Keso

Halloj, jag har vart och köpt keso mummsimums :)

Setfan glömde bort mig för han trodde att jag va hos honom men han skjutsade egentligen hem mig i morse, snacka om dåligt minne.... Men jag ska se om jag kan ta mig dit på nå sätt eller om han kunde komma och hämta mig.




Vad ska jag göra idag?

Hallå, ligger i sängen och kollar på tv, drömde en hemsk dröm om att jag och Sandra va i en affär och hon va jätte seg och jag stod utanför och väntade där det stod 2 killar som ville att jag skulle följa med på en fest.
Så Sandra kom äntligen när jag gick in i affären och skrek på henne, hon hade satt sig vid en dator..
Sen så kom vi iväg vi åkte flygplan över ett badställe som såg ut som gropen fast det inte va det, men vi stannade där och det va massa folk överallt. På vägen dit så hade jag fått mens och när vi hoppade av så såg jag att jag hade en blidfläck på klänningen både fram och bak så jag bad Sandra att följa med mig in i skogen men hon ville inte och va skt sur, men jag tvingade henne.
Sen när vi kom till skogen så skulle jag precis sätta mig och då kom Ernst Kirchsteiger som tydligen Sandra kände och så sa hon pappa till honom eller nått haha.
Så jag stod och väntade på att han skulle gå men han gick aldrig och sen så va det en tjej bredvid där vi stod som precis hade kissat och hon satt och visade fittan för hela världen där haha.

Sen så vaknade jag.

Igår så låg Stefan ock jag och pratade långt in på natten om Hampus och Sabina och hur allt är och hur dom bråkar hela tiden, men det finns alltid en lösning på ett eller annat sätt och det är ju synd att det behöver bli ett hårt sätt. Det är fan jobbigt att se Stefan så här ledsen när han inte får träffa sin son.. Men men..

Ska gå till konsum idag någon gång och köpa keso :D Det är min enda plan idag.

Kvällen

Hejsan.
Har nyss kommit hem, Stefan och jag har vart hemma hos hans mamma och kollat på kattungarna :D ÅH vad söta dom är och så springer dom omkring som små bollar :):) Jag saknar faktiskt min kisse lite, men jag ska åka hem i morgon när Stefan åker till jobbet så kan jag klappa henne lite. A i allafall så firade "vi" hennes morsdag, alla ungar sprang omkring och klippte ihop kort med hjärtan på som dom skrev "gratis mamma" på hahah.. Men hon blev glad i alla fall, I hope. Sen så kom hon och Micke över en sväng och kollade hur fint jag och Stefan har fått i lägenheten, skönt att det äntligen händer något.

Vi skulle ha bakat en paj men nu är det försent så det blir i morgon i stället, och jag är så sugen på keso så jag blir galen, ska köpa det i morgon och bara äta :@ hahah.

Nej nu ska jag gå och hålla min älskade sällskap.
Godnatt ♥

Storstädning

Halloj. Nu är det städning på G här. Stefan är iväg och hämtar en mopp så vi kan tvätta golven. Och så fick jag att mess när han va borta hos sin mamma att kattungarna har börjat skutta omkring :D Åh jag vill också kolla på kissebäbisarna, dom är ju så söta när dom skuttar omkring som små hårbollar :) Men va ska åka dit ikväll och då får jag titta på dom :) :)

Det börjar bli ordning här nu, nästa objekt blir sovrummet och sen när det är klart så flyttar jag in här :) Skojigt.

Chilli

Hej och hå, jag håller på och tvättar lite. Fan vad skönt med tvättstuga egentligen, tvätta och torka och sen är det klart i stället för att tvätta hemma och hänga upp allt och sen dröjer det innan det torkar. As bra enligt mig. A men nu så sitter jag och väntar på den sista tvätten ska tvättas klart och sen ska allt in i torktummlaren en timme och sen är jag färdig, skönt men rena kläder.

Har äntligen tatt kort på dom grejerna mamma köpte till mig och Stefan från chilli om ni minns..



Tavla/fotoram. Sandra kom på en skitsmart sak som inte ens jag tänkte på :@ Att på första bilden ska va på mig och Stefan som vanliga, andra där vi skrattar och 3:e där vi pussas så det passar med texten. Dööh egentligen så kunde jag nog ha kommit på det själv någon gång :@



2 kuddar till våran nya sofa som inte är inköpt ännu eftersom Stefan va seg med den soffan som jag hade valt ut så blev den sold innan han hann se den :@ Jag är fortfarande lite bitter över detta för det va ta mig fan en jävlasnygg soffa!



Gardiner till vardagsrummet som passar skitbra med fondväggen, kommer bli sååsnyggt ;)




Och sen tillsist gosekon till Hampus.

Tapetsering

Halloj, ja jag tapetserade ju klart vardagsrummet igår, och jag måste bara säga att jag är enormt jävla duktig :) Det va min första gång också, och det fr mig att tänka på att jag kanske skulle ha gått bygg ist för estet men gjort är gjort.



Setafn målade på lim åt mig så jag kunde hänga upp tapeterna :) Haha, det va det enda han fick göra ;)



Resultatet.



SnuttStefan ♥

Tog en dusch nyss och märkte att jag hade ett sugmärke på halsen :@ Steeefaaan :@
Haha, jaja den förvinner väl, Stefan är och jobbar nu en sväng och jag ska ner i tvättstugan klockan 12.

Myslördag

Hej och hå.
Orkar egentligen inte skriva något men på statestiken så syns det att någon/några är väldigt intresserade över om jag ska skriva något idag.. Undrar varför.

