Åh skor



Allt från Bianco

S




Ligger hemma och har extremt tråkigt, väntar på min gulleplutt som ska komma hit senare. Är lite dusch sugen så ska nog hoppa in i duschen snart, då går nog tiden lite snabbare. Och så kan jag nog städa mitt rum också, kan behövas..


Bilder från i fredags


After a while sweet love just ain't enough

Godmorgon

Fan vad bra jag sov i natt :) Stefan sov inte här, han skulle göra annat men det gör inget. Skulle inte ha sovit så bra med en svettig karl bredvid mig haha.

Ska kanske på bio ikväll, vilken film? Ingen aning men en bra hoppas  jag. Ska inte göra ett skit fan tills dess :) Tvätta tror jag om inte mamma redan har gjort det.

Puss hej


Sommar outfit :)


I got the power to move you

Hade otroligt tråkigt igår, Sandra va skitpackad och ville inte åka hem för hon trodde att Sami skulle komma och hämta henne fast han va någonstans och söp. Sandra tappade bort sin mobil också men när hon kom hem så hade hon hittat den så hon ringde mig och sa att hon hade glömt den hemma haha. Sen så spilde Sandra en öl på mina ben så jag lukade ljuvligt hela kvällen. Jag frös som en hor för att jag hade min vårjacka på mig och min sjal va det öl på så den kunde jag inte ha på mig. Stefan va sur som vanligt på mig för att jag hade sagt eller gjort något igen som inte föll honom i smaken.. Men sen kom vi fram till att det va Sandra som hade sagt saken och inte jag, är det roligt att vara sur i onödan hela tiden gubben?
Skulle ha sovit med Stefan hos Tobbe men jag hade inte en jälva lust att göra det, jag hade öl på hela mig och vi va tvugna att gå dit, m ja i klackar och allt så jag tackade nej. Fixade skjuts till Sandra hem för hon vägrade hoppa på bussen. Sen så fick jag skjuts hem, va hemma runt 4 halv 5 tror jag. Fyfan vad trött jag va och extremt hungrig! Somnade som en sten och vaknade runt 9 i morse, pigg som satan. Somnade igen en sväng men jag funderar på att sova lite till, men måste gå och duscha först, blä vad äcklig jag är.
Ska nog tvätta idag också och byta sängkläder för stefan har vart i mitt täcke med sina fötter :@ haha nej men det är faktiskt dags, jag lovar.
Stefan skulle komma hit senare ikväll och så ska han nog sova här också, jag som fick panik sist han sov här bara för att det va så trångt, men vad gör man inte för lite närhet!?
Och vet ni vad jag kom på :O Stefan den jäveln slog min kisse igår :@ Hon låg under täcket och så kände han på henne och undrade vad det va, och i stället för att lyfta på täcket och kolla vad det va så slog han på henne för att kunna känna vad det va. Hon va ju livrädd stackarn, jag ska också känna på en knöl under täcket och i stället för att kolla vad det är så ska jag slå på den, riktigt skönt eller hur hjärtat!? För du vet väl vilken knöl jag syftar på ;)
Haha

Ska våldtäckts duscha nu, pusshej.

Utgång med Sandra i kväll.

Halloj, sitter i sura och väntar på Sandra hon kommer med tåget om en timme.
Stefan sov hos mig inatt i min lilla 90 säng och gissa om det va trångt!? Och svettigt, sen när han åkte till jobbet på morgonen kunde jag äntligen sträcka ut benen och böja dom vart jag ville :)

Åkte till kursen för att det stod att jag skulle ha ett prov men när jag väl kom dit så va det inge folk där :@ Så jag hade gått upp i onödan och åkt dit, morr jag som kunde ha sovit skit länge. Men ska nog ta en tupplur innan jag ska gå och möta Sandra så jag är lite piggelin i kväll.

