Looks like you’ve given up

You’ve had enough

But I want more

No I won't stop

'Cause I just know

You’ll come around

Right?

 

No I don’t believe you

When you say don’t come around here no more

I won’t remind you

You said we wouldn’t be apart

No I don’t believe you

When you say you don’t need me anymore

So don’t pretend to

Not love me at all

 

Just don’t stand there and watch me fall

'Cause I, 'cause I still don’t mind at all

 

It’s like the way we fight

The times I’ve cried

We come to blows

And every night

The passion's there

So it’s got to be right,

Right?

 

No I don’t believe you

When you say don’t come around here no more

I won’t remind you

You said we wouldn’t be apart

No I don’t believe you

When you say you don’t need me anymore

So don’t pretend to

Not love me at all

 

I don’t believe you


Söndag

Hejhej alla.
Har inte haft internet eftersom min mammas kille hade fått för sig att gömma datorn för mig, och åter igen säger jag DÖ din äckliga fjant!

Har vart på min praktik tisdag till fredag och de har vart otroligt kul, känner mig extremt välkommen! :D Plus i kanten, man vill ju inte gå till ett ställe där man inte känner sig välkommen!? Ja men otroligt kul har det vart men fyfan va ont jag har haft i fötterna! Stå upp 8h i sträck tär en del på fossingarna.

I fredags så åkte jag till Sandra, hon och jag drog till pitchers tidigt bara för att vi skulle träffa en tjej där, men när vi kom ner på stan så hade hon dragit till någon nisse ist. Fan va arg jag va, finns väl fan inge folk ute tidigt, kiss i ansiktet på dig! Men vi hade kul i allafall, Sandra träffade "Axl Rose" som visade sig heta Nicklas igen, fan va snygg han är! Sen så träffade vi ett gäng karlar som snackade lite med oss ett tag, kul, men nasty nasy nasy, en sak som jag inte kan berätta just för stunden, men jag fick veta allt för ett tag sen, BLÄ! Och jag va tydligen snygg i fredags haha "jo tack jag vet de". Sandra fick en glimt av en nisse som hon inte kommer ihåg, lite synd att han inte såg henne :@ En annan gång.

Haha just ja, Sandra och jag skrämde skiten ur en kille med konstiga ögon, han höll på att börja gråta och visste inte vart han skulle ta vägen. hihi så kan de gå när man sätter sig mellan oss ;)
Sen drog vi i allafall på någon efterfest och de visade sig vara den där tjejen som vi skulle ha träffat innan som va med där. Och för övrigt så va de så piss tråkigt så jag höll på att ta livet av mig. Åkte hem efter 10min i allafall, tack och lov!

Dagen efter så ringer han nissen från eferfesten och frågade vad de va för fel på Sandra, fattade inte vad han snackade om men de visade sig att dom hade blivit helt förskräckta när Sandra sa att hon skulle kunna gör aallt för sex just nu till och med ha sex med en 69åring, allt va ju som vanligt på skoj, för vi skämmtar alltid om konstiga saker som alla andra tar så jävla hårt på allvar. Men i allafall så hade dom blivit helt förskräckta över Sandras smutsiga mun som sa såna hemska saker, sex är ju heligt, mellan en man och en vinna som älskar varandra, hahahahhaa jag dör! De är ju bara sex, fan ta och lugna ner er, ha sex and get over it!

På lördagen så satt jag och Sandra och moffade chips dipp ostkrokar godis och cola :D Snacka om fetton. Nasty ringde mig och ville att jag skulle komma, men nej tack jag vill inte, och efter de här kommer jag byta nummer. Nej jag skoja jag älskar mitt nummer de är bäst, 0704 nummer finns väl inte längre? Jaja jag kommer då aldrig ha 0736 eller annat bajs nummer! Så är det i allafall!

