Syr och syr och syr..

Idag va jag en sväng till coop extra men så klart så hade dom inte synålar, så jag fick lite panik och cyklade till stan och kollade runt i olika affärer. Men efter ett tag så kom jag på att Åhlens har ju synålar, dah. Och när jag väl va där så köpte jag en present till min mamma, ett örngott.

Sen när jag väl hade kommit hem så ville Kim gå på stan med mig så jag kom in och gick ut igen. Vi köpte ett nytt duschdraperi, krokar till den och kakeldekorationer. Sen gick vi och käkade glass och satt ute i solen. För hur varmt har det inte vart idag!? Jisses.

Nu har jag suttit och sytt mitt hår, är inte riktigt klar än, måste sy på klipsen sen är jag klar. Färgen blev helt okej faktiskt, i värsta fall så färgar jag allt hår brunt igen.




Nu ska jag köpa lite mat så jag inte hungrar ihjäl, sen ska jag åka hem till mamma och ge henne sin morsdag present och så ska jag hämta bilen. För i morgon ska vi alla till Malin och äta frukost. bara för att vi vill.

MAT DAGS
PUSS

Dagens uppdrag

God morgon alle sammans.
Jag är uppe jättetidigt för att jag blev väckt av Sandra, men jag kunde inte gå med henne för at jag har fått solsting.

Ja i alla fll så ska jag iväg till coop extra snart och köpa hårfärg och synålar.
Sen tänkte jag åka hem till mamma en sväng, mors dag ni vet, fika lite kanske. Måste låna hennes bil också så jag kan skjutsa alla på måndag. Sen måste jag nog låna pengar för dom har tagit slut och sen ligger jag minus1800:- Inte så bra kanske, men det är den här jävlans studentens fel..

Måste hinna med och sola idag också får se om det blir efter att jag vart hos mami eller före..

Ja jag, ska fixa mig och cykla iväg.
PUS

Idag, men egentligen igår om man kollar på klockan.

Idag va jag och spelade brännboll på skiljebo men Mikaeli och Mandy och massa. Hade jätteskojigt vårat lag vann!! Hihi och ganska så överlägset också. Jag gjorde 2 frivarv :) otroligt stolt!



Amanda och jag va och la ut pinnar och brännplattan.



Mikaela



Vi vann, lag 2



Mandy



Jag är alldeles för snygg för att visas, haha.



Sen va vi och grillade, jag grillade korv och Amanda lammkött ;) Haha
Mikaela strippade och visade snippan för alla haha, och så puttade han ner Pepe på marken så han fick öl över hela sig. En händelserik dag.



Mikaela strippar



Pepe tittar på



Kissen med! Kolla in dom gula ögonen, haha

Nytt hår!

Jag va och köpte hår i morse, hade en jävlans tur för det fanns bara ett paket kvar av den färgen jag ville ha :) Köpte även ett ljusare hår som jag ska ha som slingor, men jag ska nog färga det i morgon eftersom det är aldeles för "gult" för mig.
Så här ser håret ut i solljus (utan blixt).



Med blixt.

Det i den röda ringen ska jag färga till en mer askig blond än gul som den är nu. I den blåa ringen har jag lagt in en bit av mitt gamla bruna hår, skulle kolla hur det såg ut och jag kanske ska färga lite mörkare slingor i håret också men det ska jag göra hos frisöen på måndag isf. Får se vad hon säger, kan ju va fint utan. I den gröna ringen är den färgen som jag ska ha på hela håret, och som sagt håret ser mer gult ut på bild, men jätte fint i verkligheten.


Igår.

Igår va jag i skolan och vi fixade lakan till skolan och till vagnen sen. Och så sprejade vi våra kläder.
 















Sen åkte jag och alla andra som går teater till stockholm och skulle gå på en föreställning. Innan det fick vi ca 2 timmar på oss att göra annat, och jag skulle gå och köpa hår, men hittade inget för allt hår på tajmahal såg ut som barbiehår dvs plastigt glansigt äckelhår. Så sur som ett bi så gick vi och såg på föreställningen som varade i 2,5 timme, alldeles för länge enligt mig.

På bussen hem så satt alla äckelbarn och skrek hela vägen hem (skrek påvägen dit också) fattar inte att man orkar prata så mycket. Ja i alla fall så kom jag hem sur som fan för att jag inte fick nå hår och Kim va sur för att jag inte hann köpa en tröja till honom.

Sen när vi väl hade kommiit tillbaka till västerås så skulle jag och Mikaela gå och köpa en öl medans hon skulle vänta på bussen, så vi satte oss på en pubb och skulle köpa en öl och så hade hon i kassan slagit in 29 öl på mitt kort. Men vafan driver du med mig?! Ja i alla fall så fick jag tillbaka min 2000:- i handen. Och sen gick vi hem.
 

Sen sov jag hårt och länge.

Hemma från skolan

Har vart i skolan och sprejat kläder hela morgonen och dansat lite, fast färgen tog slut så jag fick aldrig spreja klart mina, men det blir fixat lite senare.

Nu är jag hemma och ska äta och sen ska jag duscha och fixa om mig för att det är så jävla varmt så jag har svettat ner alla kläder, ja så jag kommer ta på mig något kallare när vi åker iväg vid 2.

Nu ska jag äta och Kim gapar att jag ska komma till sängen..
PUS

I morgon bär det av till..

..huvudstaden.
Vi ska åka med teaterklassen på teaterresa, tror vi ska kolla på någon pjäs av något slag. Jag ska i alla fall ta min lediga tid (om vi får någon) och köpa löshår till mig, får se vilken färg det blir.. Jag vill ha ljusbrunt med massor med slingor om det finns något fint. Eller så blir det nog brunt, fast ljusare än vad det är nu.
Ett stort dilemma ;)

Håller på och fixar mig inför natten, måste få en lång skön sömn i natt annars kommer jag inte klara av att hålla igång tills 11 i morgon kväll, ja jag vet inte så lång tid, men jag är gammal och svag :p

Ska sätta på en tvätt innan jag kryper ner i sängen, ska nog ringa till Kim och fråga när han kommer hem.

En dag på stan

Nu har jag äntligen kommit hem!

Jag har vart i skolan och dansat i 2 timmar och sen har jag vart på min sista religons lektion :) Efter det åkte jag ner på stan och va med Sandra, vi har bara vandrat runt och provat klänningar. Och jag hittade en klänning som va superfin! En rosa och grön, djup i ryggen och jättefin helt enkelt! Sandra köpte en rosa klänning och en väska på gina.

Och jag köpte lösögonfransar till studenten på Åhlens och ett nagellack bara för att.


Försenad

Jag har skitbråttom, jag trodde jag skulle börja 1 men nej kl10 så jag hinner inte duscha ingenting.. Så måste springa till skolan som ett äckel bara för att dansa lite.