För i kväll ska jag och sandra först på förkaka hos Tobbe och sen ska vi gå ut själva utan boyfriends fast det är bara jag som har en, men han har jag redan träffat jättemycket idag :) Han va här nyss och jag lagade mat till honom och sen låg vi bara och myste, skitmysigt! Åh jag saknar honom i allafall, snutten.

Nej nu ska jag vila lite, pusshej

Rastlös

Blä vad tråkigt jag har, jag öppnade boken och kollade på det jag ska lära mig, sen gick jag till konsum, lagade lite mat och nu måste jag nog lära mig något men jag har absolut ingen lust..

Jag saknar min snygge Stefan, så jag tycker att han ska skynda sig och komma hit snart så jag kan pussa på honom!

Jag kommer plugga i alla fall...

Har bestämt mig att jag måste plugga i allafall, måste ju ge skiten en chans, så jävla svårt kan det ju inte va att lära sig arbetsrätt, arbetsmiljö, etik och moral tills i morgon ;) haha

Har vart på stan med Sandra en sväng, hon köpte kalsipper till Sami som bara hade enorma pung-hål i sina. Sen så fick jag träffa (se) Alicia, Sandras systerdotter, hon va söt.


Usch jag spyr

Jag orkar helt enkelt inte med den här äckliga skoljäveln, jag hatar skolan jag har alltid hatat skolan och kommer alltid att hata skolan! Går det att hoppa av? I hope so! Blä blä blä........ Det är inte så att jag "hatar" skolan, jag hatar skolan! Jag har alltid mått psykiskt dåigt att gå dit och sitta där i hundra timmar och lära sig nå skit som man ändå inte har någon nytta av.

Sov hemma hos min sötnöt igår :) vi åt glass och kollade på tv, mycke mysigt. Sen sov vi och när klockan ringde i morse blev jag jätteledsen för att jag verkligen inte hade sovit klart :@ Men jag åkte hem och gick och la mig och sov som en stock, fyfan va skönt det va :)

Hade tänkt att plugga idag men nu när jag kollade efter så fick jag reda på att jag ska läsa på 4 kurser tills på fredag, mm ja visst, jag ger upp!

Fan vad godis sugen jag är, åh jag vill bara köpa en stor påse godis och bara äta åh. Ska nog springa (gå) till konsum och görat. Är sugen på att göra en god sallad efter min dröm i natt också, så jag ska nog ta och köpa det också.

bye

Hjäper Sandra

Sitter och hjälper Sandra med hennes blogg.

Stefan va nyss och hälsade på mig, va drack kaffe och han käkade bullar :@ hihi.
Sen så kom min mamma och snackade i hundra år om vasaloppet och gamla människor haha.

Sen tänkte han titta förbi efter han har vart och hälsat på Hampus :)



H&M

Hittde en snygg jacka till våren, men den är nog inte så glansig hoppas jag, skulle finnas en i grått också, men jag ska nog prova den när jag åker till stan nästa gång.



Sen hittade jag en söt väska :)


Och armband, åh jag vill ha sommar nu nu nu!!


En slapp dag

Ska vara hemma hela dagen och plugga lite eller mycke. Ska nog basta lite också men mest av allt vill jag ta ett långt skönt bad åh vad skönt det skulle vara :)

Jag känner mig lite ensam och övergiven :( Saknar min gulleplutt, det är väl normalt att man gör det. Men är det ömsesidigt? I hope so. Jag vill träffa Stefan en sväng idag men jag orkar inte gå och duscha av mig allt snusk och föna håret, klä på mig och sånt, så det får bli en annan dag. I morgon? Men han ska packa åså så han har nog inte tid förrrän det är klart..

Usch vad trött jag är på den här äckliga vintern! Det är ju förfan mars snart :O Jag vill bara flytta härifrån till något varmt ställe och bort från alla idioter och sånt. Jag vill bara kunna sätta på mig en klänning och flippflopp och sen gå ut :)

Nej men nu ska jag ligga här i min ensamhet och plugga lite. Puss och hej


Kvällskvist

Hallå.
Kollar på film med mig själv, ganska så skönt.