Har nyss kommit hem från Stefans mamma, har kollat på melodifestivalen och druckit öl och nån grogg med blåbärssmak. Har inte gjort så mycket idag, va och kökade hos Jim i morse, grilat, sen så gick vi och sov "middag" ett tag. Efter det va vi effektiva och tapetserade klart i vardagsrummet :) Så nu är det färdigt, så skönt.

Igår så va jag på intervju och sen så va jag på stan med Sanfra och solade, sen så drog Stefan med oss på en fest i visrbo men vi stack därifrån på en gång eftersom det sög hårt. Åkte till stan för att vi skulle på krogen men Stefan hade glömt legget hemma så det sket sig sen åkte vi hem och la oss. Skönt att sova :)

I morgon ska Stefan jobba och jag ska tvätta och antagligen diska också.
Hej då

Nu är jag glad glad glad :D

Har vart på af och skrivit ut mitt cv, så det är klart. Men när jag va där så såg jag att dom sökte folk till ****** :D:D Åh vad jag vill jobba där! Men jag kan inte säga vart för då kommer alla söka dit och jag får ingen chans ;) A i allafall så vill jag verkligen ha jobb där, jag vill ha det cepe mycket :@ Men jag ska väl dit och lämna cv ist för att skicka på mail, jag måste ju presentera mig ;)

Bibliotekshelvete

Idag är jag lite irriterad. Stefan och jag åkte i morse och skulle hämta Hampus men som vanligt så blev det bråk om massa skitfjantsaker så han fick inte ta honom. Sen så drog vi in till stan för att Stefan skulle lämna tillbaka det fina halsbandet. Sen så gick vi och käkade pastasallad och nå äcklig grissnusk, Stefan satt hela tiden och glodde på gravida tjejer (:S) för att dom hade stora magar, ja Setefan det är normalt men skulle vara bättre om han kollade på tjejers bröst eller rumpa ist för gravidmagar HAHAHAHAHA Men han längtar väl efter en till...


A jag ska ju på jobbintervju i morgon så jag tänkte att jag skulle gå och skriva ut mitt cv men nej för bibliotekshoran va stängd :@ Irriterande!! Så jag ska gå till af och kolla om jag kan skriva ut det där, för just nu så är färgen slut i våran skrivare, a det är ganska så jobbigt. Har fan ingen lust att gå dit, ska nog ta biken.

Hejdå.



Keso :@

Hej :@
Jag håller på och laga mat och anledningen varför jag började laga mat nu va för att jag blev sugen på keso och skulle köpat. Men tror ni jag kom ihåg det då? Nej, jag va till och med där 2 gånger :@ Åh vad jag är sugen på keso oochh. men jag är lat och tänker inte gå igen, det är ju pinsamt haha.

Lilla gubben ska bjuda mig på sex and the city2 på bio :) Det blir ist för halsbandet, men jag känner mig mega elak, skulle kanske bara ha hållt käften och tackat och sett glad ut.. Efterklok.

Nu ska jag fortsätta med maten hejs

Jobbintervju

Hej.
Fick min present av Stefan i morse, ett jättesött halsband och matchande örhängen i silver, kanske inte min stil men jag ska prova dom igen och kolla mig i spegeln. Älskade älsklingen blev lite ledsen när jag sa att jag inte gillade dom, men han sa innan jag öppnade att jag fick byta om jag inte tyckte om dom.. Men så säger man väl alltid. Stackarn, men halsbandet va fint men jag kommer nog aldrig att använda örhängerna om jag behåller dom. Men det är väl bättre att säga som det är, eller?

Är hemma nu, fick ett samtal från af i morse som sa att en snubbe skulle ringa mig och fråga om jag ville komma på arbetsintervju och ja, han ringde. Så jag ska dit på fredag och sen får jag se vad som händer, vill inte säga för mycket ifall dom inte vill ha mig.

Ja och nu är i allafall Sandra och Stefan sams igen efter kanske 3 månader :@ Så Sandra ska komma hem till "oss" och fjanta oss (stefan haar när jag är barnslig hahaha) Bra där (Y)

Chili

Va en tripp till erikslund med mamma nyss, och så passade jag på att köra lite, har inte kört bil på evigheter. Vi va inne på chili och där så hittade jag en skitsnygg soffa, divan med 2 flärpar på varje sida, grå, hur snygg som helst. Den va nedsatt från 20 000 till 10 000 så det va verkligen ett kap! Fast det fanns bara en kvar och sen så kunde man köpa den nu och betala den om 4 månader med en avgift på 300:- as värt. Men Stefan är lite svår att övertala, han säger att han inte har råd just nu och att han har bättre med pengar om några månader, ja men den ska ju inte betalas idag. Men jag ska dra dit honom så han får titta på den så kanske han gillar den lika mycker som jag :) Jag skulle ha tatt med mig kameran och tagit kort på den, men men.

Mamma köpte en fin tavla till mig och Stefan, kommer inte ihåg vad det stod på den och så skulle man stoppa in 3 kort också så mamma sa att det kunde va kort på mig, Stefan och Hampus men det känns lite obekvämt men skulle nog vara snyggt. Sen så fick jag 2 kuddar, gråa med svarta blommor på om jag minns rätt, och en goseälg till Hampus, mamma tyckte han behövde ha nått hemma hos Stefan. Sen så fick jag gardiner också till vardagsrummer, bruna med blommor och krumeluxer, passar bra till fondväggen.
Vidare i nästa affär så fick jag en dörrmatta och galgar, behövligt.