Då va det uträttat

Nu har jag vart och solat, tror faktiskt att jag gick in i fel rum, hihi. Men det gjorde inget hoppas jag, hon i kassan sa i alla fall inget.



Nu ska jag sätta på en tvätt och sen ska jag kolla på film, diska orkar jag inte med idag, kanske i morgon.

Sola

Hej och hå.
Nu ska jag cykla och sola igen :) Börjar faktiskt bli ganska så brun nu, superbra! Men jag har slut på mitt solkort så jag måste betala kontant, och en annan sak som är lite jobbig är att jag inte har fått in min lön än.. Dom har väl glömt bort mig igen..'suck'.

Har satt upp några kakeldekorationer till, men jag måste köpa 2 paket till eftersom vi har ca 40 kakelplattor som ska täckas. Och så måste jag klippa till några eftersom i hörnen är vissa plattor halva.

Nej men nu ska jag iväg, sen när jag kommer hem ska jag nog diska och tvätta.

PUS

Dammsugare

Fick en present från Kim igår :)
En dammsugare utan sladd och så kan man ta ut en liten hand dammsugare från den, asa bra!
Fast den är känd för att suga lite dåligt, men jag tyckte inte den sög såå dåligt.
Och så är den rosa :)


Köpt och klart

Har kommit hem nu, har vart i skolan och redovisat min monolig. Sen har jag vart på stan med Amanda och Malin och handlat kläder till klädshowen, och om inte alla blir nöjda så kommer jag strypa dom! Haha, nej men det va skit varmt och så va det tungt att bära.



Nu ska jag kolla på Sex and the sity och sen ska jag laga mat och vila lite, är jättetrött!

PUS

Onsdag

Hej och god morgon, idag ska jag cykla till skolan och ha en redovisning sen slutar jag. Då ska jag ner på stan och köpa saker' sen senare ska jag iväg och sola.

På lördag ska det bli 24grader och på söndag 27. Skönt va?!

Ses i skolan.
PUS


Shopping

I morgon ska jag och Amanda gå och köpa kläder till klädshowen :)
Än får ni inte veta vad vi ska vara, men det börjar på C.


Armband

Jag tycker verkligen det är superfint med armband, men jag är ingen armbandsmänniska, men det är väl aldrig försent att bli de, eller?




Supersött från H&M, 59:-

Tränat

Nu har jag vart och tränat med mamma, va kul! Men nu är jag helt slut jätteskönt faktiskt.

Ikväll ska jag träna på min monolog som jag ska "redovisa" i morgon. Och för er som inte vet vad en monolog är, så är det en text/replik som är låång. Jag har på en A4. Kan den nästan.. Bara någon mening som inte har satt sig än.

Haha det är någon nisse som har skickat mess till mig från nå nummer och sen sagt att den är Amanda.. Undrar vem det kan va för Amanda är det inte och jag känner ingen mer Amanda. Någon som har tråkigt? Otroligt rolit att skoja om det.. super!

Ses senare

Nu ska jag sticka iväg.


Träningsdags!

Har precis duschat och ska fixa mig nu och sen ska jag cykla iväg till friskis och träna :)

Min nya plan med mitt liv just nu är att;

• Träna 3ggr i veckan.
• Sola 2ggr i veckan.
• Cykla till skolan (
dvs klippa busskortet)
• Äta mindre.

Får se hur många dagar jag klarar detta, hihi. Men det gåt nog bra, i alla fall till studenten efter det så kanske jag sackar efter..

Nog babblat.
PUS♥


Igår

Hej jag är den sugigaste bloggaren ever!

Igår så va jag och Kimoch handlade mat, Kim köpte en fritös och jag köpte en volymtång.





Sen va jag en sväng på stan med Sandra och jag köpte en ny väska till studenten :) rosa. Sen köpte jag lösnaglar, har inte haft det sen jag va 15 och då svor jag på att aldrig ha det igen eftersom det förstör naglarna så otroligt mycket. Men om an läggen ett lager med vanlig bas nagellack under så slits dom inte lika mycket.








Sen tänkte jag och Sandra vara jätte duktiga så vi åkte och tränade på friskis, core/spinning. Haha det sög balle, coren va jätte tråkig, bara massa balansövningar, och spinningen va bajsjobbig så vi gick därifrån.
Men vi va i alla fall med ett tag.



Idag så har jag inte träningsverk någonstans.. Men ska iväg och träna med mamma, skivstång, de är i alla fall kul!

God morgon

alle sammans.

Hann inte skriva nå mer igår, jag diskade och lagade mat sen bråkade jag med cpmongot!
Va och solade, så nu är jag brun på magen, hade ju hellre velat att förgen hade satt sig i ansiktet.. men men man kan ju inte få allt.

Ska dra till skolan snart och dansa, apkul.. Orkar verkligen inte..
Måste ta bilen till skoan, för jag måste till macken och köpa cigg innan jag åker till skolan, och ICA öppnar 8 så dit hinner jag inte eftersom jag börjar då.

Bra då säger vi så.

- Bilen till macken.
- Tanka.
- Köpa cigg.
- Ta ut 530:-
(som jag egentligen inte har råd med, idiotfuckers)


Ska fixa till min feta röv nu och sen dra.
PUUUUUUUUS

Sola

Har tvättat 2 tvättar nu, och ska snart gå och sola. Efter det har jag bara 5ggr kvar till studenten, kommer jag att bli brun tro?

I morgon börjar jag 8 och då ska vi dansa lite så att vi har allt klart till klädshowen. Sen tror jag att vi ska köpa kläder då också, och det kommer jag göra!! Säger nogon något annat komme jag strypa dom! Det är ju faktiskt meningen att jag ska ha det bästa ;)

Sen efter skolan ska jag till UM och skaffa p-piller, dags att börja med det igen tycker jag, men det jag är rädd för att jag ska få massa finnar speciellt nu till sommaren.. Men jag får se..kanske blir det så att jag tar den sorten jag hade förut.

Efter det ska jag dra iväg och träna med Sandra, så vi blir smala igen :p

En seg dag!

Den här dagen kommer ta lång tid! Har egentligen inte tid med en söndag, vill att det ska bli måndag så att jag kan få mina pengar och så att jag kan gå och köpa det jag måste m.m.

Hade tänkt att sola idag, tvätta städa diska m.m.

Nu ska jag äta!

Svensk film

Sitter och kollar på hundtricket, fungerar det verkligen på oss tjejer?


En lugn lördag för mig!

Har legat i sängen hela dagen med en värme kudde på magen, kollat på tv allt från städpogram till dokumentärer om pyramider. Men nu har det gått över! Jätteskönt. Det är bra att jag bara har ont första dagen.

