Funderar på att klippa mig kort igen..



Skönare, fast jag vet att jag kommer ångra mig, men å andra sidan finns det löshår.

Sjuk...

Blir nog hemma i morgon, har ingen lust att göra något. Är sjuk, har haft feber och ont i halsen och nu så har jag världens mensvärk!!! Fyfan vad ont det gör! Känner mig helt kräkig också, kommer nog ligga och krama toastolen inom kort..

Nyårslöften.


  • Ta bättre hand om mig själv.
  • Spara pengar.
  • Köpa min första bil.
  • Socialisera mig mer.

Julafton



Löning i morgon :)

Jag vill ha pengar nu nu nu! Ska handla julklappar i morgon till ungarna och sen ska jag handla lite till Stefan, men då får han inte titta ;)

Själv önskar jag mig en sodastream! ÅH vad gott!!

Ska kila iväg till till jobbet snart sen är jag ledig på måndag och jobbar tisdag, onsdag och torsdag, ledig fredag och lördag och sen jobbar jag söndag. Lagom ;)

Hejs

Hej.

Usch vad jobbigt det är just nu... Bilden är trasig, men blir lagad inom kort och sen ska vi sälja tillbaka den där vi köpte den :) Lite jobbigt att inte ha bil när både jag och Stefan måste ta oss till jobbet (det är tjänster eller liknande man gör så man får pengar) och sen utöver det så ska vi försöka hämta Hampus varannan dag. Lite jobbigt när inte en annan kan samarbeta..... Så det blir ett nytt köp av bil kanske i morgon, får se men en ny innan nästa vecka är ganska så spikat. Sen ska jag nog ta och köpa mig min första egna bil men mina ena pengar, kanske på tiden eftersom jag haft körkort i snart 3 år :O

Jag jobbar och sliter en hel del så det är därför jag inte har tid att skriva nått, och så händer det inte något intressant som jag kan berätta haha ;) Så é dé.



Sen så har vi bokat en till resa till turkiet, samma ställe. Så den 25 maj åker vi igen. Lite tidigt bokat men ändå ;) Jag vill ju ha med mig Sandra också, men Stefan vill inte för då tror han att jag kommer springa ifrån honom och va med Sandra hela tiden, men hallå vem tror att jag skulle kunna göra någon sånt ;) haha.

Sen i februari är det planerat att vi ska åka till Paris, eller det är Stefan hemliga present rill mig på alla hjärtans dag men jag har listat ut det ;) Kommer nog bli jätte trevligt men tror det skulle vara skönt med bara en weekend-resa.


RSS 2.0