Så va det i allafall. Senare inatt så kommer Stefan och hämtar mig och då ska jag försöka övertala honom lite om soffan, för hallå hur ofta hittar man en snygg soffa på halvapriset!?

Hejs♥

Wohoo godkänd ;)

Hallojsan.
Har kommit hem nu, Stefan och jag åkte in till stan i morse men kanske lite för tidigt för vi hade 40min att döda innan stan öppnade. Sen så gick Stefan och klippte sig, blev kanske lite för kort men det växer väl ut eller så är jag bara van vid att han har långt hår. Ja i allafall så gick vi sen och kökade lite och sen gick jag och Sandra och solade en halvtimme på glada oxen, mycke skönt! Och där inne så fanns det en spegel som man såg jättesmal ut i :D Och jättebrun, en sån vill jag ha hemma.

Stefan va och köpte mig min present :D Men jag får inte veta vad det är än för han säger att han ska göra nå mer och att jag ska få den i helgen.. Undrar vad det är, men jag fick ta den idag om jag ville, men jag vill nog vänta om han nu har planerat något..

Stefan släppte av mig vid af så jag äntligen kunde lämna in papprena till försäkringskassan som skulle ha vart inne för 2 veckor sen, så nu får jag inte pengar förrän om 2 veckor :@ Men jag får väl leva på Stefan lite, han har ju faktiskt levt på mig i 2 månader.. :@ Haha.

Sen när jag kom hem så hade jag fått brev från miroi (jag gick ju på en säljarutbildning) Och jag trodde att det skulle va en räkning på en bok som jag inte har lämnat in men det va ett diplom :) Om att jag hade klarat utbildningen, konstigt eftersom jag inte har lämnat in massa saker som ska in och knappt varit där.. Men jag är glad :D Känner mig så jävla stolt att jag gjort någon nyttigt med mitt liv :) Kan inte fatta folk som slösar bort sin gymnasietid på att gå iv HAHAH man får an inga jobb om man inte har tagit studenten.. Men vadå, jag är cepe stolt över att jag klarade skolan, fast jag fick gå om ett år. Tummen upp för alla studenter, tummen ner för alla lata iv töntar!



Jag är fan stolt över mig själv ;)

Kärlek, visst är det helt underbart ♥

Ligger i sängen och kollar på Family guy och sen så tänker jag på vilken underbar pojkvän jag egentligen har. Jag har varit ganska så elak mot Stefan hittills i vårat förhållande och jag måste faktiskt skärpa mig och vara en underbar flickvän tillbaka.
Fast jag har vart underbar men det är bara jag som har varit elak, eller inte elak så men mest bitter.. Kan tänka mig att det inte känns så kul för honom att vara med en bitter Sara, för jag vet jag kan va ett riktigt monster som bara vill hugga ner människor som går mig på nerverna (ja det har hänt förr).
Men jag är så här, jag är arg och förbannad ibland, jag har världens PMS också, men det positiva är väl att jag är sur i högst en timme och sen så blir jag glad igen :)

Jag älskar Stefan så mycket så det gör ont, ja vissa kan tycka att det är löjligt, jag tycker det själv, men mina känslor är otroligt stora och starka och jag är chockad över det efter så kort tid. Jag har aldrig fått känslor så här fort för någon förut, aldrig! Jag har aldrig kännt så här speciellt för någon annan heller. Det känns så otroligt galet rätt, är det någon som förstår vad jag menar och inte tror att jag bara snackar massa goja?
Men det är faktiskt sant! Att det känns så här rätt gör mig jätteglad och fruktansvärt rädd, vadå kommer jag tillbringa resten av mitt liv så här? I ramnäs? Hahaha nej då, jag ska in till stan ;)

Men jag är så satans förälskad och jag vill vakna upp varje morgon bredvid min älskling, jag är lycklig och jag trivs tillsammans med Stefan. Det finns säkert folk som inte förstår vad jag ser hos honom eller vad han ser hos mig, men jag kan inte förklarat' det känns bara underbart och jag är kär. Va glad för min skull, jag har inte vart kär på evigheter..typ. Ja men alla vet väl att det inte va bra det sista året.
Ny kula i allafall ♥

Stefan får pengar i morgon och han och jag ska in till stan för att han ska klippa sig och jag hade tänkt att sola men vet ej om det blir så för att Sandra är i skolan :@ Men annars så får det bli en annan dag. Sen så ska Stefan köpa min födelsedags present :D Äntligen, men jag kunde inte få den förrän i helgen, för det va nå mer jag skulle få eller vad det va (det blir inte den saken jag trodde först, nu har han hittat på nå annat) jag är ju faktiskt bäst på att lista ut presenter ;) hihi.
Får se om det blir det jag tror, den är tjejig i allafall :O

Nej nu har jag nog inget mer att babbla om.
Pusshej♥

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!


Film film all night long

Stefan och jag sitter och glor på film, mysigt i det regniga vädret :)
Vi har käkat glass och popcorn.