I morgon ska jag diska och städa/tvätta, har inte kunnat gjort det idag på grund av min mage. Men det är skönt att bara ligga och ta det lungt en hel dag. Ska försöka komma iväg och sola i morgon om jag orkar, annars tar jag det på måndag.

Sandra och jag ska gå och träna på måndag förresten! Vi ska dra till friskis och träna core och spinning, måste träna som en galning så jag är snygg till studenten :)

Nu ska jag lägga mig i sängen igen och vänta på att Kim kommer hem .



PUS

Frukost

Har precis lagat frukost, ägg och rödlök, de va allt som fanns.



Har pissigt ont i magen och det är inte kul längre! Brukar inte ha så här ont inte nu efter att jag slutade med p-pillrerna.. Viker mig dubbelt för att det gör mindre ont då. Jävla skit också!

Ont i magen

Men det är jag glad över :D !

Va på skiljebo igår med Sandra, träffade massa gammalt folk och ica nissen.. haha
De va inte min dag igår ska jag säga! Först så köper Sami fel öl till mig så jag får en skit mörk öl ist för den mellan ljusa. Sen när jag ska gå och röka så tappar jag först min cigg i glaset och sen välter jag ut ölen på golvet..

Sen hände det inte så mycket mer, jag kom jag va där och jag gick.

En kväll ute

Ikväll ska jag ut med Sandra och dricka lite, vet icke vart vi ska men allt går bra förutom om vi ska va med c*robert! Orkar inte med f*nskapet!!

Orkar inte fixa mig något, ska nog fixa fejjan lite känner mig helt glansig. Håret får va som det är, duscha orkar jag inte.. Det är ju inte så att jag ska hitta en partner eller så.
 Och så har jag fått världens biggast finne på överläppen som gör skitont! Hoppas den försvinner snart.

Får se när vi ska dra, Sandra skulle höra av sig, men det har hon inte gjort än.. Men men.

Från Amandas party

Haha hittade en fin'' bild på mig från pluto.. Haha det hade jag inte tänkt på innan att dom hade tagit kort.



Men den bjuder jag på!

Kalas

Nu har jag kommit hem från Ellen, vi åt korv-med-bröd och bullar och tårta. Sen spelade vi kort och lekte charader.



Ellen 19 år



Vi som drack kaffe fick fina koppar och tallrikar, de fick inte dom andra :p



Bullar och sånt, Ellen och sin mamma hade vart uppe hela natten och bakat.





Malin och kristoffer.



Angelica



Vi fick rita på duken. En fågel av mig :)



Hundarna

Grattis Ellen

Är uppe nu för att jag ska hem till Ellen och fira henne. Är galet trött, men ska ta någon kopp kaffe så blir det nog bra.
Råkade gå upp en timme förtidigt skulle ha gått upp 11 för att ha tatt bussen halv 1, men men får ju sova i morgon.

Nu ska jag fixa kaffe och fixa mig.
PUS

Just nu

Har vart och solat och sånt. Är hemma nu gör inget alls faktiskt. Ska bara ta det lungt ikväll.

Ska försöka hinna med att sola 6ggr innan studenten så jag är brun och fin! Kanske inte det bästa för hyn, men vill man vara fin får man lida pin, eller?

Jag har nog inge mer att skriva nu, vad jag kan komma på. Så hej då.

PUS

Dålig upptadering, I know!

Har inte haft någon lust att sitta här idag.

Igår så gick jag och la mig vid halv 2 tror jag och sen när jag precis hade somnat så ringer Kim full som fan och vill att jag ska åka och hämta honom i hk, och inte nog med det så spyr han i telefonen när jag pratar med honom, inte bra för mig som har fobi för spyor, så jag la på. Sen ringer han upp igen och verkligen måste åka hem, så jag säger att jag åker nu men att jag måste tanka för att vi inte har någon soppa i bilen, då blir han skit arg och säger att jag kan tanka sen och att det kommer att räcka hela vägen. Nej vännen det gör det inte.

Så jag åker och tankar och sen när jag är klar så ringer fanskapet igen (och nu har jag hunnit bli förbannad, både för att han ringer hela tiden + att han väcktr mig när jag sov) "Vart är du, kommer du snart bla bla bla, jag vill hem" "MEN JAG KOMMER DITT MONGOLID!!".

Och när jag kommer in i hk så står det någon kille mitt på vägen som senare visade sig vara Kim. Så jag hämtar upp honom och en kille till och sen åker vi till stan igen. Vi stannade till på donken för att Dennis ville ha mat, han går in och handlar, och Kim och jag sitter kvar i bilen.

Jag ger lite vatten till honom eftersom han verkade helt medvetslös och s klart när han väl hade druckit lite så började han spy, så jag flög ur bilen för att slippa se och höra, står där på gatan en stund sen hoppar jag in i bilen igen. Frågade Kim om han tyckte det här va kul? Och nej det tyckte han inte. "Men lilla gubben, vafan ska du hålla på så här varenda gång då? Kan du inte dricka normalt? Du är ju förfan en vuxen människa!? Det blir alltid så att jag ska ta hand om dig när du spyr och äcklar dig, om jag inte hade hämtat dig, hur hade du kommit hem då?"

Åh jag blir så trött!

Ja i alla fall så kommer jag hem med tönten och slänger in honom i duschen, sen när jag kommer tillbaka så ligger han i duschen och säger att han ska sova där. Men jag får upp honom, duschar av honom, torkar honom och lägger honom i sängen. Sen efter ett tag springer (!?) han till toan och spyr lite igen.. Så jag sätter på att tv-spel och börjar spela lite. Kim somnar sen till slut och jag spelar vidare.

Efter några timmar så märker jag att klockan är halv 6! Oj satan.. så jag gick och la mig, va inte så speciellt trött men jag somnade tillslut.


Vad gjorde ni i går natt då?

Sara lagar mat!

Har lagat mat nu. Lax + bandpasta och stekt rödlök min favvorit ;)













Nu är jag hemma

Har vart hos mamma vi har druckit kaffe och snackat skit hela dagen. Försökte lura med henne och rida på lördag men jag tror hon stannar hemma..men jag får väl se, skulle va kul i alla fall, har inte suttit på en häst på snart 5 år.

Vi åkte till ICAmaxi och handlade lite ska laga lax med bandpasta nu. Och så gissade vi hur många godispåsar det fanns i en bil där, och om man gissade rätt skulle man vinna bilen. Man vet ju aldrig, man kan ju inte vinna om man inte försöker..

Har satt på en tvätt nu och håller på att laga mat, sen ska jag nog öva lite på min monolog.

PUS♥


Till sura



Nu åker jag.


Mami

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa till mig lite och sen ska jag åka hem till mamma. Tänkte hälsa på kissen och kanske äta lite. Sen ska jag hem igen och tvätta och diska (om jag orkar).