Saknar min Stefan ♥

Är hur trött som helst eftersom jag knappt sov nått inatt, och jag hoppas jag får sova inatt utan ångest, men det tror jag, jag orkar inte tänka på saker och ting längre. Man blir inte speciellt klok av att tänka för mycket heller.

Godnatt


Allt känns mycket bättre nu

Halloj

Sitter hemma igen, har ätit lite och försökt sortera alla mina miljoner bilder. Funderar på om jag skulle gå och basta lite så man blir lite ren. Men det beror på om jag skulle träffa min sötnöt idag, men jag antar att det inte blir så.

Måste plugga lite också ligger ganska så mycket efter med det är väl inte så svårt att komma ifatt, eller!?

Känner mig otroligt tjock och ful också, måste ta och göra nått åt mig äckliga kropp.. Jag börjar på måndag ;) haha. Nej men när det blir lite bättre väder så ska jag nog börja gå ut och gå varje dag igen, det hjälpte ju så länge jag orkade ut.

s♥s

Så söta vi är :)


Sovit otroligt dåligt inatt

Vaknade flera gånger av något, vet inte vad men jag vaknade av att jag skrek nej och flög upp ur sängen. Sen drömde jag att Stefan satte eld på vårat hus bara för att han hatade mig..

Mår illa och kan inte tänka normalt, jag saknar dig så det gör ont, men egentligen så borde jag inte göra det bara för att vi har träffats hela helgen. Men jag vill bara träffa dig hela tiden för du är så söt, jag är så galet kär i dig Stefan! Men jag vill inte hålla på för mycket, vill inte verka för på och klängig, det finns väl inget som tycker om en sån. Jaja I love you i allafall ♥



Men usch vad jobbigt det känns. Det är nu man egentligen märker hur kär och förälskad man är.

Fyfan vad skönt det är att komma hem

Halloj.
Har vart hemma hos Stefan sen i fredags. Va ute då på konrad hade skoj tills Stefan fick dampryck och börja skrika att Sandra va dum i huvet och att vi va tvugna att åka på en gång bla bla bla.. A jag fattade ingenting med fyfan va arg jag va på idioten. Det går inte att dricka med sin respektive! I alla fall om den andra lir sur för konstiga saker..

Jaja och igår så skulle han ut igen och jag hade ingen lust så jag tänkte åka hem men hem kom jag inte. Satt och kollade på tv i lugnanro och helt plätsligt smäller det till i skallen och jag blev helt cepe yr och kunde inte röra på huvet. Det va som om jag inte hade någon balans och att huvet va extremt tungt.. Och så fort jag rörde på det så höll jag på att spy, det kändes nästan som när man åker virvelvinden och försöker röra på huvet men det går inte, eller nått sånt.. Super skumt va det i alla fall. Och det konstiga va att det höll i sig hela kvällen/natten, men jag mådde skit bra bara jag inte rörde på skallen.

Mår lite halvbra idag, fast nu känns det som jag har världens bakfylla, men hellre det än det jag hade igår, fyfan!

Usch vad jag saknar Stefan ♥ Han är ju så otroligt söt så jag dör varje gång jag ser honom och tur det, det hade ju vart jobbigt om min karl hade vart ful så jag hade spytt varje gång jag såg honom hahaha. Är inte kärlek det bästa som finns!?

Ska försöka plugga lite hade jag tänkt och sen ska jag nog hoppa in i duschen om jag orkar, det är ju så förbannat kallt nere i källaren så jag har egentligen ingen lust att stå där naken och frysa. Jag är bara sugen på att ta en långt bränhett bad åh vad skönt :) Men man kan ju inte få allt.




PUSS♥

Nu är jag glad igen :D

Jag har fått tillbaka min kamera får mytomanen efter 2 veckors tjat :) Så nu är jag happy igen. Har massa bilder som jag måste lägga in på datorn och lägga upp här åså.