Åkte hem till Kim på natten och sov här, Kim satt och spelade ett fjantigt spel på datorn och jag kollade på tv. Så skojigt har vi tillsammans.. Sitter nu och käkar godis, fan va fet jag är, men kim sa att de syndes att jag hade gått ner i vikt :D hihi. Fast nu har jag nog gått upp allt igen.

Några sista visdomsord från mig:
Stalkers is nasty
Bajshumor is good humor





Jag är så söt! :)

Fan satan

Nu verkar det som om jag inte får komma på praktik bara för att min handledare inte kan ta beslut om att jag får praktisera förrän om 1 vecka. Men det måste jag ju göra. Hos sa ju själv "gå till jobbchansen och sök jobb" och nu när jag har gjort de så betyder det att jag kommer få jobb snabbt och de borde hon veta, och då har jag inte tid eller arbetsgivaren att vänta på något dumt beslut. Come on!


Nej men nu löste det sig i allafall :D Börjar i morgon kl.10.

Har haft exakt 0 datorer på sista tiden..

Men nu har jag. När skrev jag sist.. Helgen va trevlig i allafall, sandra och jag drack öl och sen gick vi ut till pitchers och fortsatte dricka där. Träffade några personer som vi satt och pratade med till halv 3 (med tanke på att de stänger 1, så va vi där väldigt länge). Sen sprang vi ifrån dom och stack till någon efterfest, som va helt ok. Men de fanns en galen blatte där som ville ha bajja i ansiktet HAHAHA. Vaknade morgonen efter med jordens halsont, blir jag aldrig frisk!? Åkte hem till sura och sov.

Och idag så fick jag veta att jag har fått en praktik plats på en affär som jag ska börja på i morgon :O Sen skulle de va praktik i 3 veckor och sen skulle jag nog bli timmanställd. Yeii, fan va skönt! För jag måste köpa mig en lägenhet! Och en bil och en dator, men de önskar jag mig i julklapp :)

Sitter just för stunden och väntar på samtal från min handledare som ska ändra mig från arbetssökande till praktikjobbare, får se vad jag får för bidrag då, inget i guess :@ Men jag har föräldrar som älskar mig :) Så det löser sig.

Nu ska jag gå och röee.
PUS

CV:t är skrivet yeii!

Har hållt på och skivit mitt CV i sista stund nu tills i morgon :) Har gått ganska så bra, men nu kommer det jobbigaste, persoliga breven Hej här är jag jag är bäst, anställ mig! Något i den stilen I guess. Nej men de ska nog gå bra, nu när jag väl kommit igång så ska väl de där också flyta på ganska så bra, eller!?

Fan va det snöar förresten, snöade halvadagen igår och så nu har det fortfarande inte slutat, yeii slask..

Ska i allafall in till stan i morgon, ska till arbetförmedlingen kl.11 bara för att aftanten tvingar mig.. Skulle egentligen ha ringt till läkaren mellan 10 och 11.30 men kan ej de för kl.10 står jag på stationen och 11.30 är jag nog forfarande kvar på af.. Men jag kan nog kika förbi annars, dom kan väl inte neka mig!? Aja annars ringer jag på måndag, no big deal. Måste köpa nagellacks borttagning när jag är i stan för de håller på att ta slut, sen är det nog inge mer. OM Sandra vill att jag ska följa med så kan jag göra de!? För då ska jag nog träna också om jag har ork. Så är det med de...

Sjukling

Halloj, jag verkar aldrig bli frisk, jävla jobbigt alltså, snorar som bara den på morgonen, lite mindre under dagen och sen på kvällen slutar det, men sen börjar det om igen. Idiotiskt! Jag har inte tid med att vara sjuk.