Ska duscha nu
PUS

Varmt!

Har plockat undan lite men jag har inte hunnit diskat och städat helt. Har i alla fall tvättat, 2 tvättar till och med!

Och det är så jäklans varmt! Jag håller på att svettas ihjäl! Måste ta en kall dusch och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på film.

Nu ska jag fixa lite till innnan Kim kommer hem, han slutade 10 så han är nog snart här.
PUS♥ och godnatt!

Ledig ledig ledig!

Är hemma och tar det lungt, har vart i skolan och haft mit sista prov det gick faktiskt bra :) Sen så hade jag redovisning i samhäll, men vi kunde inte visa våran film för att DVDn i skolan är från stenålden.. Typiskt.

Ska städa och fixa fint tills Kim kommer hem, bara för att det är hans födelsedag! Hade tänkt att tvätta en tvätt också. Fick pengar av pappa idag :) så jag är superglad, hade minus på mitt konto så jag bad honom att lägga in 90:- + lite till och då fick jag 500:- så det kommer jag att klara mig på tills på måndag.

Är förresten ledig i morgon, eller jag har en lektion, men den orkar jag inte gå på, och sen så är jag ledig på fredag så jag har världens längsta helg, asa skönt! Och på fredag ska vi alla hem till Ellen och fira att hon fyllt år, vi ska få korv-med-bröd, glass, godis, chips och dipp, popcorn, film, mera mat, massage, en bil, pizza, fiske damm, lekar m.m. Inte sant ;)
Haha
Nu ska jag gå och köpa mat :) Och sen ska jag städa.
PUSS♥

Är jag en rasist eller?



Jag har fått många på pekningar om att jag är en rasist, men nej det är jag inte! Jag hatar inte alla som inte är från Sverige jag är inte elak mot alla som inte har samma religion som jag. Alla har någon gång stört sig på att någon bryter så ett annat språk, inte tar hänsyn till sina medmänniskor som vi är "vana" vid eller dom som inte klär sig som "oss".

Anledningen till att jag komenterar dom som inte kommer från Sverige är för att dom är så mycket anorlunda från mig, för att dom inte kan språket (fast dom flesta har bott här hela sitt liv) och bryter på svenska. Jag tror faktiskt ni alla kan erkänna att ni någon gång stört er på någon som bryter på svenska som om det inte skulle finnas en morgondag!?

Jag stör mig på både svenska och utlänska, tjocka och smala, smarta och dumma, långa och korta, men det är på helt olika sätt och för helt olika anledningar. Så nej, jag är inte rasist, ja, hälften av dom är utländska men glöm inte att andra hälften är svenskar.

Men det är oftast det negativa mot dom som inte är som "vi" som kommer fram. Läs genom raderna och se att det finns så mycket mer än bara elakhet mot utländska!


Jag är egentligen en snäll människa, men man behandlar folk som man själv har blivit behandlad!

Grattis gubben!


Sista provet ever!

Ska snart till skolan och ha mitt sista prov i skolan, känns skitskönt! Sen har jag redovisning i samhäll och sen slutar jag. Då ska jag hem och sova! Är jättetrött, har bara sovit 5 timmar i natt och det är aldeles för lite för mig! Jag brukar vara helt utvilad när jag har sovit 12 timmar.. Så det är lite skillnad.
 
Ska fixa mig nu så att jag kommer itid,
PUS♥

Kväll

Ska krypa ner i sägen och sova snart. Har prov i morgon och så har jag en redovisning i samhäll och så fyller min käraste år :) 

Kom på att jag ska visa vad jag har gjort i badrummet hittils :) Jag köte ju kakeldekoration för ett par dagar sen och har hittils satt upp 3 stycken, och det blev helt okej. Kan man se att det finns något under?

       
Klicka för större bild

PUS♥ och god natt på er alla!



Desperate Housewives

Är hemma och har precis kollat på ett nytt avsnitt av Desperet. Fysatan va bra det va :) längtar efter nästa! Det är det enda jag längtar efter i veckorna, haha. Nej men jag tycker det är skitbra! Och ni om som kollar på det på tv så ska jag inte berätta vad som hände, men det är i alla fall ett par som gifter sig, men det får jag veta till nästa avsnitt vilka det va, men jag tror jag vet.



Nog om det. Nu ska jag sätta mig och plugga natur och kolla på tv.

PUSS! ♥

Idag



Vad är meningen med att killar har på sig tjejkoftor?!
Det är någon ny trend som går runt bland blattekillar att ha på sig långa koftor, är det så att de har blivit transor eller? Eller kanske en gay varning?! Jag tycker i alla fall det dummaste jag har sett! Inte speciellt snyggt är det heller.

Det kanske är dags för dom att inse att dom är män och börja klä sig som en. Det finna kvinnliga manskläder! Inte så kul när man ser en blattekille med samma tröja som en själv, att dom inte skäms! Think about it!

Löning om en vecka!

Idag är det en vecka kvar tills vi får pengar :) Jag längtar så mycket! Haha det är jobbigt att vara utan pengar.

Idag ska jag kila till skolan ha en lektion på en halvtimme och sen äta, sen ska jag åka hem igen och plugga lite och sen funderade jag på om jag ska åka hem till min mamma (hon kanske bjuder på mat ;) ).

Får se om jag kommer iväg och träna idag, skulle ha tränat med Sandra, men har inten aning med vad.. Men det löser dig nog. Annars ska jag nog iväg med mamma och köra skivstång, tjocktkul. Haha

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag skynda mig iväg, kanske tar cykeln.
PUS

Söndags mys

Hej jag har inte haft tid att skriva nå idag, har bara vart hemma och pluggar på naturen så jag är snart klar :) och sen är det prov på tisdag.

Sitter här och dör av svält för att vi inte har nån mat eller pengar, ska nog åka till skolan i alla fall i morgon fast jag inte har någon lektion bara för att kunna äta.. Haha jag vet, uteliggare.

Har försökt fått tag i mig pappa så han kan sätta in lite pengar till mig så att jag klarar mig, men jag har inte ett öre på min mobil så jag kan inte ringa.. Det är förjävligt att vara pank!

I morgon åker Kims mamma och hennes man till Las Vegas och jag är så avundsjuk! Vill också åka iväg och ha skojigt.

Och Kim fyller förresten år på tisdag, 22, kan tyvärr inte köpa nå till honom än, men det kommer sen när jag har fått pengar.

Nu ska jag försöka få tag i mat.

PUS♥

MAT

Jag är så hungriig, vi har typ inge mat hemma och jag är pank så jag kan inte köpa nå heller.. Stackars mig.