I kväll så blir det utgång :O jag som trodde att jag skulle sitta hemma och häcka hela kvällen bara för att Stefan skulle packa hela kvällen men nu så ska han inte göra det längre :) Så då får jag pussa på honom och så.

Och en annan glad överraskning va på mitt konto :) Jag hade mer pengar än vad jag hade hoppats på.
Yei, så nu måste jag bara bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, har ingen aning, men jag ska nog ta det som jag skulle ha haft på mig förra helgen. Tuttklänningen, svarta strumpbyxor och svarta stövlar. Blir mycket svart, men det känns så dumt att ha "sommarklänningar" på sig mitt i vintern.



...


Vadå? Jag har haft tråkigt..


Är det någon som förstår!?

Fan vad sur jag blir! Det är ju som att prata med ett barn, ingenting fastnar utan går in i ena örat och åker lika snabbt ut igen ur det andra. Gör det du ska! Jag skiter i hur i helvete det går till bara att det blir gjort, sluta bete dig som barn som bara springer genom livet utan något bekymmer alls för andra. Pick up your shit you have cause!


Sometimes feelings disappear when they don't come out so often.....
Think about it.

Godmorgon

Sitter och messar litee skit med Sandra :) Vi båda är lite kluvna, eller mest jag tror jag nog. Ja livet är ju inte lätt.

Ska ha prov idag men det kommer gå åt pipan haha.

Stefan och jag har vert tillsammans i en månad idag, känns bra, tiden har gått otroligt fort..



Ska duscha nu.

PUS

En månad i morgon

Halloj, har precis skaffat mig en dator :) Eller ja pappa fixade den åt mig, inte min typ av dator men den funkar i alla fall, det är en sån här macbook..

Sitter hemma och försöker plugga lite men det går ganska så dåligt, har prov i företagsekonomi i morgon.. Bra planerat Sara som vanligt, men förhoppningsvis så kan man göra omprov :)

Och jag måste bara säga en sak bara för att jag är så arg :@ Glömde min kamera hos en tjej för 2 veckor sen och hon vägrar att ge tillbaka den :@ A jag är i dalarna och kommer inte hem förrän om en vecka... Sen så skriver hon på facebook att hon är hemma med sin pojkvän m.m. Bara för att jag inte är vän med na så betyder det inte att jag inte kan kolla vad hon skriver. Usch vad trött jag blir på äckliga mytomaner, förstår inte vad henner jävla problem är!? Hörde att hon va "känd" för att sno saker, a men skit bra, verkligen.. Får jag inte tillbaka den då blir jag tvungen att sparka henne i huvet, tyvärr..

ADHD

Ja i allafall så "firar" jag och min käre karl en månad i morgon, och han måste köpa en present till mig som har fått stått ut med honom så länge :@ hahha

Det bubblar som ett badkar i magen.

Hej och hallå.
Är hemma hos Stefan, han är på jobbet han tror väl att jag ska diska eller nått men det har jag inte lust med :@ kanske senare men just nu vill jag bara sega på soffan och äta nått, på tal om man, fan vad jag är hungrig men det känns onödigt om jag ska laga nått nu och sen igen när han kommer tillbaka, eller så lagar jag mat till mig själv och skiter i honom hahaha.

Va på tråk kursen igår wihoo nej men fy fan vad tråkigt det är där, jag vill bara spy på dom! Det enda jag gör är att läsa i boken och sen går jag hem, läsa kan jag göra hemma, fakiskt!

Ska i alla fall ha prov i morgon på bransch och produktkunskap visst låter det skoj!? haha Sen så börjar jag med en annan asrolig kurs företagsekonomi mummsigt ord va!? När jag hör ekonomi tänker jag på matte och det sög jag i så mycket så jag nästan fick gå i sommarskola..

Jag måste tillsist bara tillägga att jag är så kär :) Känns skitbra faktiskt. Så nu vet ni det.

Pussochhej


Måndag i all ära.