Jag har diskat och städat köket sen så har vi städat hallen och tagit bort pappret på golvet och dammsugit så nu ser det någorlunda okej ut här hemma. Sen så tycker jag att vi kör på sovrummet så jag kan flytta hit någon gång ;) Men det är skönt att vara i sura också för där finns det alltid mat och om det inte finns mat så finns det ett konsum kort som jag kan ta och springa iväg och handla. Ytterst bekvämt ;)

Ja så är det. På tisdag ska jag följa med snutten till stan för han ska klippa sig och köpa min födelsedagspresent (:@) en månad försent så jag förväntar mig något riktigt snyggt eller praktiskt eller både och. Fast jag ska inte med och glo på honom när han klipper sig för jag ska med Sandra och sola :) Åh vad skönt och sen blir man sexigt brun också ;)

Så eeee deeee.
Hejje

Myggjävlar :@

Åh vad jag hatar myggor :@ Jag hatar dom så jävla cepe mycket! Fyfan vad jobbigt det är att bo på landet inne i stan va det fan inte en endaste myggjävel. Men jag får väl stå ut och köpa myggmedel och ljus som tar bort myggen. Jag har fått myggbett på fötterna, bara :@ Och det kliar så fruktansvärt mycket så jag vill bara hugga av mig fötterna.

Stefan är och jobbar, bra gubben, själv sitter jag och glor på teve, kunde inte sova mera för nu är jag pigg men jag tänker inte öra nått för det :@ Eller jo, jag kan väl diska lite så Stefan blir glad och tror jag gör nytta fast jag egentligen bara ligger och latar mig ;) Nej men vadå jag är ju en jättehurtig tjej inte sant!?

Åh vad jag är sugen på att åka utomlands och sola och bada och bara ta det extremt megalugnt :) Vafan man måste ju ut och se världen lite, men det är så jävla irri att det är så dyrt.. Är väl dags att söka lite jobb också så jag inte känner mig som att jag utnyttjar Stefan och låter honom betala allt för mig. Fast egentligen är det ju inte så, jag betalar allt för mig själv, + honom när han pengar tar slut, känns det igen? Oja! Men det gör inget, jag får ju bo här gratis.

Jaja, hej ♥

Grillning

Gullet och jag har precis kommit hem, vi sitter och kollar på film. Har spacklat hallen och målat lite men färgen tog slut, men annars är hallen klar :) Skönt så slipper Stefan komma hem och gnälla varje dag....

Vi har vart hos Stefans mormor och morfar och grillat lite, kycklingburgare, mycke mumsigt. Drack lite vin och hade det trevligt, snackade massa skit, men det är intressant att sitta och lyssna på allas snack :)

Ja i alla fall så sitter jag här nu och häckar lite, är ganska så trött och seg.
Ska bara spendera kvällen men min älskling.
Pusshej ♥

Jag har gjort exakt 0 saker idag

Heje. A jag har inte gjort ett skit idag, bara legat i sängen och glott på teve :) As skönt! Ska väl gå och duscha snart ochh fixa till mig lite så jag är snygg inför min man.
Vet dock inte när han slutar så jag vet inte hur länge jag kkan dra ut på att inte duscha, men en timme till kan jag nog vänta.

Ska ta med mitt sängbord till Stefan idag (han har ett likadant som han har haft i vardagsrummer!?) Aja men det blir bra.
Nej men jag ska väl gå och duscha nu.



Pusshej ♥

Skönt väder

Halloj.
Åh vad skönt att det är lite svalt idag :) Och fyfan vad varmt och skönt det va igår.
Låg ute och solade i 1,5 timme, blev lite brun och extremt svettig. Åkte sen hem till snutten och duschade och sen åkte vi till sura igen och va ute och gick med Hampus i 2 timmar, i hettan :O

Sen så lagade jag mat åt Stefan och sen så spacklade jag en vägg i hallen och målade dom klara väggarna medans han satt i soffan och kollade på nå historia pogram om medeltiden i Sverige, haha sötnos.
Sen så gjorde vi inget mer, gick och la oss i en mega varm säng.

Idag är det meningen att vi ska grilla med Jim och Tobbe men vi har fan inte råd att köpa gillgrejer (eller jag, Stefan har inga pengar) men vi måste väl gå dit för att vara lite sociala i allafall, tur att det är i ramnäs.

Nej nu ska jag springa (gå) till konsum och köpa frukost.
Pusshej ♥

Idag ska det solas!

Hoho, Sandra väckte mig den jäveln :@ Och nu kan jag inte somna om.. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och sola :) För nu är det äntligen sol ute och sen så ska det bli 25 grader varmt idag. Skönt, man ska inte klaga :@


Mensmonster :@

Yes I am.
Fyfan vad ont det gör, vaknade flera gånger inatt för att det gjorde så ont, visst är det normalt!?

Igår så åkte jag till hallsta för att gå till Stefans jobb, haha, ja det tog mig en halvtimme sen gav jag upp och satte mig på en grej. Jag fattade ju inte vart jag skulle.. Och varmt va det också, fast det va ingen sol. Åkte och hälsade på Stefans mormor och morfar, käkade "grisar" med vanilj och drack kaffe. Jag satt mest där och höll på att dö helatiden, fyfan för när en värk kommer då håller jag på att svimma. Usch usch usch!

Sen åkte vi hem och Stefan började spackla väggen i hallen och jag satt och glodde på film :) Sen sov jag som en sten. Åh vad mysigt det är att sova med någon man tycker om ♥ Och kramas :)

Drömde förrästen att Fredrik hade dött och min mamma tyckte det va mitt fel bara för att jag va tillsammans med honom förut, och sen så va hans tjej jättegravid och ledsen. Hemskt.