Fix fix

Nu har jag fixat naglarna och fixat håret, så det kommer  va fint i morgon :) Inte för att jag ska göra nå då men i alla fall.

Har suttit och spelat tv-spel men sen kom jag till ett ställe där det bara gick åt helvete så jag stängde av det. Håller på och tvättar lite, och sen ska jag sätta mig och plugga lite och kolla ´på film.

Hade egentligen vart meningen att jag skulle ha åkt till Köping men har ingen skjuts dit så det sket sig.. Kanske lika bra.

Hoho hej

Igår så va jag med Sandra hos en idiotmupp och drack öl, efter ett långt bråk om att muppen va dum i huvudet och att han är snål så gick jag och Sandra till bussen och åkte till stan. Vi köpte mat på donkan, och så va det en tjej där som visade hela härligheten för hela donken HAHA alla satt och filmade. Sen så fick Sandra en komentar; Nice breast. Sen gick vi hem till mig och Sandra sov på soffan.

Sen på morgonen va Sandra borta för hon hade åkt hem vid 7-8 och jag har suttit och spelat tv-spel. Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga i en hårinpackning i håret och fixa naglarna m.m. Sen ska jag plugga på natur.

Puss♥

Utekväll

Nu ska jag gå och leka med Sandra, vi skulle på nogon fest eller nå.. Får se hur det blir.
PUS

Just nu

Jag ska kila iväg till systemet  och köpa öl till mig själv, sen ska jag hoppa in i duschen och fixa håret, blev faktiskt helt cpcp idag..

Måste leta efter ps3 kontroll laddaren, för den är borta.. Ligger noog längst ner i någon kartong, typiskt när det blev spännande i spelet.. :p

Nu ska jag gå.

En öl är aldrigt fel

Sitter hemma och har öppnat en öl, blev så satans sugen på något smarrigt!

Funderar på vad jag ska göra i kväll, men jag tror nog att jag ska va med Sandra och sitta och dricka lite öl någonstans. Och i morgon så kanske vi skulle dra till sala tror jag det va, det är mini-power meet där. Har haft så kule där åren innan, så varför inte nu?!

PUSPUSPUS


Ingen skola

Gick inte till skolan, är ganska så säker på att det va sista lektionen förra gången. Skönt, för det betyder att jag inte har någon lektion på fredagar :) så jag är ledig.

Nu tänkte jag sätta mig och spela tv-spel, bara för att Kim har tagit fram ps3:an :) sen ska jag laga mat och plugga natur.

jag idag

  

God morgon

Alla.

Ska dra till skolan idag, fast jag har ingen aning om jag ens har en lektion.. Men det är lika bra att va där ifall de vore så att jag hade nå..

Har sovit så otroligt dåligt i natt, drömt massa, att min studentklänning hade armar som jag ville klippa av för att det blev för varmt, Jag slängde iväg bilnycklarna i snön när polisen kom för jag hade gjort nå och när jag skkulle köra iväg gick det inte, jag släppte ut ett barns kanin på åkern, glömde min cykelkorg, raggade upp en kille, hade alla mina saker i skolan, ingen ville va min vän, jag förstorade brösten, blev skjuten 7ggr..  m.m.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ta mig till skolan och sedan förhoppningsvis hem igen. Ska faktiskt laga mat idag :) har inte gjort det på 1 månad kanske, falukorv ska det bli.

PUS♥

Hårförlängning

Jag behöver hjälp!


Affärer i stockholm som säljer hårträns?

Jag idag




Trött trött

Har precisk vaknat, och det sista jag mins av min dröm va att jag skulle färga håret blont.. Ja i alla fall så ska jag hoppa in i duschen snart och dra iväg till skolan och ha lektion med kjell. Slutar dock inte 5 idag utan halv 3, så det är feta skönt!
Har fått världens tandkötts inflamation också, inte bra! Måste fixa bort det.

Hade världens fajt med Kim igår, och jag måste verkligen hitta något eget, nu!


PUS♥

Stan stan hela dan

Nu har jag äntligen kommit hem igen! Har vart på stan med Sandra hela dagen, först va hon jag miko och amanda och kollade på kläder till kläd-showen, sen va jag och Sandra runt och kollade på saker. Jag köpte 2 paket klistermärken som man sätter över kaklet i badrumet (vi har blått nu men vill ha hel vitt) en rad bara. Och sen köpte jag en ljusstake som va på halva priset för att den va ifrån påsken, men jag gillar ju grönt♥ så jag köpte den :)

Sen sprang vi bara runt och garvade som galningar åt det mesta :p Bara för att vi hade lust! Va och kollade på ett ställe där dom fixar naglar, 460:- skulle det kosta med förlängning och franskt lack. Normalt pris någon som vet?

Nu ska jag i alla fall va hemma hela kvällen, Kim gapar om att jag ska gå och köpa mat till honom, men det orkar jag inte! Ska kanske kolla igenom naturböckerna också, har prov på gener m.m på tisdag + att jag har redovisning i samhäll.

Kom faktiskt på en underbart bra idé idag  också :) Ganska stolt ;) Ja i alla fall så ska jag klippa ut, ta kort eller skriva ut dom saker jag önskar mig eller vill ha och klistra dom på ett papper som jag ska ha i en pärm. Så då kan Kim aldrig köpa något till mig som jag inte vill ha, för då är det bara för honom att kolla i den och välja något han vill köpa :) Bra va!? Han ska alltid tjata om att han inte vet vad han ska köpa och att han alltid köper saker jag inte vill ha, så nu är det slut med det. Måste dock upptadera den ofta så att han inte köper nogot som jag ville ha förut och inte längre.

Nog snackat! Bilder på ljusstaken :)







PUS♥


Hemma

Nu är jag hemma igen, hade möte om klädshowen. Ska gå på stan och kolla kläder med Amanda lite senare, hon skulle har kör så hon slutar nog snart.

Sen ska jag nog köpa plåster och glass :)

Sara:




PUS♥

God morgon.

Gud vad skönt det är när Macbeth är över! Jag har en lektion idag på morgonen och sen har jag inget mer :) Fast nu ska jag till skolan pga möte med klassen, undrar vad det kan va.. Antagligen om klädshowen..

Jaja ska fixa mig och sen ska jag åka till skolan.
PUS♥

Naglar

Satt och funderade lite och jag vill nog fixa till mina naglar till studenten. Fast det kommer förstöra mina vanliga naglar ganska så mycket.. Men man tar ju som sagt bara studenten en gång, så det kanske är värt det.

Har fixat till lite hemma men det är långt ifrån klart, vi hade tänkt att köpa en stor garderob med skjutdörrar mycket lyxigt ;) Ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag glo på tv tills jag somnar. Kim kommer hem snart också.

PUS♥


Något nytt?