Fan vad alla håller på...

hejs

Dator yeii

Halloj, är i sura igen därför de inte har blitt nå skrivandes idag. Har vart på stan idag, vart med Sandra, åkt onödigt mycke buss till Sandras skola och sen visade sig att hon inte hade någon lektion, morr. Jag har druckit 4 stora glas med vatten på en timme va lite jobbiggt med tanke på att jag inte va törstig alls. Sen har jag vart och solat och sen så va de meningen att jag och Sandra skulle träna men så blev de inte, för Sandras träningskort hade gått ut och jag mådde illa så jag sket i det. Sen så fick jag eld i röven när jag va tvungen att powerwalka till tåget på en kvart, men jag hann precis tack och lov! Men svettig som ett as va jag och ont i öronen och huvudet på grund av den kalla luften, så kan de gå, men jag fick lite träning i allafall :)

Nu är jag som sagt hemma och känner mig oerhört fet och äcklig, bara för att jag har ätit massa godis och bullar, men jag kunde inte hjälpa det, dom satt ju där i hyllan och ropade på mig; "Sara, Sara ÄT MIG!!!"  Så ni kan ju förstå, jag va ju tvungen att köpa dom och äta upp dom ;) Så va de med de...

Och en sak till nu när jag väl håller på, jag har hittat ett par jeans till från min systers garderob :) Måste dock bara sy dom för tydligen har emosar sönder sina jeans.. Men de känns bra att jag kan ha dom för då känner jag mig lite smal också :) Good for me!

Sen har jag nog inte så mycke mer att säga tror jag.. Jo jag köpte ett nagellack idag :) Men sen va de inge mer.

PUS

Ferigie feat. Sean Kingston - Big girls don't cry. Min och Kims brakeup song

La da da da

(La da da da)

 

 (Big girls don’t cry)

 

 (Ring ring)

Who’s calling?

That’s my babygirl on the phone

(Girl on the phone)

She says she needs some space

So she is wanna leave me alone

(Leave me alone)

But I ain’t trippin’

Cause she said I ain’t in the wrong

That’s just the way life goes.

 

And we know that big girls don’t cry,

But please make me explain

(Make me explain)

Let’s sit down work things out,

Before you’re going your way

(Going your way)

See, I got a lot of things on my mind

Man, I know you are feelin’ the same

Cause the situation is out of control

Yeah!

 

 

I hope you know, I hope you know

That this has nothing to do with you

 

I’m feelin’ blue, let’s work things out

Cause I don’t know what to do

 

And I’m gonna miss you

Like a child misses their blanket

But I’ve got to get a move on with my life

 

That’s just the way it has to go

 

And big girls don’t cry.

Don’t cry, don’t cry, don’t cry.

 

(One, two, three, four)

 

The smell of your skin lingers

(Lingers)

On me now

You’re probably on your flight back to your hometown

(Hometown)

I need some shelter of my own protection baby

(Baby)

To be with myself in center

Clarity, peace, serenity

 

I hope you know, I hope you know

That this has nothing to do with you

 

I’m feelin’ blue, let’s work things out

Cause I don’t know what to do

 

And I’m gonna miss you

Like a child misses their blanket

But I’ve got to get a move on with my life

 

That’s just the way it has to go

 

And big girls don’t cry.

 

Sean Kingston:

So what should I do?

I’m missing you

And I feel so down

Now that you’re gone I can’t go on

This must be the end

 

I hope you know, I hope you know

That this has nothing to do with you

 

I’m feelin’ blue, let’s work things out

Cause I don’t know what to do

 

And I’m gonna miss you

Like a child misses their blanket

But I’ve got to get a move on with my life

 

That’s just the way it has to go

 

And big girls don’t cry.

Don’t cry, don’t cry, don’t cry.


Suck, behöver jag säga mer!?

Har kollat klart på en film, tog ganska så länge för jag tröttnar snabbt. Tröttnar snabbt på allt! Vill jag ha något och inte får de, tröttnar jag och vill inte ha de igen, thats it. Tycker de är lite roligt hur folk försöker i allafall..

Fan va den här dagen har gått segt förresten, Kim slutar om en timme och de känns som om jag vart ensam i evigheter..