Usch

Sov en stund men sov inte bra. Drömde att jag, Sandra och Stefan skulle till bmb, och innan vi gick dit så satt vi i en korridor i en skola och drack. Och selt plötsligt började Stefan att massera en tjejs fötter och då blev jag arg för att han inte har velat massera mig innan, så jag sprang iväg.
Sen så gick jag in på krogen ensam och när jag va där inne så träffade jag en gammal klasskompis och hon hällde sin drink över mig och skrattade och sen gjorde alla hennes tjejkompisar likadant :O Då blev jag arg och gick och fyllde på ett glas med vatten och hällde det på hennes huvud och då började hon gråta, och jag förklarade för henne hon får skylla sig själv för att hon hade gjort samma sak.
Jaja sen så gick jag ut och rökte lite, och det va kallt för jag hade min vinterjacka på mig, men i allafall så stod jag där och då kom det en kille och fimpade sin cigg på min axel.. Helt stört. A jag gick in och hängde av mig min jacka i "hallen" och sen gick jag på jackt efter den där killen men jag hittade inte honom, och så kom jag på att det kanske inte va någon bra idé att hänga upp jackan med alla saker där alla kan ta den. Så jag gick tillbaka och skulle ta jackan och då kom det en kille på andra sidan och började rycka i den :@ Så jag tog den från honom och sparkade ner honom på golvet och då kom det en vakt så jag sa vad han hade gjort och att han hade tagit alla mina saker och sen när jag satte på mig jacka så såg jag att han hade rivit sönder tyget..
Sen så gick jag med sandra och skulle till den andra sidan på bmb där dom vuxna bara fick vara. Så vi försökte smita förbi vakterna men han tog tag i mitt ben och sa att jag inte fick va där, och sen kom det ett gäng tjejer som dansade och höll varandra om axlarna och jag fick följamed dom neri ett trapphus. Sandra förvann där någonstans, jag tappade också bort alla och jag ringde Sandra och försökte lista ut vart hon va någonstans men hon visste inte. Men jag hittade till taket så jag stod där och ringde Sandra som en galning.
Sen kom Stefan och sa att vi va tvungna att åka på en gång eftersom han hade suttit sig i bajs och han hade bajs i ansiktet, så jag sa att jag bara skulle få tag i Sandra för att hon hade gått vilse. Men jag fick aldrig tag i sandra, hon va borta för alltid, och jag åkte hem till Stefan, fast det va intehemma hos honom det va ett hus på ett bärg och det bodde massa ungdommar där och det låg massa porrtidningar överallt. Så jag satte mig i hans säng och läste enporrtidning som om det va en skvallertidning :O Sen kom Stefan dit och vi la oss i sängen och...


Ja det va väl allt, men det är helt galet vad jag drömmer cepiga drömmar.

Gårdagen i bild


Jag måste bli brun.

Hej.
Va ute och gick med Stefan och Hampus i 2 timmar och den jäveln Stefan blir brun :@ Så nu är han brunare än mig och jag får ryck, så jag måste sola så jag också blir brun. Hoppas det blir sol vid lunch så jag kan lägga mig och pressa lite. Egentligen så kan jag inte vara tillsammans med någon som blir brunare än mig, känner mig så blek och äcklig :@

Va och grillade igår också, hamburgare. Sen blev det lite öl, sprang lite också på grund av geting jävlarna :O USCH! DÖ!
Vad gjorde jag mer igår, inget tror jag. Va bara med min älskade gullesnutt (fast jag egentligen hatar för att han är brun) ♥

Och idag så fyller Kim år, 23, a jag vet inte vad jag ska säga. Grattis i allafall.


Godnatt

Solfan försvann :@

Ja, jag tänkte ju sola lite idag bara för att Stefan är lite brunare än mig och det är inte okej. Så jag smörjde in mig med cocos olja och gick ut och då hade solen försvunnit :@ Så nu sitter jag här inne med olja överallt och surar, ska nog gå och duscha, igen, för så här kan jag ju inte gå omkring, då kommer allt fastna på mig.


Morgon pigg? Haha nej

Hallå, har kommit hem nu Stefan har åkt till jobbet.
Igår så köpte vi chokladpudding med grädde och sen skulle vi käka glass med frukt coctail, men så långt kom vi inte, en chokladpudding blev äten och glassen fick vänta tills idag, är lite irri att den är hemma hos Stefan för jag kommer vara sugen påt snart :@

Tog en cykeltur i det fina vädret igår och så städade jag mitt rum och tvättade, men satan vad mycke tvätt jag har, det är helt galet :@
Ja i allafall så cyklade jag och Stefan, han skjutsade mig, haha hur länge sen va det inte sen man gjorde något sånt!? Känner mig som en kärlekskrank tonåring ;) Men vadå, det är ju härligt ♥

Nej nu ska jag lägga mig ner innan jag blir hungrig, för då kommer jag aldrig att kunna somna :@

Godmorgon

Hej, trött som satan. Stefan skjutsade hem mig för en timme sen, ska gå och lägga mig snart åså.

Har egentligen ingenting att säga, men jag kompå att jag faktiskt har haft körkort i 2 år nu :D Den 8:e, känns skönt att prövotiden är slut, inte för att jag kör så mycke bil men endå, det bästa jag har köpt :)

Hallen blev målad igår, blev skit bra, mycke finare än orange som det va innan.. Kommer bli riktigt snyggt :) Och sen när det är färdigt så packar jag mina väskor och flyttar till ramnäs, just nu så vill jag inte dra dit mina 723 tusen saker, blir bara jobbigt när jag inte har någonstans att ha sakerna.

Så är det i alla fall.
Godnatt hej ♥

Hejje

Vi målade ju hallen här om dagen fast det gick åt helvete för tapenen under lossnade och ramlade ner så Stefan rev ner allt, men det konstiga va att det bara hände där han hade målat och inte där jag hade målat.. :P haha. Nej men vadå, jag är ju bäst på att måla. Ja men i allafall så står Stefan nu och målar om hallen där han hade rivit ner skiten, sen ska det spacklas där det behövs. Men vad fint och ljust det blev när det blev vitt ist för ja vad ska man säga, fläckigt ;)

Min mamma kom hem från kreta igår hon har livit jättebrun :@ Jag vill också åka utomlands och sola och bli brun.. :@ Hon sa att min mormor tydligen har blivit senil haha, eller så är hon bara extremt lat.