Från H&M


Hemma

♥Slutade tidigt idag i alla fall, trodde jag skulle sluta 5 men nej nej den sista lektionen va frivillig och varför skulle jag va i skolan frivilligt ;)

Ja i alla fall så har jag haft prov nu och det gick asdåligt.. men jag hoppas jag får G i kursen i alla fall, jag har ju får G på alla andra prov och så har jag gjort allt som man ska ha gjort.

Fick reda på att vårat teater klass ska till stockholm den 22 eller 29 och gå på nån teater där.. Lite synd att jag inte har pengar då för då hade jag ju gått och köpt mitt hår när jag ändå va där.. Men om det är den 29 så är det helt okej, gratis skjuts dit och allt, bättre än att betala för att köpa hår.. Jaja.

Va en sväng på stan nyss och köpte hand tvål, för den hade tagit slut. Jag är så stolt över mig själv :) Att jag orkat städa hela förådet själv och garderoben i hallen :)

Nej men nu ska jag göra annat.
PUS♥



Tisdag

Idag så har jag prov i sammhäll och det kommer gå åt helvete, det är så otroligt tråkigt! Men jag hoppas att jag får G i kursen i alla fall.
Idag slutar jag 5 tror jag, om inte Malin släpper oss tidigare. Men åh vad jag är sugen på godis! Men kan inte gå och köpa nå nu eftersom inget är öppet.. Men jag ska nog gå och köpa en påse sen :) mumms.
 
Igår va Kim och jag på tippen och slängde all skit, så nu är det fint nere i källaren och det va på tiden. Har även fixat med hall-garderoben och köpt en grej där jag kan ha mina skor. Yei jag är så smart :)

Nej men nu måste jag skynda mig iväg.
PUS♥



Min nya..

..vårjacka :)

Supersöt!




Blomma

Va på IKEA idag med Kim och jag köpte mina fina torkade lukt blommor som jag nu har lagt i min vas, blev supersnyggt. Ska köpa "pinnar" som är svarta och ha i sen, dom är lite vågiga så det blir nog snyggt :)

Hinner inte skriva nå mer nu skriver om mina händelser om idag i morgon!






Ingen skola för mig

Klockfan fingde inte i morse så jag försov mig.. typiskt.
Känns inte värt att komma nu eftersom jag slutar ganska så snart. Men får ta mya tag i morgon.

Idag ska jag till stan och köpa shampo och nagelfil och plåster. Sen ska jag sitta hemma och plugga.

Söndag

Så här ser jag ut idag, bara en lugn söndag. Gick äntligen att ladda upp bilder :)



Bilder från Amandas 20års kalas.













Segt

Håller på att försöka lägga upp bilder från i fredags och idag, men det går trögt för sidan fungerar knappt.. Får se om jag får upp nå bilder snart.

Annars har jag bara vart hemma idag ska försöka plugga lite sen också.

Natti natti

Har ätit nu, och snart ska jag gå och sova är helt slut och trött. kim är ute och leker med hans bror. Hann inte plugga idag, men får göra det i morgon..

Sov gott m.m.
PUS♥

Städat och klart!

Nu är jag äntligen klar!

före



skit överallt



Kort på Kim och hans bror Andreas.





Parfymerna som någon jävel snodde från mig. Idioten gjorde "inbrått" när dörren inte var låst.. Idioten va inte speciellt smart eftersom bärbara datorn stod på bordet.



Ett kärleks brev som Kim har skrivit, vet ej till vem eller när.. Hittade det i en kartong.



En lapp till Kim från Kims mamma


Stor städning

Nu ska jag springa ner i källaren och slänga all skit i stora sopsäckar, och i morgon ska jag till tippen och slänga det. Får se om jag hinner gå igenom lägenheten med, i alla fall helften av skiten ska slängas. Skönt!


IKEA

Håller på att kolla på lite prylar till lägenheten, mest dekorationer :) Åh jag vill bara fixa fint här så man kan bjuda hem folk.

Tavlor med lite färg



Svart / vita tavlor



Min plan med dom här blommorna är att jag ska ha dom i botten av min stora vas, eftersom den är ganska hög så när jag köper blommor så sticker dom knappt upp. Och så luktar dom jättegott, finns i olika "smaker" och färger.



Här tänkte jag ha ljus och sen torkade blommor (dom stora i påsarna ovan) i hålen :) Eller ja, det är ju meningen att man ska ha ljus i den, men blommorna är min idé.


Lite plast blommor, färgade stenar och mer torkade lukt-blommor.

Sara <3 Compeed

I love it, love it!

Fick compeed skavsårsplåster av Amanda igår, och smärtan bara försvann :) Helt otroligt! Har länge letat efter något som sitter bra och lindrar smärtan. Och så sitter den som bärget! Den ska tydligen ramla av av sig själv sen när blåsan har läkt :) Asa bra, man behöver inte ens byta, man kan ha samma tills det blivit bra! Och så är det hud färgat och syns inte. Hahaha jag är helt exalterad :) I morgon ska jag gå och köpa ett paket :D hihi, bästa plåstret ever!



Ett MÅSTE i alla partyväskor!!!

blä

Har var hemma ett tag nu och jag är helt slut. Har så ont i fötterna så jag knappt kan gå!
 
Hade jätte kul igår förresten :) Vi va först hos Amanda och sen va vi på pluto, Kim kom dit så jag träffade honom också.

Nu sitter jag och kollar på "my super sweet 16" önskar att jag vore rik så jag kunde köpa det jag ville ha.. Men det är nog knappast troligt. Ska lägga mig i sängen och kolla på tv nu och sen måste jag plugga lite samhäll så jag får G i samhäll.. Annars har jag för mycket IG poäng.. Och det är ju inte bra.. Men det går nog bra :)

Åh jag blir så sur på blogg.se, på min användare så går det inte att på fet stil längre.. Har inte funkat på skit länge, men i morse funkade det :) Men inte nu längre..

Lägger upp bilder lite senare, just nu orkar jag inte!
 

Jag är så förbannat trött!

Ska kila till jobbet snart, och har ingen jävla lust med det! Är så satans trött så jag håller på att dö. Vill bara gå och sova sova sova.
Hade kul igår förresten, träffade på Kim. Kom hem ganska sent, kom i sängs vid 3.. jag som skulle gå hem tidigt.

Ja ja sover när jag kommer hem!
PUS♥

Bussfan!

Va på g till bussen nyss, men såklart skulle jag missa den! När jag va kanske 20 m ifrån så åkte den.. "#&%/(%@0%¤#!!"@ ÅHHH va sur jag blir. Nu kommer jag bli sen som vanligt..typiskt mig, men den här gången försökte jag i alla fall komma i tid. Jag gick till och med i regnet med tygskor!
Bajs väder!