En kväll med film och ångest, mumms

Halloj halloj halloj.
Är hemma hos Kim och kollar på film, Terminator inte min typ av film men jag har så tråkigt så jag måste ju glo på något. Har inte gjort så mycke idag, bara legat här i soffan och degat. Har lite ångest och känner mig otroligt rastlös, och så är jag otroligt sugen på godis :) men jag åt chips igår så de får räcka. Så är det..

Ska nog ta en lång jävla varm dush snart, de brukar hjälpa mor ångesten :) Och så är det otroligt skönt också, skulle kunna duscha i evigheter! Speciellt i Kims dusch, den är bäst.

Nej nu ska jag fortsätta glo på film tills mina ögon ploppar ut sen så ska jag duscha.
PUS

Beyonce feat. Jay-Z - Upgrade U

Hehehe yeah B

Talk yo shit heheh (Partner let me upgrade you)

How you gon' upgrade me

What's higher than number one?

You know I used to beat that block

Now I be's the block (Partner let me upgrade you)

 

I hear you be the block

But I'm the lights that keep the streets on

Notice you the type that like to keep them on a leash though

I'm known to walk alone but I'm alone for a reason

Sending me a drink ain't appeasing

Believe me (Believe me)

Come harder this won't be easy

Don't doubt yourself trust me you need me

This ain't a shoulder with a chip or an ego

But what you think they all mad at me for

 

You need a real woman in your life

(That's a good look)

Taking care, home is still fly

(That's a good look)

And Imma help you build up your account

That's a good look

Better yet a hood look

(Belive me)

Ladies that's a good look

When you're in them big meetings for the mills

(That's a good look)

It take me just to compliment the deal

(That's a good look)

And anything you cop I'll split the bill

That's a good look

Better yet a hood look

(Believe me)

Ladies that's a good look

 

Partner let me upgrade you

Audemars Piguet you

Switch your neck ties to purple labels

Upgrade you

(I can) Up

(Can I) Up

(Lemme) Upgrade you

Partner let me upgrade you

 

Partner let me upgrade you

Flip a new page

Introduce you to some new things and

Upgrade you

(I can) Up

(Can I) Up

(Lemme) Upgrade you

Partner let me upgrade you

 

I can do for you what Martin did for the people

Ran by the men but the women keep the tempo

It's very seldom that you're blessed to find your equal

Still play my part and let you take the lead role

Believe me

I'll follow this could be easy

I'll be the help whenever you need me (You need me)

I see you hustle with my hustle I can keep you

Focused on yo focus I can feed you

 

You need a real woman in your life

(That's a good look)

Taking care, home is still fly

(That's a good look)

I can help you build up your account

That's a good look

Better yet a hood look

(Belive me)

Ladies that's a good look

When you're in the big meetings for the mills

(That's a good look)

It take me just to compliment the deal

(That's a good look)

Anything you cop I'll split the bill

That's a good look

Better yet a hood look (Hey!)

(Belive me!)

Ladies that's a good look

(I can upgrade you!)

 

Partner let me upgrade you

Audemars Piguet you (Audemars Piguet you)

Switch your neck tie to purple labels

(Have you rocking purple labels!)

Upgrade you

(I can) Up

(Can I) Up

(Lemme) Upgrade you

(Partner let me upgrade you)




Bilder från i fredags.


Long time no see

Har inte haft nå internet så har inte kunnat skriva någe.
Beskriver kort hur ag haft det.

Fredagen - en upplevelse.
Lördagen - Mördarångest.
Söndag - Ångest

Är hemma hos Kim nu i allafall, tyckte att han behövde lite sällskap :) Sitter just för stunden och kollar på film den "nya" harry potter filmen, ganska så dålig. Sen ska jag kolla på lite andra filmer. Så är det.. Lägger upp lite bilder snart.

PUS

RSS 2.0