Va och kollade på kisseungarna idag också, åh vad dom är söta :D Dom är så små och lurviga och så har dom öppnat ögonen, fast dom springer inte omkrig som små bollar än, men det kommer väl snart :)

Stefan och jag har hyrt film, vet ej vilken han tog men den handlade om att det va nå forskare som hadde hittat nå gammalt djur.. Får se om den är bra eller ej. Själv tog jag Sandras råd och hyrde Eden lake, hon sa att den va bra. Sen så har jag köpt chips och dipp oooch!

Pusshej ♥

Trötter och sego

Sitter hemma hos Stefan nu, vi kom nyss hit. Han har haft Hampus på morgonen och innan det skulle fanskapet tvätta men när min klocka ringde klockan 8 så låg han fortfarande och sov.. :@ 0 ansvar för sina smutsiga kläder. Jaja det är inte min smutstvätt.
Hampus säger fortfarande ingenting, han är otroligt mega seg i sin utveckling, han går inte och har inte sagt ett endaste ord.. Jag kan egentligen inte säga något eftersom jag inte har barn själv, men man undrar ju lite.

Idag så fyller Jim år han fyller 43. Haha
Sen så kommer Stefans morfar och mormor och ska tapetsera det sista i vardagsrummet och sen ska det målas i hallen, sen är det bara golv kvar och sen är vardagsrummet och hallen klart, sen kan Hampus börja vara här ist för hemma hos Carina, men det är bra för honom att vara där för då träffar han andra barn ist för att bara sitta hemma och häcka själv, då lär han sig ingenting.

Nu börjar Stefan gapa på mig att jag ska gå till tvättstugan och boka en ny tid åt honom :@ Och sen sjunger han på någon raggar låt, hahaha. Vad söt han är min gullunge.


Röd dag :)

Och det betyder att jag har tillbringat hela min dag med Stefan. Vi blev väckta av Stefans morfar och Sandras kille Robin som skulle komma och hjälpa oss med att måla vardagsrumsväggen, fondvägg. Så vi målade och grejade hela väggen och sen så lossnade den gamla tapeten under så det va ju bara att riva ner skiten igen :@ Så då sket vi i måleriet och åkte och köpte tapeter i stället. Så nu håller Stefans morfar och tapetserar, och ja, det blev en tapet som jag valde för hallå jag har ju en underbar smak ;) Blommor och grejer, riktigt manligt eller hur!?

Stefan håller på och diskar nu så jag kan laga lite mat, det blir ris och uncle bens sås till, jag ska ha köttfärs och Stefan ska ha korv (?) hahaha. Va och kikade på kattungarna också, åh så söta dom är :D Dom har ju öppnat ögonen nu men dom har inte börjat springa omkring men det kommer väl när dom blir lite större, kanske om en vecka..? Då kommer jag vara där varje dag och gosa med dom :)

Jaja nu ska jag laga lite mat, är lite hungrig :@

Pusshej ♥

Film ikväll :)


Snutten idag ♥



Haha

Måste bara lägga upp bilder på mig själv bara för att jag är så söt ;)



Röe ♥

Lycklig :)

Kan inte fatta att jag blivit så här stor bara på några månader, längtar mest efter när den blir liten igen men det kommer nog att dröja ;) Är otroligt lycklig med min lilla fjantStefan, han är så otroligt gullig :)
Va ute och gick med honom och Hampus en sväng, kunde inte va hos honom eftersom det är skit överallt och hemma hos Stefans mamma har dom magsjuka igen :@ NASTY! Ja men nu är han på jobbet och jag är hemma och ska faktiskt städa mitt bajsskitiga rum sen så måste jag tvätta, har inga rena kläder kvar..



Pusshej♥

Some people they call me crazy for falling in love with you ♥

Some people they call me crazy for falling in love with you, they can take me and lock me away baby cause theres nothing those bars can do.

I will be the rising moon after setting sun just to let you know that you always have someone. I will be the clearest day when the rain is done so you will always know.

Through a shake of an earthquake I will never fall, that's how strong my love is.
Like a ship through the storm we can risk it all, that's how strong my love is.

I use to feel kinda lonely cause in our world it so fake, all that matters im telling you is you and me only and the fortunes from love we make.

I will be the one you need in the desert land, just to let you know you will always have my hand. I will be the woman you need to be a better man so you will always know.

Through a shake of an earthquake I will never fall, that's how strong my love is.
Like a ship through the storm we can risk it all, that's how strong my love is.

Oh, can nothing break us down. Oh, cause we are heaven bound like the mountian standing tall, and moving over here to stay. Oh, can nothing get in the way.


Through a shake of an earthquake I will never fall, that's how strong my love is.
Like a ship through the storm we can risk it all, that's how strong my love is.

Through the deepest water I'll never let you drown, that's how strong my love is. Like the moon in the sky that it would never come down, that's how strong my love is.
That's how strong my love is.
That's how strong my love is ♥


Va på stan en sväng.