Duschat

Bara för att provocera lite ;)










Kalas kväll

Tjohej.
Har vart i skolan och haft prov, det gick bra tror jag.. visste inte vad jag skulle skriva, men ja ja.
Va och käkade mat med Kim och Dennis, sen va vi på systemet och jag köpte lite öl till i kväll. Träffade min morbror där som skulle köpa vin.

Sen har jag vart på stan med Sandra och kollat på en present till Kim sen när han fyller, hihi den är jätte rolig :D Köpte en ring till ikväll, och jag är så glad att det finns ringar som är gjorda av trä och plast eftersom jag är allergisk mot nickel. tummen upp!









Sen va ja och köpte en present till Amanda, kan inte säga vad det är nu, men sen. Jag är så dålig på att hitta saker så jag köpte bara nått. Och eftersom Amanda inte sa vad hon ville ha så får hon skylla sig själv :p




Sen vill jag också säga att jag älskar mitt hår :) de är så fint. Lockade det lite igår på skoj, hihi, nej men jag kollade lite om jag skulle passa i det, och om jag skulle ha det idag, men det ska jag inte. Fluff + volym. Vet inte om jag vill färga mitt hår längre, då kommer det bli förstört av all blekning och slingning.. Men vill man vara fin så får man lida pin, är det inte så?


Prov/party

Hoho hej.
Ska fixa i ordning mig nu och dra till skolan och ha ett prov. Sen ska jag ner på stan igen och gå och kolla efter en present till Amanda, sen ska jag till systemet och köpa nå smarrigt.
Efter det ska jag hem och äta och sen ska jag fixa till mig igen och åka till Amanda. Får se om jag orkar följa med ut i kväll eller om jag bara ska gå på förfesten.. Känns lite onödigt att betala inträde om jag bara ska va där en timme. (ska jobba i morgon)

e-tuna

Har var i e-tuna med min mamma hela dagen. Jag har köpt min älskade studentklänning :) Nu ska jag bara hitta en västa och en bolero eller kofta och sen är jag nöjd med min outfit. :) Klänningen får ni se när jag springer ut på trappen den 12 juni ;)

Nu ska jag sätta mig och råplugga till provet i morgon. Och sen i morgon måste jag gå på stan och leta efter något till Amanda i present och sen måste jag gå och köpa alkohol.

PUS och god natt.

God morgon

Idag råkade jag försova mig så jag missade kjells lektion.. Ska till skolan vid 1 då jag har religon och sen naturkunskap. Får se hur jag ska hinna åka till e-tuna när jag slutar 5 och så ska jag hinna plugga till provet i morgon också..

Nu är min kväll här.

Sitter vid datorn nu, har gjort det hela kvällen faktiskt. Måste hinna plugga lite nutida innan jag somnar, har ju som sagt prov på fredag. Ska hoppa in i duschen först och tvätta av snink och smörja in mig så alla mina "finnar" från föreställnings veckorna försvinner någon gång. Hårt sminkad i 2 veckor gör att huden blir äcklig!
Ja men i alla fall så ska jag trappa ner min kväll.

PUSoch god natt.




Förresten så fyller Amanda 20år idag :D Grattis!!


Tajmahal

Jag måste åka till stockholm till tajmahal och kolla på hår! Måste åka dit ganska så snart så jag hinner färga håret m.m men jag måste få in pengar också, om ingen vill betala för det ;)
Jaja stora problem i mitt liv.

Freebra

Idag va jag och köpte en freebra som jag ska ha till studenten, har faktiskt länge velat ha en bara för att. Men jag är lite osäker om den är lite förliten.. Dom sa att man skulle ta en större storlek än vad man har, men jag har olika storlekar på olika affärer.. Men det blir nog bra till slut!




JA JA JA!!!!!!

Åh jag är såå glaaad :D:D
Min klänning finns i eskilstuna :D Va till affären idag och bad dem att ringa dit och fråga och dom hade, så nu ligger de undan hängd till mig. Imorgon ska jag dit, kanske med mamma :)

Händelserik dag

• Mycke känslor med att skolan snart är över.

• Ny jakt efter studentklänning.

• Ny hårfärg snart, mycket snart. Kommer det gå bra?

• Hundratals prov på en månad, orkar jag det?

• Jag saknar min mamma, önskar att vi hade haft en bättre relation innan.

• Kommer jag att få behålla mitt jobb?



Nu ska jag gå och lägga mig snart, är jätte trött.
 Men börjar inte förrän 13:10 i morgon som är så skönt!
 Ska duscha nu och sen ska jag plugga lite har prov på fredag.
God Natt.

PUS♥

Min nya hårfärg?

Något som jag skulle passa i tro? Till studenten, med en fin hårförlängning!?


Snart är det dags :)

På fredag är det 5 veckor kvar tills jag tar studenten :)

Och i morgon ska vi alla i klassen sammlas och planera våran kläd-show, och sedan gå till rektorn och fråga om vi får vara det vi vill.

Gissa, det börjar på C


Ljuslila = OK?

Kan man ha en ljuslila studentklänning?

NEJ NEJ NEJ!!!!

ÅH JAG ÄR SÅ ARG!!! Min studentklänning som jag skulle köpa idag är slut!! Och dom kommer inte få in nå fler :'( Jag är så förbannad!! Igår fanns det flera kvar. Fafan ska jag ha på mig nu då? Jävla skit fan!

Glass och chips som tröst




Seg morgon

God morgon, är trött som en apa, somnade inte förrän vid 1-2 i natt. Och jag tror att jag slutar 5 idag.. Orkar inte med en sån låång dag. Efter skolan ska jag ner på stan och kolla på min klänning, och sen ska jag hem och ta det lugnt.

PUSS♥hej

Shopping

Va nere på stan en snabbis idag och köpte en ny bh :) Den va nersatt 100:- så den kostade bara 50:- superbra :)
Fick min present från mamma idag och det var en musik låda med godis i med nalle puh motiv på.. Kanske inte det jag hade önskat mig, men det är ju tanken som räknas.. Hoppas jag får nå mer, hon kanske kan köpa studentklänningen till mig ;)



Skor

Håller på att tvätta mina älsklings skor bara för att de stinker apa. Hoppas de inte blir förstörda, har ingen aning om hur man ska tvätta de egentligen, så tvättade i 40 grader handtvätt, men det blir nog bra :)




Hittade ett par skor på Bianco som jag blev jätte kär i :) bara 300:- så dom är billiga med.


Hemma igen

Nu har jag kommit hem från sura, va där och åt mat och sen föjde jag med henne till stallet och kollade på när min syster red, och jag kan ju säga att hon inte har samma tallang för ridning som jag hade/har.. Vill fan börja rida igen, men det är ju så satans dyrt och så är Kim jätteallergisk, lite synd.