Tjoho.
Sitter hemma hos sötkacken och rullar tummarna. Fick lite damp nyss så jag dammsög hela lägenheten, men det gick inte så bra för att dammsugarpåsen va ganska så full och så hitade jag inte någon ny, inte för att jag letade så mycket men ändå. Så någulunda fint är det nu men det gick inte så bra att dammsuga mattan i vardagsrummet men lite rent blev i alla fall.

Ska diska lite snart också :) Se så snäll jag är!

Sandra och jag


Segsöndag

Halloj.
Sitter hos min sötkack och häckar. Adel kom hit för ett atg sen och nu har dom suttit ute på ballkongen och snackat skit om mig och Sandra bara för att vi brukar (väldigt sällan) görat. Och vi snackar inte ens skit vi säger ju bara bra saker, det är säkert!

I fredags va vi på någon fets hos Lotta glömde min kamera där :@ fast egentligen va det Sandra som glömde det eftersom det va hon som skulle ha den och ta med den hem. Men men bara den är kvar är jag nöjd, fick veta nu i efterhand att hon tydligen stjäl saker, askul verkligen..
Sen så bråkade jag och Stefan ganska så mycket hela kvällen bara för att han är så dryg och ska vara sur i hundra år. Hade sån jävla lust att sparka sönder honom och köra över honom då, fyfan! Men nu är det bra.

Funderar allvarligt på att inte festa med honom nå mer, han blir bara pruttfull och jätteirri på allt jag säger, och jag blir bara sur för att han är så töntig. Så det skulle vara en bra idé inte sant!? Kim och jag tex. vi festade aldrig tillsammans, förutom jul, nyår och eventuella födelsedagar och det va alldeles lagom, helt perfekt :)

Ja så va det.. Jag har egentligen inget att säga.

PUShej


Har jag sagt att jag är kär och galen!?

Ja jo jag kanske inte har sagt det tidigare, men så är det, kär och galen, kanske inte så galen men mest kär :)

Jag kanske ska berätta om min senaste fynd, Stefan heter han i alla fall, han är otroligt söt :) så jag vill äta upp honom varje gång jag ser honom eller rulla ihop honom till en liten boll och stoppa upp i min vagina hahaha. Sen ska han ligga där när jag går omkring och så kan jag känna hans hår som kittlar mig där inne. Haha nej men han är söt i alla fall så alla vet det.

Har inte en aning vad jag ska säga egentligen, han bor i, hör och häpna, ramnäs :O Ja mitt ute i skogen, har aldrig mottagning på mobilen när jag är där :@ Det är otroligt irriterande. Se så jag offrar mig ;) Kom på att jag inte kan lägga upp någon bild nu eftersom jag sitter på bajskursen och det går tydligen inte att spara bilder eller så, orkar inte hålla på och pilla och ha mig, så det blir senare idag kanske..

Ja jo vad pratar jag om, Stefan Stefan Stefan va det ja. Vad ska jag säga? Han är 24 och är otroligt kort, 164 :O Men det gör inget, så länge han är längre än mig så är det okej :) Han har en son på 10 månader, Hampus heter han, söt unge. Stefan han blir fort onykter på ingenting, har en konstig humor ibland så man inte fattar vad fanskapet snackar om, men det är väl bara charmigt, det är ju så här han är och det är väl bara att acceptera I guess.. Nej vad elak jag låter, men den här lilla pojken har tagit mig med storm! Jag är otroligt chockad själv, jag trodde aldrig att jag skulle få känslor för honom såhär otroligt snabbt eller alls. Han är ju absolut inte min typ av karl, men eftersom det aldrig har funkat med dom andra männen jag har haft så kanske det funkar om jag byter smak av karl.. Kanske, kanske inte, vem vet? Hittills känns det otroligt bra och rätt, fast vi bara har träffats en månad, men han kanske har skelett i garderoben som han plockar fram lite senare när det är försent att dra sig ur..



RSS 2.0