Hallojsan. Stefan och jag sov ut jättelänge och det va jätteskönt :) Och mysigt ;). Sen så åkte vi till Stefans mamma och åt hamburgare, som jag lagade :) Sen så började Stefan hoppa på en sån där studsmatta som alla barnfamiljer har och jag va också tvungen att hoppa, hahaha usch vad jag garvade. Åkte till hallsta och köpe färg till vardagrummet, blir nog bra.

Åkte till stan köpte hårspray och ansiktstvål och sen 2par örhängen. Kan inte slösa mera pengar nu för då har jag ingenting kvar i slutet av månaden. Så är det i allafall.




Lördagen i alla fall..

Va hemma i sura och fixade mig med Sandra som också kom dit, vi käkade lite mat åså. Sen fick vi panik eftersom Stefan vägrade skjutsa Sandra för att han inte tycker om henne, extremt larvigt! Ja så skulle vi försöka hinna fixa oss och allt på en timme, inklusive dusch. Ja vi hann inte färdigt så vi drog till Terese och fixade klart oss där, jag hade extrema cepe ryckningar bara för att jag inte hade några skor eftersom min mamma tydligen har slängt mina stövlar :@ ÅH vad arg jag blev, hon slänger fan allt som inte är hennes...

Sandra och Alicia.



Drog sen på förfest hos Andreas (?), Mikaelas på G kille.



Malin, vad har du i munnen?



Isbjörns freak?



Fick choklad av Malin och en öl av Mikaela :)

Hade faktiskt skoj enda tills det där med Stefan, men det är löst nu och allt är helt underbart ♥

Hoppsan

Tappade min mobil i en kanna vatten nyss haha oops. Högtalaren funkar si så där, alla låter som Kalle Anka men men lite ledsen är jag för att jag älskar min mobil buhu, men den ligger på tork nu så jag har min dyra bajs-mobil nu :@

Är hemma och väntar på bättre tider helt enkelt, ska sova hos min älskade förstående pojkvän ♥ Åh vad jag har saknat honom!! Helt galet, sågs en sväng idag men har inte träffats på ett kärleksfullt sätt sen i fredags. Det är helt sjukt hur en människa kan betyda så mycket och att man inte märker det innan.

Funderar på om jag ska gå på stan i morgon eller på onsdag, har 100:- presentkort på guldfynd och sen går ut den 15:e, sen så måste jag köpa hårspray :@ Har ingenting, eller jo bara dåliga.



Åh vad jag tycker om min nya hårfärg :) Kanske ser lite blek ut men det gör inget.

(ni behöver ju inte spana in min feta fetto arm)

Jag älskar dig ♥



Utmattad

Den här ovisheten tar kål på mig, jag klättrar på väggarna och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är hungrig för att jag inte har ätit något, men jag kan inte äta, jag kan fortfarande inte andas, jag skakar om händerna och jag kan inte sluta tänka på min älskling. Snutten fyller ju år idag och jag har inte haft någon chans att gratta honom, hur jobbig blev den här dagen egentligen. Jag har till och med lust att hem till honom, men han kommer väl slänga ut mig lika fort.. Jag saknar ju dig gubben, jag älskar dig ♥
Fan

Nu är det jobbigt

Har knappt sovit inatt, mår illa, kan inte andas, tänker bara på dig gubben och jag vill bara hålla om dig tills jag dör. Jag antar att det är så här det kommer att sluta. Usch vad dåligt jag mår, jag är hungrig men jag kan inte äta.
Jag säger bara att jag inte ser vad jag har gjort för fel, faktiskt! Det är inge fel med att prata med folk! Egentligen så är det här saken samma som när Stefan satt och pratade med en tjej så intensivt att han inte ens hörde mig när jag satt bredvid honom och sa hans namn, han kände inte ens när jag puttade på honom för att få kontakt. Samma sak. Visst jag blev lite sur men jag var inte sur i flera veckor..

En annan gång som det va jobbigt för mig va när jag va ute på krogen med Stefan och det första han gör är att försvinna iväg från mig och dansa med en bunt tjejer, då va jag arg och ledsen för att jag inte föstod varför han ville gå ut med mig om han endå skulle springa iväg och va med till honom helt okända tjejer ist för mig.. Så har jag i allafall inte gjort, skitit i honom och sprungit iväg med ett gäng killar, ist för att vara med min pojkvän.
Så är det.

Suck

Åh jag vill bara åka hem till den där idioten och krama om honom, hade en liten plan att jag skulle göra det i morgon bitti men det gick åt helvete när jag kollade på tågtiderna.. Är han allvarlig? Han har ju hållt på så här förut, men jag vet inte, antar att det inte finns så mycket jag kan göra, jag har gjort mitt och om han vill kasta bort allt på grund av ett missförstånd så kan jag inte stoppa honom. Ja det va väl kul så länge det varade helt enkelt....

Godnatt

Mörk igen ♥

Halloj, är hemma i sura och funderar på om jag ska sova lite till så jag inte är så mega trött ikväll när vi ska ut och parta. Jag är ju som sagt en gammal kärring ;)
Färgade ögonbrynen och håret mörkt igår, så nu har jag färg överallt i ansiktet, inte så smart kanske men det syns väl inte så mycket om jag sminkar över det..