Va och köpte mat och en tidning som jag ska vila mig med, hinner knappt läsa om något som händer här i världen. Och har knappt köpt en tidning på skitlänge. Fast det sparar ju pengar hos mig i alla fall.

Åh jag har hittat den perfekta studentklänningen!!! Den är såå snygg! Men det kommer finnas i allafall 10 st till som har samma klänning, men det skiter jag i för den är så fin :) Ska gå och lägga undan den i morgon och sen ska jag bara ragga pengar av någon så jag kan köpa den :)

Städade förresten min "garderob" igår, blev ganska så fint. Finare än det va innan i allafall, och nu kan man hitta kläderna lite bättre. Kommer bli bättre när Kim och jag har köpt en riktig garderob, men det kommer nog dröja ett tag.

Nej men nu ska jag äta.
PUS♥




Sleep

Nu har jag vaknat ur min långa sömn! Somnade efter att jag hade kommit hem och vaknade nu. Skulle ha vart hos mamma vid 3 men får ta nästa tåg i stället. Nu ska jag ragga upp nå att äta, har inte ätit på hela dagen och är svin hungrig.

PUS♥


Men åh

Ja jag åkte till skolan för att det regnade, och när jag väl kom dit så visade det sig att vi inte hade någon lektion.. Suerkul att gå upp tidigt och vara duktig och verkligen gå till skolan fast jag hellre hade velat sova vidare, men bara för att jag försökte va duktig så hade vi såklart ingen lektion.
Så nu är jag hemma igen och sak se om jag kan somna om, men det tvivlar jag på.. Jävla pissdag.

Ska i allafall hem till mamma efter 3, då ska jag få min present och dricka kaffe. Innan det ska jag ner på stan och lämna tillbaka ett bälte som jag köpte i lördags, men de va för stort.

Nu ska jag sova!

Skola

Hoho, ska iväg till skolan snart, ska faktiskt cykla dit hade jag tänkt. Ska kanske åka hem till mamma och då måste jag ha mina resor kvar på busskortet. Har sovit otroligt dåligt i natt, är trött som en tok oc har ingen lust att gå till skolan. Jag undrar ens om jag har någon lektion, men det visar sig.

Igår så va jag hemma hela dagen och städade, jag fixade till i min nya "garderob", min dåvarande garderob är ner monterad så halla mina kläder ligger i korgar på en bänk, så det fixade jag till. Sen tog jag mig tid att tvätta min jacka, kanske lite osmart av mig eftersom jag ska cykla till skolan.. Äsch jag får ta bilen.

Nej men nu ska jag fixa till mig och åka till skolan.
PUS♥

Paket

Fick paket av folket när de kom i lördags.

Ögonskugga och läppglans - "Lipsmacker" av Amanda





Presentkort på Lagerhaus Av Mikaela



En cider och hundra kronor av Malin. Pengarna försvann men cidern är kvar ;) Får se hur den smakar, dricker aldrig cider annars men det kan ju vara gott.



Fick även ett paket av Kims mamma, presentkort på MQ.



TACK FÖR ALLT, OCH EN SKOJIG KVÄLL!

Lördag- utekväll

I lördags så va jag ute med Amanda och mikaela för att fira att jag hade blivit 20, Malin skulle också ha följt med men hon hade inte råd. Inte för att vi betalade för något inträde eller så på hela kvällen. Ja i alla fall så sprang vi runt på olika ställen och hade kul. Amanda träffade på en mupp, Mikaeli träffade Pepe och jag gick hem med mat till karln.






























BMB

Har vart och jobbat nu och vart på stan en snabbis och kollat efter något att ha på mig ikväll, men icke sa nicke.. får hitta något här hemma i stället.

Ikväll ska jag, mandy, malin och mikaela gå till bmb och fira att jag har blitt tant :)

Kväll

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp och jobba i morgon.
Stackars Mikaela va på väg hem till mig tidigare idag, för att hon trodde att det va idag vi skulle ut och fira mig, fast det är i morgon.

God natt
PUS♥

6år

Tiden har gått så satans snabbt! Kan inte fatta att jag har hunnit bli 20 år, kändes som om det var nyss jag fyllde 15. Det finns så många minnen som jag aldrig kommer att kunna uppleva igen, bara för att jag är 'gammal', så många saker jag inte kan göra längre bara för att jag har vuxit upp och blivit 'vuxen'.

Allt va så mycket lättare när man va ung. Längtar tillbaka till den tiden då vi va ute hela nätterna och drack öl i smyg, när vi sprang från polisen och skrattade åt dom som åkte fast. Vi satt bakom 'X's farmors jobb och drack och skrattade i timmar. Köpte glass och satt och rökte i lekparken i stället för att gå på lektionerna. När allt va nytt och spännande, när vi va kära i var sin kille och kände den första kärleken, första kyssen, första allt. Och när det tog slut kunde vi gråta ut hos varandra, och sedan gå vidare med en ny erfarenhet.

Spontaniteten var på topp, och vi åkte och badade mitt i natten, nakna bara för att vi kände för det. Gick 1000 mil utan att märka det, bara för att vi pratade om allt spännande. Satt på bron i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord.
Vi klädde ut oss till horor och stod på scenen. Hittade på egna texter till låtar:

My life is brilliant.

My love is pure.

I saw an devil.

Of that I'm sure.

She spit at me on the subway.

She was with another gay.

But I won't lose no sleep on that,

'Cause I've got a plan.


You're ugly. You're ugly

You're ugly, it's true.

I saw your face in a crowded place,

And I don't know what to do,

So I gick fram and spit on you!



Sandra, min bästaste bäste vän! Hur skulle mitt liv vara utan dig?


Pizza!

Har precis duschat och ska snart gå till pizzerian och köpa pizza :) Har inte haft tid att äta något idag för jag har vart upptagen med att tvätta, har tvättat 3 tvättar, och ska se om jag orkar röja lite i köket kan behövas!
Och i morgon kommer det lite folk hem till mig så då måste det ju se fint ut, hihi.

Har även spelat lite sims idag, blev så satans sugen på de :) Så jag satte mig för att installera 'skiten' och nu har jag tröttnat igen :p
Längtar tills 3:an kommer ut, om lite mer än en månad :) Får se hur mycket jag hinner spela..tror inte jag har så mycket i skolan då, så det kommer nog gå bra .

Igår

Igår så cyklade jag vidare till djäkneberget efter att jag vart hemma. Träffade Sabina som var lagon full och några till, Mikaela var också där men henne han jag inte träffa för hon hann sticka innan jag kom. Jag va inte där så länge, en stund bara, sen cyklade jag hem igen och kollade på film.

   
Sabina                      Folk                                       Folk + en tjej från Ukraina tror jag de va, hon gick och sjöng hela tiden.

RSS 2.0