Det ser mycke mörkare ut i verkligheten men eftersom det bara är toning så kommer det bli ljusare allt eftersom. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll, vet absolut inte vad jag ska ha för skor :@ Mina stövlar har ingen klack kvar så dom kan jag inte ha, sen så har jag ett par boots men dom har inte heller någon klack så det sket sig.. Fast jag kan ju ha pumps kanske, om inte skorna som Sandra ska ta med sig till mig. Men det löser sig väl, jag får väl ha på mig mina tofflor ;)

Pusshej ♥

You're the one for me

Some say you're crazy
Say that you're no good
Say your family's cursed with bad blood
But I think you're cute and misunderstood
And I wouldn't change you if I could


Let'em talk you down
Call you names
My mind's made up
It ain't gonna change
I'm sure in my heart
Happy and free
You're the one you're the one
You're the one for me


Some say you're bitter
Think you're mean
Uncouth untamed and unrestrained
But I think you're sensitive and sweet
Stay as you are don't change a thing


Let'em talk you down
Call you names
My mind's made up
It ain't gonna change
I'm sure in my heart
Happy and free
You're the one you're the one
You're the one for me


Some say you're bawdy
Wicked and wild
A restless useless juvenile
But I think you're funny and I like your smile
Want to be with you want you to stay awhile


Let'em talk you down
Call you names
My mind's made up
It ain't gonna change
I'm sure in my heart
Happy and free
You're the one you're the one
You're the one for me


A no ‘count mixed up
Amount to nothing
A day away from a bum on the street
Some low class kind of royalty

That's what they say about you
When they're talking to me

Some say you're bad
A bad bad seed
You love to play with fire you love gambling
But I know what you love and I know what you need
And I like it when you play with me

Let'em talk you down
Call you names
My mind's made up
It ain't gonna change
I'm sure in my heart
Happy and free
You're the one you're the one
You're the one for me ♥



Kom på att jag har klickat hem lite prylar.


Gäsp.. Hallå

Vad har jag gjoer dom senaste 4 dagarna? I don't know.
I måndags gjorde jag inge speciellt, va med mamma till Stefan och tapetserade vardagsrummet och det gjorde vi i tisdags också så nu är det mesta klart, förutom fondväggen och en liten vägg som ska göras efter fondväggen. Blir nog kanon fint, inte min stil eller mitt val av tapet (den är ganska tråkig) men det blir bra ändå.

I onsdag så gick jag tidigare från praktiken för att jag hade läkartid kl.4 inne i stan, så Sandra följde med mig och hahah när vi satt där inne så tittade jag direkt på en fitta bara för att den stod bredvid mig (en staty (?) av en fitta som stod på bordet) haha ja det va skoj, tog blodtryck and i guess att jag är normal. Sen så gick vi en sväng på stan och eftersom jag inte har vart på stan på hur länge som helst så va jag helt extas över att knalla i butiker haha ;) Så jag fick med mig ett par jeans från gina, piercing från guldfynd, tubtopp och bikini överdel från H&M fast bikinin va extremt liten fast den va i stl 38 :O Skumt, det måste ju ha vart fel på storlekarna.. Men men det löser sig säkert, jag får väl helt enkelt gå och visa lite mer hud haha.



I går så åkte jag och Stefan till hans syster och firade hennes karl som fyllde år. Käkade tårta och sen så tog Sandra (systern) blodtryck på oss alla hihi så jag va frisk den dagen också. Hon sa att det va synd att ho inte hade nålar med sig för annars skulle hon träna att ta blodprov på oss, usch tur, för fyfan vad ont det gör att ta blodprov. Sen så åkte vi hem till Carina och kollade på dom nya kattungarna som hade kommit i förrgår, ÅH vad söta dom är, små och lurviga och så skriker dom och är små och söta och allt möjligt :) Åh vad söta dom kommer va när dom har öppnat ögonen och sringer omkring, då kommer jag spendera min fritid hemma hos Stefans mamma och mysa med kissebäbisarna :) Snuttigulligull. Jag vill ha kissebäbis åh vad söta dom är, min kisse är ju jättestor och tråkig tillskillnad från bäbisarna.

Snutti ♥

Bilder från 30/4


Helgen

Halloj, sitter hemma hos Stefan, han blev sur för en timme sen kanske och nu så gick han bara, hur länge ska han vara sur egentligen, det är bara otroligt tröttsamt!

I fredags va vi på en fest i ramnäs, jag drack inte så mycket, Stefan som skulle upp och jobba halv 7 skulle inte heller dricka så mycket men det slutade med att han drack upp både sina och mina öl... Sen kom han inte iväg dagen efter.. 0 ansvar.. Jaja. Hade i allafall skoj, det vaen tjej där som va inne på toan innan mig och senn när jag skulle in så luktade det bajs och så låg det en kotte i toan ÄCKLIGT!!! Man spolar väl efter sig, eller kollar noga att alla kottar åkte ner.. Nasty. Spelade lite brännboll, jag fick slå en gång, så lite. Sen så drack vi, Stefan pussades med killar och jag tittade på. Otrohet? Haha.

Lördagen så va vi bara hemma hos honom, hans morfar kom och målade taken så jag gick upp till Jim och drack öl och kollade på film, Stefan va lite orolig, na vad sött ;) Sen gick vi väl bara och la oss, va extremt trött.

Sen idag så sov jag jättelänge, gick upp och lagade mat, åt maten, kollade på tv. Sen skulle jag hem till sura för att möta upp Kim för att han skulle komma med madrassen som han haft i sin säng, fast Stefan va så seg så jag missade honom och han fick lämna madrassen till min mamma ist.. Med mening? I don't know.

Och förrästen :O Jag har fått 6 myggbett inatt på fötterna :@

Ja så nu sitter jag är, lite irriterad över att jag har en sån känslig grinolle till pojkvän.. suck. Men vad ska jag göra? Jag är ju van vid att ha män som tål det mesta, men det är väl bara att vänja sig vid det där också, det måste jag väl eftersom han är min pojke.

Pusshej ♥


RSS 2.0